bizde zorlanmadık ama kilot giydirince kiloduna yapıyor
ben bukadar kolay geçeceğini sanmıyordum
aklım esti bir başladım hemen öğrendi maşşallah
şimdi kilotsuz dolaşsın biraz tam çişe alışınca kilodunuda giydiririm 1 2 günde öyle öğrenir alışır sonra deilmi canım
eğitimimizde hiç olmadığı kadar sabırlıyım
hatta geçen misafirimiz geldi eşimle kuzenine baktım çakmağı almışlar efenin pipisine tutuyorlar
bir kızdımm nerden geldiklerini şaşırdılar
iştahınızz kesilsin diye leennn
ne saçma seni çaığırıp anneni çağırmıyor
var bunda bir bit yeniği gitme bence
2 gündür tabiri cazise dana gibi yiyorum.
Yarın oruç tutcam boğazımı tutmuş olurum gemi gibi olcam yahu
aynen...ben de 62 kiloya çıktım ama o kiloyu epey korumuştum hatta azcık alsam hemen az yiyip biraz da yürüyüş yapıp verirdim ama tartıya çıkmayı bırakıp biraz salladım şekil A örnek 1
60 kilolarda iken çok dikkat ediyodum,sonra hafta sonları anneme gidince ,deli gibi herşeyden yiyodum
diyet psikolojisi insanı bunaltıyo,fırsatını buldumu dana gibi yiyosun...
ama böyle bölyle veriyosun kiloları,haftasonu gene kaçırıyorum sevdiğim şeyleri yiyorum,yemekten kısıyorum yada ekmek yemeyerek
kurtarmaya çalışıyorum günüü...
2 gün fazla yediysen 2 günde az yersin canımm...
zaten alıştın mı ister istemez,porsiyonları ufaltıyosun...böylece denge korunuyoo
selam kızlar
bu saat oldu ve ben anca pcye geçebildim:26:
gündüz kardeşlerim vardı eee akşam üstü de iftar hazırlıkları derken anca...
kaç gündür sabah öğle süper akşam tatlı yiyerek diyeti mahvediyordum bugun öyle olmadı çok iyi gittim sabah ender saracı izlerken yeşilçayımı da içtimakşam yağmur yağdı diye mi nedir, kendimi iyi hissettim spor yaptım
menümü de yazcam gönül rahatığıyla...
kaç gündür tatlıların korkusuna yazmak içimden gelmiodu:26:
işte menüm...
sabah - 10:40
- Tost (2dl tb. ekmeği+1 ince dl kaşar peyniri+ azcık salça sürdüm)
- 500ml demleme yeşilçay (yarısını kahvaltıdan sonra içtim)
öğle - 14:20
- menemen
- 2 dl tb ekmeği
- 2 lokma salatalık
- 1-2 küp beyaz peynir
- çay
ara - 19:00
- yarım salatalık
- 1 şeftali
iftar - 20:30
- 1 kepçe yayla çorbası
- 1 kk kadar pide
- yarım tabak patates+patlıcan kızartması:26: (annem kızartma yapmış )
- 3-4yk yoğurt
- 1 küçük kavunun yarısı (4dl şeklinde)
su - 2,5lt + 500ml yeşilçay
spor - 33dk
- 18dk leslie (5 mil videosundan 1,5mil)
- 11dk pilates bacak-kalça hareketleri
- 4 dk sıkılaşma hareketleri (25yana bacak+25 kalça sıkılaştırma+10iç bacak - bunlar tek bacak için)
ben çorba yaptım annem de yemek ne yapsam demiş kızartma yapmış, tabağı doldurmadan ölçülü yemeye çalıştım
bamya yemeği de yapmış ama tam pişmediğinden yiyemedik
kaç gündür baya 1 hafta olmuştur cnm kavun çekiyor bahçeden getiriyor annemler hep kabak çıktı tat falan yokbunu da denemek için getirdi babam sofraya ooo ben de haziine bulmuş gibi hepsini yedim, bu nedenle pişman değilim zaten kavun vücuttan fazla suyu atar böbrekleri temizlermiş ha biliodum daha önceden ama şekerli diye korkuyordum ama bugun yedim yazın genelde çok kavun karpuzla kilo verdiğimi bilirim bakalım bundan sonra menülerimde bolca göreilirsiniz
kızlar bugun spor yaptım ve spor sonrası 500g eksik çıktım hehe
neyse canlarım benden bu kadar...
hadi ben moda girdim siz de girin bakayım hep siz beni gazlardınız sıra bende heral
öpüldünüz güzeller
sizi seviyorum
kız yaklaşık yarım saattir topikteyimkız hangi ara geldin ,yazdın hemencede kaçtınn
menün fena sayılmaz,spor yapılmış iyi olmuş,bende yapsam keşkee
aynen...ben de 62 kiloya çıktım ama o kiloyu epey korumuştum hatta azcık alsam hemen az yiyip biraz da yürüyüş yapıp verirdim ama tartıya çıkmayı bırakıp biraz salladım şekil A örnek 1ben de bu aralar suya sardım arttırıyorum bu şekilde toksinler gidicek biliyorum zaten bende ödem çok bacaklarım hele akşamları balon gibi ama çok da sert oluo çukurlaşıyor bu bnm için riskli ondan su ve spora ağırlık vermem lazım işte nemli havada ne kadar yapabilirsem denicem sporu da
kız yaklaşık yarım saattir topikteyim
bu arada menü fena sayılmaz derken??? açsan hani??? sanıyorum sen yağsız yediğinden ekmek de yemiyorsun fazla geldi:44: ben hayatımdan yağsız yemekleri çıkarttım çünkü yıllardır az yağlı beslene beslene yağ bağladım şimdi yağı arttırıyorum menümde yoksa kilo veremiyorum ama yemeklerin susuz kısmından yiyorum ekmeğe gelince açıkçası kesmiyorum kendimce cnm ne kadar isterse... zaten çoğu sabah 1 dl ekmek yerim çok ekmek sever değilim yani...
Gamze sen de menünü yazsana... neden fena sayılmaz dedin açıkçası merak ettim:44:
bende de simit varbende çok kilo alıp verdim ama bu sefer almaya niyetim yok
çünkü alıp verdikçe yağlar oturuyo vallaa...
ben geçen sene 55 kiloda iken daha zayıf görünüyodum sanki,
şimdi sanki simitlerim var,yerleşti yağlar herhalde...
hamilelik yüzünden olsa gerek hafif bi göbek vede hafif bi simit durumu var bende,
buda sinir ediyoo benii...
ödem için su birebir,bol bol iç...
canım yarım tabak kızartma yemişsin ya o yüzden dedimm
o kızartmada dünyanın kalorisi vardır...
60 kilolarda iken çok dikkat ediyodum,sonra hafta sonları anneme gidince ,deli gibi herşeyden yiyodum
diyet psikolojisi insanı bunaltıyo,fırsatını buldumu dana gibi yiyosun...
ama böyle bölyle veriyosun kiloları,haftasonu gene kaçırıyorum sevdiğim şeyleri yiyorum,yemekten kısıyorum yada ekmek yemeyerek
kurtarmaya çalışıyorum günüü...
2 gün fazla yediysen 2 günde az yersin canımm...
zaten alıştın mı ister istemez,porsiyonları ufaltıyosun...böylece denge korunuyoo
bende de simit varbasen çıktı belim eski ölçüsünde sayılır 80-82 civarı daha önce de en iyi hali 78 falandı ama basenim fazla...
simit çok kötü...
valla ne kadar su içsem de terle atıodum cnm bi de ödemi atmıodu yani içtiğim terle çıkıodu wc çok gitmiyordum bugun yeşilçay içtim sık gittim çok terlemedim de yani nefes darlığı falan çekmedim şükür...
ama suyun da ölçüsü var unutmamak lazım
ben 3lt hedefliyorum ama tutturamadım çünkü aralarda yeşilçay çay ayran vs derken su içemiyorum
bana laf söleyene baksaygılarımla menümü sunarımmm....
sahur
yapmadım sayılır,gece saat 2 de sınırsız dondurma yiyodum,(bugün başaldım oruca)
saati kurup 4 gibi su içtim...
iftar
1 tabak ezo gelin
1 tabak kıymalı patates yemeği ,3 yk kadar vardı...(yemeğin yağıda yerindeydi valla tereyağı bile vardı)
salata
ayran
2 dilim ekmek
ara 2 salatalık turşusu
nası lilyş begendin mi
birkaç aydır tatlı yemiyordum hoş bugünde yemezdim ama tamamen aç gözlülüğümden kaynaklanan durum
Yasak koyduğun an kiloda artıyorsun birgün yersen 2 gün hafif olacak napalım öyle böyle vereceğiz koca yaz geldi de geçiyor bile.
Kışın güzel kilo veriliyor bunu anladım:100:
ayranla çay derlen 3 lt bulmuşsundur,bende de basen var,totoda büyük,sinir oluyom valla
ama totonun büyüklüğü ırsı bizde ölyle çok gitmez,kızkardeşim 48 kilo onda bile totoo var yaneee
bence de... kışın daha kolay, yaz sıcağında zor oluyor hele ki nemli havadabirkaç aydır tatlı yemiyordum hoş bugünde yemezdim ama tamamen aç gözlülüğümden kaynaklanan durum
Yasak koyduğun an kiloda artıyorsun birgün yersen 2 gün hafif olacak napalım öyle böyle vereceğiz koca yaz geldi de geçiyor bile.
Kışın güzel kilo veriliyor bunu anladım:100:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?