aslında yazın süper ter atılıyo böylece yağlar eriyoo
yağlarının eridiğini düşün hayatımm
bende yapsam keşke..
menümü yazayım
sabah:
2 dl tam tahıllı ekmek
haşlanmış yumurta
peynir, 3-4 zeytin
1 domates
çay-şekersiz-
ara:
2 ceviz
öğlen:
1 tabak kısırrrrrrr
1 tabak ama oldukça doluydu(yağı azdı ama kandırayım kendimi)
çay
akşam:
1 kepçe çorba
ekmeksiz menemen yemeye çalışcam nasıl olcak bilmiyorum
2 dl de karpuz yerim
su: 2 lt kesinn
spor: 1 mil leslie, 20 dk eliptikk
ne zamndır menü yazmıyodum bugün kü menü şöle:
sabah
1 kk peynir
2 çatal sucuklu yumurta
yarım simit
çay
ara
2 kaysı
yarım armut
öğle saat 4 geç oldu bayaa
3 orta boy patates ile bol sebzeli patates salatası(1 y.k. yağ ile)
şimdide çay içiyorum
akşam
1 armut
4 5 kayısı
patates baya doyurdu beni,halaa tokum,akşamıda meyve il e geçiştircem
nasıl kızlar menüm yarın inş.
tartıda eksiyi görürüm
canım menü pek iç açıcı deyil sankim
karpuzu 1 dilim ye en azından
ama spor yapmışısın en azından iyi olmuş
günaydın kızlar
nerdeyse 4-5 gündür tartılmıyorum bunu tarihe yazalım benceadet olamadım vucudum şiş, kesin fazla bi sayı görcem. onun korkusundan tartılmıyorum.
bugun annemler evde yok. sabah kahvaltımı ettim her zamanki gibi.. öğlen ve akşam salata+yoğurt yiyip bugunu hafif mi geçirsem acaba yaa...
1500kcal hesapladım yani normal sınırlardasın şekerimafiyet olsun
kız senin o şansın var ben mutfaktan çıkmıyorum mutfağa alınan herşey elimden geçiyor düşün bi de ben birçok şeye de hayır diyorum, kaç çeşit reçel var arada yiyorum o da çay kaşığıyla, helva, tahin yemiyorum sofrada olduğu halde, içerde kek-poğaça var dondurma var sallamıyorum bile... yani senin gibi olsam oh ne ala
pembem bu spor işine sevindim tatlım merak etme o kötü haber de iyiye çevrilir bu giidişle...kızlaaaaaar işyerinde internetim hala olmadı bitürlü yapamıolar uyuz oluyoorum telden yazıyım dedim bugün oda olmadı dondu falan sinirlendim size bir iyi bide kötü haberim var kötü haber geçende 58 ççıktım ama hayvanat gibi yiyip tuvaletede çıkamamıştım iyi haberde spora başladım 3 gündür yürüyüş yapıorm ama tam anlamıyla diyet +sporu ve suyu bugn yaptım menümüde yaziyim az hava atıyım ahahaha
1büyük bardak geceden suya koyduğum ceviz
Sabah: 1 domates,1 salatalık,1biber,filtre kahve
Öğlen: Süzme mercimek çorbası koca kaseeee az demeyin:)
Ara: 1 minik kutu light yoğurt
Ara: bundan önceki aradan 2 saat sonra falan 1ceviz yedim
Akşam: 1 tabak taze fasülye yemeği,bol yoğurt,yoğurtlu sarmısaklı palıcan salatası 4 çatal falan
Su: 3 Litreye yakın
Spor: 50 dakka tempolu yürüyüş,20tanecikte mekik
herkes tıkandı yav adam gibi kilo veremiyoruz artık. biri bi çözüm bulsun
hoho durun bişiy anlatmayı unuttum size
dün arkadaşım geldi öğle arasında uğramış... ya senin bu haline alışamadım valla hala yadırgıyorum dedi. gözün zaten alışmasın daha da vercem dedim. kızım üşüttün mü sen kaç kilosun ki dedi, 60 dedim. (1 kilocuk az söyledim) aaaa kızım seni öldürürüm valla ben 68 kilo olmuşum dedi. kendisi de boylu bi kız. lisede dal gibiydi çok zayıftı. evlendi şimdi kilo aldı ben de orda lafı yapıştırdım. valla hatice ben 90 kilo gezerken siz zayıftınız, şimdi sıra bende dedim ahahahaah nasıl kinlenmişsem zayıf insanlara onun boyu da uzun olduğu için irileşiyo kilo aldıkça. ağzımdan birden çıktı valla ama ohh olsun. bi gıdım göbekleri varken benim yanımda ayy göbeğim çıktı kilo aldım diyen piticiklere inat incecik olcam ben de işte hıhhhhhhhh
en azından öğlen ana öğün ye,akşama açlık krizin tutmasın...
akşamında meyva yada salata ile geçiltirirsin...
lily senin durumun çok vahimmm kız,anam bizim dolapda kek ,poğça vs olsa kudururdum vallaaa
heleee dondurmaaaaa
sınanıyosun resmen...
helal sanaaNazar
yazın ter atılıyor ama ben oturduğum yerde bile terliyorum ayağa kalkmak demek tansiyon düşüklüğü demek... yani ter atmak yağ yaktırmıyor öyle olsa ben çoktan 5 kg verirdim bu yaz...
ben ççok terleyen biri olduğum halde nem mahvediyor
kışın gerçekten spor yapmak daha zevkliydi hem soğukken bile insan spor yaparak ısınabiliyordu
menün süper şekerim, kısır da olsun o kadar, zaten başka bişey yememişsin... afiyet olsun cnmspor da yapılmış yakmışsındır
cnm akşam meyve ile geçiştirilmez, öğün atlama benceçorba salata bile olsa ye mutlaka... meyveyi de yemekten 1-2 saat sonra yiyebilirdin, hem meyve seni daha çabuk acıktırır ki iyi değil sonuçta sabaha kadar aç kalcak vücut, direncin düşer
cnm nesi iç açıcı değil ben anlayamadım:44:
randomun menüsü her zaman benzer şekilde hem çok da dengeli...
senin menüler hem az oluyor hem de yemeklerin yağsız eğer kastın buysa o daha yanlış cnm, mutlaka yağ almak gerek ve az yemek değil dengeli ve sağlıklı bir menü planı artı sporla kilo verebiliriz
karpuz da 2-3 üçgen dilim yenebilir
merhaba kızlar
saat 2 3 gibi denize gitcez eşimi kandırdım 2 3 gibi gidip akşam 8 gibi felan dönelim dedim sen gemiye gidersen bizi denize kim götürcek dedim
tamam gidelim dedi tüm hazırlıklarım tamamdır
ilkkez tırnaklarıma narçiçeği rengi oje sürdüm
mayom siyah ya güzel olur diye düşündüm
eger resim çekilirsem grubumuza koyarım eşim mayoyla felan resim çekilmeme kızıyorda
geçenseneki resimlerimin hepsini silmiş iyikide silmiş öküzgibiydim ozamanlar
mayoma baktımda 42 beden bol geliyor umarım üstümden düşmez
kız boşuna mı ben kaç aydır aynıyım tam başlıyorum oh fıstık gibi gidiyorum bi bakmışım annem sarma yapmışben dayanamam zaten işte, böle olunca da yemek kaçınılmaz oluyor ama yok frenlemem lazım kendimi biraz sabır lazım motivasyon lazım
onca zamandır diyetteyim yaklaşık 1 senedir kkdayım, ama umudumu yitirmedim hala zayıflıcam diyorum, zor da olsa yıl da alsa zayıflıcam hayırlısıyla... normalde şimdiye on kez pes etmiştim ama yok devam etcem hatta bugun hayal bile kurdum, atanmışım, sonra işte zayıflamışım uzun zamandır görmeyenler bana gıptayla bakıyormuş ben de hava atıyormuşum işte çalışıyorum sağlıklı besleniyorum spor da yapıyorum çok mutluyum çok güzel düzenli bir hayatım var herşey süper diye... inşallah o gnler gelecek ben inanıyorum
cnm bizim mutfakta da tatlıdan, reçelden ve çikolata türü abur cuburdan geçilmiyo ki.. benim babam çocuk gibi. çikolatasız duramaz. markete gidince reyonlardan zor çıkıyo adam, gofretler, çikolatalar bi sürü şey alıyo eve. ve onlar belirli bi yerde durur hep. ben o dolabı hiç açmam mesela yememek için. aynı şekilde reçel konusu da öyle. babam kahvaltıda reçele bayılır. şeftali, çilek, kayısı kaç çeşit reçel var evde şu an.
1500kcal hesapladım yani normal sınırlardasın şekerimafiyet olsun
kız senin o şansın var ben mutfaktan çıkmıyorum mutfağa alınan herşey elimden geçiyor düşün bi de ben birçok şeye de hayır diyorum, kaç çeşit reçel var arada yiyorum o da çay kaşığıyla, helva, tahin yemiyorum sofrada olduğu halde, içerde kek-poğaça var dondurma var sallamıyorum bile... yani senin gibi olsam oh ne ala
en azından öğlen ana öğün ye,akşama açlık krizin tutmasın...
akşamında meyva yada salata ile geçiltirirsin...
lily senin durumun çok vahimmm kız,anam bizim dolapda kek ,poğça vs olsa kudururdum vallaaa
heleee dondurmaaaaa
sınanıyosun resmen...
helal sanaaNazar
yazın ter atılıyor ama ben oturduğum yerde bile terliyorum ayağa kalkmak demek tansiyon düşüklüğü demek... yani ter atmak yağ yaktırmıyor öyle olsa ben çoktan 5 kg verirdim bu yaz...
ben ççok terleyen biri olduğum halde nem mahvediyor
kışın gerçekten spor yapmak daha zevkliydi hem soğukken bile insan spor yaparak ısınabiliyordu
menün süper şekerim, kısır da olsun o kadar, zaten başka bişey yememişsin... afiyet olsun cnmspor da yapılmış yakmışsındır
cnm akşam meyve ile geçiştirilmez, öğün atlama benceçorba salata bile olsa ye mutlaka... meyveyi de yemekten 1-2 saat sonra yiyebilirdin, hem meyve seni daha çabuk acıktırır ki iyi değil sonuçta sabaha kadar aç kalcak vücut, direncin düşer
cnm nesi iç açıcı değil ben anlayamadım:44:
randomun menüsü her zaman benzer şekilde hem çok da dengeli...
senin menüler hem az oluyor hem de yemeklerin yağsız eğer kastın buysa o daha yanlış cnm, mutlaka yağ almak gerek ve az yemek değil dengeli ve sağlıklı bir menü planı artı sporla kilo verebiliriz
karpuz da 2-3 üçgen dilim yenebilir
inşallah hayellerin gerçek olur,rabbim hakkında hayırlısını versin
senin başarıcana eminim...
hak ediyosun çünkü
aynen cnm sorma, bizim de evde herşey bol ben de tatlıcıyım tuzsuz beslenince tatlıya meyilli oluyor insancnm bizim mutfakta da tatlıdan, reçelden ve çikolata türü abur cuburdan geçilmiyo ki.. benim babam çocuk gibi. çikolatasız duramaz. markete gidince reyonlardan zor çıkıyo adam, gofretler, çikolatalar bi sürü şey alıyo eve. ve onlar belirli bi yerde durur hep. ben o dolabı hiç açmam mesela yememek için. aynı şekilde reçel konusu da öyle. babam kahvaltıda reçele bayılır. şeftali, çilek, kayısı kaç çeşit reçel var evde şu an.annem tatlı düşkünü değil işte benim şansım orda. zaten şeker hastası kendisi. benim böyle beslenmem onun için de iyi. onu da teşvik ediyorum bak şöyle yiyelim içelim diye. ama işte irademi tutamayınca direk gidip o gofretlere falan saldırıyorum. hatta bugun bile halley gördüm dolapta, elimi uzattım yiycektim geri bıraktım falan. ve ben de tatlı düşkünüyüm zaten biliyosunuz. adet olmam da yakın. can bu çekiyo işte. ama ben bi başlayınca durmuyorum. en azından hiç yemiyim de tadını almiyim diyorum
cnm gamze benim menülere pek alışık değil sanırım ondan fazla gözükmüştür onun gözüneama siz biliyosunuz alışıksınız benim beslenme düzenime. ben az yiyemiyorum işte. mesela pembenin menülere bakınca bir gün içinde onları yediğimi düşünüyorum ve kesinlikle aç kalırım diyorum. ama bünye meselesi işte kız alışmış. gamze de az yiyo bence ama herkesin bünyesi farklı işte. benim zaten metabolizmamı hep canlı tutmam lazım. tabii löpür löpür yemek için bahane değil bu, sağlıklı şeyler yemek lazım
Bugün hastanedeydim. Millet bana bakıp duruyor. Alla diyorum bu insanlar bana niye bakıyor. Acaba gözlüklerim mi tuhaf geldi. Badim de pembe gözlüğümde pembeÇıkardım doktorun yanına girerken sonra takmadım. Hala bana bakıyorlar yolsa, otobüste. Hala alışamadm
Bu arada bütün kıl doktorlar bana geliyor ya. Enfeksiyon varya benim idrar yollarında. Kadın doğumunda görmesi gerekiyor dediler. Ultrasona girdim işte. Ama bir doktor bu kadar el ucuyla iş yapabilir. Yemin ediyorum derdimi anlatmama bile izin vermedi. Sövmemek için kendimi zor tuttum. Böyle insanlara hayatımızı emanet ediyoruz. Resmen hayat felsefeleri; salla başı al maaşı.
cnm bnmmmm hoşgeldin
anlattıklarına bakılırsa seni sinir etmişler
sonuçlar noldu?:44:
offfffff kızlar çok yoruldum su insanı gerçekden çok yoruyor şuan resmen baygın yatıyorum
bugün çok güzel geçti güneşde çok fazla yoktu
çok fazla bronzlaşmayı sevmiyorum tam istediğim gibi bronzlaştım
eşim mayonun üstüne şort giydirtiyo sağolsun bugün tutturdu mayonun üstüne bluzda giyceksin dedi yoksa denize girdirmem dedi
ulen onları giyceksem mayo giymenin ne anlamı var tabi ben inadımı inat edip giymedim heheheheeh
kız seninkide pek kıskançmış
şükür benim eşimin hiç böyle huyları yok
bikiniyi bile birlikte aldık
bugün bende yüzmeye gittim
şu an kolum bacagım tutmuyor
çok yorgunum yarın ve cuma günüde kursumuz var
ama kurs süperdi hocalar çok ilgiliydi
3 arkadaş gittik üçümüze 2 haca ders verdi
hiçbir saniyemiz boşa geçmedi ama çok üşüdük resmen titreye titreye yüzdük
bu vesileyle spor yapmış sayılırım heralde
çünkü hiç mola vermeden 1,5 saate yakın yüzdük
yüzmeyi biliyormusun
ben bilmiyorumda
eşim normalde hiç kıskanç değildir ama niye böyle yaptı anlamadım yanii
benim mayonun üstüde sütyen gibi gögüsler fora oluyo ondan kıskanıyor sanırım
yüzme en iyi sporlardan biriymiş bütün vücut çalışıyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?