wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
ay ben de bi önceki mesajı görünce hayret ettim acaba? mümkün mü ki dedim kendimden şüphe ettim, yanlış görüyorum falan diye...
cnm süpersin ya ben de hiç ölçü günü olduğunu düşünmemiştim ama bugun her ne hikmetse mezurayı elime alıp baktım ölçülerime, boşuna yapmamışım
inanın o kadar kafam doluymuş ki bunları bile unutmuşum
neyse artık şu son 1 haftadır kötü gittim, misafirlikte olunca ve orada 3 gün kalınca mecbur ev sahibine uyuyorsun ve onlar da öğle yemeği yerine akşam üstü beş çayında cıssslardan yiyorlar, ben 500g almışım aman neyse buna şükür dedimvalla bi an 75i gördüm ama wcden sonra düştü Allahtan:26:
ha sen dukan yapıodun değil mi? bak menüleri es geçince onu kaçırmışım:26:
kızlar inşallah bu akşam liste yapıcam ama ilk sayfaya koycam bundan sonra daha rahat olur ne dersiniz???en azından ölçülermiş, kiloymuş nerde diye bakmayız
ya kızlar yaz gelınce çok emek yenıyor bizde. çünkü çoban salataya bız sılme zeytın yagı koyarız. :) sonrada ekmek bana bana ooh mis. Napcam ben yazın yaaa.
Bu arada pempişimi dinledim ve oglen protein olarak 20-25 gr kadar tavuk yedim.
sabah 10da dersim vardı, derse gitmeden önce: 1 kase nesfit+yarım yağlı süt.
eve gelince: 2 dl ekmekle normal kahvaltımı yaptım. ekstradan yumurta salatası vardı. (saat 12:30 civarı)
ara niyetine: 7-8 tane çilek
saat 4'te dersim vardı. gitmeden önce karnım acıktı. derse aç gidemezdim. zaten tüm enerjimi emiyo çocuklar. o yüzden gitmeden önce: 1 tabak ıspanak ve 2-3 kaşık yoğurt yedim.
saat 7:30'da dersten geldim: 1 kepçe çorba, et yemeği (yahni deriz biz), 1 dl kepek ekmeği.
şimdi de kakao pişiricem.
su: 2,5 lt yaklaştı.
spor: yok
kişisel eleştirim: ıspanak ve akşam yemeğindeki ekmek çok oldu. saygılar sunarım bağyanlar.
oh be nihayet
ben başta söylemiştim ilk sayfada olsun diye ama kimse tınlamamıştı
neyse şimdi daha iyi olacak en azından her istediğimizde dönüp bakabilecez
aboooooo 20- 25 gr yemiş
kız sen bukadar çok yeme bak dokunur midene
kızım altın mı tartıyon 25 gr tavuk etinden ne olurki sen gelde benim yediklerimi gör aklın uçar
mühteşeeeeeem menüm ( utanç menüsü)
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile,peynir domatesle yaptığım sandiviç
ara
1 fincan sade türk kahvesi + çeyrek çikolatalı gofret
öğlen
1 lokmacık ekmek + 2 kaşık kekik salatası
ara ( misafirlik asıl bomba burda )
1 dilim kek +1 dilim kıymalı börek + 1 dilim tramisu + 5-6 adet sarma + 4 bardak çay hemde az şekerli
akşam
3-4 kaşık bulgur pilavı + 1 kase cacık
daha yazayımmı istermisiniz
bende bu iştah varken kesin birazdan bişeyler daha yerim
spor
salonda 1 saat spor yaptım
su 2,5 litre
birazdan çocuklara pudinkli pasta yedirecem kesin ondanda yerim
yok ben iflah olmam
beni dövün,yolun ,parçalayın hertürlü eleştiriye açığım
günaydın kızlar
bugün tartı günü ama gelin görün ki ben radikal bir kararla tartılmayı bıraktım dünsigarayı bırakmak gibi oldu ahahaha
annem tartıyı sakladı. bulamıycağım bi yere koydu. tartılıp tartılıp moralimi bozuyorum. en iyisi sakla şunu, tartılmiyim dedim. diyetime ve sporuma devam edicem. giderse gider, gitmezse de canım sağolsun diycem artık. sinirini boz boz nereye kadar.
liste için kilomu 63,5 alabiliriz. dün tartılmıştım. dünden bugüne bi şey değişmemiştir.
bende radikal bir kararla diyeti bırakacam sanırım
hem böylece tartılmayıda bırakmış olacam
yaneee bir taşta iki kuş nasıl ama
ben artık kabullendim valla. ortalama bi türk kızıyım ben. 1,60 boy 64 kilodaha fazlasına göz koydukça kafayı yedim, ağladım, zırladım. yeter artık bu saatten sonra gitsin gitmesin umrumda değil. tartılmıycam eskisi gibi haftada 1 kilo gitsin istiyorum, o da olmayınca deliriyorum, hiç gerek yok. sen de hiç sıkma canını bence. madem olmuyo, biraz izin ver kendine.
yaaa ama sen boyle soyleyınce ben pastaya ayar cekemem kii :)) evet bugun bızde konustuk. mıdem agrıyor. yok efendım karbonhdrat alerı yapıyor vs vs geciştircez artık bir şekilde.yaaa sorma minikkim hafiften sezer gibi oldu neden çekine çekine yiyorsun diyor akşamları allahtan midem sorıunlu reflü var midem tuttu diyip geçiştiriyorum
kaynanama göre bir deri bir kemiğim
tutturdu kilo al ayyyy bi duysalar diyette olduğumu adam asmaca oyununa döner işçevremde 50 yaşın üstünde görenler vah vah hastamısın diyor 50 yaşın altında görenler çok güzelleşmişsin diyorlar tabii önemli olan kendimi iyi hissedip etmem eeeeeeeee bende iyiyim allaha şükür
o düzensizlik bendede oluyor pazar günleri öğle yemeği yemiyorum çünkü geç kahvaltı yapıyoruz 12 yi buluyor
bak sennnnn pastaya bakarız heeee hiç yakıştıramadım sana sen ayarını bilirsin bacımmm
kızım 25 kg veren benmiyiiiim acaba yaaaa? deli olcam ha :)hadi yaaaa öyle mi dersin kız minikknapiyim kız bu halimle mutlu olmaya çalışıyorum. yapmadığım şebeklik kalmadı
hahahaah ben bır ara hassas kuyumcu terazısınde uzum tartıyordum sen neden bahsedıyosun?oh be nihayet
aboooooo 20- 25 gr yemiş
kız sen bukadar çok yeme bak dokunur midene
kızım altın mı tartıyon 25 gr tavuk etinden ne olurki sen gelde benim yediklerimi gör aklın uçar
sana misafirliğe gitmeyi yasaklıyoruuuuuz... :18:mühteşeeeeeem menüm ( utanç menüsü)
sabah
ara
öğlen
1 dilim kek +1 dilim kıymalı börek + 1 dilim tramisu + 5-6 adet sarma + 4 bardak çay hemde az şekerli
akşam
spor
su 2,5 litre
yok ben iflah olmam
annemle dıyet yaptıgımız donemde 30+30 60 gr tavuk et yeme hakkımız vardı. bı baktım annem butların buyuklerınden 2 taane yıyor bır ogunde. anaaaaam bır tarttım kı 60 gr mı gecıyor. sımdı makul ölçüdki butun kemıklerini ve derisini atıyoruz. kalan et yaklaşık 30 gr. ben bir kısmınıda kopege bıraktım. benımkı 20-25 gr cık.
ben de merak ettim 25 gram tavuk ne kadar oluyo ki acababen öyle danalar gibi yiyorum ki bana 25 gr bi şey demez sanırım ama minikim alışmış, az yiyo. ben yadırgamıyorum artık
bırak bırak hatta hemen bırak. ne ezıyetlerle verdıgın o canıııım 16 kg yuda 25 kg olarak geri al olur muu?bende radikal bir kararla diyeti bırakacam sanırım
hem böylece tartılmayıda bırakmış olacam
yaneee bir taşta iki kuş nasıl ama
ben artık kabullendim valla. ortalama bi türk kızıyım ben. 1,60 boy 64 kilodaha fazlasına göz koydukça kafayı yedim, ağladım, zırladım. yeter artık bu saatten sonra gitsin gitmesin umrumda değil. tartılmıycam eskisi gibi haftada 1 kilo gitsin istiyorum, o da olmayınca deliriyorum, hiç gerek yok. sen de hiç sıkma canını bence. madem olmuyo, biraz izin ver kendine.
yaaa ama sen boyle soyleyınce ben pastaya ayar cekemem kii :)) evet bugun bızde konustuk. mıdem agrıyor. yok efendım karbonhdrat alerı yapıyor vs vs geciştircez artık bir şekilde.
kızım 25 kg veren benmiyiiiim acaba yaaaa? deli olcam ha :)
hahahaah ben bır ara hassas kuyumcu terazısınde uzum tartıyordum sen neden bahsedıyosun?
sana misafirliğe gitmeyi yasaklıyoruuuuuz... :18:
annemle dıyet yaptıgımız donemde 30+30 60 gr tavuk et yeme hakkımız vardı. bı baktım annem butların buyuklerınden 2 taane yıyor bır ogunde. anaaaaam bır tarttım kı 60 gr mı gecıyor. sımdı makul ölçüdki butun kemıklerini ve derisini atıyoruz. kalan et yaklaşık 30 gr. ben bir kısmınıda kopege bıraktım. benımkı 20-25 gr cık.
bırak bırak hatta hemen bırak. ne ezıyetlerle verdıgın o canıııım 16 kg yuda 25 kg olarak geri al olur muu?
sızın varya ıkınızı bırden kafakafaya carpmak lazım.bırı 16 kg vermiş. biri 25. sunun surasında ıkısınınde koruma donemıne ramak kalmış. kız sız nerde ot uturuyordunuz? buluşalım ben sizi bir güzel pataklıym.
ikimizi bir arada dövmen pek mümkün değil canım ben hatayda random istanbulda
birimiz türkiyenin bir ucunda diğerimiz öbür ucunda
yaaa ama sen boyle soyleyınce ben pastaya ayar cekemem kii :)) evet bugun bızde konustuk. mıdem agrıyor. yok efendım karbonhdrat alerı yapıyor vs vs geciştircez artık bir şekilde.
kızım 25 kg veren benmiyiiiim acaba yaaaa? deli olcam ha :)
hahahaah ben bır ara hassas kuyumcu terazısınde uzum tartıyordum sen neden bahsedıyosun?
sana misafirliğe gitmeyi yasaklıyoruuuuuz... :18:
bırak bırak hatta hemen bırak. ne ezıyetlerle verdıgın o canıııım 16 kg yuda 25 kg olarak geri al olur muu?
sızın varya ıkınızı bırden kafakafaya carpmak lazım.bırı 16 kg vermiş. biri 25. sunun surasında ıkısınınde koruma donemıne ramak kalmış. kız sız nerde ot uturuyordunuz? buluşalım ben sizi bir güzel pataklıym.
kız deniz sen hatayda mı oturuyosun? benim manita orda okuyo ya kız ahahah
ikimizi bir arada dövmen pek mümkün değil canım ben hatayda random istanbulda
birimiz türkiyenin bir ucunda diğerimiz öbür ucunda
aboooow manita he süpermiş valla
bide ağlıyon sevgilim falan yok diye
sen balık etliysen biz neyiz???:44:kız süper oldun maşallahhadi yaaaa öyle mi dersin kız minikknapiyim kız bu halimle mutlu olmaya çalışıyorum. yapmadığım şebeklik kalmadı
oh be nihayet
heyyyyyy, hadi sevgili günlük kardeşlerimmmmmmm, denize dalıyoruz cümletenmühteşeeeeeem menüm ( utanç menüsü)
sabah
ara
öğlen
akşam
spor
su 2,5 litre
yok ben iflah olmam
bnmki de farksız, aynı anda bi yandan mp3e müzik yüklemeye çalışıyorum bi yandan burda yorum yapıom kopyala yapıştır derken silindi hadi sil baştan yaptım bu sefer pc donuyor yanıt vermiyor sinir yaaaaaabenim bilgisayar kafayı yedi yine ya sayfa atlamıyor
cnm sen de bırakcam falan deme, ama korumaya geçebilirsin sonuçta ideal sınırlardasınevet sanırım ben pes etme aşamasındayım
az önce koca bir dilim pudinkli pasta yedim ve 1 bardakta kola zero içtim
yarın zaten benim kaçamak günüm kaçış yok
pazar günü direksiyon sınavında görevliyim orda kesin sabah kahvaltısı verecekler ve genelde pastane işi oluyor
yani bu hafta deyil kilo vermek bol bol kilo alacam
bende kabullendim vallahi 1,65 boy 60 kilo
fazlasını hedeflemek benide bozuyor canım giderse gider gitmesede canı bilir
olmuyorsa olmuyor ne yapıyım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?