Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ben bayıldım resmen ama bana hiç yakışmıyor saat vs şeyler
bence biriktir paranı söyle bakalım fiyatı nekadar

offff çok üzüldüm geçmiş olsun canımmm allah şifa versin
menünde şahaneee

kalitesinin garantisini aldığım firma verir öyle bilinmedik uyduruk bi saatçiden almak istemiyorm çakma falan çıkabilir.Aslında ben bu saati ebay de beğendim hatta çokta ucuza gelio ordan gelince ama gümrük sorun olur diye güvenemedim secret diyede bi kitap vardı düşünce gücüyle evrene dalgalar yayarak istediğine sahip olan insanları falan anlatıodu ehehe bende evrene dalga yaymaya çalışıorummmm benimsinnn saaat benimsiiin ahahah

ben bayıldım resmen ama bana hiç yakışmıyor saat vs şeyler
bence biriktir paranı söyle bakalım fiyatı nekadar

büyük avmlerdeki saatçilerde 500ü buluyo ama netten baya baktım bazı saatçilerde 350 falan ama onlarada güvenemiyorum çakma saati 350 milyona kakalamasınlar istiyorum.Bitane arkadaşımın guessin mağazasında arkadaşı çalışıo o bana demişti bişey alıcaın zaman bana söyle %30 indirimli getirtirim sana diye ama o arkadaşımda yurt dışında şimdi gelsin onla gider alır nasip olursa:)

saol canım. amelıyat olmadan ıyılesırse cok sevınıcez valla. çok zor amelıyat olmak ya

offfffffff resmen içim sızladı Allah acil şifalar versin canım çokk çokk geçmiş olsun gözümün önüne geldi bian canı çok yanmıştır inşallah bian önce geçer ağrısı falan

amin saolun kızlar. amelıyat olmadan ıyıleşir ınsallah tek ıstegım bu suan. cunku cok zor amelıyat falan olmak ya.

offfffffff resmen içim sızladı Allah acil şifalar versin canım çokk çokk geçmiş olsun gözümün önüne geldi bian canı çok yanmıştır inşallah bian önce geçer ağrısı falan

amin saolun kızlar. amelıyat olmadan ıyıleşir ınsallah tek ıstegım bu suan. cunku cok zor amelıyat falan olmak ya.

haklısın canım
bizde 10 gün önce intden kotonun bluzlarından aldık halen gelecekk bekliyoruzz

ohhh canim gecmis olsun allah korumus, daha beteri olabilirdi.

haklısın canım
bizde 10 gün önce intden kotonun bluzlarından aldık halen gelecekk bekliyoruzz

bende hergün bakıorum markafoniye falan çokta beğendiğim şeyler oluyo ama üstüme ya yakışmazsa diye cesaret edip almıyoorum.En çokta fırsat sitelerinden kahvaltı öğle yemeği manikür fırsatları falan alıyorum.Bikeresinde süper bi manikür salonundan 10 seans manikürü 20 liraya aldımm

haklısın canım ameliyat olmak zor
benim annemde geçen sene eylülde ameliyat oldu kalçasına platin takıldı
1 ay sürekli yattı yürüteçle yürüdü
çok zor oluyor sürekli yatması

haklısın canım ameliyat olmak zor
benim annemde geçen sene eylülde ameliyat oldu kalçasına platin takıldı
1 ay sürekli yattı yürüteçle yürüdü
çok zor oluyor sürekli yatması
valla canım benimde ilk sordugum soru kalçası oldu. allahtan kalçayı çarpmamış.o çok daha zor tatlım. annene de geçmiş olsun. gercı bir sene geçmiş ama.

inşallah iyileşir canım ameliyat olmasıda gerekiyosa olur korkmayın neyden korkarsa insan başına geliyo inşallah iyi olur

orası öle tabıkı. allah beterinden saklasın canım ya.

hangi fırsat sitelerini takip ediyorsun canımm iyi ucuza gelmiş

bıraktım yoksa ben geberecektim yani. 1bucuk ay kadar yaptım 8 kilo verdim. çok zor bi diyet gerçekten. ve çok masraflı. tavuklara verdiğim paranın haddi hesabı yok. biraz ara vermem gerekliydi. çok bunalmıştım.

ben 1 bucuk ay yaptım ve bıraktım. o kız ne kadar azimliymiş ya pes!! ben yumurta tavuk vs görmeye dayanamıyorum... hele hele yaz mevsimi karpuz kavunsuz geçmezdi yani

çok geçmiş olsun tatlım.

abooow çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iğleşir
daha kötü olmadığına şükretmek lazım
ama bu durumlarda amaliyat kaçınılmaz malesef
bence korkulacak bişe yok zaten lokal yapıyorlar artık anestezi pek sorun olmuyor
allah acil şifalar versin canım

1,5 ay büyük başarı ben 1 hafta bile yapamazdım heralde
o yüzden hiç yeltenmiyorum bugün karbanhidrat diyetine başladım
şimdiden miğdem kalktı akşam kıymalı yumurta yaptım ama midem bulandığı için pek iyemedim
seni gerçekten tebrik ediyorum ama şimdi çok dikkatli olmalısın verdiklerini almamaya çalış

bugünkü menüm

2 bardak çok az şekerli çay

sabah
2 dilim kepek ekmeği arasına peynir,çeyrek domates,1 tatlı kaşığı acı biber salçası
1 bardak çubuk tarçınlı yeşil çay

ara
1 kupa sade neskafe

öğlen
çok az yağda kavurduğum tavuk göğsü,4 kaşık yoğurt

akşam
2-3 çatal kıymalı yumurta 1 ısırık ekmek,1 bardak kola zero

vallahi karbonhidrat diyetine göre kaç puan eder pek bilmiyorum
ama 50 puanı geçtiğini sanmıyorum

su anca 2 litre
spor 1 saat 15 dakika spor salonunda yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…