hey pembeyle randomRandomcum ayni kaderi paylasioruz regly kardesim benim eheheh kacgunlerdir triplerdeyim anam anammm 58 oldum diye dert yaniyorum agitlar yakiorm ehehehhe megersem hepsi beni uzmek icin yapilan duzmeceymis hicte aklima gelmemisti regly olabilecegim neyse bu moral bozuklugu spora baslamama yardmci oldu bari devam etsem:)
evet regl kardeşliği yapıyoruz seninle :) yaa ben hastalancağımı biliyorum da kaç gündür adam gibi de gelmiyo. şöyle bi gelse gidicek tüm şişkinliğim ama.. inşallah regl bitince tekrar 61i görürüm.Randomcum ayni kaderi paylasioruz regly kardesim benim eheheh kacgunlerdir triplerdeyim anam anammm 58 oldum diye dert yaniyorum agitlar yakiorm ehehehhe megersem hepsi beni uzmek icin yapilan duzmeceymis hicte aklima gelmemisti regly olabilecegim neyse bu moral bozuklugu spora baslamama yardmci oldu bari devam etsem:)
ben bu ceviz suyunu unutuyorum ama şu var, son 2-3 gündür, yediğim zeytin miktarını arttırdım gerçekten yararlı yağ asitlerinden herhalde, 2 gundur 74,4 çıkıyorumdün yazmayı unutmuşum:26: hem de o kadar kaçamaklı günlere rağmen ben de bol zeytine bağlıyorum:44:
bu arada kızlar dr kontrolüm var ondan bu gece yola çıkcam yarın kontrol var o gün akşam zaten erkenden uyurum herhalde zira pestilim çıkcakgirersem anca haftasonu belki 1 saatliğine girerim kilo bildirimi için:44: ya da en geç pazartesi olur:44:
malum bi sürü iş var aile ziyaretleri arkadaşlarla toplanma vs vs... iş bir değil ki...
hey pembeyle randomaynıyız kızlar ben de birkaç gün sonra bekliyordum erken geldi:26: acep senin şu regl döneminde 2 kat kilo veriliyor tezin mi tutuyor:44: ben 2 gundur 74,4 çıkıom da:44:
cnm kalorisini biliyorum ama ben 1 kase yediğim ve kilo verdiğim zamanları bilriim zaten aldığım enerji miktarını yükseltmem gerektiğinden biraz daha rahat tüketiyorum
bu arada yeşil zeytinin 1 tanesi yaklaşık 9kcal yani 1 gr yağa eşitsiyah zeytin biraz daha yağlı ama, aklınızda bulunsun
evet regl kardeşliği yapıyoruz seninle :) yaa ben hastalancağımı biliyorum da kaç gündür adam gibi de gelmiyo. şöyle bi gelse gidicek tüm şişkinliğim ama.. inşallah regl bitince tekrar 61i görürüm.
hadi bakalım iyi haberlerle gelllllll
hello lilyyaaaaa ben aksine daha fazla çıktım bugun. kaç gündür ilk defa bugun tartıldım.
cnm 90 kcal o kadar fazla değil zaten bi tek sabahları yeniyor eee sabah da krallar gibi kahvaltı yapmamız gerek o yüzden çok değil, kalori hesabına o kadar takma
vuuuuv
10 zeytinde 90 kalori var yanii:18:
bünye meselsi demek
öfff bu sıcak ne kuzularım vaaa
eşimin gideceği gün belli oldu cuma yada c.tesi gidiyo
yarın ablamlar gelcek ve denize gideceğiz
gene aynı saatlerde gitcez ohhhh misss missssssss
ayyyyyy keşke ben de tekrar 61i görsem yahuuuudemin tartıldım hem akşam hemde regly olmama ragmen 56 çıktım şükürler olsun 58den düştüm sabah kalktığımda 57 küsürdüm vay anasını bi tuvalete girmek bukadar etkilermi yaa:):):):) canım tatlı istiyoooooooooo yemem inşallah bgn sporada gitmicem regly şımarıklığı var üstümde:)
cevizli su ceviz 2 tane vardır
Sabah: 1tane salatalık,kocaman bi biber,1k light beyaz peynir
Öğlen: 5yk falan patlıcan yemeği bolca salata limonlu
Ara: salatamın gerikalanı ve birtane minik light yoğurt
Ara: 1 ceviz
Akşam: 1minik kase ayran çorbası,3 dilim kavun,5yk zeytinyağlı patlıcan yemeği,2 dilim çavdar ekmeği
Su: Henüz 2 litre ama 3e tamamlarım
Spor: bugün yapmayı düşünmüyorum dinlencem bgn
Resmen zart diye konuya daldım heee
sıcaklar iyice artacakmış neyapcaz bizzşu an duştan çıktım nerdeyse soğuk suyla yıkandım ama kafam yanıya resmen yüzümden alev çıkıyo yaaaaaaaaaaa
offf ben nezaman düzeleceğim yaaacevizli su ceviz 2 tane vardır
Sabah: 1tane salatalık,kocaman bi biber,1k light beyaz peynir
Öğlen: 5yk falan patlıcan yemeği bolca salata limonlu
Ara: salatamın gerikalanı ve birtane minik light yoğurt
Ara: 1 ceviz
Akşam: 1minik kase ayran çorbası,3 dilim kavun,5yk zeytinyağlı patlıcan yemeği,2 dilim çavdar ekmeği
Su: Henüz 2 litre ama 3e tamamlarım
Spor: bugün yapmayı düşünmüyorum dinlencem bgn
Resmen zart diye konuya daldım heee
wc acaip farkyaratıyordemin tartıldım hem akşam hemde regly olmama ragmen 56 çıktım şükürler olsun 58den düştüm sabah kalktığımda 57 küsürdüm vay anasını bi tuvalete girmek bukadar etkilermi yaa:):):):) canım tatlı istiyoooooooooo yemem inşallah bgn sporada gitmicem regly şımarıklığı var üstümde:)
küfür müüüüüüüofffff ben napıcam ya resmen 2 haftadır yiyorum yakında ciddi ciddi 62 olucam yani
son zamanların en motivasyonsuz günlerini yaşıyorum ya
hava sıcak hareket etmek istemiyorum spor yapmıyorum
yediklerime dikkat etmiyorum
bana bi küfür edin valla ağır konuşun yoksa kendime gelemiycem ben :26:
küfür müüüüüüü
aynısından bende istiyom
öfff bu sıcak ne kuzularım vaaa
eşimin gideceği gün belli oldu cuma yada c.tesi gidiyo
yarın ablamlar gelcek ve denize gideceğiz
gene aynı saatlerde gitcez ohhhh misss missssssss
demin tartıldım hem akşam hemde regly olmama ragmen 56 çıktım şükürler olsun 58den düştüm sabah kalktığımda 57 küsürdüm vay anasını bi tuvalete girmek bukadar etkilermi yaa:):):):) canım tatlı istiyoooooooooo yemem inşallah bgn sporada gitmicem regly şımarıklığı var üstümde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?