Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yavrılar ben geldim ama iyi gelmedimmm

okadar karbonhidrat beslendim ki sormayın ve hiç dikkat etmedim yedimde yedim yedimde yedimm

sıkmalar mangallar bazlamalarr kısırlarr çekirdekler allahdan pasta tatlı çikolata felan yoktuu onlarda yemedim allahdan

annemler adanaya uzak bir yaylada at çiftliğindeler babam orda ek iş olarak çalışıyoo çook güzel biryer sessiz sakin kimsecikler yokk oksijen dolu mis gibii o havada öylebir yeniyorkii anlatamam bakkal yok market yok hatta insan bile yok yaylada yazın geliyor herkes anlıyacağınız iyi kafa dinledim amaaaa ev temizledik bide efenin sayesinde yoruldm

kızlar bugün menü bildirimi yapmıcamm çok düzensiz beslendim yolda olduğumuz için düzenli beslenmedim ama genede dünlere göre bugün daha iyi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar yazamıyorum artık çünkü pc bozuk
giriş yaptığım an net kopuyor
tekrar bağlanmam dakikalar alıyor
sonra tekrar kopuyor
iki kelime yazıyorum daha göndermeye fırsat bulmadan net gidiyor
ya hatlarda yada pc de bir sorun var
bu mesajın bile gidip gitmeyeceğinden emin değilim
sınıfımdaki bilgisayarda arızalı ordanda pek giremiyorum
lütfen bana kızmayın elimde olmayan sebepler

kilom halen aynı 59-60 arasında gidip geliyorum

topiğin hiç tadı kalmadı ya valla
bütün motivasyonumu kaybettim zaten
yarın güzel bir başlangıç yaparım umarım
bugun yeterince saçma beslendim zaten offffffffffff

canım tlf hatlarından olabilir bir ara benm pc de öyle olmuştu megerse tlf hattındanmış

hiç sorma yavrummm
topiğin tadı yok kimsenin tadı yokkk
herkes bıraktııı niye böyle yapıyorsunuz kızlarr

slm kızlarr
bugün sabahdan saat 4 e kadar temizlik yaptım sobayı kaldırdımm perde yıkadım cam sildimm duvar sildim evi sildim süpürdüm çok yoğundummm sonra 4 gibi duşa girdim felan derken 5buçukdan sonra avm ye gittik görümcemin salı günü çeyizi gitcek ondan dolayı alışverişe gittikk aslında nisanın 7si gibi gitcektii ama öne alındı çeyizz
hiç oturmadan avm ye gittik dolaş gidi dolaş bide hiç bişe beğenmiyoo pufffffff totomun üstüne oturmadım anlıyacağınız avm de kuzenlerini gördük illa bize gelin dedi 8 gibi oraya gittik sıkma börek yapmış teyzeleri akşama kadar düzenli giden menüm akşam poka döndüü((
menüm
sabah
patatesli omlet
1 kk peynir

1 kuru incir
1 ceviz

2 dilim kepekli tost ekmeği ile yaptığım kaşarlı tost(ama nerdeyse yarısını oğlum yedi)
domates
1 bardak ayran

2 ceviz
1 kuru incir

akşamda salata ve ayran içmeyi planlıyordumkiiiii eşimin teyzesigile gidince
1 otlu börek
domates salatalık
şekersiz çay

sonrada 1 muz(kendi bahçelerindendi minicikti)

anlıyacağınız bugün komple karbonhidrat olduu
spor olarak 4 e kadar temizlik 5den akşam 8e kadar avm dolaşmak ahahah
suda 1buçuk lt anca yeşilçay 3 bardak

kızlar görümcemin çeyizi gitcek salıgünü akşam ondan dolayı yoğunuz sürekli alışveriş yada paketleme yapıyoruz anlıyacağınız çarşambaya kadar düzenli giremem bilginiz olsun
hoşş sizde girmiyorsunuz yaaa

kimse yapmayınca ben de yapmadım :)
zaten kilom aynı benim

66 :)

Hahahahahah baştan sona aynı cümleyi kurcaktım:) kilom deişmedi benimdegerçi cuma gnü 60.500 falan çıktım yuh falan oldum morelim bozuldu tatlı falan yedim ertesi gün bi tartıldım 59=) derin bii ohh çektim

Günaydın bebişler

Cuma gününden beri doğum gnü kutlamam sebebiyle cumadan beri pasta yedim veeeeeeee Buraya da pek vakit ayıramadım.Neyse farketmez hiç moreller bozulmasın yaz geldi şimdi daha çok susuycaz canımız şerbetli tatlı ağır yemekler istemiycek en lüksümüz dondurma olcak o da sorun değil zaten isteksiz bi şekilde terlicez daha çok banyo yapcaz bu demek oluyoki daha çok hareket etcez lilişiminde dediği gibi metabolizmamız hızlancak falan süper olcaz yaz bize beraberinde iştahsızlığı getircek ohh bol bol ayran çorbası içcem hemencecik doyucam hızlı hızlı eriycem iş çıkışı eve yürüycem akşam olunca annemle parka inip salıncakta sallancaz eğlencez birsürü efor sarfetcem zayıflıycammm:) Sizde hayata küsüp yemeklere saldırmayın bakiyiimm tam anlamıyla şimdi işi sıkı tutmamız gereken zaamanlar bide psikolojik olarak yazın ben yemek yiyemem miğdem bulanıra kendimizi şartlarsak yemek yiyemez zayıflarıkk:)

yaaa ben de düne kadar kötüydüm bugun biraz düzenlemeye başladım artık burada da paylaşabileceğimmmm oleyyyyy
bu arada ben de motivasyonumu kaybetmiştim psikolojik olarak ama 2 gündür düzeltmeye çalışıyorum kendimi
topiğe de girmeye çalışıyorum ama işte bu aralar pek giremiyorum ki...
ya kk donuyor, diğer sitelerde sorun olmuyor, ya da kardeşlerim giriyor, bana fırsat olmuyor
bugun mesela oğlanlar evde şimdi yemek için içerdeler yoksa sabahtan beri odam işgal altında
neyse artık bu akşam girmeye çalışcam ama biraz geç olcak bugun de ehliyet kursunda ders varmış, ilk yardım hocamız geçende gelememişti hemşire olunca nöbeti vardı bugun müsaitmiş telafi yapcaz
işte o zamana kadar da siz meşgul edin kızlar topiği... biraz bıdı bıdı yapın
valla topiğin tadı kalmadı demişsin cnm biraz öyle oldu ama bırakmayın nolur kızlar, bak randomcum menünü burda da paylaş tamam???
hiç kimse olmasa da bir kişi iki kişi topiği ayakta tutalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız hiç de gülüncek bi durum yok, valla ben üzülüyorum

bu arada görümcenin çeyiziyle uğraş bakalım yengesi

Hahahahahah baştan sona aynı cümleyi kurcaktım:) kilom deişmedi benimdegerçi cuma gnü 60.500 falan çıktım yuh falan oldum morelim bozuldu tatlı falan yedim ertesi gün bi tartıldım 59=) derin bii ohh çektim
kızlar yapmayın nolur.... ne olursa olsun Cuma bildirim günümüz kilomuzu yazmayı unutmayalım

Son düzenleme:
canım menün bence gayet dengeli, karbonhidratı çok fazla değil, gayet ölçülü, afiyet olsuneee epey dolaşıp yorulmuşsn onu da spordan sayalım artık

hadi pastayı affettikafiyet olsun cnm,
yaazdıklarına da aynen katılıyorum şekerim, valla süper gaz vermişsin, hadi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kim tutar bizi günlük kardeşlerimmmmmmmmmm:118::118::118:

ben de nedense dün 67 çıktım. oturup ağlıcaktım valla :))
bugun tartıldım yine 66yım. neden öyle oldu anlamadım. vucudum ödem toplamaya başladı heralde. adetim yakındır çünkü.

sporum da başladım artık. sporsuz kilo veremıyorum ben çok iyi anladım bunu. ancak yerimde sayıyorum.
havalar iyice bi ısınsa da ter atsak ya.

o diil de yaz geliyo ama ben dondurma aşığı bi insan olarak napıcam bilmiyorum ve en çok da kakaolusuna bayılırım :))
haftada 1 gün yerim artık diye düşünüyorum ama bakalım ne kadar gerçekleştirebilcem.

dün halamlara gittik, kuzenler falan ordaydı.
ilk defa gördüler benim bu halimi. herkes çok güzel olmuşsun çok yakışmış falan dedi.
nasıl hoşuma gitti anlatamam :))

23 kilo vermeme de hayret ettiler. nasıl olur o kadar kısa zamanda diye. azmin gücü falan diye hava attım ama bilmiyolar ki bozdum her şeyi :))

neyse geri dönücem eski günlerime.

canım menün bence gayet dengeli, karbonhidratı çok fazla değil, gayet ölçülü, afiyet olsuneee epey dolaşıp yorulmuşsn onu da spordan sayalım artık
ohh çok şükür vallahi akşam salata yerim diyordum teyzesigile gidince börek sıkma felan vardı hatta kıymalı börek vardı ben otluyu tercih ettim

canım bende birgün 1 kilo fazla çıkıyorum diğergün bir bakıyorm 1 kilo eksik 1 günde öyle değişiklik olurmu yooookk ama neden anlamadımm
bu arada beğeniler çoğalmışş
negüzell vallahi dün eşimin teyzesigilde pc den eski resimlere bakıyorduk tam 1buçuk sene önceki resimlerimi gördümm ayyy şadiye nekadar kiloluymuşsn dediler vallahi ben kendimde çok fark görüyorumm
sende yeniresimlerinden koysanda görsekk tatlımm

şuan hazırlandım görümcemi bekliyorum çarşıya gitcezzz
sabahdan beri valiz yaptık koli yaptıkk şimdide alışverişe gideceğizzz
çarşıya yürüyerek gideceğiz 40 45 dk sürüyor yürüyerek harikaa olcak benim için sabahda 30 dk kadar bisiklet bindim
vallahi bunları laf olsun diye yazıyorummm
geri dönüştede eşim arabayla gelip alır
offf bişede beğenmiyor mağaza mağaza dolaşıyoruzzz
dün avm ye küçük ev aletlerini almaya gittik bornoz takımı banyo paspası havlu alıp geldik
bugünde aynısını yapmaz umarım

kızlar olurya akşam giremeyebilirim menümü yazayım girerseniz yorumlayınız lütfen
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
domates
1 kk peynir

1 galeta

1 dilim tahıllı ekmek
1 soğanlı yumurta(çarşıya çıkacağımız için aceleyle bunu yaptım yedim)
domates salatalık

2 ceviz
2 kuru incir

akşamada salata ayran düşünüyorum tabi başka bişe çıkmazsaa
30 dk bisiklet bindim şimdi çarşıyada yürüyerek gideceğim
suda şuan 1buçuk lt anca oldu çoğaltabilirsem çoğaltırım yeşil çay şimdilik 1 bardak 2 yaparım

Menün gayet güzel tatlım arada acelede olur öyle akşamı dediğin gibi yediysen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…