günaydın sana dagünaydın çıtırcanlar
dün sayfamız çok boş kaldı
hadi bugün sayfayı coşturalım
sormaa yaaa aslında canım çok çekiyordu ama yemedim onun yerine hatrı sayılır çok şey yedim eger tatlı yeseydim bukadar olmazdı yaniiYOK CANIM DENİZE GİRMEDİK BİZİM İÇİN DAHA ERKEN
ama insanlar yüzüyordu hemde birsürü insan öyle 3-5 değil yani
susamlı kraker dışınca bence gayet iyi
o çikolatadan da bişeycik olmaz
bırak şişerse şişsin ama sakın yeme
menü benim menüye dönmüş aynıbu günkü menüm tam anlamıyla diyete pazar tatili oldu
sabah
2 dilim kepek ekmeği,menemen,3 zeytin,küçük bir parça peynir
biber salçası,1 badak çay
öğlen
2 dilim kepek ekmeği arasına peynir ve domates
gezmede ( ooooo ne yemedimki)
açılışı max dondurmayla yaptım
ardından bolca fıstık yedim
3-4 tane yulaflı bisküvi,2-3 tane çizi,1 tane tuzlu kurabiye ve 1 bardak çay
akşam
haşlanmış tavuk,pilav ve salata
pilav kaç kaşık yediğimi hatırlamıyorum ama hatırı sayılır bir miktar yedim
şükür kurtuldunuz tatlımmmAöf bitti çok şükür. 54 gün rahatız
Yarın bende güzelce başlangıç yapmayı düşünüyorum. Spor yapamam belki ama yürüyüş yapabilirim.
Bugün sınav yerine bir vesait+ 1,5 saat yürüyüşle ulaştık. Yani gidiş önüş 2,5-3 saat kesin yürüdük. Bacaklarım şişti eve gelince çoraplar resmen boğmuş şok oldum :/ Adamlar yol tarifi bilmiyor oysaki otobüs önünden geçiyormuş bize ilçeyi dolandırdılar yaw.
Neysem kızlar yarın sizlerlen buluşuyorum yani uzun zamandan sonra
günaydın sana da
evet bugun herkes yeni bir başlangıç yapacaktı, umarım sayfamız dolu dolu geçer
ben güne 08:30da kalkıp 09:00da kahvaltımı yaparak başladım, şimdi de aramı yapacağım, toplamda 600ml su içtim işte birazdan ilaçlarımda 1 bardak daha içerim bugunku niyetim en az 2-2,5lt...
bu arada geç geldim bliyorum ama mutfağı toparladım, doktorumda dyt.berrin yiğiti izledim, gerçi bilinen şeyler ama olsun, güzel bir program oldu
denizcim, kabızlık için bitki çaylarını özellikle sinameki veya form 5 çayını öneririm, tabii kuru meyve de yiyebilirsin ara olarak
aralarda meyveyi ihmal etme ya da yoğurt, ayran falan
ben süperim hiçbir şey bozamaz bunu, inşallahhhhhhhhh
hepinizi öptüm şekerler
sevgiler...
negüzel yaa siz kendnizi toplayın ben krizlere girip dukanı bozayımm poofff koca bir paket patates cipsi yedim tamm 500 caloriydii(((((((
dün akşam tatlı isteğimi koca bir kase dondurma ile bastırdım okadar kaçamak yapmıştım akşamda dondurma yedim sabah tartıda 400 grm fazla çıktımm
bugünde öküz gibi koca paket patates cipsi yedim 500 calorii halen bişeler yiyesim varr
yni yarın sabahda geri 64 olmuş halde çıkarım(((((((
cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayarın misafirim varr 3 4 çeşit bişeler hazrlıcam mecbur onlardanda yiyeceğim yani ben dukanı boşa yapmış olcam ve verdiğim kiloyu geri alcam
pembiş şimdi o avm benim bu avm senin geziyordur
canım acaip kadayıf istiyor kaç gündür bugün pazar bugün yesemmmde yarın dukanıma geri devam etsem olmazmıııı
yoksa biyerim şişecek vallahi
Yok kız aöf den dolayı avm gezemedim hem benim canım yaz gelince ot doğa açık hava hamak falan çeker:) Allahtan sınava girdiğim yerler harika yerlerdi sınavdan cıkar cıkmaz annemle kendimizi gezmelere attık.Çamlıcanın eşsiz manzarası eşliğinde açık büfe kahvaltı yaptık yanı sonuç olarak herşey sınırsız olunca patlayana kadar yedim:) bozmicaktım aslında ama normal kahvaltı falan vermiyolarmış e bende açık büfe parası verip iki peynir yemeği enayilik gördüm ve yedim:)
ben künefede yedim heheheh morelini bozma bugn 2günlük atak yapmayı planlıyodum kiii ablam kısır ve patates salatası yapıcanı söyledi şu saate kadar proteinle beslendim ama akşam onları yemezsem rahat edemem onları yiyim yarın gene başlıcam yapcak bişey yok
negüzel yaa siz kendnizi toplayın ben krizlere girip dukanı bozayımm poofff koca bir paket patates cipsi yedim tamm 500 caloriydii(((((((
yarın misafirim varr 3 4 çeşit bişeler hazrlıcam mecbur onlardanda yiyeceğim yani ben dukanı boşa yapmış olcam ve verdiğim kiloyu geri alcam
Yok kız aöf den dolayı avm gezemedim hem benim canım yaz gelince ot doğa açık hava hamak falan çeker:) Allahtan sınava girdiğim yerler harika yerlerdi sınavdan cıkar cıkmaz annemle kendimizi gezmelere attık.Çamlıcanın eşsiz manzarası eşliğinde açık büfe kahvaltı yaptık yanı sonuç olarak herşey sınırsız olunca patlayana kadar yedim:) bozmicaktım aslında ama normal kahvaltı falan vermiyolarmış e bende açık büfe parası verip iki peynir yemeği enayilik gördüm ve yedim:)
ben künefede yedim heheheh morelini bozma bugn 2günlük atak yapmayı planlıyodum kiii ablam kısır ve patates salatası yapıcanı söyledi şu saate kadar proteinle beslendim ama akşam onları yemezsem rahat edemem onları yiyim yarın gene başlıcam yapcak bişey yok
bugün iyi bi başlangıç yaptığım söylenemez ama dünün yorgunluğunu hala atamadım. kafam kalkmıyor resmen.
gündüz 11.30 da uyandım resmen. ne zamandır bu kadar uyumamıştım. yemek saatleri de kaydı tabii haliyle. iki küçük tuzlu kurabiye dışında kaçamak yapmadım.
bugun spor yapamam sanırım. akşam özel dersime gidicem. hiç de canım istemiyor var ya. öğretmenin canı derse gitmek istemiyo komediye bak :))
bi de bu sabah tartıldım. ibre 66nin altında çıktı. 65e baya yakın yani. dijital olmayınca gramını anlayamadım ama sanırım 2 günün koşturması ve yorgunluğu tartıya yansımış oldu.
ne güzel işte azda olsa inişe geçmişsin
diyetini düzene oturttuğun zaman hızlı bir şekilde inişe geçersin emin ol
bende öyle yapıyorum neyapalım birgün fazla yersek diyer gün az yerizz böyl böyle dengelerizzcnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yapma öyle..... düzeltirsinnnnn
bak ben de dünden önceki gün sütlaç yemiştim bugun de yedimöğlen acıktım yemeği bekleyemedim, kardeşime ılısın diye dolaptan çıkardığım ama onun yemediği tezgahtaki sütlacı götürdüm ama ben bozdum diye düşünmeden yoluma devam etme kararı aldım, yediğim sütlaçtan pişmanlık ve üzüntü duymaktansa, gönlümün dilediği gibi ama sınırları bilerek yemeyi kendime söylüyorum, aldığım derginin diyet ekinde de diyetisyenler öyle diyorlar, diyeti bir ceza ve kaçamağı da bir ödül olarak görmemek, herşeyden ölçülü olmak kaydıyla tüketmek gerektiği yazıyor
o nedenle ben sağlıklı beslenmeyi, aylardır diyet olarak kendime fazla söylemişim herhalde ki beyin de buna uymak istemyor..
sen de olumsuz düşünüp ben veremicem, alcam vs deme... verdin madem, korumaya çalış, tamam bugun canın cips çekmiş yemişsin, akşama dengelersin olur biter... sanırım sen de kıtlık krizine girdin ondan herşeyi yemek istiyorsun, yani yasaklayınca bi yerde patlıyor sonuçta...
sen de bir iki güne bize katılırsın tatlım, şimdi sadece yemeğe değil, gerçekten yemek isteyip istemediğine ve bunun nedenlerine odaklan
sen azimli ve becerikli bir kızsın başaracğına inancım sonsuz sadişim
offff künefemiYok kız aöf den dolayı avm gezemedim hem benim canım yaz gelince ot doğa açık hava hamak falan çeker:) Allahtan sınava girdiğim yerler harika yerlerdi sınavdan cıkar cıkmaz annemle kendimizi gezmelere attık.Çamlıcanın eşsiz manzarası eşliğinde açık büfe kahvaltı yaptık yanı sonuç olarak herşey sınırsız olunca patlayana kadar yedim:) bozmicaktım aslında ama normal kahvaltı falan vermiyolarmış e bende açık büfe parası verip iki peynir yemeği enayilik gördüm ve yedim:)
offf napim yaaa dukan amca gelsin ona ben öğreteyim diyetibozun bozun bakıyım dukanları
canlarım benim, dukan amca affetmiyor ama
kaçamağa kesinlikle izin yok bildiğim kadarıyla
şu yulaf kepeklerini en iyisi bana gönderin siz
kabızlığa iyi geliyormuş bande bugün bir kaç yere baktım ama bulamadım
sanırım bizim buralarda bulunmuyor
tebrikler canım sonunda kırdın 66 yıbugün iyi bi başlangıç yaptığım söylenemez ama dünün yorgunluğunu hala atamadım. kafam kalkmıyor resmen.
gündüz 11.30 da uyandım resmen. ne zamandır bu kadar uyumamıştım. yemek saatleri de kaydı tabii haliyle. iki küçük tuzlu kurabiye dışında kaçamak yapmadım.
bugun spor yapamam sanırım. akşam özel dersime gidicem. hiç de canım istemiyor var ya. öğretmenin canı derse gitmek istemiyo komediye bak :))
bi de bu sabah tartıldım. ibre 66nin altında çıktı. 65e baya yakın yani. dijital olmayınca gramını anlayamadım ama sanırım 2 günün koşturması ve yorgunluğu tartıya yansımış oldu.
kızlar şimdilik iyi gidiyorum
inşallah akşama bozmam
sabah nesfit ve süt karışımı
ara bir bardak ayran
öğlen suya kırılmış 2 yumurta ve üzerine bol pul biberli yoğurt
akşama bakla kavurma yapacaktım ama birtürlü pişmek bilmedi
sanırım baklann cinsi kötü 1 saat 40 dakikadır ocakta ama pişmedi bande kapattım
bu saatten sonra ne pişirecem ben ya
kızlar 1 2 gün dukanı bırakıyorum yarında misafirim var onlarla mutlaka yicem bişeler
zaten acaip midem ağrıyor
öğlen cips yedikden sonra birden başladıı ağrıı cipsmi yaptı acaba
dukana devammı etsem yoksa geri şadiye usulü diyetemi devam etsem sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?