hurmamıymış orasını görememiştim efe durmadı trt4 ü açmıştımmyok kız geçende sanırm tntde denk geldi tam hatırlamıyorum:44:
yine bugun dediği gibi, leblebi+hurma demişti bugun 2. baskı oldu bana
hatta baklava kadar tatlı alternatif deyince dedim leblebi-hurma dicek
ama fındık fıstık yemeyin demedi şekerim
dedi ki 1 kase fındık-fıstık-ceviz yaklaşık 100-150 gramdır bu da tv izlerken fark edilmeden bitirilir ve 600 kalori falan alınır, tamam bir avuç kadar olursa iyi ama biz o bi avuçla yetinmeyiz falan dedi
ondan daha iyi bi alternatif, tatlı ihityacına karşı ve doygunluk hissi için leblebi+hurma dedi
ehehehe neyse sustummkız sus zaten açım kadayıf madayıf deli etme beni
vallahi önüne gelen bişe diyor
biri çıkar fındık iyin der diyeri çıkar yok onu yemeğin bunu i,yin der
vallahi şamar oğlana döndük ama ben yine kafamın dikine gidiyom
canım ne isterse ondanda iyom bundanda tabiki az az
bak bunu çok beğendimkızlar ya ben bişe yazacaktım ama onuttum
ay ne bileyim uykum geldi heralde dalgınlık başladı
ben en iyisi yatayım
sabahın köründe görüşmek üzere
herkese iyi geceler
iyi geceler cnm, tatlı rüyalaray ne bileyim uykum geldi heralde dalgınlık başladı
ben en iyisi yatayım
sabahın köründe görüşmek üzere
herkese iyi geceler
TEST FELAN YAPTIN DEĞİLMİ
bişi yok
gerçi doktora gitmişsin
kız bende araştırıyorm hatta görümcem çarşıdaydı aradım bana yulaf kepeği aldedim 2 3 tllik
oda tamam dedi ama sonra aradı yulaf kepeği değilde yulaf samanı diye bişe var diyoo bende al gitsin dedim o neki bee o olurmuu
bende yarın başlıcam benimde atak 3 gün yani 3 gün proteinmi alcam sebze yok ekmek yok değilmi doyana kadar tavuk yumurta yoğurt süt felan
vallahi baksana 3 günde sen 2 kilo verdin
bende 1 ayda 2 kilo versem yeter
ayy bende hangi diyete başlıcamı şaşırdımm
ilk karatay yapayım dedim sonra sizin yaptığınız protein diyeti dedim sonra kalp vakfı diyeti dedim sonra nesfit diyeti dedimm şimdide bu umarım bunda istikrarlı giderim
ay normalde formsante alıyorum yazdan beri... ama burda bulamıyorum mesela şimdiye bitmiştir ayın sonunda geliyor bi sonraki ayınki, o da 3-5 max. hemen bitiyor aybaşına kalmadan
formsantenin takipçisi çok bi tek şoka geliyordu 2-3 tane şimdi tansaş açıldı ama hemen bitiyor gene de...
elele de her zaman var alan pek olmuyor, geçen de rafta gördüm de öyle... yoksa hiç almadım daha önce...
dukanın kitabı da çok pahalı değil cnm 8-10tl sanırım, bi de 2. el kitapçılar var oralara bak valla yepyeni okunup geri veriliyor mis gibi, hiç kapağı açılmamış gibi aldım ben monti kitabını hem de indirimle bedavaya geldi
Dün akşam siteye girmeye çalıştım ama sorun veriodu ilk dukanlı diyetimle karşınızdayım:) acaba doğrumu yaptım bilmiyorum ama yapıorum bişeyler:)
Sabah: Light yoğurtdun içine yulaf kepeği karıştırıp yedim
Öğlen: Piliç çevirme
Ara:Light yoğurt içine yulaf kepeği
Akşam: Fırında levrek(patatesinden bir tane bile tadamamak çok acıklı bi hikayeydi), Haşlanmış yağsız falan (karides yedim bi kova karides yesem yine doymam bu lezzete)
Su: 2,5 litre
Yulaf kepeğinide atak evresine göre yani 1,5 yk yedim
Dün:61.400 gelmiştim
Bugün:59.600
Spor: 20-25 dakka yürüyüş yaptım hatta daha çok yürüdümde o ara markete gttm yavaşladım diye onları saymıyorum
Sabah: Lor peynir
Ara: Filtre kahve
Öğlen: Lor peynir,yulaf kepeği ve light yoğurt
Ara:Yoğurt yulaf kepeği
Akşam: ızgara tavuk,light yoğurt,karides
2,5 litre su 3 olur
yarım saat tempolu yürüyüş belkide daha fazladır baya terledim
Son Atak günüm
Sabah: 2minik haşlanmış yumurta,light yoğurt azda yulaf kepeği
Ara: lor peynir
Öğlen: Lor peynir,light yoğurt yulaf kepeği karışımı
Ara: lor peynir
Akşam: bikaç parça döner eti,4 tane ızgara köfte,2 kaşık falan normal yoğurt
2 litre su ve 1,5 yk yulaf kepeğimi yemiş bulunuyorum ama bugün pek yürüyemedim 15 dakka anca
Ayrıca kazıklanmadım işte bennnnnnnnnnnn benimki kepek bikerem saman deillllbuarada kızlar yulaf kepeği ararsanız migrosta herçeşidi hertürlüsü var sanki dukan standı kurmuşlar gibi envai çeşit şey vardı 3bucuk lirayada vardı doğalsan markalı ama benimkine göre daha küçük paketti
Günaydın kızlarrrr
Bugün Atak evresini bitirdim seyir evresine geçtim yani artık birgün protein+sebze,birgünde saf protein uyguluycam sporum 30 dakkaya ve yulaf kepeğim 2 yemek kaşığına çıktı.Dün alt komşumuz ne kadar zayıflamışsın eski halini görmeyi özledik dahada diyet yapma dedi:) üst komşumuzda dukana karar verdi dukan tariflerini ekmekleri krepleri ben yaparım sen yeterki ne yicemi söyle sanada getirrim krep dedi ehehe onun haricinde ablamın bi arkadaşı bize gelmişti üstümde tayt ve kısa ince askılı bady vardı ne kadar zayıflamışsın inanamıyorm belindeki kemikler çıkmış dedi çok mutlu oldum dukan beni kendime getirdi resmen=)=)=) bugünde annemin bi kumaş pantolonunu deniyim dedim bi giydim oldu inanamadm ben gerçekten zayıfladığımı görmüyorm hala yanlarım var bacaklarım ayı gibi popom büyük falan diye görüyorm taamam yine fazlalıgım var ama eskisinden az:) Buarada bugün 58.200 gr çıktım.
kız pembe fazlam var deyip durma bak bu topiğin en zayıfı sensin ona göre :)) burda hala 66larda dolaşan insanlar var lütfen ama aaaaa :))
şaka yapıyorum bebişim. tebrik ederim seni. inşallah 56yı da görüceksin.
pembeden görünce ben de heveslendim durun :)
dün akşam misafirler geldi. çıta gibi olmuşsun dediler bana. ben de hemen inandım ahahaha :))
böyle diyenlere biraz daha vericem diyorum. saçmalama diyolar bana. hiç popon kalmamış, kadın dediğinde azcık popo olcak diyo annemin bi arkadaşı :))
bu arada benim göğüslerim de iyicene küçüldü ya. eski sütyenlerin içinde dans ediyo benimkiler
bi de dün 83 kiloyken aldığım bi elbise vardı. onu denedim. ay o kadar güzel durdu ki. biraz da bol olunca tabii tüm fazlalıklarımı kapattı.
altına bi de topuklu ayakkabı giydim, şahane oldu :))
annem de onu terziye verelim daralttıralım dedi. biraz da boyundan kestircem. süper olucak.
havalar iyice ısınana kadar 60 olsam ne güzel olucak ya. böyleyken bile çok mutlu oluyorum :))
kız dün benim pc dondu tekrar girmeye çalıştım yarım saat bekledim girmediikızlar 4 kişiyiz bi Allahın kulu yazmıyor yaaaaaaaaaaaaaaa
ben hem size bakıyorum hem de diğer topiği okuyup liste yapıyorum bakıyorum burda tık yok
yazın anacım, topiğimiz şenlenmişken boşlamayalım
valla bugun bir enerji patlaması yaşıyorum Allah sonumu hayır etsin, sabahtan beri böyleyim, bi de üstüne menüm çok değil 3 öğün +gofret hani sık da yemedim bilmiyorum bu pozitiflik nerden geliyor:44: sanırım pc bende bugun, bi de kursta kafa patlatmadım ondan
yukarda anlattım derdimiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaç dk oldu ben yazalı kimse yazmadan kaybolmuş
küstüm size
ayy dün uzun zamandır öyle yazışmamıştyım zor yetişiyordum vallahigünaydın hatunlar
bugünde inşallah topiğimiz canlı ve kalabalık olur
ben bugün güne yine poaçayla başladım
evde yemek hazırlayıp okula getirmeye üşendim doğrusu
zaten burdaki poaça ev yapımı ve minnacık
sabah yedi buçukta yediğim için öğlene kadar yakarım zaten
benim öğrenciler gelmeye başladı ben yavaştan kaçıyım
birazdan yine gelirim
haydi bismillah buarada biz dukan yapmaya başladık pembeyle gerçi o seyir evresine geçti atağı bitirdi benim ilk günüm atakdadoktora gittim canım ultrasonla baktı yok bişey testte yaptırdım
ama davull gibiyim yani bismillah dedim bakalım bugün nasıl geçicek
evet yaaa pahalı oluyor orjinaller.Pahalı değil miii? 22 lira ve 20 liradan az fiyatlısını görmedim burda bende dukan alıcama istediğim bi kaç kitap var onumu alsam diye bi türlü alamadım bende bakcam ikinci elciye ama kesin yoktur ordada ya da artık netten sipariş verrim olur biter orda ne güzel ucuzmuş hee
süperr nekadr vermiş oldun canım 3gündeeGünaydın kızlarrrr
Bugün Atak evresini bitirdim seyir evresine geçtim yani artık birgün protein+sebze,birgünde saf protein uyguluycam sporum 30 dakkaya ve yulaf kepeğim 2 yemek kaşığına çıktı.Dün alt komşumuz ne kadar zayıflamışsın eski halini görmeyi özledik dahada diyet yapma dedi:) üst komşumuzda dukana karar verdi dukan tariflerini ekmekleri krepleri ben yaparım sen yeterki ne yicemi söyle sanada getirrim krep dedi ehehe onun haricinde ablamın bi arkadaşı bize gelmişti üstümde tayt ve kısa ince askılı bady vardı ne kadar zayıflamışsın inanamıyorm belindeki kemikler çıkmış dedi çok mutlu oldum dukan beni kendime getirdi resmen=)=)=) bugünde annemin bi kumaş pantolonunu deniyim dedim bi giydim oldu inanamadm ben gerçekten zayıfladığımı görmüyorm hala yanlarım var bacaklarım ayı gibi popom büyük falan diye görüyorm taamam yine fazlalıgım var ama eskisinden az:) Buarada bugün 58.200 gr çıktım.
Sadişimin kör gözlerine sevgilerimle
vallahi yaaa ben 58 olsam kalkar göbek atarımkız pembe fazlam var deyip durma bak bu topiğin en zayıfı sensin ona göre :)) burda hala 66larda dolaşan insanlar var lütfen ama aaaaa :))
şaka yapıyorum bebişim. tebrik ederim seni. inşallah 56yı da görüceksin.
benim ciciklerde çok küçüldü yaa onlar küçülmese olmuyormupembeden görünce ben de heveslendim durun :)
dün akşam misafirler geldi. çıta gibi olmuşsun dediler bana. ben de hemen inandım ahahaha :))
böyle diyenlere biraz daha vericem diyorum. saçmalama diyolar bana. hiç popon kalmamış, kadın dediğinde azcık popo olcak diyo annemin bi arkadaşı :))
bu arada benim göğüslerim de iyicene küçüldü ya. eski sütyenlerin içinde dans ediyo benimkiler
bi de dün 83 kiloyken aldığım bi elbise vardı. onu denedim. ay o kadar güzel durdu ki. biraz da bol olunca tabii tüm fazlalıklarımı kapattı.
altına bi de topuklu ayakkabı giydim, şahane oldu :))
annem de onu terziye verelim daralttıralım dedi. biraz da boyundan kestircem. süper olucak.
havalar iyice ısınana kadar 60 olsam ne güzel olucak ya. böyleyken bile çok mutlu oluyorum :))
Buarada dün nelere karşı koyduğumu anlatıyımda benden ilham alın sizde karşı koyuniskender(sadece üstünden bikaç yaprak yedm ve yoğurdunu),patates kızartması ve hertürlü salata malzemesi(atakta sebzede yenmiyo),üstünede komşufırının fıstıklı kurabiyelerii hee bide yemekte ortaya balon gibi şiş lavaşlardan ve tereyağı tulum peyniri geldi sıcak pide geldi hiçbirini yiyemedm ablam sana çok üzüldüm şimdi dedi ama onu yesem tartı +lara doğru kayardı.Hazır ben gazlıyken sizde gazlanın hepbirlikte yaza harika girelim=):82::118:
evet yaaa pahalı oluyor orjinaller.
zaten okuduğum kitabın sineması vizyona girmiş eşime götür beni izliyim diyorum
efeyi bırakçak kimse yokk
açlık oyununu izleyen oldumuu
süperr nekadr vermiş oldun canım 3gündee
inşallah bende 3 günde 2 3 kilo veririm
sonrada düzenli birşekilde giderim 1 ay dişimi sıksam verecemde sıkamıyorumki pisboğazzzım
allah seni neyapması ben yanlış anlamışım kız ben senin dün seyir evresinin ilk günündesin sanıyordum ondan öyle dedim
ne biliyim dün denizeliklime bugün tazefasülye istiyor canım akşama yesemmi felan diye yazmışsın ondan öyle söyledim
vallahi yaaa ben 58 olsam kalkar göbek atarım
benim ciciklerde çok küçüldü yaa onlar küçülmese olmuyormu
burada yaz geldi millet askılı bluz ve şort ile dışarda dolaşıyor
off buranın yazı çok piss
bende biran önce 58 olsamda tam yaz geldiğinde vıcık vıcık terlemesemm püfff
off bugün benim diyet süper gidiyoo hiç aç kalmadım resmen çok bile geldi midem bulandıı
akşama bişe yiyemicem sanırımçok midem bulanıyor çünkü
senide tebrik ederim çok şeye karşı koymuşsun bende bugün dondurma ve çok sevdiğim salataya karşı koydumm
bide pazara gittim az önce meyve almayan ben bütün meyvelerde gözüm kaldıı
seyirdede meyve yok sanırım değilmi
pembişş benim atak süremi hesaplasana yaa ben yapamadım
Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight
burdan yapıylıyormuş
len pembiş burdasın bir cevap vermiyon bende yarım saat leslie yapmaya gidiyomm
şunu yap gözünü sevemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?