Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

sadişşş geçen işkembe yemiştin yaa bak ne buldum.

2. Sakatatlar

Bu kategoride yalnızca ciğer ( dana, sığır ya da kümes hayvanlarının ciğeri ) ve dil yenilebilinir.

üşenme canım sonunu getir eğer miniğinde dediği gibi baya kilo verdiriyosa dukanı falan bırakırım bende:) hatta hangi gn başladın kaç kiloydun yaz biyere bence

evet cnm kalkıp gidiyorum şimdi. bugun 3. günüm işte. kilomda henüz bi değişiklik yok:26:

teşekkür ediyorum sevgili çıtır arkadaşlarım
bende tüm annelerin anneler gününü kutluyorumhepinizi kocaman öpüyorüm

.
tşkler canımm
kötü olmuşşş neyse geçmişi boşver geleceğe bak tatlımmm
vallahi ben kayınvalidenle kayınpederin sandım
haklısın genetik olabilir canım
benim vücudumda kilo almaya elverişli
pembişim şu ekmeğin tarifini verecektin vermedin gitti
oğluşumun kumbarası doldu bile
meümü beğendiğine sevindim tatlımm
verdiğin öneriler için sağol canım ama markete gitmem gerek onlar için bizim yakındaki marketde yörsan satmıyorlarr
benim görümcem braun kullanıyordu bende ondan alıp kullanıyordum hiç sorun yaşamadım
şimdi baybliss diyosunuzda hangi modelini diyorsunuz ben intden getirtcem
kız kaçamak dediğimde 1 lokma bir ısırık önceki kaçamaklarıma bakarsan bunlar hiç bişeee
öncekiler kaçamak değil ana menüydü resmen ahahah
ona bakarsan bende paşanın aryanın ve rahmetli layd nin annesiyim bende çocuk çoooooookk
pembiş ve katzi sizinde anneler gününüz kutlu olsunn
pembemm o kadar şeye hayır demen büyükbir başarı tatlımm tebrik ederimmm
o azimden azcıkda mersine doğru ışınlaa
menü kötü olmuş ama dün anneler günüydü ve annenle yemişsindir kesin zaten yemekde yememişsinn
hadi affedildinn mantıya kızarım ama ne o öylee 1 tabak hemdee
harika bir menü buna diyeceğim yokk
maşşallah
sadişşş geçen işkembe yemiştin yaa bak ne buldum.

2. Sakatatlar

Bu kategoride yalnızca ciğer ( dana, sığır ya da kümes hayvanlarının ciğeri ) ve dil yenilebilinir.

canım ogünkü menüme tekrar bakarsan işkembe içmediğimi görürsünn
çünkü vazgeçtim emin olamadım tatlımm

Sadiş benim makinam bu.
buharlı modelleride varmış çok para değil ya hepsi buradada 79du en son.
bende evkurdan aldım ama aldığımız ürünün hediyesiydi. yani epilatörün hediyesiydi maşam ve bu. hepsini 130a almış oldum toplamda.
başka marka senin tercihin ama amaç saçın zarar görmemesi ise babyliss tek geçilir. pariste üretiliyor.

hımm canım zaten en fazla 150 tl veririm eheheh
neyse bu akşam siparişini vercem eger sorun çıkarsa size yollarım ahahahah
canlarım ciğerlerim geldim eskişehire yeniden. şimdi derse gidiyorum. konuşuruz yine. öpüldünüz

hoşgeldin tatlımm

sadis yada remington aldir o da süper :)
evet remington da güzel ben de yurtdışından almıştım o zaman için çok pahalıydı yılbaşı diye ama babam sağolsun almıştı
remington markası da güzel, hem teflon yakmıyor falan, benimki eski model olduğundan çok ses yapyor ama kullanışlı, gerçi uzun zamandır kullanmadım ama...
bu arada ben bu markanın düzleştiricisini bir yerde gördüm sanırım YKM idi ama başka yerde görmedim, belki büyük avmlerde vardır
ben de tavsye ederim yani

cnm aslında çok abartmamışsındır ama kendince suçluluk psikolojisine giriyorsun
çok fazla pişmanlıklar yaşama, istedin ve yedin bunlar senin moralini bozmamalı tabii yoluna kaldığın yerden devam etmeyi de bilmek gerek
şu an ben bunu uyguluyorum dün mesela biraz yedim kızdım ne gerek vardı fazla oldu diye ama sabah tartıda eksileri görünce yine sevindim en azından moralim iyi ve ben herşeyden yiyerek de kilo verebiliyorum dedim kendimce...
sen de dene bence... listeli diyetler sıkıcıdır, hızlı kilo verirsin ama bıraktığın an geri alma olasılığın var
hem senin listelerin zaten örnek sağlıklı beslenme menüsü... neden kendini kasıyorsun ki?
tamam dün yedin ama geçti gitti, bugun eski beslenme düzenine dön

tatlım su ve yeşilçay harika, kremalı bisküviyi de az yemişsin, herşeyden pişman olursak yandık zatne
ben neler yedim bilsen
manüne yorum yapamıcam ben dukanı pek bilmiyorm bana göre aşırı proteinli olduğundan biliyorummmm

kız olsun dün yemişsin işte ne güzel... bugun devam edersinnnn

bence kendi beslenme düzenin daha güzel boşver kalıp diyetleri... uygulayamayınca moralin bozulur kötü olur
bu arada evde de olsan fark eden bişey olmaz, düşün mutfağa girsem yeni pişmiş kek bakıyor tezgahta...
ben yicem bugun ondan ama azcık, kendime izin verdim
herşeyden yicem ama ölçülü
ay kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizin de kutlu olsun anacım valla biz bekarız ya ondan hiç düşünemedik, kusumuza bakmayın
bu arada iradene hayran kaldımmmmmm

bakalım devam edebilirsem bu sefer devam etcem ama ne yesem diye düşünmek kötüü
hep yoğurt hep tavuk midem kaldırmıyor artıkk

iyice kafamı karıştırdınız haaa
pembe ve sevgim baybliss al diyorlar
lily ve kalbim remington al diyorlar
bende braun es3 diyordum
deniz random katzi ve minikk ne diyor onlarda bişe söylesin en çok oyu alanı alcamm

Son düzenleme:

cnm ne güzel menün
ay hadi kaçamak yapmışın tamam da... kaloriye vurdan ztn normalde alman gerekenden de azdır, çok diyet diye takma tatlım
bu arada evet çok yazılmış geçmişte ben okumadan direkt daldım gidiyorum

ahahahaha şu yazının son cümlesine koptum yalnız var ya
tartıyı sakla bebişim. ben de saklamıştım. iyi oluyo. tekrar kaldırcam ben de. deli gibi tartılmanın alemi yok.
ben de hep cumaları tartılırdım ilk defa bugun bi merak edip tartıya çıktım siz bıraktınız ben başladım heehehehe bnm kardeşim de zayıfım diye takıyor o da günde 10 kez yürütüyor tartımı... ona da anlattım ne o öyle sabah ayrı akşam ayrı wc öncesi-sonrası vs vs... biraz fazla ama dedim, bak tartımı bozcan...
benden çok o kullanıo ztn, ben safım ya, cumadan cumaya açıom tartıyı
tatlım menün çok güzel aslında...
ama öğlen ve akşam aynı yemek sıkmıyor mu? hem bünyen de alışıyor

cnm ya bak sana ne dicem, enginar tam bir karaciğer dostudur karaciğeri temizler, olmadı haşlayıp suyunu iç şifa niyetine, içini temizler yani toksinleri atar vücuttan
1 hafta yapta görelim bakalım doğrumu palavramı doğruysa hepberaber başlarız bu çayla aşk yaşarız:)
ay bi çaylar kalmıştı aşk yaşamadığımız onları da yapalım tam olsun
azz önce koca bir paket beyaz çikolataya hayııırr dedimm
hemde tam ısırmak üzereyken ahahahah
bna da göndee o iradenden azcık
birazdan dizi keyfim var, azcık kek yicem
yemezsem sonra acısı çıkcak biliom
ondan yeme yapma demicem kendime...

iyice kafamı karıştırdınız haaa
pembe ve sevgim baybliss al diyorlar
lily ve kalbim remington al diyorlar
bende braun es3 diyordum
deniz random katzi ve minikk ne diyor onlarda bişe söylesin en çok oyu alanı alcamm
bebem sen bilirsn
remington güzel ama her yerde bulamayabilrisin
sen devamlı kullananları dinle...
babyliss de güzel marka yani...

Son düzenleme:
sadiş ben braun diyorum arkadaşımda vardı. çok güzeldi valla. ben de kullanıyodum arada. ordan biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…