tebrikler bebeğimmmmmm:118:Pazartesiden itibaren sizi çok şiddetli ihmal edebilirim.Şirketin düzenlediği seminer var.6500kişiye davet gidicek ve bunlarla ben ilgilenicem.Kafayı yemezsem iyidir.Şimdiden gözüm korkuyo Allah yardımcım olsun.Bugünde seminerin detaylarına çalışıyorum.Öğrencilikten dert yanarken bide iş hayatında ders çalışmaya başladım.Neyse ilerde meyvelerini alırım elbet:) Derse ara verdiğim zamanlar Lavaboya gidip aynaya bakıp motive oluyorum.Bugün serbest giyinme günüm dedim şu kotu giyiyim falan kotu bi giydim sanki 34 bedene 44 beden giydirmiş gibi oldu bacakları falan inanılmaz bol geldi hayretler içinde kaldım.En zayıf zamanlarımda giydiğim ve belki bigün yine böyle olabilirim diye sakladığım bi kot vardı onu denedim.Dukandan önce o kota zor giriyodum.Şimdi gayet rahat oluyo bol bilem geliyoAcaip mutlu oldum.Harika bi duyguymuş en son 2007de bu duyguyu yaşamıştım.Aynalarla barıştım habire kendime bakıorm:)):):)
Hee kilo bildiriminede gelince dün sebze günüm olduğundan bgn fazla çıkıcamı söylemiştim.Ama yinede aşırı çıkmadım Allahtan dün: 56.600 düm Bugün: 56.900
Aa bide ölçü günü ne zaman yaa çok merak ettim şimdi akşam bakıym bari santimlerde belli edicekmi zayıfladığımı
kız 60ın üstünde çıkıcam diyodun. bak 59 çıkmışsın nerdeysegünaydın güzel ve çıtır hatunlar
ilk kilo bildirimi benden olsun
malesef çok iyi değil ama zaten beklediğim bir durumdu
kilom 59.3![]()
ben kurstaydım valla yeni geldim sevgili öğretmenimuyuşuk karılar sizi![]()
bebeğimmm üzülme. yaptığımız sporun karşılığını alıcaz hiç merak etme. sonuçta spor da diyet de hemen etkisini gösteren bi şey değil. hem regl durumumuz var. haftaya çok daha güzel rakamlar görcez emin ol.selamın hello bebüklerim 63.1 e düşmüşken 2 günlük öküz gibi yemelerim sonucu 64.4 e kadar çıkmıştım bunun ödem olduğu kesindi 2 günde bukadar alınmaz diyorduk
hadi 64 oldum diyelim 400 grmda ödem diyelim peki ben 4 gün okadar dikkat ettim çikolatayı ağzıma bile sürmedim spor yaptım bilmem ne yaptım vere vere 500 grm vermişim
bu reglden dolayımı bilmiyorum ama reglimde kesildi anlamadım bu böyle 3 gün sürer 3 günün sonunda benim regl son hızıyla devam eder(
yani sonuç olarak bugün 63.5 geldim genede mutluyum![]()