Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

heyyyyyy, hadi sevgili günlük kardeşlerimmmmmmm, denize dalıyoruz cümleten, çok yemiş
yok tatlım ya, bak bugun kaçamak günüymüş diğer günler telafisini bekliyoruz ama hem sen de korumada sayılırsın, tabii dikkat de etmek şart

[/QUOTE]
bak menünle ilgili şunları yazmışım:26:
 
kızlar nişandan şimdi geldiiik

valla cok fazla birşey yemedim ama yedim yanii.

minicik zeytinyağlı dolma, yogurtlu bir meze bir kasık kadar, bir mercimekli köfte, bir mini minnacııık ufacık tefecik cherry domates ( misket kadar) :) yarım kaşık amerikan salatası.

ana yemektende 20 gr kadar tavuk, 1 tane mantar.ıkı catal karısık sebze sote (lahana, biber, havuc,kabak falan)

pastadanda 1 çatal aldım. bir bardal zero ve bir soda içtim.

çok mu yemişiim?

masada oturdugumuz kişilerden bi tanıdıgımız dıyet yaptıgımı duyunca sey dedi:

bir yıkanmış yeşil ithal elmayı cekırdeklerıyle beraber 4 e bölüyorsun,10 tane karanfil, 10 tane karabiber,1 tane tarçin cubugunu 2 lıtre suda haşlıyorsun. su azalıyorya haşlayınca, uzerine o kaybeettıgı suyu tekrar koyuyorsun. bir taşım daha kaynatıyorsun. sonra git gel iç dedi. kızı bu karısımla haftada 3-4 kg verıyormus. kılo aldıgı zaman bunu yapıyormuş.tadı nasıl olur bilmiyoum ama denemeyı dusunuyorum. sonucta hepsı dogal seyler.
 
Seyirde birinci günüm

Sabah:2 dilim light hindi jambon, light yoğurt içine yulaf kepeği ve lor peynir,haşlanmış yumurta
Ara: soda içtim içine birazda limon suyu sıktırdım
Öğlen:sotelenmiş tavuk, marul salatası,yoğurt,yarım şişe kola zero
Akşam:lor peynir,2çatal pırasa,1 çatal karnıbahar,1 tane hindi jambon, yarım bardak light süt

Su yarım litre anca içmişimdir dışardaydım bide cırcırdım hafiften dışarda tuvaletm gelmesin diiye içmedim:) yarında düğüne gitcem nasıl yapıcam diyeti bilmiyorum ama yapıcam 57 li kiloların şerefine bırakmıcam dukanı
 

bu karışım zayıflama kürlerinde yazıyo ya, okumuştum ben. deneyenler var. ayda 8 kilo verdirdiği söyleniyo. ben 1 gün denedim bıraktım. tadı fena değil ama içmekten fenalık gelmişti bana. 1 günde 3 büyük bardağı zorla bitirmiştim.
 

bende merak ettim şimdi haftada 3 4 kilo nedir yaa süper acaba o bayanın kızı çokmu tombikte 3 4 kilo verebiliyo denemekte fayda var bir hafta kendimi kasıp içsem 1 kilo bile versem kar kardır.Gerçi şimdi dukan yapıorum herşey yasak belki bunlarda yasaktır araştırmam lazım hee zaten elma var elma yasak dukanda siz yapın zayıflarsanız bende dukanı bırakıp bunu yaparım:)
 

canım peki bunu içenller 8 kilo verenler aynı zamanda rejim uyguluyomu
 
canım peki bunu içenller 8 kilo verenler aynı zamanda rejim uyguluyomu

evet canım aynı zaman da rejim de yapıyolar. Zaten rejımsız boyle seylerın fayda etmedıgını hepimiz ogrendık :)) ama ayda 8 kilo çok fazla. Efsane gibi geldi bana. Bizim zaten kilolar iyicene düştü. Ayda 8 kilo veremeyiz, çökeriz valla, ayda 2 kilo versek kardır artık bizim için :))
 

sen 56 olmak istiyodun di mi kız pembiş? Az kaldı vala, 57leri gördün artık. Sen dukanı yap bakalım da, kaça düşüceksin.. Sonra bu karışımı denersin olmazsa. Ben de tekrar başlamak istiyorum buna. Bi ara yaptım 1 gün içtim bıraktım. Hemen midem bulanıyo böyle şeylerden. Ama burnumu sıkıp içerim artık :))
 

minikkcim bi de bu karışımı yapıcaksan içine limon da koy. Limonu 4e bölüp atıyosun içine. Bu karışımda limon da var. Sizin akraba unutmuş heralde söylemeyi.
 
Kızçelerim regl ağrısına ne iyi gelir?
Malum belim iğnelerden sonra gün yüzü görmedi bir de bunla birleşince ağrıyor baya.
Ne yapsam sizce:26:
 
merhaba fıstıklar
sonunda düğünümüz bitti
çoook güzel oldu tabikide arkadaşınızda çok güzel oldu:))
herkes beni çok beğendii ve herkesden zayıflamışsın diye övgüler aldım aslında halen kiloluyum ama eski halime göre zayıfım işte
sabah 7den gece 2lere kadar koşuşturma halindeydim çok hareketliydim ondan dolayıda hiç kilo almamışım üstelik yarım kilo vermişim
sabah tartıldım 63 kilo geldim yarın itibariyle tekrar yola devam kızlarrr
 

evet canım 56 olmak istiyodum ama 55i görsem hiç fena olmaz demeye başladım anca hedefime 1 ayda ulaşıcam dukana göre ama okadar devam edebilirmiyim bilmiyorum bugün markete uğradım şeftali kokusu geldi buram buram önümdede mis gibi kavun falan yani bu diyet normal diyetlere göre daha çok irada gerektiriyo zorlanmaya başladım bile evdekiler yakında gıdaklıcaksın dio bide kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı olmadı bi süre daha yapar sağlıklı beslenmeye devam ederim artık bide acaip para gidiyo yaa hakketen sosyete diyeti aylarca bütçem daynırmı bilmiyorm:)

Kızçelerim regl ağrısına ne iyi gelir?
Malum belim iğnelerden sonra gün yüzü görmedi bir de bunla birleşince ağrıyor baya.
Ne yapsam sizce:26:

benim tek bildiğim ayaklarını belini falan sıcak tutmak hatta ayaklarını sıcak suya falan koyuyo bazı tanıdıklarım


ohhh bitti sonunda çok merak ediyorum nasıl oldun eminim çok güzel olmuşsundur ohh yarım kiloda vermişsin maşşallah sadişşşşşşşş 57.700 gördümm bu haftaa hihihi çok mutluyummm:) dukanla hemide
 
menümü şimdiden yazıyım akşam belki giremeyebilirim(bugün 5. günüm)

Sabah: light hindi jambon, 1yk yulaf kepeği,light yoğurt,lor peynir,1 tane haşlanmış yumurta
Öğlen: 1bardak light gazoz,piliç çevirme,light yoğurt, light üçgen peynir (düğüne gittiğimiz için öğlen akşam gibi oldu 18 de)
Akşam: light yoğurt içine 1 yk yulaf kepeği yemeği düşünüyorum gecede 1 bardak light süt içcem

Su: daha yarım litre içebildim en az 1,5 litreye tamamlamaya çalışıcam

Buarada düğünde damat bilem çok zayıflamışsın baya zayıflamışsın dedi bide talip çıktı bana bi çocuğun annesi beni beğenmiş falan eheheh çok komikti ama işim olmazzzz:) veeeeeee bu haftasonunu kazasız belasız kaçamaksız atlatmanın haklı grurunu yaşıyorummmmmmmmmmmmmm:)
 
Son düzenleme:

he he kilolar gitti talipler geldi desene
sevdiceğin ne dedi bu duruma çok merak ettim düğün fotolarını bekliyoruz



hoşgeldin canım vallahi özledik sedi
düğündeki fotolarını hemen faceye ekle çok merak ediyorum
 
kızlar bugün sınavda görevliydim kahvaltı yapmaya fırsatım olmamıştı
sınav yerinde börek poaça getirilmişti onlardan yedim malesef 3 dilim yedim çok açtım

öğleden sonra ablamlara gittim ordada 1 tabak kısır yedim
bugün akşam yemeği yemiyecem ama çok kötüyüm
3 gündür tartıda 1 kilo fazla çıkıyorum sanırım kilo almışım
moralim çok bozuk yarın karbonhidrat diyetine başlıcam sanırım
artık kendimi frenlemem lazım yoksa yakında şişko olup çıkacam
 
Kızlar ben bi 3-4 gün girmiycem. şehir dışına çıkıyorum. önümüzdeki günlerde tartılamıycağım için bugün tartıldım. 63'e düşmüşüm nihayet Güzel moral oldu bana. şimdi piknikten geldik, afedersiniz ama danalar gibi yedim. Kaçamaksa al sana kaçamak dedim 3-4 gün boyunca da çok fazla dikkat edebilceğimi sanmıyorum. Döndüğümde tam gaz devam her şeye. Hepinizi öpüyorum.
 
Tickerımı da değiştirdim. Gelin koydum oraya. Gelin gibi süzüle süzüle kilo veriyorum manasında ahahahah
 
minikkcim bi de bu karışımı yapıcaksan içine limon da koy. Limonu 4e bölüp atıyosun içine. Bu karışımda limon da var. Sizin akraba unutmuş heralde söylemeyi.

tamam canım çok saol. bilmiyorum yaparmıyım yapmaz mıyım :) yanı nasıl bır tadı kokusu olur bılmıyorum.

menumune yazayım hemen. bıraz önce sapıttım :)


sabah saat 7:30 da kalktım. kayınvalideme ıslak kek yaptım. saat 11 de kayınvalidemde kahvaltıya davetlıydım. sabah ogle bırlestı yanı.

kahvaltı: 1 galeta,1 sosis, 6-7 tane yeşil zeytin, çatalın ucuyla tulum peyniri.domates,salatalık

saat 15:00 cilek ve erik yedim

saat 17:00 bir bardak limonata

akşam: 19:30 20 gr kadar tavuk, 2 minik dilim ıslak kek :26:

şimdi soda içiyorum. keki neden yedim hiç bilmiyoruuuum yaaaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…