Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

karanfil ve tarçın tadı yoğun oluyo canım. limon da koyarsan ekşi oluyo, o zaman daha kolay içersin. en azından 1 hafta denesek olur. vücuttaki toksinleri attırıyo işte bu karışım. bi zararı yok.

karanfil ve tarçın tadı yoğun oluyo canım. limon da koyarsan ekşi oluyo, o zaman daha kolay içersin. en azından 1 hafta denesek olur. vücuttaki toksinleri attırıyo işte bu karışım. bi zararı yok.

üşenmedim kaynattım. soguguncada 1 cay bardagı içtim. tadı güzel. öyle içilmiycek birşey değil. anneme ekşi geldi ama ben ekşiliğini çok beğendim. ıyıkı soylemişsin limonu canım. yarın için hazırladım. gözkararı 1 lıtre kadar bır kavanoza koydum. yarın işyerinde içicem. kalanınıda anneme bıraktım. yıne kaynatırız ılk partiyi bir içelimde :)

perşembeden beri misafirim vardı. dukan yalan oldu haliyle. bi de faranjit oldum ki gözümü bile açamıyorum allah kahretmesin. bu sıcak havalarda hastalanmak korkunç... siz naptınız bakalım başka..

günaydın çıtır ve güzel hatunlar

bende bugün karbonhidrat diyetine başlıyorum
aldığım 1 kiloyu geri vermem ve üstüne 3 kilo daha vermem lazım
moralim çok kötü

evet dukana çok benziyormuş. ama dukana benzeyen bir şey daha yapabilir miyim bilmiyorum bütün bağışıklık sistemim resmen çöktü ve şuan inanılmaz hastayım iyileşemiyorum:S çok fena çok:S

talibim çıktı deyince kızdı haliyle ama gönlünü aldımm hiç sevmiyorm düğüne gitmeyi zaten gidersemde boynuma tabela ascam Dkkat sevglim var diye:) fotolarıda eklerim biara bilgisayara yüklemem lazım ilk önce:)

Salıcakla kalll :):):) ohhh ne güzell 64 ü unut gitsin gelsinnn şimdi 62 süperrrrr

aa karbonhidrat diyeti ne ola ki?

bian heyecanlandn dimiii karbonhidrat yiycem zayıflıycam diye yok öyle yağma=) Geçmiş olsun buarada dukanı komple braktın dimi

Günaydın kızlarrr bugün açılış benden umarım kapanışta benden olmaz randomda yok bikaç gün sizde ihmal etmeyin kızarım heeee bugün sebze+protein günüm mutluyum ayrıca o iğrenç samansı tadıyla yulaf kepeğini yemekten kurtuldum yulaf kepeğiyle ekmek yaptımmm off harika olduuuuuuuu iki kere krep yapmıştım yağsız tavaya yapıştığı için protesto ettim ve yağ sürdüm borcamın dibine gayeeet güzel bi tadı varmışşş yeni tarifler bulunca insanın diyeti devam ettiresi geliyo=)

günaydin fistiklar
hepinizi cooook özledim nasilsinizzzz?
giremedim bi kac gündür cünkü evdeki pc bozuldu ve ben telimle giriyorum bu aralar, kk'e telimle giris yapamiyorum nedense o yüzden yazamadim bisey ama takip ettim sizi :)
bu arada dün randomla konusmustuk nihayet 75e düstüm cok yavas gidiyor kilolar iyice sinir oluyorum.
arkadasimla isvec diyetini yapmaya düsünüyorduk bu arada, 1 hafta denemek istiyorum. cok zor gelirse o zaman bende dukana baslamak istiyorum az önce facede bi resim gördüm zaten katzi ve pembisde begenmisler, gözlerime inanamadim kiz nasil degismis bi güzel olmusssss hemde nasillll

yaaa kizlar ben bi degisiklik yapmak istiyorum ama bilemedim, yardimci olun banaaa.
saclarimi kestirmek istiyorum ama kiyamiyorum saclarima
ne yapilabilir, bana bi akil verin

heee bu arada cuma günü dance move kursuna gittik cok eglenceliydi britney spearsin sarkilarina döktürdük ayni kendi kliplerindeki gibi
ondan sonra persian dance yani iran dansi vardi coooook hosuma gitti oraya her hafta gitmeyi düsünüyorum oryantal gibi ama daha cok kollariyla hareket ediyorlar cok güzeldi ama iyice terledim vallahiiii.

bu arada dün arkadasim bi kac resmimi gösterdi gecen senenin. beraber cekilmistik öylesine ve gözlerime inanamadimmmmmmmmmmmmmmmmmm
abowww kizlar ne kadar igrencmisim ben yahu cok igrendim kendimden, arkadasimda dedi cooook degistin cok güzel oldun falan felan.
ama o eski halime kesinlikle dönmek istemiyorum
resimleri alip koyacam daha faceye ama firsat olmadi.

hıııh sen öyle san açılış yine benden oldu canım sen uyu daha
bugün anca kapanış senden olur he he he.....

illa kestirmekmi lazım deişiklik için:) sürekli düz yapıosan birazda maşa yapmaya başla bak nasıl deişim oluyo ya da ufak kestirişler yapabilirsin mesela ben canım sıkılınca yana doğru perçem yaptırıyorum kendimden cok sıkılınca deişik makyaj teknikleri falan geliştiriyorum sende öyle bişyler yapabilirsin:)

günaydın çıtır ve güzel hatunlar

bende bugün karbonhidrat diyetine başlıyorum
aldığım 1 kiloyu geri vermem ve üstüne 3 kilo daha vermem lazım
moralim çok kötü

vallahada senden olmuş kızz onları dün gece yazdın sanmıştım insan bi günaydınla açılış yapar odun hatun:)

estafurullah o sizin odunluğunuz
yavruuuuuuu adam gibi oku sayfaları yoksa geliyor oklava

kızzzlarrrrr sizce nasıl saat çokmu kokoş hergün açıp fotolarına bakıp secret yapıyorum bu saati almak için ehehe ve para biriktiremeyen ben para biriktirmeye başladım:) tam benlik kokoş işi ama tereddütlerim var herşeyle takılırmı falan diye

merhaba kızlar nasılsınız?

bugun başımıza talıhsız bır olay geldi sabah kahvaltıdan sonra babam merdivenlerden dustu ve ayak bileğinin iç kısmındaki kemik dısarı cıktı ve kırık var. şimdi evdeyiz yatıyor.daha annemın haberi yok. burkuldu eve geldik dedik. kadın eve gelınce şok olucak. amelıyat olması gerekıyormuş. bızımde canımız sıkkın tabi.ayagını koycak yer bulamıyor.

sabah: 1 galeta, bir lokma beyaz peynir,yarım domates,omlet,açık çay

ara: 1 elma, elmalı karışım suyu.(bunun bi adı varmı acaba ya)
ayak kırılması

ogle : yok

bugun ne yerim bilmiyorum hiç.

offfffffff resmen içim sızladı Allah acil şifalar versin canım çokk çokk geçmiş olsun gözümün önüne geldi bian canı çok yanmıştır inşallah bian önce geçer ağrısı falan

secret yapmak ne kız :) kokoş ama güzel hayatım. bende ıstıyorum ama karar veremedım.bakıp bakıp gerı donuyorum.hergune kullanışlı olmaz taşları düşebilir ama dıkkatlı kullanırsan bişey olmaz.

tabı pıyasadan araştır. kalıtelımı falan dıye.hııım :) guess miş. guess collection GC de var bak. ondada ıyı modeller var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…