AAAAA herkesin çizelgesi tırtıl olmuş ya
şu ağaçta biy tıy tıy
yiyo yapyaklayı kıtıy kıtıy
pis tıy tıy hayin tıy tıy
yime yapyakyayı kıtıy kıtıy
sapıtıyorum sanırsam
minikk faceden resimlerine bakıyorumdaa nişanında çok güzel olmuşsun nişanlınla çok yakışıyorsunuz maşşallaaahh
iyi yapmışsın anacım sen de dukana başla... benim de 1 güncük olsun detoks yapasım vardı vazgeçtim, acıkıp akşama doğru saldırırım maazallahkızlar bugün itibariylee dukana başlamış bulunmaktayım ama okadar midem bulanıyorki anlatamam
bi devam edeyim bakalım eger gene vücudumda bişeler çıkarsa birdaha tekrar başlamamak üzere dukanı bırakırım
bugün evahalisi yozgata gitti düğün için oğlum ve ben evde kaldık
ya eşim yada ben birimiz evde kalcaktık bende evde kalmayı tercih ettim biliyorm ki efe burnumda getircekti okadar yoluuu
eşimin kuzeni ve eşi gelcek yanımda kalcaklar akşam
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün gece saat 2de yatıp sabah saat 7de kalktığım daha doğrusu kalkabildiğim için kendimi tebrik ediyorum
sonrasında da... bugun direksiyon sınavım vardı
aslında çok heyecan yapmadım ama 2 kez araba stop etti
ama sınav hocaları çok şeker insanlardı bana hep moral oldular hatta beğendiler sanırım adam dedi ki sen daha iyi dönüş yapabilirdin ama heyecandan heralde falan dedi, ki bnm dönüşlerimde biraz sorun vardı hep zaten bugun daha düzgündü
ama olumlu sanırım, çok fazla puan kırmadıklarını hissettimmmmmm
bu arada karameleğimmmmm cnm bnmmm
ben geçmişi elbette okucam ama müsait bi zamanda, yani daha önce de sana öle demiştim sanırım:44:
yani bundan sonra güzelce devam etcem
dün berbattı ama dengelicem
bu sabah alelacele kendime müsli uydurdum, malum kendi müslimi kendim yapıom
birazdan yemek yicem çünkü saat 8de kahvaltımı etmiştim, acıkmaya başladım:18:
bu arada şekerim, edilik ne demişsin??? hani edi büdü var ya, ben edi oldum, hani şu kısa boylu hafif tombiş olandan
şaka bi yana editör güzelim editör... ama ben kısaca edi yazmışım
hayırlı olsun tatlım. valla yazılı sınavdan gectıyse dıreksıyondan kalmazsın merak etme.günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün gece saat 2de yatıp sabah saat 7de kalktığım daha doğrusu kalkabildiğim için kendimi tebrik ediyorum
sonrasında da... bugun direksiyon sınavım vardı
aslında çok heyecan yapmadım ama 2 kez araba stop etti
ama sınav hocaları çok şeker insanlardı bana hep moral oldular hatta beğendiler sanırım adam dedi ki sen daha iyi dönüş yapabilirdin ama heyecandan heralde falan dedi, ki bnm dönüşlerimde biraz sorun vardı hep zaten bugun daha düzgündü
ama olumlu sanırım, çok fazla puan kırmadıklarını hissettimmmmmm
bu arada karameleğimmmmm cnm bnmmm
ben geçmişi elbette okucam ama müsait bi zamanda, yani daha önce de sana öle demiştim sanırım:44:
yani bundan sonra güzelce devam etcem
dün berbattı ama dengelicem
bu sabah alelacele kendime müsli uydurdum, malum kendi müslimi kendim yapıom
birazdan yemek yicem çünkü saat 8de kahvaltımı etmiştim, acıkmaya başladım:18:
bu arada şekerim, edilik ne demişsin??? hani edi büdü var ya, ben edi oldum, hani şu kısa boylu hafif tombiş olandan
şaka bi yana editör güzelim editör... ama ben kısaca edi yazmışım
aslında bugün avm ye gidip mağazaları talan etmek istiyorumm amaaaa k.kartları eşimle yozgata gitmişş
asetonum felan bitmiş ojelerim harita gibi olduutanıyorumm
kendime yazlık ayakkabı almak istiyorumm tunik felannn offf çok ihtiyacım var alışverişee
oh oh çık anacım çık...aslında bugün avm ye gidip mağazaları talan etmek istiyorumm amaaaa k.kartları eşimle yozgata gitmişş
asetonum felan bitmiş ojelerim harita gibi olduutanıyorumm
kendime yazlık ayakkabı almak istiyorumm tunik felannn offf çok ihtiyacım var alışverişee
ya geçerim heralde ya, sinyalleri doğru kullandım, vites değiştirme iyiydi, şerit değiştirme dönüşler iyiydi hocalar da beğendi, kalcağımı sanmıyorum da bakalım kaçla geçcem:)hımmm direksiyonu da geçince ehliyet elinde ohh negüzell
inşallah olumlu sonuçlanır canımm
bendede bir mide bulantısı var anlatamamm
zaten saat 12 olmuş git öğle yemeğini ye tatlımm bende gidip tavuk alcam öğlene ve akşama tavuk varr ahahaha
geçerim cnm ya benm çekincem yok da... işte kesinleşirse süper olcakhayırlı olsun tatlım. valla yazılı sınavdan gectıyse dıreksıyondan kalmazsın merak etme.
günaydın hatunlar
sadişcim yaptığımız kürün tarifini sormuşsun, vereyim hemen;
-1 yeşil elma
-1 limon
-1 portakal
-7-8 karanfil
-7-8 tane karabiber
-2 kök zencefil
-1 kabuk tarçın
-1 lt su
yukardaki malzemeleri 1 lt suda kaynatıcaksın canım. Tarifin orjinalinde portakal yok ama koyabilirsin varsa eğer.
Kaynadıktan sonra o 1 lt karışımı gün boyu yavaş yavaş içiceksin.
Ben kaynattım şimdi. Soğumasını bekliyorum. 4-5 gün yapıcam. Bakalım işe yarıycak mı...
bu ne kız? Lımonuda sen ekletmıstın zatende zencefılı bana demedın.Cıfte standart var burda. Oynamıyorum ben arkadaşım. Küstüm.
bana da annem ekletti canım. tv den almış tarifi ben yokken. bilsem söylemez olur muyum hiç bebeğim, niye küsüyosun aaaa
sus bakıym küstüm işteeeeearamızdakı herşey bıttı,al forumdakı mesajlarını, ver mesajlarımı
şaka bir yana, bır lıtre suda bukadar sey kaynayınca cok keskın bır tadı olmaz mı ya? bana ıkı lıtre demıslerdı.
şimdi kadıköye gezmeye gitcem yazdıklarınızı okuyamadm yorumda yapamadım biyandanda kanal 7 de türk filmi var tatlısesin biyandan burda takılmak istiyorm ama geç bile olduuu neyse günün cümlesiini kuriyim bugün kaçamak yapmayın heeeeeeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?