bizimde bu aralar kızkalesine tatile gitme planımız vardı ama eşimin gemi işi bütün planları değiştirdivallahi ben bildiğimi sanıyordum ama bildiklerim yanlışmış
inşallah bu kurs sayesinde herşeyi kuralına göre öğrenecez
zaten hocanın dediğine göre önümüzdeki hafta tam anlamıyla yüzmeyi öğrenecekmişiz
vallahi benimde göğüslerim mayodan taşıyor kafam kadarlar çünkü
bugün bikiniyi giymeye cesaret edemedim mayoyla gittim
ama yarın bikiniyi giyecem göğüs şov yaparım artık
yıllardır bikini giymek hayelimdi yarın bunu gerçekleştirecem
eşimde haftaya izne ayrılacak belki arsuz taraflarına tatile gideriz
bugün kursa birlikte gittiğim arkadaşlardan birinin eşide çok kıskançtı
adam terzi,
karısının aldığı mayonun göğüs arası bölümüne mayonun aynı renginden parça bulup dikmiş
göğüs arasını iyice kapamış ama sanki mayonun orjinal hali gibi olmuş
adam terzi olunca yapıyor işte.
Selammmm bebişleri tıkanmak yok eriycez görceksiniz azimleninnn az daha gaza gelin konu komşuyu toplaayın yürüyüş yapın :):):)
Cevizli suyum
Sabah: 1salatalık,1kk beyaz peynir,1biber,1tutam maydonoz
Öğlen: 1 tabak taze fasülye yemeği
Ara: Salatalık
Akşam: 1tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği,1kase yoğurt,1 parça ekmek
Ara: 2 dilim kavun
Su: 3 litre
Spor : 1 saat falan tempolu yürüyüş yaptım ooooooo yeaaaaaaa
Selammmm bebişleri tıkanmak yok eriycez görceksiniz azimleninnn az daha gaza gelin konu komşuyu toplaayın yürüyüş yapın :):):)
Cevizli suyum
Sabah: 1salatalık,1kk beyaz peynir,1biber,1tutam maydonoz
Öğlen: 1 tabak taze fasülye yemeği
Ara: Salatalık
Akşam: 1tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği,1kase yoğurt,1 parça ekmek
Ara: 2 dilim kavun
Su: 3 litre
Spor : 1 saat falan tempolu yürüyüş yaptım ooooooo yeaaaaaaa
vallahi ben bildiğimi sanıyordum ama bildiklerim yanlışmış
inşallah bu kurs sayesinde herşeyi kuralına göre öğrenecez
zaten hocanın dediğine göre önümüzdeki hafta tam anlamıyla yüzmeyi öğrenecekmişiz
vallahi benimde göğüslerim mayodan taşıyor kafam kadarlar çünkü
bugün bikiniyi giymeye cesaret edemedim mayoyla gittim
ama yarın bikiniyi giyecem göğüs şov yaparım artık
yıllardır bikini giymek hayelimdi yarın bunu gerçekleştirecem
eşimde haftaya izne ayrılacak belki arsuz taraflarına tatile gideriz
bugün kursa birlikte gittiğim arkadaşlardan birinin eşide çok kıskançtı
adam terzi,
karısının aldığı mayonun göğüs arası bölümüne mayonun aynı renginden parça bulup dikmiş
göğüs arasını iyice kapamış ama sanki mayonun orjinal hali gibi olmuş
adam terzi olunca yapıyor işte.
ben de yüzmeyi çok severim aslında ama kiloluyken hemen tıkanıyodum yüzemiyodum
şimdi inşallah rahat rahat yüzebilirim
bu aradad aynaya bakıp bakıp duruyorum gene kendimi şişman görmeye başladım
günaydın cnmgünaydın fıstıklar
afrika sıcaklları geliyomuş kızlar yandık yandık
az önce baktım pazar gününü 36 derece gösteriyo
bu sabah çok mu yedim nedir,kendimi fazla tok hissediyorumm
günaydın sevgili günlük kardeşlerim
aslında dün girecektim ama akşam tv izlerken uyuyakalmışım:26:
bugun de 9da kalktım ama henüz kahvaltı bile etmedim anca kendime geliyorum
bu gece yolcuyum birkaç gün yokum
dün bazı şeyleri yazmamışım onları yazarım birazdan, önce geçmişi okuyayım bakalım
Kizlar ben bu ceviz suyunu iciyorum ama ne ise yaradigini bilmiyorum size guvenipte basladim eheheh ceviz suyu kolestrolude dusuruyomus onu ogrendm gecende he bide randomcum diyet psikolojisini kafandan atman icin diyeti birak bi sure dedik ama bu seferde aynada kendini sisman gormeye basladin:) bence bizbu psikolojiden cikamicaz ahah buarada 1 haftadr 57 58 falan cikiodum morelim bozuluyodu sebep belli oldu regly oldm ck mutluyum umarim fazla agrim olmazda sporumu aksatmam bugun
Lilis sen nereye gidiosn kizzzz
pembişim ceviz suyu kandaki yağı temizliyomuş, kolestrol düşürmede etkili olduğu söyleniyo, aynı zamanda kandaki yağları da temizlediği için zayıflatıyo. benim ilk başladığım ara bi 61e düşme olayım oldu. o ara adam gibi diyet ve spor yapmıyodum ceviz suyuna bağladım ben düşüşü ama bilmiyorum. hala içiyorum ben kilomda değişiklik yok. o kadar şişim ki zayıflasam da tartıda çıkmaz yani. regl şişkinliği var üstümde hissedebiliyorum. bu sabah 62 çıktım ben de ama moralim bozulmadı çünkü gerçek kilom olmadığını biliyorum.
yaaa pazardan ceviz alsamda denesem,bu hafta unutmassam kesin alcamm...
denemeye deyer,hem sağlıklıda
pembişim ceviz suyu kandaki yağı temizliyomuş, kolestrol düşürmede etkili olduğu söyleniyo, aynı zamanda kandaki yağları da temizlediği için zayıflatıyo. benim ilk başladığım ara bi 61e düşme olayım oldu. o ara adam gibi diyet ve spor yapmıyodum ceviz suyuna bağladım ben düşüşü ama bilmiyorum. hala içiyorum ben kilomda değişiklik yok. o kadar şişim ki zayıflasam da tartıda çıkmaz yani. regl şişkinliği var üstümde hissedebiliyorum. bu sabah 62 çıktım ben de ama moralim bozulmadı çünkü gerçek kilom olmadığını biliyorum.
ben bu ceviz suyunu unutuyorum ama şu var, son 2-3 gündür, yediğim zeytin miktarını arttırdım gerçekten yararlı yağ asitlerinden herhalde, 2 gundur 74,4 çıkıyorumdün yazmayı unutmuşum:26: hem de o kadar kaçamaklı günlere rağmen ben de bol zeytine bağlıyorum:44:
bu arada kızlar dr kontrolüm var ondan bu gece yola çıkcam yarın kontrol var o gün akşam zaten erkenden uyurum herhalde zira pestilim çıkcakgirersem anca haftasonu belki 1 saatliğine girerim kilo bildirimi için:44: ya da en geç pazartesi olur:44:
malum bi sürü iş var aile ziyaretleri arkadaşlarla toplanma vs vs... iş bir değil ki...
cnm kalorisini biliyorum ama ben 1 kase yediğim ve kilo verdiğim zamanları bilriim zaten aldığım enerji miktarını yükseltmem gerektiğinden biraz daha rahat tüketiyorumzeytinin baya enerji içedini duymuştum,fazla abartama genede
geçmiş olsun canımmm...
kontrolun iyi geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?