bilmiyorum hafta sonu gelince psikolojik bi rahatlama geliyo bana. yesem de pişman olmuyorum :) hafta içi çok vicdan yapıyorum mesela.niye böyle yapıyorsun bakalım kendine gel bak bana ben dikkat ediyorum tamam spor yapmıyorsan kaçamak yapma kaçamak yapıyorsan spor yap
hadii gofreti yedin tamam şu saatden sonra yediklerine dikkat et ve bu hafta seni 62 görelim tatlım
yarın geri dönücem ya diyet ve sporuma. zaten kaç gündür bi yorgunluk ve baş dönmesi var bende. adet yüzünden mi nedir anlamadım ben de.
kızlar diyet tamgaz devam yarın adanaya gidiyorum adanaya gittiğimde halen aynı gazla devam edermiyim bilmiyor
büyük görümcemde başlamış diyete 1 ayda 7 kilo verdi 81 di şimdi 74 olmuş ulan millet şakır şakır kilo veriyor biz halen yerimizde sayıyorzz
oha be biz o kiloyu vermek için kaç ay uğraşıyoruz. inadına mı lan. gözümüze sokar gibi. benimde arkadasım 106 idi 95 e inmiş. 2 ay bile olmadan. inadına zayıflıcam. diyet tam gaz devam..
kızlar öyle demeyin. çoktan çok azdan az gidiyo yapcak bi şey yok. ben 90lardan düşerken şakır şakır gidiyodu valla. 100 kilonun üstündeki bi insanın 10 kilo vermesi çok kolay ama bizim gibi 60 70 kiloların 10 kilo vermesi gittikçe zorlaşıyo. emin olun onların da bi duraklama ve yavaşlama dönemleri olucak rahat olun siz, diyete devam :)