dün yazdım bugün yazmadım henüz.ilerleyen saatlerde yazarım daha karar vermedim ne yiyeceğime bugün.günaydın sen niye menü yazmıyosun bakiyim
az önce okula 1 tepsi baklava geldi ama ben ağzıma sürmedim
dün yazdım bugün yazmadım henüz.ilerleyen saatlerde yazarım daha karar vermedim ne yiyeceğime bugün.
off.. mükemmel bi irade valla. tebrik ederim. baklava kelimesi bile agzımı sulandırıyor benim
bu arada dukan ekmeğini nerden temin ediyorsun bakalım
pembişin dünkü azarından sonra bugün tekrar dikkat etmeye başladım kızlarr
iyice uzadı bu nalet olası diyet olayıı
biran önce olayı halletmek istiyorumm
destek bekliyorumm
dün yazdım bugün yazmadım henüz.ilerleyen saatlerde yazarım daha karar vermedim ne yiyeceğime bugün.
günaydin fistiklar
dün spora gittim ve bugün her tarafim agriyor hele bacaklarim offfffff
zor oturuyorum ve kalkiyorum bi görseniz halimi
neyse iyi oldu ama bu sabah tartildim bi kac gr eksildi su an kilom 75,4 yuppyyyy
74e dogru gidiyorum yavas yavasbirazdan dersim var ondan sonra yine gelir ve yazarim size
öpüldünüz sekerler
afferin kız sen bu azimle ellileri bilem görürsün
günaydin fistiklar
neyse iyi oldu ama bu sabah tartildim bi kac gr eksildi su an kilom 75,4 yuppyyyy
74e dogru gidiyorum yavas yavasbirazdan dersim var ondan sonra yine gelir ve yazarim size
öpüldünüz sekerler
şuu ekmeğin tarifini alayım bakalımmtabisii kendim yapıyorum yoksa fırınlar öyle bi ekmek icat etmedi:) keşke hazır yapılmışını satsalar mısır ekmeğine benziyo tadı çok gizeeel
ohh azarımın işe yaramasına sevindim:) ama tam işe yaramamış hala pudingli pasta yicem dio yaa hem bian önce halletmen için bian önce çeneni tutman lazım :) hazır biz gazlıyken sende gazlan ki beraber yapalım sonra tek yapması zor oluyo
hee kaçırdım o kısmı ozaman ayrıca baklava benim çok umrumdığı onun yerine meyvelipastayı tercih ederim ya da profiterolu
ohhh süpersin beböğimmmgünaydin fistiklar
öpüldünüz sekerler
59 olmazz yaaa çok kötü zayıf olursunnn sonra kilo vermeni durduramazsınn sölimm59 kilo olmak istiyorum aslinda caktirmatsk ederim böbegimmmm
bu arada..kızacaksınız ama... ben basladım yine dukana valla...
şuu ekmeğin tarifini alayım bakalımm
kızz sen azarla beni belkide yemempudingli pastayıı offf hiç kaçamak yapmak istemiyorum adam gibi bir diyet yapmak istiyorm ama mutlaka ufakda olsa 1 kaçamağım oluyoo
ohhh süpersin beböğimmm
vallahii herkes kilo veriyor ben halen aynıyımmm pööööööööfffffffff
uulan bakın nasıl zayıflıcammm
gaza getirdiniz benii
pembiş zayıfladı random zayıfladı denizeliklim hedefine ulaştı sende zayıfladın lilyle sevgi meleğide vermişler
bi ben yerimde sayıyorum aylardırr
59 olmazz yaaa çok kötü zayıf olursunnn sonra kilo vermeni durduramazsınn sölimm
pöfff bi ben yapamadım dukanı en fazla 3 gün yaptımm
ben 1 buçuk ay kadar yaptım valla.. ama çok zorlandım bıktım filan.. 4 gün ara verdim. bugun bismillah dedim basladım yine. ama siz zaten bu süre içinde inceldiniz. ben öyle yapamadım. hep erteledim durdum filan.
fakındaysan sen 1buçuk ayda 10 kilo vermişsin
ben kasımdan beri halen 8 kilo vermiş durumdayımm
keşke bende azcık dişimi sıksamda 1 ayda 5 kilo versem razıyım pööööööööfffffffffff
süpermiş ya. ben de gideyim diyorum salor salonuna ama cok pahalı. aylık 145 lira. o yuzden habire eliptiğe asılıyorum evimde
bu arada..kızacaksınız ama... ben basladım yine dukana valla...
fakındaysan sen 1buçuk ayda 10 kilo vermişsin
ben kasımdan beri halen 8 kilo vermiş durumdayımm
keşke bende azcık dişimi sıksamda 1 ayda 5 kilo versem razıyım pööööööööfffffffffff
salon fiyatları benide sinirlendiriyo bide burda hep 6 aylık üyelikten başlıo kredi kartına taksit bilmem ne eee benim gibi kart kullanmayanlar napıcakk geçen gün arkadaşım bi salon söyledi günlük üç tl aylık elli tl miymiş neymiş 3TL den gidip denicem bakıym nasıl biyer hem senin spor aletşn var salona gitmeye ne gerek varki dukana başlamanada hiç kızmadım valla bana yandaş geldi seviniyorm ama iyileştinmi tamamen ona göre başla bide üç kilo aldım diodun o ne durumda ödemmiymiş almışmısın
valla bilmiyorum ki.. regl de olmadım zaten bu ay gecikti. ödem de olabilir... ama bu tip diyetleri biliyosunuz.. bırakınca hemen alınıyo. o yuzden sonuna kadar gitmek gerek işte. gidebildiğim kadar gidicem bi sekilde.
senin seyir kaç aydı
3aydı. ama bugun atakla basladım yeniden işte. 3 gün atak 78 gün de seyir çıktı testte.
anam baya uzunmuş yaa çok zor bu dukan diyeti allahtn benm okdr uzun deil gerçi ben benimkini bile yapcamı sanmıorm
3aydı. ama bugun atakla basladım yeniden işte. 3 gün atak 78 gün de seyir çıktı testte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?