Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Ben ne zaman adam gibi başlayacağım diyete bilmiyorum.
Hiç bir şey yapasam yok. İnanın mal gibiyim. Hiçbişey gelmiyor içimden.
Oturup ağlayasım var niye bilmiyorum.
Bugün yavaştan başlıyım dedim. Domates peynir hiç kalmamış markete gitmeye üşeniyorum. Annem tutturdu patates kızartması istiyorum.
Kafayı yicem ben yakında sölüyorum size.

canım zaten bu motivasyonsuzlukla diyete başlanmaz kendini ne zaman mutlu ve iyi hissedersen ozaman başla peki kilo artışı oluyo mu?

canım zaten bu motivasyonsuzlukla diyete başlanmaz kendini ne zaman mutlu ve iyi hissedersen ozaman başla peki kilo artışı oluyo mu?

yok aksine anlamadığım şekilde düşüyor yemekle aram baya bozuk ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum çünkü midem bulanıyor sürekli. ay şu zayıflama hastalığına yakınlancm taka taka

yok aksine anlamadığım şekilde düşüyor yemekle aram baya bozuk ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum çünkü midem bulanıyor sürekli. ay şu zayıflama hastalığına yakınlancm taka taka

yakalanmazsın canım olumsuz düşünme bak ne güzel kendini parçalamadan zayıflıyomuıssun daha ne istiyosun keyfine bak bi yandanda zayıfla işte süper

Sabah haberlerde gördüm amerikada obezite bilmem ne araştırma şeyi yeni vücut ölçüleri bildirmiş.
bel kalınlığı boyun yarısı kadar olmalıymış.

günaydın sevgili bağyanlar

daha yeni kalkıyorum. gözümü burda açar oldum artık.

kahvaltımı etmedim. hiç de hazırlayasım yok. nesfitle mi yapsam kahvaltıyı bilemedim. o nesfit de hiç doyurmuyo mübarek yeaaa...

iyice kafamı karıştırdınız haaa
pembe ve sevgim baybliss al diyorlar
lily ve kalbim remington al diyorlar
bende braun es3 diyordum
deniz random katzi ve minikk ne diyor onlarda bişe söylesin en çok oyu alanı alcamm
valla canım benımkı rowenta ama hem maşa, hem duslestirici. bana mantıklı geldıde aldım ama pısman oldum. marka tavsıyesınde bulunamıycam cunku baska marka kullanmadım
yok be dıyetı falan takmıyorum. sabah tartıldım bı 45.9 cıktım bı 46.1 tartıda karar veremıyor :) ama baktım karnım dumduz du. kendıme odul verdım. ac karna ıkı tane baklava yedim. ohh afıyet olsun bana. dun akşamda yedim ama canım sagolsun. bır resım yuklıycem ahahahaa bakalım telden pc ye atabılırsem. malum ıs yerınde ımkanlar kısıtlı :)

valla tatlım ben oyle oglen aksam aynı yemegı yıyemem, dunden kalmıs yemegı yıyemem dıyenlere kızıyorum. allah ne verdıyse o. bazı ınsanlar aç, yıyecek yemek bulamıyor. biz allaha sukur yedıgımız onumuzde yemedıgımız arkamızda. ama mesela bugun oglen ve akşam farklı yıcem. cunku kabagın yarısını anneme bıraktım. bır ogun kabak yemegı, bır ogun mantarlı tavuk yıcem.

Sabah haberlerde gördüm amerikada obezite bilmem ne araştırma şeyi yeni vücut ölçüleri bildirmiş.
valla benım boyun 154 ozaman ıdeal belım 77 mi? yok canım öle sey mı olur. çok kalın olur.

Son düzenleme:

he he bende 1.65 im yani 82 olmam lazım
eeee ben niye diyet yapıyorumki benimki 80 in altında zaten

hemen menumu yazayım, ne cok konusmususnuz yıne maşallah. okuyamadım valla hepsını.

sabah: aç karna 2 baklava

kahvaltı: 1 grissini, 1 kk kaşar peyniri, yarım bardak çay,

ara: 1 yeşil elma

ogle: 4 yk mantarlı tavuk,

ara: elma

akşam: 4 yk kabak yemegi, 1 grissini.

sizelere uzaktan bakıp kaçıyorum,bi inme insede bende gelsem aranıza

Son düzenleme:
valla benım boyun 154 ozaman ıdeal belım 77 mi? yok canım öle sey mı olur. çok kalın olur.

Valla minikim bilmiyorum ki ne kadar doğrudur. Bir keresinde de denk gelmiştim. Artık 90-60-90 olma şansı yerlerde sürünen bir toplummuşuz. Malum teknoloji ve hayat koşulları fazla hareketli olmamızı engelliyor. Kısaca obez insan çokmuş. Bu yüzden o bilinen ölçüleri yukarı çekmişler.
Ben 160ım o zaman belim 80 olmalı ee kalçam göğüslerim ne olur o zaman

benimki 81 çıkıyo ozaman beli 81 olanın totosununda ona orantılı büyük olması lazım bence o iri kemikli dana amerikanların uydurmacası eğer onları dinlersem benim belim zaten 70lerde pis şişkolar hamburger yemmek için bahane üretiyolar:)

günaydın şekerler
bugün açılış yine benden
çok süper olur bence

offfff o göbeği varya kesip atasım geliyor
yeni diyetinin istimine bayıldım
benimkide çakma karbon pek uyduğum söylenemez
tşk ederim canım yeni icatım bugün buşekil yapacam dukanhidrat yarında sadece protein günü yapcam cumaya kadar fark etcekmi bakalımm
beğeninmi bebeğim yaa ben dukan ekmeğini yapıp soğuyunca dolaba koymuştum dolapda geri ıslanmış hamur gibiyi bende tavuklara attım ıygg igrençtii
bir alamadım şu ruşeym i sen nerden almıştın 1 2 güne kadar alayım gidip pöööff
vallahi sen benim içimi okuyorsun 1 ısırık çikolata için yaptım dukanhidratı ahahah
canım bende senin gibiyiim 2 gün dikkat ediyorum 3. gün öküz gibi yiyorumm
benimde evde şuan 3 erkek efe ile 4 erkek var ve her yemeği istemiyorlar
ne yapacağımı şaşırdımm gene iyi dikkat ettim
sende üzme kendini kızartmayıda annen yapsın yesin sende in aşağıyaa spor aletlerinde az spor yaap

hehe ben 160 ım ozaman 80 zaten benim belim 80 altına indi kii
kızlar bu sizi şaşırtmasın bence maksimum ölçüdür bu ölçünün üstüne çıkınca tehlikeye giriyorsunuz demek istemişlerdirr
bende bura açmak isterim gözümü ama evli olunca neyazıkki işle açıyorsun gözünü
sabah sabah özellikle soğuk soğuk baklava ne gider beeeeeaaahhhh
ama olmamışş ne o sabah sabah yemişsin 2 gün öncede kızmıştık saana
bidaha olmasın bakalım
sizelere uzaktan bakıp kaçıyorum,bi inme insede bende gelsem aranıza

nerdesin fıstık senn gelsene ne uzakdan uzakdan bakıyon

merhaba kızlar
dün akşam dukanı bozunca ve kabızda olunca sabah tartı farklı bir rakam göstermedi
başlangıç 64.6
bu sabah 63.2

şükürler olsun ki 1.4 vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…