Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

günaydin citirlarim
cok utaniyorum bunu söylemeye ama baska kime sorsam diye bilmiyorum..ben son günlerde sabahlari 2-3 defa büyük tuvalete cikiyorum
normalmidir acaba buuuu? her gün 2-3 defa olurmu yaaaaaaa:44:

neyse bu sabah tartilamadim cunku zamanim yoktu gec kalmistim baya, yarin tartilip yazarim buraya

ne utanıyosun delirme katı mı cıvık mı?

evet bebegim haklisin, pazartesi günü kantinde balik nugget yemistim sanirim ondan oldu. cunku ertesi gün böyle oldu. artik midem herseyi alamiyor yahu, eskiden nasil yemisim ben o kadar seyi anlamis degilim

Lily moderatör olmuuuuuuş.. Tebrik ederiiiim hayatım. Ama nerdesiiiiiiiiiiiin özlediiik...

kızlar şu facede paylaştığım habere bi bakın bakalım burdan link paylaşıp sakata gelmiyim dedim:) bidaha evde kaldım diye üzülen kızlara bu haberi gösterip teselli edicem ayı kız bide ne iyi erkek bulmş elleriyle yemek yediriyo

AYI ŞANSI

Son düzenleme:

arkadaslık ıstegı gonderdım. goremıyorum profılını cunkuuu

ohh bee hoşgeldin nerdeydin bakıyım neler yedin anlat:)

oyyy neler yediğimi burda hiç anlatmak istemem açıkçası :) baya diyet delmenin dibine vurdum diyebilirim. ama gitmeden önce 63 olmuştum. o yüzden çok da vicdan yapmadım. bugün tartılmadım. yarından itibaren yine her şeye tam gaz devam :)

yarın minikk'in yaptığı kürden yapıcam ben de. 4-5 gün içmeyi düşünüyorum. 4 gün danalar gibi sağlıksız şeyler yedim. onları atmam lazım vücudumdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…