Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Canım bana tip 2 diyabet teşhisi konuldu. Buna göre de beslenme planım var artık onu uygulayacağım.

kilo verebilcek misin peki o beslenme şekilleriyle?
verirsin gerçi. baya kontrollü besleniyo diyabet hastaları.
geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
evet kızlar ufaktan menülerimi yazmaya başlıyorum artık. ama adaptasyon sürecindeyim. bu ne böyle demek yok ona göre

sabah kalkınca hastaneye gittik annemle. oraya gitmeden önce müsli yedim.

hastaneden gelince kahvaltımı ettim normal. yeşil çay ve omlet de vardı.

öğlen yemeği niyetine 1 tane simit yedim. yanında da 2 bardak çay içtim.

ara olarak 1 tane greyfurt yedim.

akşam: pirinç çorbası, az mercimek yemeği ve bulgur pilavı yedim. karbonhidrat patlaması oldu biraz ama dedim ya adaptasyon sürecindeyim.

birden kesersem devam etmicem biliyorum. ilk diyete başladığımda da böyle böyle azaltmıştım ve 5 ay devam ettim diyetime. inşallah yine başarıcam.

spor yok tabii ki ama koca gün ayaktaydım. hiç oturmadım. yemek yaptım, hastaneye gittik ordan yürüyerek geldik falan. onları da spor sayıyorum eheheh

bi de yeşil çay demlicem şimdi.

mucuk :)

3 ana 3 ara şeklinde diyet listem. Tatlı yok. çaylarım şekersiz. kuşluk ve ikindi de meyve var. Diğeri aynı bilindik kahvaltı öğle et salata falan akşamda tahıl+ sebze yimeee şeklinde. Geceleride süt var. (22.00) Yemeklerin listesi de bir kağıtta var istediğimi yiyebiliyorum ordan. Doktorum 4 ayda 16 kg hedefliyor. Gelen hastalarına da sordum zaten hep ayda 4 kg vermişler. 1 ay sonra kilo verebilmem içinde ilaç yazacak zayıflama hapı değilde tatlı krizine girip bozmamam için. Kolayca vereyim diye. 3 ay sonrada şeker için dayayacaklar bir sürü ilacı. Bundan sonra çok dikkat etmek zorundayım kendime

canım o listelere uyup kilo verirsen zaten şeker hastalığını da yenersin merak etme
her hastalığın kaynağı şu kilo denen şey anasını satayım ya

canım o listelere uyup kilo verirsen zaten şeker hastalığını da yenersin merak etme
her hastalığın kaynağı şu kilo denen şey anasını satayım ya

İşallah ama bizim ailede genetik umarım dediğin gibi olur. Tamamen kurtulmak zaten münkün değil sporla, diyetle hayat kalitesi yükseliyor

anaaa bugün kiseler girmemiş bence en iyisi haftasonu herkes yesin pazartesi başlarız eheheheheh mesela ben bgn öğlen kepek ekmeğine ızgara tavuklu sandviç yedim sonra koşa koşa komşu fırına gidip kek kurabiye aldım bide onlar yedim ohhh miss=) regl krizi reglinin son gnlerinde tuttu benide zaten iş çıkışı kadiköye gitcem çok yürüyüp gezerm birazda onun rahatlığıyla yedim:) bari akşam sapıtmasam

anaaaamm dün gece benden sonra bi pembe yazmış
çok ayıp kızlaaaa
sözde bugun kilo bildirim günü
kimse sallamıyo sayfayı ne yazık
ay inanmıyorum hakkaten yaaaaaaaaaaaaaaa
noldu sayfamıza, kimse bildirim de yapmamış
ya ben bu aralar pek nete giremiyorum girdiğimde pc donuyor ztn demin zor açtı kkyı, başka sitelerde sorun olmuyor da iş kkye gelince, epey zorlanıyor
neyse, ben de dünden beri regldeyim, ne zamandır bozduğum diyetime tekrar başlamaya çalıştım bugun,birkaç dl kek dışında tabii:26:
ama biliyorum ki bundan sonra devam edeceğim neden derseniz, malum yaz geliyor, zayıflamak kolaylaşıyor havanın düzelmesiyle birlikte...
üstelik bu metabolizmanın hızlanmaya başlaması demek ki bunu da kendi lehimize kullanmak gerek
bugun tartı günü kimse bildirim yapmamış
bense reglden dolayı kendimi balon gibi hissediyordum sabah, karnım şişti epeyce... ama tartıda sadece 100g fazla çıktım onun da doğruluğu tartışılır:44: çünkü her zaman aynı sabit yerinde değil, haftada bir gün çıkıyor piyasaya o da başta 1kg falan fazla gösteriyor üç beş denemeden sonra en fazla kaçı gösterdiyse onu baz alıyorum
bir de sabah 1 bardak su içtikten sonra da aynıydım, üstüne kahvaltı ettim, çay içtim 500g farketti:44: normalde 1 kiloya yakın fark olurdu:44: velhasıl bugun 100g fazla çıkarak... 75,6ü gördüm...:26:
hey pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... randommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...siz de bildirim yapmamışsınız ama
kalbim müsait olunca gelir, sadiş memleketinde... deniz nerelerdeki acep:44: sevginin listesi var onu uygulayacak biliyorum hatta ben de dedim senin listeyi uygulayayım çünkü kalori ihtiyacımız aynı, bnm listeye çok yakın, hem sevgiye de destek olmuş olurum dedim
sonuç bu kızlar...
bildirimlerinizi bekliyorum canlarım, güzellerim

kızlar artık menülerimi, buradan değil de... kendi günlüğümden devam ediyorum ama kkda değil, açmış olduğum bloğumda...
web site bölümüde var zaten
düzenli beslenince belki hem oraya hem buraya yazarım bilemiyorum
diyorum keşke daha önce açsaymışım, şimdi afallıyorum acep ne yazsam diye...:44:
neyse hanımlar...
yarın çok güzel bir başlangıç yapma kararı aldık Sevgimleeeeee
bakalım hakkımızda hayırlısı...

günaydın şekerler nasıl gidiyor diyetler aaaa kafiye yaptım
ben dikkatli yemeye çalışıyorum az çok ama hala düzenli değil tabi birde su içemiyorum fazla

kilo çizelgemi kaldırdım ama yakında yenisini yapıcam hem bu daha güzel olucaaak

neden bırakıyosun burayıııııııııııııı

günaydın şekerler nasıl gidiyor diyetler aaaa kafiye yaptım
ben dikkatli yemeye çalışıyorum az çok ama hala düzenli değil tabi birde su içemiyorum fazla
kilo çizelgemi kaldırdım ama yakında yenisini yapıcam hem bu daha güzel olucaaak
cnm hoşgeldin
tamam ne zaman müsaitsen o zaman başlarsın ben de aynıyım bu aralar:26:
ama bırakmayalım buraya yazmaya devam, bak topiğimiz düşüşe geçti

neden bırakıyosun burayıııııııııııııı

cnm burayı bırakmıyorum, hiç bırakır mıyım sizi????
sadece diyet günlüğümdeki topiğe yazmıcam artık o kadar...
gerçi bazı eksiklikleri tamamlamaya çalışcam ondan sonra... yani yaklaşık 10günlük menüm var yazılmaası gereken onları yazıp, bundan sonra blogumdan devam edicem menü paylaşımına, tabii biraz menülerim düzelsin, buraya da yazıcam siz görün diye...
yoksa sizden ayrılabilir miyim hiç????:118:

hmm tamam canım
dedim lili de giderse yandık artık eheh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…