Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar cumartesi gününden çok korkuyordum ama korktuğum kadar abartmadım ölçülü yedim
amaaaa bugün işin cılkını çıkardım

sınaava gitmeden önce evde 1 dilim ekmek ,yumurta ve peynirle kahvaltımı yaptım

sınav dönüşü açlıktan önümü görmüyordum
bolca ekmek,soğan salatası,türlü ve babağannuş (közlenmiş domates,biber,patlıcan salatası )

ara
neskafe

akşam
bir çeşit ot yemeği adını bilmiyorum kaynanam bahçelerden toplamış
babağannuç, keşkek türü bişe ve malesef öküz gibi ekmek yedim

kısaca bugün içine ettim yarın karbonhidrat diyetine son gaz devam
bugün yediklerimi bir şekilde telafi etmem lazım
şu an karnım davul gibi nefes alamıyorum

hatun bana örnek bir karbonhidrat menüsü yazsana yavrum yaa... sayfalarda geri gidemiyorum, bakıcaktım ordan amaa.. bulamadımm:26:

sadişim fotolarda gördüğün tombik çift benim annemle babam

zayıf olanlarda kaynanamla kayın beder

benim şişmanlığımın sebebi belli oluyor sanırsam
genetik yavrum genetik
benim pis boğazımla hiçbir alakası yok yani

hatun bana örnek bir karbonhidrat menüsü yazsana yavrum yaa... sayfalarda geri gidemiyorum, bakıcaktım ordan amaa.. bulamadımm:26:

yazayım şekerim ama bugün artık olmaz yarın yazarım yatmaya gidecem sabah erken kalkacaz
ama şunu söyliyeyim benim menüler çakma karbon diyeti
hiç puan hesabı yapmıyorum ama işe yarıyor gene

yazayım şekerim ama bugün artık olmaz yarın yazarım yatmaya gidecem sabah erken kalkacaz
ama şunu söyliyeyim benim menüler çakma karbon diyeti
hiç puan hesabı yapmıyorum ama işe yarıyor gene

ben de çok fazla puanına falan bakamıycam büyük ihtimallle. ama deniycem gene de bakalım becerebilcek miyim

günaydın bacılar

offf şu an daha kahvaltı etmedim. oturmuş napıcamı düşünüyorum.
normal kendi sağlıklı beslenme diyetimem mi dönsem yoksa karbonhidrat diyetimi yapsam karar veremiyorum karbona başlarsam akşam kafadan bozulcak zaten. derse gittiğim evde zorla bi şeyler yediriyolar yaaa.. yemem deyince de hafif bunlar diyolar. tatlının hafifi yok işte anlamıyolar kii

bu karbonhidrat diyetinde de hep evde olmak gerek ya. yarın da arkadaşımla buluşcam. gene yalan olucak dışarda gezerken. napsam kiiiiiiiiiiii ona göre gidip kahvaltımı yapıcam :18:

kız lili dün akşam deprem oldu çok korktum demişim
sende mesajı beğenmişsin
neyi beğendin yavrum deprem olmasını mı,yoksa korkmamı mı anlamadım :44::44:

hehehe biberbir aynısını düşündüm görünce ama sonra dedim okuduğunu belli etmek için beğenmiştir heralde:)

Kız varya sen az deilsin hergün eşinden bozulparaları toplican dimi seni seni bence senin ufaklık kumbara elinde dedesini ziyaret etsin pepenin karnı acıkmış desin dedeside para atar içine:) benimde inekli kumbaram vardı ineğin karnı acıkmış diodum abim annem ablam hepsinde çarpıyodum ehehe evin en küçüğü olunca böyle oluyo bide daha geçen seneye kadar yapıodum yani:)

bebişşkom yulaf kepeğin nerde onu hergün yemek zorundasın asıl proteinin babası yulaf kepeği:) suyunda bi harika ben iki litreyi tamamladığım an bırakıorum su içmeyi gına gelio:) yeşilçayında çok iyi bak yörsanın lor peynirini al hem tadı cok güzel hemde inanılmaz doyuruyo insanı protein bakımındanda çok iyi bide pınarın light üçgenide çok güzel hemide ucuz:)

canım sen dukan yapıyodun di mi? güzel bi menüymüş. ama ekmek yok işte. ben ekmeksiz doymuyorum o yüzden kalkışamıyorum şu dukan işine.

dukan ekmeğini ekmekten saymıyomusun bebişim gayet güzel hemde acaip tok tutuyo yakın oturaydık ben yapar sana getirirdim yani ben diiyet yapmaasam bile dukan ekmeği yapıp yerim çok güzel kek gibi:) zaten bi yapıorum bakıorm eksilmiş annemde tırtıklıyo arada

tşkler bebeğimmm

babyliss i hiç duymadım canım benim maşadan ziyade düzleştiriciye ihtiyacım var saçlarımın doğalı çok dalgalı zaten ama bir araştırayım fiyatı nekadarmışş

babyliss bu işin piri canım bende iki tane düzleştirici var bi tanesi braun ın bitanesi babylissin üst komşu bile bizden düzleştiriciyi isterken babylissi istiyo çünkü dieri çok saç koparıyo ama kalın olduğu için daha hızlı yapıo dipler okadar düzgün olmuyo babylissimde ince olduğunda fönlü gibi yapıo saçımı koparmıyo ve istersem dalgada yapabiliyorum tavsiye ederim yani fiyata gelincede ben tam hatırlamıorm ama 100 civarı bişeye almışımdır gerçi ben evkurdn aldım orası kazık başka yerlerde daha uygndur hee bide tavsiyem sakın gidipte sinbo falan alma ben incesinden istiyorum diye gidip almıştım ısısı cok az hiç düzleştirmiyodu alırken ısısına saçı koparıp yakmasına karşıolan bişeyler al bunlara dikkat et:)

benim kolumda minik minik sivilceler cıktı valla dukanın sonunu getiremiyosan kilolaları aynen alıomuşsun dikkatli ol canım bide dukanda kaçamağa hiç yer yokmuş

cnım sen zaten normal yiyince zayflıyosun biz zayıflaması duranlar olarak artık gına geldiği için başladık bu diyetlere bence sen eski düzene devam et gayet güzel gidiyodun ekmeğin meyvenin puanını hesap edip veya onlardan kısıp zayıflamak cok zor inan bana yani ben bırakınca kiloları geri alıcamı bilseydim başlamazdm farkındaysanız kendimi skmıorm biraz yapar bırakırım diodum ama şimdi bırakmaya korkar oldm

evet pembişim haklısın. ben de aynen senin dediğin gibi yaptım. eski düzenimde olduğu gibi 2 dl ekmeğimle yaptım kahvaltımı. hayır yapmaya kalksam yarım kalıcak o yüzden hiç başlamamak en iyisi. zaten yeterince şaşırttım vücudumu danalar gibi yiyerek son günlerde. bugün artık spora da devam edicem. gene 10 günde gitsin ama geri gelmemek üzere gitsin inşallahhh

Günaydın bebişlerim

Cumartesi-Pazar menüleri yazamadım ama busefer kaçamak yaptımda yazmadım değil yani girmeye fırsat bulamadığım için yazmadım. 13 gündür dukan yapıyorm ve 13 gündür kaçamağın k sini bile yapmadım.Cuma günü pazara gittik brsürü güzel meyveler aldık hatta kremşantili çilek falan yaptım ellerimle ucundan bile tadına bakmadım.Anneler günü içinde anneme meyveli pasta aldık mum üflettik :) sonracıma evde kazandibi kesme dondurma falanda vardı onlarıda yemedim.Market alışverişinden sonra sofrayı bi güzel kurup 1 ekmek eşliğinde kahvaltılık yememde meshurdu onlarıda yemedim.Sadece fıstık ezmesini bi güzel kokladım onuda fazla koklayamadım hee ablam kızdı üzülüyorm sana yapma böyle dedi Neyse şunun şurasına 29una ne kaldı ki seyir bitince o çileklerden bende yiyebilicem.Zaten ablam tatsız olduklarını söyledi=) yalnız dün sebze ve protein günümdü sebze biraz çok kaçtı ve bugn 58.500çıktım ama regly şişkinliğimde var kısacası tartıyı sklama kararı aldım.Tartılmıycam artık...

Hee şunuda unutmiyim katziyle bende osmanla hamzanın annesiyiz bizim niye anneler günümüz kutlanmıyoookiii

aynen öyle canım en azından benim gibi panikle yaşamazsın kiloları verip verip diyeti bıraktığında geri alıcana uzun vadede ver sonra yaptıgın kaçamaklar sana kilo olarak geri dönmez en azından

yanı 3 sayfa falan okuyabıldım. hepsıni okuyamadım. ne çok konuşmuşsunuz maşallah.

dün diyet diye bişey kalmadı valla.

sabah saat 11:00 3 yk nesfit azcık sutle.

saat 14:00 1 dilim çikolatalı pasta :18: yuh bana yuh...

saat00 yarım enginar. (yumuşacıktı. nefıstı...) 1 tabak mantı bir bardak zero

ahahahaha şu yazının son cümlesine koptum yalnız var ya
tartıyı sakla bebişim. ben de saklamıştım. iyi oluyo. tekrar kaldırcam ben de. deli gibi tartılmanın alemi yok.

kızz sen bukadar nasıl olduda yiyebildin heleki akşam menüne şaştım kaldım affalladım çok gelmiştir mantı miğdene bide yanına enginar yemişsin hey maşşşallah normal sebze yemeklerini öyle bir tabak yesene mantı yicene:) pastaya sözüm yok çünkü pazar menüsüydü ve pasta yerine öğlen yemek yememişsin ve sabahta cok az yemişsin zaten

ahahahaha şu yazının son cümlesine koptum yalnız var ya
tartıyı sakla bebişim. ben de saklamıştım. iyi oluyo. tekrar kaldırcam ben de. deli gibi tartılmanın alemi yok.

ehehehhe öyle ama bizde anne sayılırız=) canım valla deli gibi tuvaletten önce tuvaletten sonra giyinik çıplak işe gitmeden işten gelince her dakka tartılıyorum sinirlerim zıplıyo bence tartı koruma dönemindeyken sık sık kullanılmalı ki kilo alırsak hemen önüne geçelim önlem alalım diye yoksa diyetteyken kullanmak insanı daha çok yemeğe itiyo heh yemedimde nollldu bide fazla cıktım deyip inadına yiyoruz

bugun ki menumude yazayım hemen:

sabah: 1grissini, yarım kk beyaz peynir, yarım kk kaşar peyniri, açık çay

ara:elma, açık çay

ogle: 4 yk kabak yemeği, yarım porsiyon tavuk prenses ( tavuk gogsu uzerinde besamel soslu sotelenmiş kabak ve havuc)

ara:elma, açık çay

akşam: 4 yk kabak yemeği, yarım porsiyon tavuk prenses ( tavuk gogsu uzerinde besamel soslu sotelenmiş kabak ve havuc)

ara: 1 kase yoğurt

vallahi sorma pempişim, bende şaştım kaldım. arkadaslarla muhabbet edıyorduk. bı baktım 1 tabak mantıdan 2 kasık aklmış. onuda nısanlıma verdım. engınarıda nısanlım extra sıyledı. yarısını bana yedırdı. ben hayatımda bukadar yumuşak ve lezzetli engınar yememiştim. tam enginar sezonuymus sımdı. anneme soylıycem alsında dolaba atsın.ama akşam midem çok rahatsız oldu. akşam evde pasta kestik. ondan herkes yedi. ben yemedim tabı.benım yedıgım pasta kayınvalıme aldıgımız pastaydı. anneler ıkı olunca pastada ıkı oluyor tabıı :)

şu enginarı bi ben sevemedim yaa aklına gelebilecek hertürlü sebzeyi bayıla bayıla yiyorum ama enginar beni hiç çekmiyo ya da yediğim yerlerde güzel yapamamış olabilirler aslında cok faydali bi sebze karaciğerin dostuymuş ama bi benle dost olamadı. Anneler günündede pasta iyi oluyo benim annem arkadaşına gitmişti bizde ablamla gezmeden dönüoduk pasta aldık onlarada yazı yazdırdık en güzel annelere diye mum falan yaktık kapıyı bi açtılar süpriiz çok hoşlarına gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…