Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

selamlar beybitolar

karnım doydu, nasıl açtım var ya. annem de et yemeği yapmış, daldım resmen. yok arkadaş sebzeyle karnım doymuyo benim

bugün hem sabah hem akşam dersim olduğundan menüde bi kayma yaşandı. ama bugünü normalde kaçamak günü ilan etmiştim. ama kaçamak yapmadım. şimdi yemekten sonra kakao pişircem kendime. o da kaçamaktan sayılırsa tabii içine tatlandırıcı da atıcam ohhh

kursta müdür sinirimi bozdu ama yine de keyfim yerinde. tartıyı hayatımdan çıkarınca nasıl hafifledim anlatamam aha bu gitarlı tipleme gibi şarkılar söylicem nerdeyse

birazdan menümü de yazayım...

sabah 10da dersim vardı, derse gitmeden önce: 1 kase nesfit+yarım yağlı süt.

eve gelince: 2 dl ekmekle normal kahvaltımı yaptım. ekstradan yumurta salatası vardı. (saat 12:30 civarı)

ara niyetine: 7-8 tane çilek

saat 4'te dersim vardı. gitmeden önce karnım acıktı. derse aç gidemezdim. zaten tüm enerjimi emiyo çocuklar. o yüzden gitmeden önce: 1 tabak ıspanak ve 2-3 kaşık yoğurt yedim.

saat 7:30'da dersten geldim: 1 kepçe çorba, et yemeği (yahni deriz biz), 1 dl kepek ekmeği.

şimdi de kakao pişiricem.

su: 2,5 lt yaklaştı.
spor: yok

kişisel eleştirim: ıspanak ve akşam yemeğindeki ekmek çok oldu. saygılar sunarım bağyanlar.

oh be nihayet
ben başta söylemiştim ilk sayfada olsun diye ama kimse tınlamamıştı
neyse şimdi daha iyi olacak en azından her istediğimizde dönüp bakabilecez

aboooooo 20- 25 gr yemiş
kız sen bukadar çok yeme bak dokunur midene

kızım altın mı tartıyon 25 gr tavuk etinden ne olurki sen gelde benim yediklerimi gör aklın uçar

yo yo yo hatan var canım
kesinlikle fazla olmamış gayet normal bence
asıl anormallik benim menüde sıkı dır geliyor

mühteşeeeeeem menüm ( utanç menüsü)

sabah
2 dilim kepek ekmeği ile,peynir domatesle yaptığım sandiviç

ara
1 fincan sade türk kahvesi + çeyrek çikolatalı gofret

öğlen
1 lokmacık ekmek + 2 kaşık kekik salatası

ara ( misafirlik asıl bomba burda )
1 dilim kek +1 dilim kıymalı börek + 1 dilim tramisu + 5-6 adet sarma + 4 bardak çay hemde az şekerli

akşam
3-4 kaşık bulgur pilavı + 1 kase cacık

daha yazayımmı istermisiniz
bende bu iştah varken kesin birazdan bişeyler daha yerim

spor
salonda 1 saat spor yaptım

su 2,5 litre

birazdan çocuklara pudinkli pasta yedirecem kesin ondanda yerim
yok ben iflah olmam
beni dövün,yolun ,parçalayın hertürlü eleştiriye açığım

ben de merak ettim 25 gram tavuk ne kadar oluyo ki acaba ben öyle danalar gibi yiyorum ki bana 25 gr bi şey demez sanırım ama minikim alışmış, az yiyo. ben yadırgamıyorum artık

menüde bi şey yok normalde de, o misafirlik hiç olmamış canım. çaya da şeker atmışsın şaşırdım açıkçası :)
ama spor yapmışsın bak, onu yabana atma. suyunu da güzel içmişsin.
çok fazla bi şey diyemiycem, benim de adam gibi diyet yaptığım söylenemez çünkü

bende radikal bir kararla diyeti bırakacam sanırım
hem böylece tartılmayıda bırakmış olacam
yaneee bir taşta iki kuş nasıl ama

ben artık kabullendim valla. ortalama bi türk kızıyım ben. 1,60 boy 64 kilo daha fazlasına göz koydukça kafayı yedim, ağladım, zırladım. yeter artık bu saatten sonra gitsin gitmesin umrumda değil. tartılmıycam eskisi gibi haftada 1 kilo gitsin istiyorum, o da olmayınca deliriyorum, hiç gerek yok. sen de hiç sıkma canını bence. madem olmuyo, biraz izin ver kendine.

evet sanırım ben pes etme aşamasındayım
az önce koca bir dilim pudinkli pasta yedim ve 1 bardakta kola zero içtim

yarın zaten benim kaçamak günüm kaçış yok
pazar günü direksiyon sınavında görevliyim orda kesin sabah kahvaltısı verecekler ve genelde pastane işi oluyor

yani bu hafta deyil kilo vermek bol bol kilo alacam

bende kabullendim vallahi 1,65 boy 60 kilo
fazlasını hedeflemek benide bozuyor canım giderse gider gitmesede canı bilir
olmuyorsa olmuyor ne yapıyım yani

Son düzenleme:
yaaa ama sen boyle soyleyınce ben pastaya ayar cekemem kii :)) evet bugun bızde konustuk. mıdem agrıyor. yok efendım karbonhdrat alerı yapıyor vs vs geciştircez artık bir şekilde.

hadi yaaaa öyle mi dersin kız minikk napiyim kız bu halimle mutlu olmaya çalışıyorum. yapmadığım şebeklik kalmadı
kızım 25 kg veren benmiyiiiim acaba yaaaa? deli olcam ha :)
hahahaah ben bır ara hassas kuyumcu terazısınde uzum tartıyordum sen neden bahsedıyosun?

sana misafirliğe gitmeyi yasaklıyoruuuuuz... :18:

ben de merak ettim 25 gram tavuk ne kadar oluyo ki acaba ben öyle danalar gibi yiyorum ki bana 25 gr bi şey demez sanırım ama minikim alışmış, az yiyo. ben yadırgamıyorum artık
annemle dıyet yaptıgımız donemde 30+30 60 gr tavuk et yeme hakkımız vardı. bı baktım annem butların buyuklerınden 2 taane yıyor bır ogunde. anaaaaam bır tarttım kı 60 gr mı gecıyor. sımdı makul ölçüdki butun kemıklerini ve derisini atıyoruz. kalan et yaklaşık 30 gr. ben bir kısmınıda kopege bıraktım. benımkı 20-25 gr cık.

bırak bırak hatta hemen bırak. ne ezıyetlerle verdıgın o canıııım 16 kg yuda 25 kg olarak geri al olur muu?

sızın varya ıkınızı bırden kafakafaya carpmak lazım. bırı 16 kg vermiş. biri 25. sunun surasında ıkısınınde koruma donemıne ramak kalmış. kız sız nerde otuturuyordunuz? buluşalım ben sizi bir güzel pataklıym.

ikimizi bir arada dövmen pek mümkün değil canım ben hatayda random istanbulda
birimiz türkiyenin bir ucunda diğerimiz öbür ucunda

yavrum ben diyeti bırakcam demedim. sadece tartılmayı bıraktım ben. gidip gitmediğini görmek istemiyorum.
denize de biraz kendine izin ver dedim. biliyorum ki bırakmaz o zaten.

ikimizi bir arada dövmen pek mümkün değil canım ben hatayda random istanbulda
birimiz türkiyenin bir ucunda diğerimiz öbür ucunda

random kolaymıs da senıı napcaaaas :) duymıycam bırdaha ole seyler. bakın bende yemege başlarım.

zaten demin bir salatalıgı rendeledim. yogurdun içine koyup yedim. hadı onu yedim dee yanında 1 kk beyaz peyniri niye yedim ben onu düşünüyoruum.

hadi yaaaa öyle mi dersin kız minikk napiyim kız bu halimle mutlu olmaya çalışıyorum. yapmadığım şebeklik kalmadı
sen balık etliysen biz neyiz???:44:kız süper oldun maşallahbak ne kadar takıntı yaparsak o kadar psikolojimiz bozuluyor, sen de şükür verdin az kaldı hem kendini diyet psikolojisne sokmaktan ziyade, sağlıklı besleniyorum de, çünkü istediğin kiloya inince de istediğimi yerim der bünyen sonra
bu arada menün süper fazlalık bişey yok hem öğlen ekmek yememişsin, akşam da 1 dl ekmek hakkımz zaten var cnm, genele bakıldığında süper, afiyet olsun

oh be nihayet
ben başta söylemiştim ilk sayfada olsun diye ama kimse tınlamamıştı
neyse şimdi daha iyi olacak en azından her istediğimizde dönüp bakabilecez

cnm ben seni dikkate aldım da kaç haftadır liste yapmıyorum ya benim hatam
hep haftasonu dolu oluyorum bişey çıkıyor, nete bazen giremiyorum vs vs...
bu arada herkese eksik kalan kısımları da göndermek istiyorum ya maille, ya da özelden, veya faceten sayfaya atarım herkes kendi kilolarını not eder, sonuçta herkes kaçtan kaça inmiş hafta hafta görmek ister
inşallah yarın salim kafa, topikte geçmişi okuyup eksik kalan kısımları da toplucam
listemizi de yarın yaparım eksik bildirimler var

heyyyyyy, hadi sevgili günlük kardeşlerimmmmmmm, denize dalıyoruz cümleten, çok yemiş
yok tatlım ya, bak bugun kaçamak günüymüş diğer günler telafisini bekliyoruz ama hem sen de korumada sayılırsın, tabii dikkat de etmek şart

benim bilgisayar kafayı yedi yine ya sayfa atlamıyor
bnmki de farksız, aynı anda bi yandan mp3e müzik yüklemeye çalışıyorum bi yandan burda yorum yapıom kopyala yapıştır derken silindi hadi sil baştan yaptım bu sefer pc donuyor yanıt vermiyor sinir yaaaaaa

cnm sen de bırakcam falan deme, ama korumaya geçebilirsin sonuçta ideal sınırlardasın
bu arada direksiyon sınavı haftaya cumartesi cnm, ben de gircem örtmenimvalla seneye hemen trafik öğrt. için başvurcam nasip olursa, 3 yıl sonra da direksiyon öğrt. için... koydum kafaya zaten araba alma niyetinm var belki benden önce babam alıverir

kız minikkkkkkkkk
ne kız öyle gram gram tartıyorsun?
hem annene öyle yasak koyma yasaklar insanı soğutuyor herkesin bünye farklı...
bu arada ben de dukan için test yaptım sevgili kardeşlerim, bana ideal 56,6kg dedi 155boy ama kilo 56,6... nasıl olur diye düşünürken aklıma geldi, en az 10 yıldır 60ın üstündeyim ondan sanırım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…