Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar birazdna kuzenimin yanına gidicem:18:
orda ufak tefek kaçamk yaparım kesin
akşama görüşürüz

hey pembeyle random aynıyız kızlar ben de birkaç gün sonra bekliyordum erken geldi:26: acep senin şu regl döneminde 2 kat kilo veriliyor tezin mi tutuyor:44: ben 2 gundur 74,4 çıkıom da:44:

evet regl kardeşliği yapıyoruz seninle :) yaa ben hastalancağımı biliyorum da kaç gündür adam gibi de gelmiyo. şöyle bi gelse gidicek tüm şişkinliğim ama.. inşallah regl bitince tekrar 61i görürüm.

hadi bakalım iyi haberlerle gelllllll

hey pembeyle random aynıyız kızlar ben de birkaç gün sonra bekliyordum erken geldi:26: acep senin şu regl döneminde 2 kat kilo veriliyor tezin mi tutuyor:44: ben 2 gundur 74,4 çıkıom da:44:

hello lily yaaaaa ben aksine daha fazla çıktım bugun. kaç gündür ilk defa bugun tartıldım.

vuuuuv
10 zeytinde 90 kalori var yanii:18:
bünye meselsi demek

inşallah cnm, saolasın
hello lily yaaaaa ben aksine daha fazla çıktım bugun. kaç gündür ilk defa bugun tartıldım.

hello randomlife
ya bence benimki gçen haftanın sonucu biliosun o kadar dikkat ettim bi işe yaramdı diye üzüldüm heral kaçamaklar tetikledi metabolizmayı:44:

vuuuuv
10 zeytinde 90 kalori var yanii:18:
bünye meselsi demek
cnm 90 kcal o kadar fazla değil zaten bi tek sabahları yeniyor eee sabah da krallar gibi kahvaltı yapmamız gerek o yüzden çok değil, kalori hesabına o kadar takma

kızlar sohbete doyum olmaz ama işler bekler, bugun epey işim var, önce mutfağı toplayım sonra dün astığım çamaşırları sabah toplamıştım onlar katlancak, ütülencek vs.. sonra valizimi hazırlıcam, belki biraz uyurum malum gece yolcuyum, yarın da ful uykusuz olcam, biraz enerji depolayım
sonra görüşürz şekerlerrrrrrrr

ayyy facebooktaki arkadaşlarımın hepsi diyette yaa erkekler bile :) koca kış yediler şimdi geldi akılları başlarına ahahahah

öfff bu sıcak ne kuzularım vaaa
eşimin gideceği gün belli oldu cuma yada c.tesi gidiyo
yarın ablamlar gelcek ve denize gideceğiz
gene aynı saatlerde gitcez ohhhh misss missssssss

şu an duştan çıktım nerdeyse soğuk suyla yıkandım ama kafam yanıya resmen yüzümden alev çıkıyo yaaaaaaaaaaa

demin tartıldım hem akşam hemde regly olmama ragmen 56 çıktım şükürler olsun 58den düştüm sabah kalktığımda 57 küsürdüm vay anasını bi tuvalete girmek bukadar etkilermi yaa:):):):) canım tatlı istiyoooooooooo yemem inşallah bgn sporada gitmicem regly şımarıklığı var üstümde:)

cevizli su ceviz 2 tane vardır
Sabah: 1tane salatalık,kocaman bi biber,1k light beyaz peynir
Öğlen: 5yk falan patlıcan yemeği bolca salata limonlu
Ara: salatamın gerikalanı ve birtane minik light yoğurt
Ara: 1 ceviz
Akşam: 1minik kase ayran çorbası,3 dilim kavun,5yk zeytinyağlı patlıcan yemeği,2 dilim çavdar ekmeği

Su: Henüz 2 litre ama 3e tamamlarım
Spor: bugün yapmayı düşünmüyorum dinlencem bgn

Resmen zart diye konuya daldım heee

ayyyyyy keşke ben de tekrar 61i görsem yahuuuu

bi gün senin yediğin gibi yesem var ya ölürüm ben açlıktan. bu ne kızımmmmm ekmek bilem yok
ayrıca sen bu kadar az yiyip nasıl kilo vermiyosun hayret yaa

Son düzenleme:
offfff ben napıcam ya resmen 2 haftadır yiyorum yakında ciddi ciddi 62 olucam yani
son zamanların en motivasyonsuz günlerini yaşıyorum ya
hava sıcak hareket etmek istemiyorum spor yapmıyorum
yediklerime dikkat etmiyorum

bana bi küfür edin valla ağır konuşun yoksa kendime gelemiycem ben :26:

şu an duştan çıktım nerdeyse soğuk suyla yıkandım ama kafam yanıya resmen yüzümden alev çıkıyo yaaaaaaaaaaa
sıcaklar iyice artacakmış neyapcaz bizz
benim evde klima var ama ben klimalı ortamı sevmiyorum çok zararlı hemen kaskatı oluyo vücudum
efede çok çabuk hasta oluyor
offf ben nezaman düzeleceğim yaaa
şimdide eşim ben gidecem benimle birlikde çerez ye tatlı yee ben gidene kadar diyeti bırak hehehe sanki önceden çok dikkat ediyordumdaaa vallahi ben bunun üstüne 66 olurum
neyse kendimden çok bahsettim
menün şahane darısı bize
herşey dörtdörtlük

wc acaip farkyaratıyor
az önce tartıldığında 56 çıktıysan sen 55buçuk olmuşsundur bebeğeeem
küfür müüüüüüü
aynısından bende istiyom

ohh oh sefan olsun kızzz

tuvalet bazen acayip etkiliyo,beni yarım kg ya kadar etkilemişti,ama se bayaaa hammallık yapıyomuşsun kııı
bence sen 56 dan da düşüksündür

Son düzenleme:
bu aakşam menü felan yazmıcam
poğçalar,dondurmalar havada uçtu gene...kg vermeyi bıraktım,inş. kilo almam:18:

iyi geceler kızlar

günaydın

dün gece bi çılgınlık edip tartılayım dedim neeeeeeeeee 64 çıktım ahahahaha
bu sabah wc ye çıkmadan tartıldım neyse ki 61i gördüm tekrardan, gece gece tartılırsam öyle olur tabiii
bugün kaçamak yapmıycam inşallah amin

günaydın kızlar....
nerdesiniz yafff...
yoksam hepberaber denizemi gittiniz
bu sıcakta başka bişe yapılma çünkümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…