Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

merhaba kızlarr bugünkü diyetim kople karbonhidrat karbonhidratlı menü asıl böyle olurr alın görün
sabah
yeşil soğanlı omlet
1 dilim tahıllı ekmek
3 zeytin
1 kk peynir

1 portakal

tahıllı ekmekle tost(biraz fazlaydı dilimli ekmekle yapmadım sanırım 3 dilim vardı)
2 zeytin
yeşillikk

2 kuru incir

yarım tabak tavuklu makarna
salata
soda

anlıyacağınız bugün tam bir karbonhidrat işden güçden anca bunları yapıp yiyebildim
bugün bankayada gittim yürüyerek 30 dk tempolu yürüdüm spor olarak sayıyorum
2 lt su 2 bardak yeşil çay

ikinci menüde benden gelsin

1 kupa sıcak su 2 kuru kayısı
Sabah: meyveli nesfit ve yarım bardak süt
Ara: yeşilçay ve 1 minik elma
Öğlen: 2 yumurtadan yapılmış brokoli kabak ve havuçlu omlet yanınada biraz yeşillik 2 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 portakal,1çb filtre kahve
Akşam: 5 yk barbunya, 1 lokma ekmek,5yk yoğurt

2 litre su 15-20 dakka yürüdüm birazdan çay içccem eee boş çay içilmez bir avuçta kuruyemiş yerim

abartma kız bende hakketen dünyaları yedin sandım tamam karbonhidratlıı olmuş ama çokta abartı deill karbonhidratada ihtiyacımız var ama tabi iki öğündede yememek lazım neyse bugünlük afiyet olsun ama yarın iyice coşma adanaya gitcen bak adana deyince aklıma 5 lahmacun gelio sakın yeme okadar heeee

cnm ben dün geçmişi okumuştum sormuşsun da...
ama ne yazdınız şimdi hatırlamıyorum, yorum yapamadım pc dondu
şimdiye kadar da okudum ztn, hep keten tohumu muhabbeti dönmüş...
bildiğim keten tohumunun omega 3 yağ asitleri içerdiği, yani vücut için önemli ve faydalı...
bağırsak çalıştırıcı, zengin lif kaynağı...
rengi bildiğim kadarıyla kahverengi, aynı karabiber gibi taneli ama taze alıp kendinizin öğütmesi daha iyidir,her zaman her baharat için geçerli bu...
ben kendimce yeni yeni duyduğumdan alıp kullanmayı denemedim, beki dokunur diye, malum biraz hassasım baharat konusunda ilaçlardan dolayı...
ama okuduğum kadarıyla maşallah hepiniz başlıyorsunuz
zayıflamaya direkt faydası olur mu bilmem ama lifli oldugundan, daha uzun süre tok tutar, bağırsak hareketlerini düzenler falan filan işte... bi de vücudun ihtiyacı olan omega 3 yağ asitleri açıısından da yararlı, aynı ceviz, badem gibi yani
ne diyim, hepinize hayırlı olsun

lilycim feysbuktan bi mesaj atmışsın ama kapattım ben feysbuku geri açamıyorum. mesajında link mink demişsin ama anlamadım ben neyin linkini istemiştin ?
netim yok bi de benim. o yüzden giremiyorum siteye

cnm sanırım özelden yazdım ama hatırlamıyorum:44: yazmadıysam da anlatayım, bnm slim in 6 silindi pcden de tekrar link atar mısın demiştim:44:
valla cnaım aldımda kullanmadımki
kullanmaya başlayınca söylerim işe yarayıp yaramadığını
cnm hoşgeldinnnnnnnnnnnözledik kız seni

cnm aslında çok aşırı k.hidrat yüklemesi yok menün gayet dengeli...
sabah 1dl ekmek yemişsin öğlen 1 dl fazla yemek çok da abartı değil o kadar kasma,
akşam da makarna yemişsin ama yarım tabak o da en fazla toplasan 5-6yk'dır, ztn o da 1dl ekmek demek
hem tavukluymuş da... protein almışsın, ee salata da yemişsin daha ne olsun, aralar harika, su ve spor da iyi...
bence güzel

ne diyim maşallah
gayet ölçülü ve dengeli...
spor da yapılmış, akşam da çerezini yersin ağız tadıyla, oh mis
kız ben bişey dicem, ben nesfiti yarım bardakla hayatta yiyemem, bravo valla
öğlenki omlet de güzelmiş

gene bozdum diyeti bugun
başlamadan bitti ahaha
misafir vardı bugun bi sürü
belim koptu onlara servis yapıcam diye

moralim de çok bozuk
konuştuğum bi çocuk vardı ya benim
onunla bozuştuk
yanına gelmemi istiyo
ben de olmaz dedim
trip atıyo bana
konuşmak istemiyo benimle

GÜNAYDIN hatunlar

dün akşam giremedim,bilgisayarım arızalı
anca böyle sabahları okuldan giriyorum

bu hafta hiç diyetlik bi durumum yok
şükür hiç kilo almadım ama vermedimde
dün menümü yazamadım yazmaya da gerek yok
kısaca poaça,ıspanaklı börek ve kıymalı makarnadan oluşan bir menüm vardı
arayada 1 kase yoğurt sıkıştırdım bukadar

bu sabahta günü poaçayla açtım
allah sonumu hayır ede
haftaya pazartesi tekrar diyete başlıcam
2 gün içinde adet olmam lazım
adet sendromunu bi atlatayım sahalara tekrar dönüş yapacam
bekleyin anacım dönüşüm muhteşem olacak

HEEE ONUTMADAN DÜN SPOR GÜNÜMDÜ
1 saat 45 dakika kadar spor salonunda kaldım
bol bol spor yaptım
ayrıca 2 litreden fazla su içtim
sanırım yaptığım tek doğru şeyler bunlar oldu
bide bugün akşam eşim tatlı getirecekmiş
yani akşama künefe var bugünde kocaman bir GÜM

Son düzenleme:

Nesfitini az koyunca yarım bardak süt yetiyo bide ben öyle bianda yumuşamasını sevmiyorum çok süt koyunca hemen yumuşuyo
omletide belalı restorantımdan yaptırdım hani beni iki saat bekleten yer vardı ya ora en sonunda attığım fırçadan sonra barıştık heralde artık zamanında getiriyolar bide böyle değişik omlet yapıolar hoşuma gidiyo hem protein almış oluyorum ama süreklide yememem lazım dokunablir

Tatlım özet geç bakiym bu çocuk senin netten tanışıp konuştuğn çocukmuydu sanki öyle bişeyler hatırlıyorum.Diyet konusundada sıkma canını başladınmı devamı gelicek ufak ufak başla ufak kaçamaklara canını sıkma bikaç gn öyle gider sonra düzelirsin

Böyle börekli çörekli menüleri görünce çıkışta komşufırına koşasım geliyo:) Sıkma canını napalım sporunu yapmışsın en azından ama bgnki künefeyi yemen için öğlen dikkat etmen gerekli ve akşam yemeğinide abartma derim çünküm künefe hakketen çok kalorili yada ölçülü ye canm yani ne kendini sık nede kendini sal

kızlarrr ösledim sizii,buna sebeb yarım kg almış olmam olabilir mii
yaz geliyoo 55 olmam lazımm
2 gündür dikkat ediyorum

şuan 57,bıçık kg im
bu sabah

yarım tost(az yağlı,kaşarlı sucuklu)
yarım yumurta
1 çay k. pekmez

benim temizlik günlerim başladı.
bugün mutfak dolaplarımı vs. temizlicem.
spor yerinde geçer.

merhaba fistiklarim,
lilysim dedigi gibi baya bidi bidi yapmissiniz sayfalar baya bi ilerlemis
burda hava süper bugünnn, ceketimi cikarttim hatta baya sicak yani.
spor kurslarim 2 nisandan itibaren basliyor, cuma bi kurs daha ekledim, toplam 3 saat spor yapacam cuma günleri
kilomda degisiklik yok hala 78 yim
tarkan konserine kadar 2 kilo daha gitse süper olacak. menülerimi yazamiyorum buraya kizmiyorsunuz insallah cunku cok yogunum, bu dönem cok yogun geciyor
bide arjantin islerimi halediyorum. patronum is sözlesmesini gönderdi bu arada 03.09.2012de basliyor 18.01.2013de bitiyor stajim.
cok heyecanliyimmmm, arjantine kadar hedefime ulasmis istiyorummm.

Son düzenleme:
bugun hayırlısıyla diyetimi bozmadım bakalım akşama kadar nolucak.

sabah müsli yedim sütle, bir kase.

sonra hastaneye gittik annemle. ordan gelince de omlet, bi kaç dilim kepek ekmeği, peynir, zeytin ve yeşil çay yedim.

sabah aç karnına da keten tohumumu içmiştim zaten.

kilom hala 66.

Ben yarın doktorumun verdiği listeyi uygulamaya başlıyorum.
Bu arada ilaç tedavisine başladık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…