Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

hurmamıymış orasını görememiştim efe durmadı trt4 ü açmıştımm
bizim bakkal kapandı yaa orda 1 paket hurma kalmış onu yukarı çıkarayım bakayım tadında bişe yoksa yerim varsa çöpe gider
ehehehe neyse sustumm
kızz vallahi ne yapacağımızı şaşırdık
ne iyi geliyorsa alıyoruzz
aktar market zengin oldu vallahii
bu arada sen sirkeli suyu bıraktın sanırım
kızlar ya ben bişe yazacaktım ama onuttum
bak bunu çok beğendim

Son düzenleme:
ay ne bileyim uykum geldi heralde dalgınlık başladı
ben en iyisi yatayım
sabahın köründe görüşmek üzere
herkese iyi geceler
iyi geceler cnm, tatlı rüyalar
güzelce uykunu al da sabah açılışı yap
ztn sen yapıon hep, beyazbult da gelmiyor artık

kızlar 4 kişiyiz bi Allahın kulu yazmıyor yaaaaaaaaaaaaaaa
ben hem size bakıyorum hem de diğer topiği okuyup liste yapıyorum bakıyorum burda tık yok
yazın anacım, topiğimiz şenlenmişken boşlamayalım

valla bugun bir enerji patlaması yaşıyorum Allah sonumu hayır etsin, sabahtan beri böyleyim, bi de üstüne menüm çok değil 3 öğün +gofret hani sık da yemedim bilmiyorum bu pozitiflik nerden geliyor:44: sanırım pc bende bugun, bi de kursta kafa patlatmadım ondan

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaç dk oldu ben yazalı kimse yazmadan kaybolmuş

küstüm size

günaydın hatunlar

bugünde inşallah topiğimiz canlı ve kalabalık olur
ben bugün güne yine poaçayla başladım
evde yemek hazırlayıp okula getirmeye üşendim doğrusu
zaten burdaki poaça ev yapımı ve minnacık
sabah yedi buçukta yediğim için öğlene kadar yakarım zaten

benim öğrenciler gelmeye başladı ben yavaştan kaçıyım
birazdan yine gelirim

doktora gittim canım ultrasonla baktı yok bişey testte yaptırdım
ama davull gibiyim yani bismillah dedim bakalım bugün nasıl geçicek

Pahalı değil miii? 22 lira ve 20 liradan az fiyatlısını görmedim burda bende dukan alıcama istediğim bi kaç kitap var onumu alsam diye bi türlü alamadım bende bakcam ikinci elciye ama kesin yoktur ordada ya da artık netten sipariş verrim olur biter orda ne güzel ucuzmuş hee

Günaydın kızlarrrr

Bugün Atak evresini bitirdim seyir evresine geçtim yani artık birgün protein+sebze,birgünde saf protein uyguluycam sporum 30 dakkaya ve yulaf kepeğim 2 yemek kaşığına çıktı.Dün alt komşumuz ne kadar zayıflamışsın eski halini görmeyi özledik dahada diyet yapma dedi:) üst komşumuzda dukana karar verdi dukan tariflerini ekmekleri krepleri ben yaparım sen yeterki ne yicemi söyle sanada getirrim krep dedi ehehe onun haricinde ablamın bi arkadaşı bize gelmişti üstümde tayt ve kısa ince askılı bady vardı ne kadar zayıflamışsın inanamıyorm belindeki kemikler çıkmış dedi çok mutlu oldum dukan beni kendime getirdi resmen=)=)=) bugünde annemin bi kumaş pantolonunu deniyim dedim bi giydim oldu inanamadm ben gerçekten zayıfladığımı görmüyorm hala yanlarım var bacaklarım ayı gibi popom büyük falan diye görüyorm taamam yine fazlalıgım var ama eskisinden az:) Buarada bugün 58.200 gr çıktım.

Sadişimin kör gözlerine sevgilerimle

kız pembe fazlam var deyip durma bak bu topiğin en zayıfı sensin ona göre :)) burda hala 66larda dolaşan insanlar var lütfen ama aaaaa :))

şaka yapıyorum bebişim. tebrik ederim seni. inşallah 56yı da görüceksin.

pembeden görünce ben de heveslendim durun :)

dün akşam misafirler geldi. çıta gibi olmuşsun dediler bana. ben de hemen inandım ahahaha :))
böyle diyenlere biraz daha vericem diyorum. saçmalama diyolar bana. hiç popon kalmamış, kadın dediğinde azcık popo olcak diyo annemin bi arkadaşı :))

bu arada benim göğüslerim de iyicene küçüldü ya. eski sütyenlerin içinde dans ediyo benimkiler

bi de dün 83 kiloyken aldığım bi elbise vardı. onu denedim. ay o kadar güzel durdu ki. biraz da bol olunca tabii tüm fazlalıklarımı kapattı.
altına bi de topuklu ayakkabı giydim, şahane oldu :))
annem de onu terziye verelim daralttıralım dedi. biraz da boyundan kestircem. süper olucak.

havalar iyice ısınana kadar 60 olsam ne güzel olucak ya. böyleyken bile çok mutlu oluyorum :))

Valla canım sizi kırmak için böyle sızlanmıyorum yani tartıdaki kiloya bakıp heh ben zayıf oldum dememk lazım bazının kemiği kalındır benden zayıf görünür ama benden fazla kiloda çıkar yani belli olmaz o işler ve hakketen insan zayıfladıkça neden daha çok olmasınn daha daha dahaaa diyo=) bide cidden bacaklarımın bi kısmı zayıf ama en üst kısmı etki etli yazın birbirine sürtüyo pişik oluyo hee bide motive edenlerin yanı sıra kösteklerde var zayıflamısın demek istemiyorum bırakırsın diye diolar şuranda kalmış buranda var falan gibi şeyler diyebiliolar bende oralarımı mesela yanlarımı yoketmek istiyorm

ehehehe ne mutlu sana valla ağzı olan konuşuyo hee şişko olsan bi dert olmasan bi dert:) şişko olsan zayıfla derler zayıflasan çok zayıfladın yeter derler ben anlamadım bu işi insanların göz zevkine göremi yaşıyoruz nee hee aslında çok zayıflamışsın diyenleri daha çok seviyorum hemen bende daha vercem diyorum:) Elbiseler bol olunca insen kendini çıtı pıtı hissediyo çok hoş bi duygu:)

Buarada dün nelere karşı koyduğumu anlatıyımda benden ilham alın sizde karşı koyun iskender(sadece üstünden bikaç yaprak yedm ve yoğurdunu),patates kızartması ve hertürlü salata malzemesi(atakta sebzede yenmiyo),üstünede komşufırının fıstıklı kurabiyelerii hee bide yemekte ortaya balon gibi şiş lavaşlardan ve tereyağı tulum peyniri geldi sıcak pide geldi hiçbirini yiyemedm ablam sana çok üzüldüm şimdi dedi ama onu yesem tartı +lara doğru kayardı.Hazır ben gazlıyken sizde gazlanın hepbirlikte yaza harika girelim=):82::118:

kız dün benim pc dondu tekrar girmeye çalıştım yarım saat bekledim girmedii
ondan pat diye çıktımm
sonrada eşim uyuyalım dedim kapattım bende
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaç dk oldu ben yazalı kimse yazmadan kaybolmuş

küstüm size
yukarda anlattım derdimi
ayy dün uzun zamandır öyle yazışmamıştyım zor yetişiyordum vallahi
zaten hızıma bilg. dayanamadı dondu
sende üşenme bakalım
3 gün önce doktorumda izledim
sabah erken saatde yenen pogaça kan şekerini birden yükseltim geri düşürüyormuş ondan dolayı gün içinde çok acıkılıyormuşş
haberin olsunn poğaçacı güzeliii
doktora gittim canım ultrasonla baktı yok bişey testte yaptırdım
ama davull gibiyim yani bismillah dedim bakalım bugün nasıl geçicek
haydi bismillah buarada biz dukan yapmaya başladık pembeyle gerçi o seyir evresine geçti atağı bitirdi benim ilk günüm atakda
bilgin olsunn
evet yaaa pahalı oluyor orjinaller.
zaten okuduğum kitabın sineması vizyona girmiş eşime götür beni izliyim diyorum
efeyi bırakçak kimse yokk
açlık oyununu izleyen oldumuu
süperr nekadr vermiş oldun canım 3gündee
inşallah bende 3 günde 2 3 kilo veririm
sonrada düzenli birşekilde giderim 1 ay dişimi sıksam verecemde sıkamıyorumki pisboğazzzım

Sadişimin kör gözlerine sevgilerimle

allah seni neyapması ben yanlış anlamışım kız ben senin dün seyir evresinin ilk günündesin sanıyordum ondan öyle dedim
ne biliyim dün denizeliklime bugün tazefasülye istiyor canım akşama yesemmi felan diye yazmışsın ondan öyle söyledim

vallahi yaaa ben 58 olsam kalkar göbek atarım

benim ciciklerde çok küçüldü yaa onlar küçülmese olmuyormu
burada yaz geldi millet askılı bluz ve şort ile dışarda dolaşıyor
off buranın yazı çok piss
bende biran önce 58 olsamda tam yaz geldiğinde vıcık vıcık terlemesemm püfff

off bugün benim diyet süper gidiyoo hiç aç kalmadım resmen çok bile geldi midem bulandıı
akşama bişe yiyemicem sanırım çok midem bulanıyor çünkü
senide tebrik ederim çok şeye karşı koymuşsun bende bugün dondurma ve çok sevdiğim salataya karşı koydumm
bide pazara gittim az önce meyve almayan ben bütün meyvelerde gözüm kaldıı
seyirdede meyve yok sanırım değilmi

Efeyi görümcene bırakın bikaç saatcik baksın canım karıkoca hiçmi biyere gidemiceksniz valla o filmi izlemedm ben kitabı güzelmi bari? Nekadar kilo verdim aslında tam bilmiyorm şiştim falan ya ama gün gün tartıldım onları yazıyım sen bak

61.400
59.700
58.700
58.200

yani bi kısmı şişlik ıvır zıvır olsada 58.700ün altına hiç inememiştim biliyosunuz
dukan amcama görede 3mayısta 55.400 olcam şunun şurasında mayısa ne kaldıki canımmm
hem denizede akşam fasülye yiyimmi demedim fasülye çok pahalı istanbulda ucuzlasada yesm dedm bide menünde fasülyeyi görünce aklımdan fasülye geçiodu cnm istiyo gibin bişey dedim:)

siz 58 olun ben tek tek hepiniz için göbek atarım=) benmde göğslerim küçülüo gıcık kapıorm dukanı svdin dimi başta insanın gözünü korkutuyo ama diğer diyetlere göre bildiğin tok geziosun acıkmıyosun süpper seyirdede ataktata meyve yok canım herkes bundan şikayetçi gojiberry(kurtüzümü) diye bişey var ondan yiyebiliosun ama adında meymenet yok ben yemem=) he bide haftada iki kere light meyveli yoğurt yiyebiliosun sanırım emin deilim ya katzi daha iyi bilir onu yakalayıp sormamız lazım oda dukan yapıo buarada faceden dukan tariflerim sayfasınada göz at derim insan çok motive oluyo ayrıca bende seni tebrik ediorm dondurmaya karşı koymakda süper bi başarı:)

pembişş benim atak süremi hesaplasana yaa ben yapamadım

Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight

burdan yapıylıyormuş

tamam canım bakıorm şimdi

len pembiş burdasın bir cevap vermiyon bende yarım saat leslie yapmaya gidiyomm

şunu yap gözünü sevemm

canım sen ananın karnında nasıl durdun diğer şeylere cevap veriodum heralde bide sitenin kendi kendine sistemden çıkmasıyla uğraşıorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…