Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bu arada dukan ekmeğini nerden temin ediyorsun bakalım

tabisii kendim yapıyorum yoksa fırınlar öyle bi ekmek icat etmedi:) keşke hazır yapılmışını satsalar mısır ekmeğine benziyo tadı çok gizeeel

pembişin dünkü azarından sonra bugün tekrar dikkat etmeye başladım kızlarr
iyice uzadı bu nalet olası diyet olayıı
biran önce olayı halletmek istiyorumm
destek bekliyorumm

ohh azarımın işe yaramasına sevindim:) ama tam işe yaramamış hala pudingli pasta yicem dio yaa hem bian önce halletmen için bian önce çeneni tutman lazım :) hazır biz gazlıyken sende gazlan ki beraber yapalım sonra tek yapması zor oluyo

dün yazdım bugün yazmadım henüz.ilerleyen saatlerde yazarım daha karar vermedim ne yiyeceğime bugün.

hee kaçırdım o kısmı ozaman ayrıca baklava benim çok umrumdığı onun yerine meyvelipastayı tercih ederim ya da profiterolu

günaydin fistiklar
dün spora gittim ve bugün her tarafim agriyor hele bacaklarim offfffff
zor oturuyorum ve kalkiyorum bi görseniz halimi
neyse iyi oldu ama bu sabah tartildim bi kac gr eksildi su an kilom 75,4 yuppyyyy
74e dogru gidiyorum yavas yavas birazdan dersim var ondan sonra yine gelir ve yazarim size
öpüldünüz sekerler

afferin kız sen bu azimle ellileri bilem görürsün

süpermiş ya. ben de gideyim diyorum salor salonuna ama cok pahalı. aylık 145 lira. o yuzden habire eliptiğe asılıyorum evimde

şuu ekmeğin tarifini alayım bakalımm
kızz sen azarla beni belkide yemem pudingli pastayıı offf hiç kaçamak yapmak istemiyorum adam gibi bir diyet yapmak istiyorm ama mutlaka ufakda olsa 1 kaçamağım oluyoo
ohhh süpersin beböğimmm
vallahii herkes kilo veriyor ben halen aynıyımmm pööööööööfffffffff
uulan bakın nasıl zayıflıcammm
gaza getirdiniz benii
pembiş zayıfladı random zayıfladı denizeliklim hedefine ulaştı sende zayıfladın lilyle sevgi meleğide vermişler
bi ben yerimde sayıyorum aylardırr
59 kilo olmak istiyorum aslinda caktirma tsk ederim böbegimmmm
59 olmazz yaaa çok kötü zayıf olursunnn sonra kilo vermeni durduramazsınn sölimm
bu arada..kızacaksınız ama... ben basladım yine dukana valla...

pöfff bi ben yapamadım dukanı en fazla 3 gün yaptımm

ben 1 buçuk ay kadar yaptım valla.. ama çok zorlandım bıktım filan.. 4 gün ara verdim. bugun bismillah dedim basladım yine. ama siz zaten bu süre içinde inceldiniz. ben öyle yapamadım. hep erteledim durdum filan.

ben 1 buçuk ay kadar yaptım valla.. ama çok zorlandım bıktım filan.. 4 gün ara verdim. bugun bismillah dedim basladım yine. ama siz zaten bu süre içinde inceldiniz. ben öyle yapamadım. hep erteledim durdum filan.

fakındaysan sen 1buçuk ayda 10 kilo vermişsin
ben kasımdan beri halen 8 kilo vermiş durumdayımm
keşke bende azcık dişimi sıksamda 1 ayda 5 kilo versem razıyım pööööööööfffffffffff

keşke bende azcık dişimi sıksamda 1 ayda 5 kilo versem razıyım pööööööööfffffffffff

ama bebeğim... 3 gün bıraktım dukanı.. 3 kiloyu geri aldım 3 günde düşün:S

süpermiş ya. ben de gideyim diyorum salor salonuna ama cok pahalı. aylık 145 lira. o yuzden habire eliptiğe asılıyorum evimde

bu arada..kızacaksınız ama... ben basladım yine dukana valla...

salon fiyatları benide sinirlendiriyo bide burda hep 6 aylık üyelikten başlıo kredi kartına taksit bilmem ne eee benim gibi kart kullanmayanlar napıcakk geçen gün arkadaşım bi salon söyledi günlük üç tl aylık elli tl miymiş neymiş 3TL den gidip denicem bakıym nasıl biyer hem senin spor aletşn var salona gitmeye ne gerek varki dukana başlamanada hiç kızmadım valla bana yandaş geldi seviniyorm ama iyileştinmi tamamen ona göre başla bide üç kilo aldım diodun o ne durumda ödemmiymiş almışmısın

sen en başlarda herkesten güzel spor yapıodun bizim rehavetimiz sana geçti bozduk seni:) sporaya suya yeşilçaya başla kaçamaklarıda haftada bir güne indir zayıflarsın cnm

ekmeğin tarifide evde yazarım eve gidince sana

Son düzenleme:

valla bilmiyorum ki.. regl de olmadım zaten bu ay gecikti. ödem de olabilir... ama bu tip diyetleri biliyosunuz.. bırakınca hemen alınıyo. o yuzden sonuna kadar gitmek gerek işte. gidebildiğim kadar gidicem bi sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…