Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ahahhahahahahaha ay kotum valla. benım bı tıy tıyım bıle yok kiiiii...

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün gece saat 2de yatıp sabah saat 7de kalktığım daha doğrusu kalkabildiğim için kendimi tebrik ediyorum

sonrasında da... bugun direksiyon sınavım vardı
aslında çok heyecan yapmadım ama 2 kez araba stop etti
ama sınav hocaları çok şeker insanlardı bana hep moral oldular hatta beğendiler sanırım adam dedi ki sen daha iyi dönüş yapabilirdin ama heyecandan heralde falan dedi, ki bnm dönüşlerimde biraz sorun vardı hep zaten bugun daha düzgündü
ama olumlu sanırım, çok fazla puan kırmadıklarını hissettimmmmmm

bu arada karameleğimmmmm cnm bnmmm
ben geçmişi elbette okucam ama müsait bi zamanda, yani daha önce de sana öle demiştim sanırım:44:
yani bundan sonra güzelce devam etcem
dün berbattı ama dengelicem
bu sabah alelacele kendime müsli uydurdum, malum kendi müslimi kendim yapıom
birazdan yemek yicem çünkü saat 8de kahvaltımı etmiştim, acıkmaya başladım:18:
bu arada şekerim, edilik ne demişsin??? hani edi büdü var ya, ben edi oldum, hani şu kısa boylu hafif tombiş olandan
şaka bi yana editör güzelim editör... ama ben kısaca edi yazmışım

aslında bugün avm ye gidip mağazaları talan etmek istiyorumm amaaaa k.kartları eşimle yozgata gitmişş
asetonum felan bitmiş ojelerim harita gibi oldu utanıyorumm
kendime yazlık ayakkabı almak istiyorumm tunik felannn offf çok ihtiyacım var alışverişee

minikk faceden resimlerine bakıyorumdaa nişanında çok güzel olmuşsun nişanlınla çok yakışıyorsunuz maşşallaaahh

saol canım. çok teşekkür ederiz çok nazıksın..

ben snaa kürün tarifini hemen vereyim. ama dukana başladıysan bunu yapamazsın sanırım. cunku meyve yok bıldıgım kadarıyla dukanda.

1 ıthal yeşil elmayı yıkıyosun kapuguyla cekırdegıyle 4 e boluyosun, limonuda aynı şekilde 4 e boluyorsun. 1 cubuk tarçın, 10 tane karanfil, 10 tane karabiber (top top) 2 lıtre suda haşlıyorsun. haşlanınca eksilen suyun yerine kaynar su ilave et, bır tasım daha kaynat. zaten cok bı suda buharlaşmıyor yani. :) bu bir gunlukmus sanırım. :)

iyi yapmışsın anacım sen de dukana başla... benim de 1 güncük olsun detoks yapasım vardı vazgeçtim, acıkıp akşama doğru saldırırım maazallah
en iyisi dengeli gideyim
bu arada kızlar yaaaaaa
ben yokum ya ne zamndır görmemişimdir
kalbim napıo???
demin markete girdim, kasiyer kız aynı Kalbim
yüzü aynı saç şekli düzdü faceteki gibi, ona baktıkça karşımda kalbimle konuşuyorum sandım:44:
direksiyon sınavı beni sarhoş etti sanırım

hımmm direksiyonu da geçince ehliyet elinde ohh negüzell
inşallah olumlu sonuçlanır canımm
bendede bir mide bulantısı var anlatamamm
zaten saat 12 olmuş git öğle yemeğini ye tatlımm bende gidip tavuk alcam öğlene ve akşama tavuk varr ahahaha

hayırlı olsun tatlım. valla yazılı sınavdan gectıyse dıreksıyondan kalmazsın merak etme.

valla eksikler hıc bıtmıyor tatlım. insan devamlı almak ıstıyor. hele zayıflayınca daha bır sevke gelıyor.

denizeliklim menumu begenmedıgı için, ve bende soz dınleyen uslu bir kız oldugum için. öglen menume ekleme yaptım.

ogle: 4 yk zeytinyaglı fasulyeme ek olarak, 1 porsiyon kıymalı yumurta yıyeceğim.

oh oh çık anacım çık...
benim de yazlık ayakkabı alasım var, geçenlerde deniz kenarında bile yürüyemedim içim gitti
aman da aman, süslü hanım ojesini silcek asetonu bitmiş

ya geçerim heralde ya, sinyalleri doğru kullandım, vites değiştirme iyiydi, şerit değiştirme dönüşler iyiydi hocalar da beğendi, kalcağımı sanmıyorum da bakalım kaçla geçcem:)

günaydın hatunlar

sadişcim yaptığımız kürün tarifini sormuşsun, vereyim hemen;

-1 yeşil elma
-1 limon
-1 portakal
-7-8 karanfil
-7-8 tane karabiber
-2 kök zencefil
-1 kabuk tarçın
-1 lt su

yukardaki malzemeleri 1 lt suda kaynatıcaksın canım. tarifin orjinalinde portakal yok ama koyabilirsin varsa eğer.
kaynadıktan sonra o 1 lt karışımı gün boyu yavaş yavaş içiceksin.

ben kaynattım şimdi. soğumasını bekliyorum. 4-5 gün yapıcam. bakalım işe yarıycak mı...

bu arada sadiş hanım o iletinizi hiç mi hiç beğenmedim. hemen değiştiriyosunuz onu

böyle olumsuzluklara mahal vermiyoruz!!!

bu ne kız? Lımonuda sen ekletmıstın zatende zencefılı bana demedın. Cıfte standart var burda. Oynamıyorum ben arkadaşım. Küstüm.

bu ne kız? Lımonuda sen ekletmıstın zatende zencefılı bana demedın. Cıfte standart var burda. Oynamıyorum ben arkadaşım. Küstüm.

bana da annem ekletti canım. tv den almış tarifi ben yokken. bilsem söylemez olur muyum hiç bebeğim, niye küsüyosun aaaa

bana da annem ekletti canım. tv den almış tarifi ben yokken. bilsem söylemez olur muyum hiç bebeğim, niye küsüyosun aaaa

sus bakıym küstüm işteeeee aramızdakı herşey bıttı,al forumdakı mesajlarını, ver mesajlarımı

şaka bir yana, bır lıtre suda bukadar sey kaynayınca cok keskın bır tadı olmaz mı ya? bana ıkı lıtre demıslerdı.

Dünkü menüm protein sebze günüm

sabah:dukan ekmeğim,lor peynir,hindi jambon,üçgen peynir,çay
Öğlen: tavuk şiş az marul yoğurt
Akşam: dukan usulü light yoğurtlu tavuk çorbası,2 kaşık bezelye,fırında tavuk

Su: 1buçuk litreyi biraz daha geeçmiştir bide bi dünya çay içtim

şakacı seniiii
ben bir litreden fazla koydum sanırım suyu. çok da kaynatmadım vitaminleri ölmesin diye. çok keskin bi tadı yok, içtim az önce 1 bardak canım.

şimdi kadıköye gezmeye gitcem yazdıklarınızı okuyamadm yorumda yapamadım biyandanda kanal 7 de türk filmi var tatlısesin biyandan burda takılmak istiyorm ama geç bile olduuu neyse günün cümlesiini kuriyim bugün kaçamak yapmayın heeeeeeee:)

hadi iyi gezmeler bebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…