ben bayıldım resmen ama bana hiç yakışmıyor saat vs şeylerEki Görüntüle 408979 Eki Görüntüle 408978 kızzzlarrrrr sizce nasıl saat çokmu kokoş hergün açıp fotolarına bakıp secret yapıyorum bu saati almak için ehehe ve para biriktiremeyen ben para biriktirmeye başladım:) tam benlik kokoş işi ama tereddütlerim var herşeyle takılırmı falan diye
merhaba kızlar nasılsınız?
bugun başımıza talıhsız bır olay geldi sabah kahvaltıdan sonra babam merdivenlerden dustu ve ayak bileğinin iç kısmındaki kemik dısarı cıktı ve kırık var. şimdi evdeyiz yatıyor.daha annemın haberi yok. burkuldu eve geldik dedik. kadın eve gelınce şok olucak. amelıyat olması gerekıyormuş.bızımde canımız sıkkın tabi.ayagını koycak yer bulamıyor.
sabah: 1 galeta, bir lokma beyaz peynir,yarım domates,omlet,açık çay
ara: 1 elma, elmalı karışım suyu.(bunun bi adı varmı acaba ya)
ayak kırılması
ogle : yok
bugun ne yerim bilmiyorum hiç.
secret yapmak ne kız :) kokoş ama güzel hayatım. bende ıstıyorum ama karar veremedım.bakıp bakıp gerı donuyorum.hergune kullanışlı olmaz taşları düşebilir ama dıkkatlı kullanırsan bişey olmaz
tabı pıyasadan araştır. kalıtelımı falan dıye.
ben bayıldım resmen ama bana hiç yakışmıyor saat vs şeyler
bence biriktir paranı söyle bakalım fiyatı nekadar
offff çok üzüldüm geçmiş olsun canımmm allah şifa versin
menünde şahaneee
offfffffff resmen içim sızladı Allah acil şifalar versin canım çokk çokk geçmiş olsun gözümün önüne geldi bian canı çok yanmıştır inşallah bian önce geçer ağrısı falan
menünde şahaneee
offfffffff resmen içim sızladı Allah acil şifalar versin canım çokk çokk geçmiş olsun gözümün önüne geldi bian canı çok yanmıştır inşallah bian önce geçer ağrısı falan
menünde şahaneee
menünde şahaneee
büyük avmlerdeki saatçilerde 500ü buluyo ama netten baya baktım bazı saatçilerde 350 falan ama onlarada güvenemiyorum çakma saati 350 milyona kakalamasınlar istiyorum.Bitane arkadaşımın guessin mağazasında arkadaşı çalışıo o bana demişti bişey alıcaın zaman bana söyle %30 indirimli getirtirim sana diye ama o arkadaşımda yurt dışında şimdi gelsin onla gider alır nasip olursa:)
saol canım. amelıyat olmadan ıyılesırse cok sevınıcez valla. çok zor amelıyat olmak ya
bugun başımıza talıhsız bır olay geldi sabah kahvaltıdan sonra babam merdivenlerden dustu ve ayak bileğinin iç kısmındaki kemik dısarı cıktı ve kırık var. şimdi evdeyiz yatıyor.daha annemın haberi yok. burkuldu eve geldik dedik. kadın eve gelınce şok olucak. amelıyat olması gerekıyormuş.bızımde canımız sıkkın tabi.ayagını koycak yer bulamıyor.
ayak kırılması
haklısın canım
bizde 10 gün önce intden kotonun bluzlarından aldık halen gelecekk bekliyoruzz
amin saolun kızlar. amelıyat olmadan ıyıleşir ınsallah tek ıstegım bu suan. cunku cok zor amelıyat falan olmak ya.
valla canım benimde ilk sordugum soru kalçası oldu. allahtan kalçayı çarpmamış.o çok daha zor tatlım. annene de geçmiş olsun. gercı bir sene geçmiş ama.haklısın canım ameliyat olmak zor
benim annemde geçen sene eylülde ameliyat oldu kalçasına platin takıldı
1 ay sürekli yattı yürüteçle yürüdü
çok zor oluyor sürekli yatması
inşallah iyileşir canım ameliyat olmasıda gerekiyosa olur korkmayın neyden korkarsa insan başına geliyo inşallah iyi olur
bende hergün bakıorum markafoniye falan çokta beğendiğim şeyler oluyo ama üstüme ya yakışmazsa diye cesaret edip almıyoorum.En çokta fırsat sitelerinden kahvaltı öğle yemeği manikür fırsatları falan alıyorum.Bikeresinde süper bi manikür salonundan 10 seans manikürü 20 liraya aldımm
hangi fırsat sitelerini takip ediyorsun canımm iyi ucuza gelmiş
talibim çıktı deyince kızdı haliyle ama gönlünü aldımm hiç sevmiyorm düğüne gitmeyi zaten gidersemde boynuma tabela ascam Dkkat sevglim var diye:) fotolarıda eklerim biara bilgisayara yüklemem lazım ilk önce:)
Salıcakla kalll :):):) ohhh ne güzell 64 ü unut gitsin gelsinnn şimdi 62 süperrrrr
bian heyecanlandn dimiii karbonhidrat yiycem zayıflıycam diye yok öyle yağma=) Geçmiş olsun buarada dukanı komple braktın dimi
günaydin fistiklar
hepinizi cooook özledim nasilsinizzzz?
giremedim bi kac gündür cünkü evdeki pc bozuldu ve ben telimle giriyorum bu aralar, kk'e telimle giris yapamiyorum nedense o yüzden yazamadim bisey ama takip ettim sizi :)
bu arada dün randomla konusmustuk nihayet 75e düstümcok yavas gidiyor kilolar iyice sinir oluyorum.
arkadasimla isvec diyetini yapmaya düsünüyorduk bu arada, 1 hafta denemek istiyorum. cok zor gelirse o zaman bende dukana baslamak istiyorum az önce facede bi resim gördüm zaten katzi ve pembisde begenmisler, gözlerime inanamadim kiz nasil degismis bi güzel olmusssss hemde nasillll
yaaa kizlar ben bi degisiklik yapmak istiyorum ama bilemedim, yardimci olun banaaa.
saclarimi kestirmek istiyorum ama kiyamiyorum saclarima
ne yapilabilir, bana bi akil verin
heee bu arada cuma günü dance move kursuna gittik cok eglenceliydi britney spearsin sarkilarina döktürdük ayni kendi kliplerindeki gibi
ondan sonra persian dance yani iran dansi vardi coooook hosuma gitti oraya her hafta gitmeyi düsünüyorum oryantal gibi ama daha cok kollariyla hareket ediyorlar cok güzeldi ama iyice terledim vallahiiii.
ayak kırılması
ayak kırılması
bıraktım yoksa ben geberecektim yani. 1bucuk ay kadar yaptım 8 kilo verdim. çok zor bi diyet gerçekten. ve çok masraflı. tavuklara verdiğim paranın haddi hesabı yok. biraz ara vermem gerekliydi. çok bunalmıştım.
ben 1 bucuk ay yaptım ve bıraktım. o kız ne kadar azimliymiş ya pes!! ben yumurta tavuk vs görmeye dayanamıyorum... hele hele yaz mevsimi karpuz kavunsuz geçmezdi yani
çok geçmiş olsun tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?