3 gün atak 25 gün seyir bu ayın 29u ideal kiloma incem inşallah ama dayanabilirsem tabi
ohaaa keşke senin yerinde olsaydım
aramızda fazlada bi kilo farkı yok ki senin neden o kadar uzun anlamadm aslında sen kaldığın yerden devam edebilirsin alttarafı bikaç gn bozdun birbuçuk ay çöpemi gitcek şimdi
demek ki farkediyor işte. bi de benim boyum da kısa 160 onunla alakalı olabilir. bilemedim ben de neden... en bastan baslıyım dedim işte ne bileyim=/
süpermiş ya. ben de gideyim diyorum salor salonuna ama cok pahalı. aylık 145 lira. o yuzden habire eliptiğe asılıyorum evimde
yuhh ne çabuk o ödemdir sanmıyorum okadar çok aldığını imkansız 3 günde 3 kilo almakama bebeğim... 3 gün bıraktım dukanı.. 3 kiloyu geri aldım 3 günde düşün:S
haklısın tatlımm günde 1buçuk saat spor yapıyordum önceden ama şimdi 1 dk gene yapmıyorummsen en başlarda herkesten güzel spor yapıodun bizim rehavetimiz sana geçti bozduk seni:) sporaya suya yeşilçaya başla kaçamaklarıda haftada bir güne indir zayıflarsın cnm
ekmeğin tarifide evde yazarım eve gidince sana
senin kaç gündü ki atak seyir filan?
kizlar az önce bi arkadasi gördüm uniden, beni taniyamadi resmenne kadar cok zayifladigmi ve nasil yaptigmi sordu cok mutlu oldum
spor+su+yeşil çay+yemeği azaltmak
hepsi bukadar
kızçeler hepiniz burdasınız halen yazmıyorsunuz
spor+su+yeşil çay+yemeği azaltmak
hepsi bukadar
ahahahahahahah sadişşşş koptum çizelgene ayı koymuş yaaaahehehe
ne yazıkki açık hayatım kapalı olsaydı indirirdim kesinn ama bütün komşular görür heryerden açıkkız çıkar bisikletini bahçede mis gibi doğanın içinde yap sporunu bahçe kapalı mı valla kapalıysa on numara olur hee
ahahahahahahah sadişşşş koptum çizelgene ayı koymuş yaaaahehehe
rimel sürmeyi beceremeyen var mı :) çok hoşuma gitti bu rimel ya Beauty N FashionLove: 360 Derece Dönen Rimel: Flormar Rotating Volume Mascara
harika bişe ama ben çok güzel sürerim rimelii
çok şükür kirpiklerim çok uzunn
ya benim kirpiklerim hep birbirine yapışıo özellikle köşeler yamuk yumuk oluyo sanki bu rimel hayatımı kurtarcak daha yeni rimel almıştım ama bitmesini bekleyemicem bunu istiyorumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?