Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

iyice kafamı karıştırdınız haaa
pembe ve sevgim baybliss al diyorlar
lily ve kalbim remington al diyorlar
bende braun es3 diyordum
deniz random katzi ve minikk ne diyor onlarda bişe söylesin en çok oyu alanı alcamm

vallahi şekerim ben sunny diye bir marka kullanıyorum
aldığım beyaz eşyanın hediyesiydi ama çok memnunum süper düzleştiriyor.
fönlüden farksız oluyor ablamda braun vardı ama ben pek beğenmedim onu

bna da göndee o iradenden azcık
birazdan dizi keyfim var, azcık kek yicem
yemezsem sonra acısı çıkcak biliom
ondan yeme yapma demicem kendime...
[/COLOR]
ne iradeliyim haaa benmi iradeliyim ilkdefa hayır dedimm bişeye sanırım
sen de bak azcık yiceksin ok mii
bebem sen bilirsn
remington güzel ama her yerde bulamayabilrisin
sen devamlı kullananları dinle...
babyliss de güzel marka yani...

intden baktımda remington 145 tl ye beğendim bitane
babyliss de begendiğimde 199 ve 119 tl 199 tl vermek istemem
braunda 140 tl idi

sadiş ben braun diyorum arkadaşımda vardı. çok güzeldi valla. ben de kullanıyodum arada. ordan biliyorum..
ehehe birkişi de braun çıktı pöööff
vallahi şekerim ben sunny diye bir marka kullanıyorum
aldığım beyaz eşyanın hediyesiydi ama çok memnunum süper düzleştiriyor.
fönlüden farksız oluyor ablamda braun vardı ama ben pek beğenmedim onu

hımm seninkide farklı bir markaymışş
herkese bişelerden hediye gelmiş yahuuu
sende brauna olumsuz cevap verdin yanii
ben remingtona yoğunlaştımm azcık daha araştırayım akşama kadar karar vereyimde intden sipariş vercem

ben bugün çok kötüyüm ya
migrenim azmış durumda halsiz ve bitkin durumduyım
kolumu zor kaldırıyorum bu sebeple akşama en basitinden kıymalı makarna pişiricem
umarım yemem bugün adam gibi bişe yemedim zaten
çok halsizimm çooookk

sabah 9:30

2 küçük kepek ekmeği arasına peynir,domates,pulbiber (ekmekler çok küçüktü paketin ucuydu)
1 bardak form çayı

ara
yok

öğlen 15:00
az yağda 2 yumurta kırdım. 1,5 dilim gene çok minik ekmek (anca 1 dilim eder)
1 kase pul biberli yoğurt

akşama ne iyeceğimi bilmiyorum belki sadece yoğurt yerim
karbonhidrat diyeti için bir hazırlık yapmadım
hiç halim yok

geçmiş olsun canım migrende kötü
menün gayet güzel akşama bende evdekilere kıymalı makarna yapcam
kendimede 5 tane köfte yapıp teflonda yağsız pişircem yanınada 1 kase yoğurt sende böyle yapabilirsin tatlımm

atak 3 menüm
yarım yumurta omlet
yarım kk peynir

arayok

40 gr diyet tonbalık(küçük konservenin yarısı)
yarım kase pulbiberli yoğurt+1 yk yulaf

1 bardak ayran

5 köfte(daha yemedim)
1 kase yoğurt+yulaf

ilerleyen saatlerde açıkırsam ancak süt içebilirim yada ayran
su 2 lt oldu 3 yaparım geçerbilee buaralar acaip su içmek istiyorum
yeşil çay 1 bardak oda 2 olur

pembeeeeeeee tarif istedim vermedin
bende intden buldm yaptım ekmeğimi çok güzl gözüküyor tadıni bilemicem

bebitom yoksa o önceden aldıgın yulaf samanından mı yaptın samanı bilmemde kepekle güzel oluyo:):):) kız unuttum tarifi vermeyi zaten google amca herşeyi biliyo bak bulmuşsunda yapmışsın bile afferin sana hamarat çocuum benm:)

iyice kafamı karıştırdınız haaa
pembe ve sevgim baybliss al diyorlar
lily ve kalbim remington al diyorlar
bende braun es3 diyordum
deniz random katzi ve minikk ne diyor onlarda bişe söylesin en çok oyu alanı alcamm

yok yok babyliss sakın alma ondan sonra beğenmezsin falan canımıza okursun en iyisi ütüle saçını bunların hepsinin ortak noktası ütü zaten:) eskiden düzleştiricimi vardı sanki:) ayrıca netten nerden bakıosun bilmiorum ama seni kazıklıyolar:) yokmu sizin oralarda çeyizci taksitçi heryerde satılıyo

erkek arkadaşım beyaz ekmeği kesmiş bide annesinin yaptığı börekten yememş az birazda yemek ölsününe dikkat etmiş bir haftada 2 kilo vermiş uyuz oldum kıskandım çatladım patladım heee bir günde kola cips ne bulduysa yemiş kısacası 6günde iki kilo:) bende dukanla totomu yırtıyortm kilo vermek için ama yokk yani

Son düzenleme:
Denizim geçmiş olsun
akşama yap kıymalı makarna otur ye şekerim afiyet olsun
inşallah migrenin de çabucak geçer cnm bnmm

Sadişim, sonuç remington galiba
menün de güzel gibi tabii bence çok ağır bi diyet o yüzden ayrıntılı yorumları dukan yapabilenlere bırakıyorum

kız sadişşşşşşşş
bugun mutfağım mersin'deydi...
et rule mi onu yaptılar, et diye pek dikkat etmedim
kuru batırık yaptılar, kız güzelmiş aynı kısır gibi malzemeleri ama mercimek köftesi gibi sunumu, ilginç ve değişik bişey ama epey kalorili ha, hem susam hem tahin falan...
falafel diye köfte gibi bişey yaptılar o da güzel ama epey zahmetli anacım sizin yemekler
bir de ekşili barbunya yaptılar aslında bildiğimiz zeytinyağlı barbunyanın nar ekşilisi, anneme dedim kolaymış tamam dedi sen de yap barbunya getircek annem ben de yapcam
ben çok severim barbunyayı da ayıptır sölemesi
uzun zamandır yemek programı seyretmiyordum en son 5-6 yıl önce falandır, okuyunca pek yemek yapmakla uğraşmıyorduk ister istemez ama severim mutfakta yeni şeyler denemeyi tabii diğer ev işlerini saymazsak

ilk başlayınca kolay gidiyo ya. bizde olmuyo artık öyleee... ben ilk başladığımda 20 günde 4 kilo vermiştim. şimdi 20 günde 2 kilo versem göbek atıyorum. :) bi de erkeklerde kas kütlesi fazla oldugu için daha kolay veriyolarmışmış

yaaaaaaaaaaa baklava istiyorum kuruyemiş yemek istiyorum madonun fıstıklı sarmasından istiyorum kazandibi istiyorum profiterol istiyorum hepsini üst üste koyup yemek istiyorm lily nerden anlattın programı bak bana ne çağrışımda bulundular pöffffffff geçen gün bende dukan dukan gittim atilla taşın programını izledim ne güzel yemekler vardı mantı baklaaavaaaaaa ımmmmmmmmm

zaten bide o spora gdio kas yapmaya çalışıo milletin 2 yılda uğraşıp yaptığı vucudu 3buçuk ayda yaptı vucudu bu tarz şeylere cok elverişli ben sizi anlamıyorum diyo nasıl yemeyip yemeyip kilo veremiyonuz her yediğini yarıya düşürcen zaten zayıflıosun dio kendi ballı haberi yok

hee yarıya indirsen de bu kadar zaman alışıyo işte vücut ona daa.. istersen çeyreğe indir
zaten kaslıymış bak, kolay kilo verir o. eh anasını ya valla adelet mi ki bu

Son düzenleme:
benim bugun tansiyonum düşük galiba. sabahtan beri yiyom ama hala aç gibiyim. hep az az yedim ondan mı acaba :S bi tuzlu ayran mı içsem napsam. uykum da geldi. bi de derse gidicem pefff

benim bugun tansiyonum düşük galiba. sabahtan beri yiyom ama hala aç gibiyim. hep az az yedim ondan mı acaba :S bi tuzlu ayran mı içsem napsam. uykum da geldi. bi de derse gidicem pefff

ayran içersen hepten uyursun canım aslında ben senin ilacını biliyorum mutluluk hormonu salgılatan bişey enerjide veriyo:) neyse neyse en iyisi süt iç ben öyle yaptım:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…