Ben yarın doktorumun verdiği listeyi uygulamaya başlıyorum.
Bu arada ilaç tedavisine başladık....
nasıl bi liste uyguluycaksın canım?
ben takip edemedim son olayları.
Canım bana tip 2 diyabet teşhisi konuldu. Buna göre de beslenme planım var artık onu uygulayacağım.
3 ana 3 ara şeklinde diyet listem. Tatlı yok. çaylarım şekersiz. kuşluk ve ikindi de meyve var. Diğeri aynı bilindik kahvaltı öğle et salata falan akşamda tahıl+ sebze yimeee şeklinde. Geceleride süt var. (22.00) Yemeklerin listesi de bir kağıtta var istediğimi yiyebiliyorum ordan. Doktorum 4 ayda 16 kg hedefliyor. Gelen hastalarına da sordum zaten hep ayda 4 kg vermişler. 1 ay sonra kilo verebilmem içinde ilaç yazacak zayıflama hapı değilde tatlı krizine girip bozmamam için. Kolayca vereyim diye. 3 ay sonrada şeker için dayayacaklar bir sürü ilacı. Bundan sonra çok dikkat etmek zorundayım kendime
canım o listelere uyup kilo verirsen zaten şeker hastalığını da yenersin merak etme
her hastalığın kaynağı şu kilo denen şey anasını satayım ya
anaaaamm dün gece benden sonra bi pembe yazmış
çok ayıp kızlaaaa
ay inanmıyorum hakkaten yaaaaaaaaaaaaaaasözde bugun kilo bildirim günü
kimse sallamıyo sayfayı ne yazık
kızlar artık menülerimi, buradan değil de... kendi günlüğümden devam ediyorum ama kkda değil, açmış olduğum bloğumda...
web site bölümüde var zaten
düzenli beslenince belki hem oraya hem buraya yazarım bilemiyorum
diyorum keşke daha önce açsaymışım, şimdi afallıyorum acep ne yazsam diye...:44:
neyse hanımlar...
yarın çok güzel bir başlangıç yapma kararı aldık Sevgimleeeeee
bakalım hakkımızda hayırlısı...
günaydın şekerler nasıl gidiyor diyetler aaaa kafiye yaptım
ben dikkatli yemeye çalışıyorum az çok ama hala düzenli değil tabi birde su içemiyorum fazla
cnm hoşgeldinkilo çizelgemi kaldırdım ama yakında yenisini yapıcam hem bu daha güzel olucaaak
neden bırakıyosun burayıııııııııııııı
cnm burayı bırakmıyorum, hiç bırakır mıyım sizi????
sadece diyet günlüğümdeki topiğe yazmıcam artık o kadar...
gerçi bazı eksiklikleri tamamlamaya çalışcam ondan sonra... yani yaklaşık 10günlük menüm var yazılmaası gereken onları yazıp, bundan sonra blogumdan devam edicem menü paylaşımına, tabii biraz menülerim düzelsin, buraya da yazıcam siz görün diye...
yoksa sizden ayrılabilir miyim hiç????:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?