Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bizimde bu aralar kızkalesine tatile gitme planımız vardı ama eşimin gemi işi bütün planları değiştirdi
artık günübirlikle idare ediyoruz denizyakınolunca günübirlikde güzel oluyor zaten bellibir saatden sonra sıkılıyorum
bugün denizde birkız vardı üçgen ipli bikini giymiş biryanmış bir bronzlaşmış çikolata gibiydi saçlarıda saaapsarıydı iğrençdi
herkes ona bakıyordu bende 55 e felan düşersem anca öyle giyerim bikini yoksa 58de felan imkansız giymemmm
ayy bidaha giydirmez eşim o mayoyu bana zaten bol geliyor artık yenisini alırım bende

kızım hiç ekmek yemiyormusun sen sabahlarıda yemezolmuşsun
sen işi rayına oturttun biz çozuttun vallahi

pembiş süper menü valla ama,hiç ekmek yok kuzum
ben sadece sabahları ekmek yemeye çalışıyorum.
böle gidersen uçakcaksın uçacaksın yaniii

benim menü karmançorban,berbat bi menü oldu...

sabah
2 çata ymurta
1 domato
1 kk peynir
6 zeytin
3 ince dilim ekmek:26:

ara
15 fındık
4 5 kaysı

öğlen saat 4(öğlen herzamn geç oluyo)

1 koca tabak haşlanmış ıspanak,üzeri yogurtlu sarmısaklı,k.biberli

saat 5
1 biber dolma

buraya kadar gayet iyiydim

saat 7
1 avuç çekirdek,4 5 kraker(oğlumla parka gitmiştik,kuzenimde vardı yanımda):18:

sonrasında 1 kombo yedim çayla,(pakettin içinden 1 tane)daha bişe yemem demiştim,kombo tıkadı beni...
eşim dondurma almış,paket 288 kalori idiii ......
ne yazıkki yedimmm
dondurma çok feci oldu hemde saat 11 de yedim

offf ya ...
gögüslerde accıkda bene ver kıss,
zayıflayınca hepten yok oldular beaaa:26:

ben de yüzmeyi çok severim aslında ama kiloluyken hemen tıkanıyodum yüzemiyodum
şimdi inşallah rahat rahat yüzebilirim

bu aradad aynaya bakıp bakıp duruyorum gene kendimi şişman görmeye başladım

ben de yüzmeyi çok severim aslında ama kiloluyken hemen tıkanıyodum yüzemiyodum
şimdi inşallah rahat rahat yüzebilirim

bu aradad aynaya bakıp bakıp duruyorum gene kendimi şişman görmeye başladım

ne kadar kilo verdimsede kendimi hala kilolu görüyorum,benim basenler kalın bayaa,gitmiyolar bitürlü...
eşim jennifer lopez gibi popon var der
boyum kısa oldugu için sevmiyorum

Son düzenleme:
Gunaydin hatunlar telden girdigim icin alinti yapamiyorum aksamda isten gel yemek ye yuruyuse gitt eve gel dus al anca uyumaya vaktim kalio sadece menulerimi yazip cikmak zorunda kaliorum.Ama burdan takip etmeye calisiorum sizi denizim bikinin guzelmis iyi gunlerde kullan faceden fotonu gordm ne guzel bacaklarin var ya ipince tam istedigim gbi:) tam formda gorunuyosun.Sadis seninde esin gidiomus hee kendini temizlige vurursun gene neyse uzulme esin yoksa biz variz yalniz birakmayiz seni :) ne guzel deniz sezonunuda acmissin bende cok gitmek istyrm ama istanbulun pis sularinda denize girilirmi karasizim he bide krosuz bi yer bulmak lazim bide bebisler ekmek yemiyomusun demissiniz aslinda olsa yerimde evden cikarken ekmegimi almayi unutuyorumaksamda yemek istemiyorm aslinDa hichos bisy deil 2dilimde olsa yemem gerekli biliyorm ama unutuyorm yarn unutmam insallah

günaydın fıstıklar

afrika sıcaklları geliyomuş kızlar yandık yandık

az önce baktım pazar gününü 36 derece gösteriyo

bu sabah çok mu yedim nedir,kendimi fazla tok hissediyorumm

günaydın sevgili günlük kardeşlerim
aslında dün girecektim ama akşam tv izlerken uyuyakalmışım:26:
bugun de 9da kalktım ama henüz kahvaltı bile etmedim anca kendime geliyorum
bu gece yolcuyum birkaç gün yokum
dün bazı şeyleri yazmamışım onları yazarım birazdan, önce geçmişi okuyayım bakalım

günaydın fıstıklar

afrika sıcaklları geliyomuş kızlar yandık yandık

az önce baktım pazar gününü 36 derece gösteriyo

bu sabah çok mu yedim nedir,kendimi fazla tok hissediyorumm
günaydın cnm
off yandık ne yandık zaten bizim burda hem aşırı nem var hem de evin içinde güneş görmeyen yerdeki derece bile gün içinde 35i gösteriyor güneşte 45 oluyordur kesin ben zaten nefes alamıyordum şimdi artık hiç alınmaz

hayırdır inşallah nereye gidiosun kız

Kizlar ben bu ceviz suyunu iciyorum ama ne ise yaradigini bilmiyorum size guvenipte basladim eheheh ceviz suyu kolestrolude dusuruyomus onu ogrendm gecende he bide randomcum diyet psikolojisini kafandan atman icin diyeti birak bi sure dedik ama bu seferde aynada kendini sisman gormeye basladin:) bence bizbu psikolojiden cikamicaz ahah buarada 1 haftadr 57 58 falan cikiodum morelim bozuluyodu sebep belli oldu regly oldm ck mutluyum umarim fazla agrim olmazda sporumu aksatmam bugun

Lilis sen nereye gidiosn kizzzz

pembişim ceviz suyu kandaki yağı temizliyomuş, kolestrol düşürmede etkili olduğu söyleniyo, aynı zamanda kandaki yağları da temizlediği için zayıflatıyo. benim ilk başladığım ara bi 61e düşme olayım oldu. o ara adam gibi diyet ve spor yapmıyodum ceviz suyuna bağladım ben düşüşü ama bilmiyorum. hala içiyorum ben kilomda değişiklik yok. o kadar şişim ki zayıflasam da tartıda çıkmaz yani. regl şişkinliği var üstümde hissedebiliyorum. bu sabah 62 çıktım ben de ama moralim bozulmadı çünkü gerçek kilom olmadığını biliyorum.

yaaa pazardan ceviz alsamda denesem,bu hafta unutmassam kesin alcamm...
denemeye deyer,hem sağlıklıda

ben bu ceviz suyunu unutuyorum ama şu var, son 2-3 gündür, yediğim zeytin miktarını arttırdım gerçekten yararlı yağ asitlerinden herhalde, 2 gundur 74,4 çıkıyorum dün yazmayı unutmuşum:26: hem de o kadar kaçamaklı günlere rağmen ben de bol zeytine bağlıyorum:44:

bu arada kızlar dr kontrolüm var ondan bu gece yola çıkcam yarın kontrol var o gün akşam zaten erkenden uyurum herhalde zira pestilim çıkcak girersem anca haftasonu belki 1 saatliğine girerim kilo bildirimi için:44: ya da en geç pazartesi olur:44:
malum bi sürü iş var aile ziyaretleri arkadaşlarla toplanma vs vs... iş bir değil ki...

Randomcum ayni kaderi paylasioruz regly kardesim benim eheheh kacgunlerdir triplerdeyim anam anammm 58 oldum diye dert yaniyorum agitlar yakiorm ehehehhe megersem hepsi beni uzmek icin yapilan duzmeceymis hicte aklima gelmemisti regly olabilecegim neyse bu moral bozuklugu spora baslamama yardmci oldu bari devam etsem:)

zeytinin baya enerji içedini duymuştum,fazla abartama genede

geçmiş olsun canımmm...
kontrolun iyi geçer inşallah

zeytinin baya enerji içedini duymuştum,fazla abartama genede

geçmiş olsun canımmm...
kontrolun iyi geçer inşallah
cnm kalorisini biliyorum ama ben 1 kase yediğim ve kilo verdiğim zamanları bilriim zaten aldığım enerji miktarını yükseltmem gerektiğinden biraz daha rahat tüketiyorum
bu arada yeşil zeytinin 1 tanesi yaklaşık 9kcal yani 1 gr yağa eşit siyah zeytin biraz daha yağlı ama, aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…