Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

aramızda fazlada bi kilo farkı yok ki senin neden o kadar uzun anlamadm aslında sen kaldığın yerden devam edebilirsin alttarafı bikaç gn bozdun birbuçuk ay çöpemi gitcek şimdi

demek ki farkediyor işte. bi de benim boyum da kısa 160 onunla alakalı olabilir. bilemedim ben de neden... en bastan baslıyım dedim işte ne bileyim=/

demek ki farkediyor işte. bi de benim boyum da kısa 160 onunla alakalı olabilir. bilemedim ben de neden... en bastan baslıyım dedim işte ne bileyim=/

yapcaksan kendini sıkmadan yap insan zorunlu hissedince yapamıo aman yapıyım bakiyim falan devam edeilirsem ederim gibi düşün öyle oluca daha rahat yapabilio insan bide ben incecik kızları düşünüp ben neden bu zilliler gibi olmiyim ki bi pasta yüzünden mi falan diye düşünüyorm eheheheheheh

süpermiş ya. ben de gideyim diyorum salor salonuna ama cok pahalı. aylık 145 lira. o yuzden habire eliptiğe asılıyorum evimde

spor salonuna bende kayit yaptirmak istiyordum aslinda, burda mc fit diye bi salon var ucuz aslinda ayda 20 euro mi ne tam bilmiyorum ama orda hep türk, iranli, farsli felan erkekler dolu ve hepsi kizlara asiliyorlar o yüzden gitmedim
hem benim unimde bi ton spor kurslari var onlardan faydalaniyorum iste bide bedava o yüzden süper. dün bauch oberschenkel po yani göbek bacak ve popo kursu vardi, hareketler cok zordu ter icinde kaldim resmen. sabah bi uyandim her tarafim agriyor

simdi ögle yemegi yedim kizlar kantinde dogru düzgün yemek yoktu. tavuk sis dürüm yedim yaninda ayran ohh mis gibi kötü olan sadece ekmegidi ama o kadarda olsun artik dimi, aksam salata ve yogurt yerim günü öyle kapatirim

kizlar az önce bi arkadasi gördüm uniden, beni taniyamadi resmen ne kadar cok zayifladigmi ve nasil yaptigmi sordu cok mutlu oldum

ama bebeğim... 3 gün bıraktım dukanı.. 3 kiloyu geri aldım 3 günde düşün:S
yuhh ne çabuk o ödemdir sanmıyorum okadar çok aldığını imkansız 3 günde 3 kilo almak
haklısın tatlımm günde 1buçuk saat spor yapıyordum önceden ama şimdi 1 dk gene yapmıyorumm
bisikletimi gerimi indirsem ne yapsam yaaa offfffff
senin kaç gündü ki atak seyir filan?

benim 3 gün atak 49 gün seyiri devam etseydim bu ayın 26 sında son bulacaktı seyirim pöööfff

kız çıkar bisikletini bahçede mis gibi doğanın içinde yap sporunu bahçe kapalı mı valla kapalıysa on numara olur hee
ne yazıkki açık hayatım kapalı olsaydı indirirdim kesinn ama bütün komşular görür heryerden açık
ahahahahahahah sadişşşş koptum çizelgene ayı koymuş yaaaahehehe

evet kendime hitap ettimm ayıyı
belki moralim bozulurda yemem kaçamak yapmam diye ayı koydum

şuu saate kadar diyetim çok güzel geçtii suyum 2ye yaklaştıı
akşama ne yemek yapsamm
öğlen taze fasülye ve pilav yaptım pilavdan hiç yemedim fasülye azdı bitti pilav var onun yanına ne yapayım yaaa
artık kayınpederimde bizle yiyor biliyorsunuz kayınımda burda izinde 1 hafta sonra gitcek
her ögün ne yemek yapsam diye düşünmekden bıktım pöff

ya benim kirpiklerim hep birbirine yapışıo özellikle köşeler yamuk yumuk oluyo sanki bu rimel hayatımı kurtarcak daha yeni rimel almıştım ama bitmesini bekleyemicem bunu istiyorumm:)

bende avonun rimeli vardı bitti alcaktım görümcem verdi sağolsun su bazlıymış geçmiyormuş makyaj çıkartıcı kremlerden başka bişi temizlemiyormuş maybelline nin ben çok beğendim çok dolgun ve doğal duruyor temizlerkende kremim var onla silince geçiyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…