Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Bıraktığım dukana en yakın zamanda başlamak istiyorum ama evdekiler müsade etmiyo annem artık diyet miyet yok yiceksin diyo abim dün zorla tahinli çörek yedirdi ama bu seferde benim pek iştahım yok yazıyım menümü hemen

Sabah(sabah dediğim öğlen 3 falandır): beyaz peynirli omlet

Öğlen: 2 tatlı kaşığı yulaf kepeği ve light yoğurt

Akşam: 3 yk pırasa 3 yk mantar yemeği ikisini bi tabağa yanyana koydum ve tabağımı bitiremedim,1ince dilim patates haşlaması,1ince dilim pancar turşusu,yarım kk beyaz peynir,bikaçtanede haşlanmış karides(karidesten zaten bir avuç falan vardı onu bile yiyemedim ki en sevdiğim şeydir babam benim için özel getirir) bunlardan sonrada abimin zorla yedirttiği tahinli çörek

Su: 1 litre bikaç bardakta çay içtim

Kızlar buarada kansızlık uyku yapar mı? zaten kansızdım üstüne 6 tüp kan alınınca mal gibi oldum hep uykum var akşam iş çıkış saatinde hafiften uykum açılır gibi oluyo sonra bidaha geliyo uykum akşam 9da uykum geliyo yaa tavuk oldum iyice

Son düzenleme:
oyyyy nerelerdesiniz yahu???

Gerçekten nerdesiniz yaaaaaa

ya ben biraz bunalım takılıyorum buaralar regly olcam sanırım ondan ve havalardan tam güneşi gördük dedik kaç gündür yağmur yağıyo üşüyorum hep hatta titriyorum hergünde başım dönüyo ve uykulu geziorum üstüne üstlük salı gnüne kadar ilacımı kesti doktor bu yüzden kaşınıyorum vee çalışmak istemiyorum uzun süre tatil yapmak istiyorum ama paramda aynen hesabıma yatsın istiyorum ehehehehe işte bu benim depresyon hikayem ve buraya gelemeyiş sebebim

herkese günaydın

bugun moralim bozuk aslında ama tartıda 66nın altında çıktım. diyete devam. dün spor yapmadım.
1 gün bile dikkat edince hemen düşüyor ibre. bu sevindirici bir şey.

inşallah önümüzdeki haftaya 65 olarak girerim...

valla kızlar bizim de yağmur yağınca elektrikler kesilebilir dye pcyi açmamla kapamam bir oldu, babam kızıyor pc bozulur diyoe gerçi geçen gün bişeycik olmadı da napalım ben de oturdum kitap okudum
bugun de deneme var diye gittim, sürüş eğitimim de varmış, bugun epey sürdüm, ve düne göre daha rahattım bu 2. direksiyon tecrübem ama epey kullandım, dünün 2 katı kadar km yaptım diyebilirim, işte 45dk olmuştur...
dünden beri kollarım omuzum kasılıyor annem direksiyon salladın ya ondandır diyor bilmiyorum havalardan da olabilir, bi iyi bi kötü
mesela şimdi günlük güneşlik akşama yağmur yağar...
ben spor falan ne zamandır yapmıyorum ama başlıcam yaaa olmuyor böyle...
randomcuma hak veriyorum
yani bnm girememe sebeplerimden biri yağmur biri kardeşlerimin pcyi işgali... bana sıra gelince de kapanması
neyse kızlar sabah kahvaltısıyla duruyorum acıktım yemeğimi yicem şimdi
bu arada spor yapmasam da 2-3 gündür iyiyim yani çok kötü değil menülerim bakalım iyice düzelcem inşallah

Pembem sen de üzülme nolur tatlım, dukan yapmasan da yediklerine dikkat edersen halledersin, üzme sen tatlı canını, onlar da kıyamıyorlar bize işte napcan....

kızla bu arada annem dün poğaça yapmış bana da bir poşet tuzsuz yapmış, 5-6 en az vardır
ama ben ne dedim hayır dedim yemicem dedim, kokladım bıraktım attım buzluğaaaa

slm kızlar dün giremedim kaçamak yapıyordum çünkü

dün neler yedimm nelerr haşhaşlı tatlı, kısır, tuzlu kurabiye ohh ohhh özellikle tatlıdan doyasıya yedimm

ama bugün diyetime geri döndüm 2 gündür mide ağrısı çekiyorumm gastritim azdı sanırım

dukan yapmıcam artık ben kendi özgün diyetime döndüm böyle mutluyum

bu arada sabah tartıldım 63.8 düm eski kiloma dönmüşüm

dukanı boşu boşuna yaptımm pöff

canım üzülme böyle ani düşüşlerde hemen geri geliyo verdiğin kilo.
ben de bi 65 çıkıyorum bi 66.
bu sabah yine 65 çıktım gerçi.

yapmayın şuu dukanı yaa. ben hiç sağlıklı bulmuyorum. sadece proteine yüklenmek doğru gelmiyo bana.
hele ekmeksiz hiç olmaz.
diyetisyenler her öğünde 1 dl ekmek veriyo.
biz bildiğimizden şaşmayalım bence.

Son düzenleme:

katılıyormm canımm sadece protein bana iyi gelmedi midem altüst oldu vallahii
gene ufakdan ufakdan ağrımaya başladı benim mide

kahvaltıdan sonra yediğim 1 kk büyüklüğündeki haşhaşlı tatlıyı saymazsaaaaakkk arkadaşınız bugün hiç kaçamak yapmadı ahahaha

kızlar menümü yazayımda gidip akşam yemeğimi yapıp yiyeyimm
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
3 zeytin
2 ince dilim sosis
1 yumurta
domates salatalık limonlu maydanoz

1 kk haşhaşlı tatlı

yağsız tavuk gögüsü
1 bardak ayran
salata

1 avuç leblebi + 1 kuruincir

yoğurtlu bakla
1 kase çorba

1 de greyfurt yerim

2 bardak yeşil çay içtim 3 olur
2 lt su içtim 3 olur
30 dk leslie yaptım 50'şer bacak hareketi 50 mekik

bu arada 3 koca dilim tatlı daha vardı komşuma götürdüm ehehehe tatlı yapmıştım sana da getirdim dedimm bilmiyorki ben evde durdrmamak için götürdümmm
diyetde olmasam töbe götürmem yerdim ahahah

bu arada 3 koca dilim tatlı daha vardı komşuma götürdüm ehehehe tatlı yapmıştım sana da getirdim dedimm bilmiyorki ben evde durdrmamak için götürdümmm
diyetde olmasam töbe götürmem yerdim ahahah
tek kelimeyle koptum
aman cnm iyi yapmışsın komşuna afiyet olsun

katılıyormm canımm sadece protein bana iyi gelmedi midem altüst oldu vallahii
gene ufakdan ufakdan ağrımaya başladı benim mide

ya benimde çok miğdem bulanıyo bide motoruda bozdum:) şu yulaf kepeğini ne zaman yesem miğdem bulanıyo bide dün yoğurdun içinde baya beklemişti yulaf kepeği bekledikçe tadı daha bi iğrenç olmuş zor yuttum böhüüü bgn herbiyanım altüst acaba akşam kaç kilo cıkcam çok merk ettim bide 57lerde çıkarmışım süper olur:)

süpersin bebeeemmmmm 1kk yemişsin tatlıdan çok deil ama heryediğimiz şekerli şey diyet sürecini biraz daha uzatıo ondan sonra motivasyon falan gidiyo pes ediyoruz madem dukanı bıraktın yemeklerin yanına hep protein sıkıştır ki sanıyorum öyle yaptın

Kızlar ben iltihaptan geberiyorum. Anlatamam. Kaç gündür oturamıyordum bugün çok fena oldu. Gece hiç uyumadım sabaha kadar ağrıdan sızıdan ağladım. Hala yatıyorum. Kalkıp gezmek mümkün değil. yok arkadaş benim ameliyatı bu hafta halletmem lazım. Diyet falan umrumda değil iştahımda yok. Önemli olan sağlık gerisi fıs

selam hatunlar ben yokken buraları hafiften canlanmış
iyi iyi inşallah devamı gelir

dün menümü yazmadım çünkü buralar çok boştu hafif kaçamaklarımda vardı ama öyle abartılı değil
bugünde iyi gidiyorum inşallah akşamada abartmadan atlatırım
menülerimi birazdan yazacam
bekleyin anacım

dünkü menüm

sabah
nesfit in içine 1 kuru incir,1 kaşık kuru üzüm ve çeyrek elma doğradım
,yarım yağlı süt ekledim ve yedim

öğlen
2 yumurtayla yaptığım çökelekli omlet,
1 patlıcan dolması,biraz ekmek(tandır ekmeğiydi kepekli yapılıyor ama biraz fazla yedim sanırım)

ara
1 kk kek,yarım çay bardağı süt

akşam
1 kase bezelye yemeği,3 kaşık pilav,1 ısırık ekmek

öğlen yediğim ekmekler biraz fazla oldu ama onun dışında idare eder sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…