Kızçelerim yarın dikişlerim alınıyor. Bende aranıza gelcem artık
he he bence senin canın işten kaçmak istiyor
ama yinede yükle çok merK EDİYORUM FACEDEKİLER ESKİ FOTOLAR SANIRIM
Hadi hadi bekliyoruz şenlensin artık burası
bugünkü menümü yine erkenden yazayım
böyle yapınca kaçamağa elim varmıyor
sabah
2 çilek
saat 7:40
iki dilim kepek ekmeği arasına peynir,domates ve biber salçası ile yaptığım sandavicin yarısı
1 bardak sade çay
ara
1 fincan form çayı
1 sade türk kahvesi
öğlen
3 kaşık zeytin yağlı fasülye
1 kase bol pul biberli yoğurt
akşama
tavuk göğsü haşlamayı düşünüyorum
yanınada çoban salata
su
şu an 1,5 litre
birazdan spor salonuna gidecem en az 1,5 saat spor yaparım
Kızlar Dr. Gürkan Kubilayin Yasminin diyetine baktınız mı hiç? Güzel bişeye benziyor. Kadın 3 ayda 30 kg vermiş. Bizim beslenme tarzımızın dışında da değil pek.
ohhhhhhhhhh misssssssss güzel menü suyunuda baya içmişsin maşşallah sporda yapcakmışsın daha ne olsunnn kaçamak maçamak yapma hee:)
ben çok sevindim ama eşim çok üzüldüMinikkimm çok geçmiş olsunn babacığın bian önce iyileşir inşallah bence babanın ortağıda gaddarlıktan yapmamıştır öyle bence sen görüp daha kötü olma diye falan yapmıştır sıkma canını tatlım
Sadiyenin gözüne gelince kesin o düğünde nazar değdi yawruma erik işi felan deildir bu ayrıca kuşlara valla bende sevindimmm temiz kalpliymişsin bak istediğin olmuş ama adamcağızada yazık evlatları gibi bakıodu neyse birazda karısıyla ilgilensin canımmm ahahahah
Denizeliklim: yaa kızım kaç aydır senin nickin anlamını dşünüyorum bi türlü çözemedim eheheheh bide tartıda kıpırdanma var mı bakiyim
haklısın çok düşündüm ayrılmayı ama seviyorum eşimi bu saçmalık yüzündende ayrılmak istemedimKız o kuşlar nerdeyse şadiyenim yuvasını bozcaktı ondan seviniyoruz biz şimdi kuşlar olmadıgına göre sadişle eşi bolbol vakit geçirebilecekAyrıca bugünkü menünü çok beğendim arttırmışsın sankim biraz menüyü eksiksiz isterim morelim bozuktu akşamı yemedim öğleni yemedim yapmak yok tamammı ayrıca ameliyattan korkma Allahın izniyle iyi olur inşallah baban şuna çok inanıyorum insan korkularını çekio hep iyi olucana inan ki iyi olsun bak nişanlında babacığının yanındaymış sana dakka dakka rapor verir zaten bugn olmadı yarın illa ki görüştürürler
bende denize yakınsınız ondan öyle yazdın sanıyordummkız okadar düşüneceğine sorsaydın ya
deniz benim oğluşumun adı iklimide babası oğluma denizeliklim diye seslenir bende öyle yazmak istedim
denizeliklim kulağıma hoş geliyor hemde coğrafi bir kelime bende coğrafyaya bayılırım zaten
kiloda evet kıpırdama var
bu hafta hep 60 küsürlü kilolardaydım
giysisiz bile en az 60 çokıyordu
bugün 59.1 çıktım yani 1 kiloya yakın bir azalma var üstelik daha 2 gün oldu
nefret ediyoruuuuuuuummmmmmmsevmiyo muydu şadiye kuşları
sporumu yaptım,akşam yemeğini ocağa koydum
kendi iyeceğim olan tavuk soteyi doğradım,hazırladım pişmeyi bekliyor
ama topiğimiz hiç ilerlememiş heeeey canlanın biraz hadin ama
aslında kaçamak benzeri bişeyler yaptım bile
ama bu zaten diyetimin içinde hesapladığım bişeydi
1 adet 49 kalorilik bitter stik minnacık bişe karbonhidrat değeri 6.7
herşey kontrol altında yani
bugün spor dönüşü tartıda 59.0 ı gördüm
az daha dişimi sıksam 58 ide görecem inşallah
bugünkü menümü yine erkenden yazayım
böyle yapınca kaçamağa elim varmıyor
sabah
2 çilek
saat 7:40
iki dilim kepek ekmeği arasına peynir,domates ve biber salçası ile yaptığım sandavicin yarısı
1 bardak sade çay
ara
1 fincan form çayı
1 sade türk kahvesi
öğlen
3 kaşık zeytin yağlı fasülye
1 kase bol pul biberli yoğurt
akşama
tavuk göğsü haşlamayı düşünüyorum
yanınada çoban salata
su
şu an 1,5 litre
birazdan spor salonuna gidecem en az 1,5 saat spor yaparım
ohh ohh sabah tartılınca 58 olursun ozaman tatlımm
harikasınn
aslında kaçamak benzeri bişeyler yaptım bile
ama bu zaten diyetimin içinde hesapladığım bişeydi
1 adet 49 kalorilik bitter stik minnacık bişe karbonhidrat değeri 6.7
herşey kontrol altında yani
bugün spor dönüşü tartıda 59.0 ı gördüm
az daha dişimi sıksam 58 ide görecem inşallah
kızlarrr ben 4 5 gündür öküz gibi yiyorum ağzım 5 dk boş durmuyor tatlılar pastalar çerezler kolalar hepsinden yiyorum deli gibii sanki kıtlıkdan çıkmışımm
diyetede odaklanamıyorum ya((((((
odaklanıp kaçamaksız dikkat edip artık 58 olmak istiyorum(((((((((((((((((
Canım spordan sonra normalde insanlar ağır çıkar çünkü kaslar felan açılıo yaa sen eğer 59 u gördüysen dahada az olabilrsin bence
hmmm yok oluşunun sebebi belli oldu afferin sana ye ye de K.çın büyüsün hepimizin totosu minnoş olcak senin ki büsbüyükk YeME sakınnn! reglin mi geliykiii
offff haklısın sporuda boşladım iyice zaten leslieden felan bögg geldi ama haftaya yürüyüşe başlarımmCanım spordan sonra normalde insanlar ağır çıkar çünkü kaslar felan açılıo yaa sen eğer 59 u gördüysen dahada az olabilrsin bence
hmmm yok oluşunun sebebi belli oldu afferin sana ye ye de K.çın büyüsün hepimizin totosu minnoş olcak senin ki büsbüyükk YeME sakınnn! reglin mi geliykiii
kız ağzından bal damlıyor
bende spor dönüşü 59 küsürlü bişe bekliyordum
ama küsüratları görmeyince ne yalan söyliyim çok mutlu oldum
bu diyeti umarım devam ettirebilirim bu sıcaklarda tavuğa nekadar katlanabilirim bilemiyorum
yumurtayıda iyemiyorum artık buraları çok sıcak olmaya başladı evdede hiç yumurta kalmadı zaten
sipariş verdik sevgili tavuk kardeşler nezaman yumurtlarsa o zaman gelecek yumurtalarımız
biz yumurtaları köyden sipariş ediyoruz yani organik doğal yumurta iyoruz ama kısıtlı geliyor işte
her seferde 9-10 tane geliyor aldığımız adamın tavukları az heralde başka bir yumurta kaynağı bulmalıyım
toto olayına gelirsek hep totom küçüktü şimdi dahada küçük şöyle kalkık yuvarlak bir toto beni çok mutlu ederdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?