Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Acayip ötesi şişim öyle böyle değil. Bacaklarım ayak parmaklarım nasıl bir görseniz..
Hastane eldivenlerini şişirmişsiniz gibi duruyor
Birde annem hastanede tartılmış 68 gelmiş bizimkinde 74 çıkıyor:26:

kız biz çok fenayız bi oruç tutuyoruz diye kendimizi herşeyi yeme hakkına sahip görüyoruz
sorma gitsin
bende az önce tartıldım 63.9 geldim
daha 2 gün önce 63.2 geliyordum
nasıl kendimize dur diyeceğiz
ben bugünde yiyeyimde yarın dur diyeceğim
bugün tatlılar çerezler bitiyor evde artık eşime aldırtmam böylece yememiş olurum

laaa diyene bak iki dakkada kaçtı gözümün içine baka baka
kızzz görmedim vallahi geldiğini
hehehe görsem gidermiyim
ahhh canım bence senin tartı bozuk
öyle fazla gelincede psikolojikmen kendini şişmiş hissediyor olaiblirsin
yoksa 2 haftada imkansız 8 kilo aldıysan bile enfazla 2 kilo almışsındır
aazcık dikkat edebilirsen geri verirsin
oruç tutma sen bence şeker var sende belkide o tetikliyordur ondan şişiyorsundur canım
bi doktora gidip degerlerini ölçtür bence

kiraz sapı ödem attırıyormuş bugün aldım içeceğim belkim cidden işe yarar

evet öyleymiş benim kayısı çayım bitsinde kirazsapı alcam

Bugün hastanedeydim zaten sonuçlarımı aldım. yine aynı yüksek çıktı açlığım kansızlık hala geçmemiş bi ton ilaç sıkıldım ya ne güzel dengelemiştim ben her seyi. yine gün içinde uykularım geliyor filan
genç yaşta kendimi köprüden atsam yeri var yani
neyse menümü yazıyım

Sahur:
Normal kahvaltı yaptım

İftar:
1,5 kepçe düğün çorbası
3 servis kaşığı taze fasülye ( suyunu yemedim)
1 dl den az pide
2 kaşık vardır yoktur semizotu yemeği
Su

menün şahane olmuş tatlım yarından iitibaren bende menülerimi yazmayabaşlıcam
bak değerlerin yüksek çıkmış oruç tutma bence
ondan elin ayağın şişiyordur senin

menün şahane olmuş tatlım yarından iitibaren bende menülerimi yazmayabaşlıcam
bak değerlerin yüksek çıkmış oruç tutma bence
ondan elin ayağın şişiyordur senin

Valla bu şişmelere doktorum birşey demedi sebebini tam olarak bilmiyorum açıkcası
Ama idrar yollarım enfeksiyonluydu ya sebebi şekermiş bende diyorum her yerim yamuluyo meğer herşeyin sebebi buymuş.
Dikkat edicem kendime elimden geldiğince.

ben kaç kiloyum anlamadım. evdeki tartı 60 gösteriyo, dijital tartı 60 küsürlü bişeyler... bugun gezmeye gittik orda da klasik tartı vardı 62 çıktım. tartılara da güven olmuyo yea

1 saat spor yaptım.
Sporda ben bisikletten indim bir kız bindi bende twist yapıyordum.
O da telefonda konuşuyordu ayyy diyor 7-8 kg verdim herkes farkediyor 2 beden inceldim
8 kg 2 beden mi oluyor bari hava atcan sallama
Beni cahil gördü ama benim nezdimde rezil oldu o ayrı

iyi geceler kızlar
geçmişi okudum hakkaten bu yıl Ramazan bana da yaramadı
yemek düzeni uyku düzeni yok, öğlen dengeli menü yapayım desem evdekiler oruç olunca kendimi suçlu hissediyorum yerken ayıp oluyor onlara karşı diye... mutfak masası balkonda, ondan odama taşıyorum yemeği onu da gelen geçen görüyor içime sinmiyor yediğim zaten düzen de bozuldu ara öğün vs hak getire... tartıya gelince malum bugun tartı günümüzdü, dün yediklerim hala duruyordu:26: 75,4 çıktım
benm verememe sebebim şu an menülerin düzenli olmaması, spor yapamamam ve stres... kafam rahat değil ki... her an bi iş bi vukuat olcak diye stresliyim
evde düzen yok, biri gelir biri gider hani desem ki sabah mutfağı ortalığı toplayım dursun, yok, 1 saat sonra neyle karşılaşacağımı bilmiyorum bıktım artık ev işinden, neyse işte bende durumlar bu...
menüme gelince bugun tatlıdan başka bişey yok menümde
sabah kavun-peynir-tb ekmeği (12de)
ara - tatlı
iftar- 1 kepçe nohut+1 tahta kaşığı pilav+salata
ara - 3 tatlı annem kalburabastı yapmış ama normalden daha ince ve aşırı kızarmıştı yani öyle aşırı şerbetli değildi üstüne de hindistan cevizi döktüm
işte paso tatlının dibine vurdum yok kızlar bana yaramadı tatlı... ben menülerimden memnunum

bu arada sevgim benm oruç konusundaki düşüncemi biliosun kiraz sapı da su atar ben de yeşilçaya başladım ama bıraktım işte bi düzene oturtsam vercem biliom
neyse şekerler bugunluk bu kadar sonra görüşürüz
sevgiler...

unutmşsun yaww bugün tartı günüydü...
iftara yakın tartılmıştım 54.3 çıkmıştım,ama ben öle oldugunu düşünmüyorum,iftara kadar
çok fazla su kaybeiyorum...sabah 54.9 iken ifatara kadar yarımkilodan vazla düşüyo...
bence bennn 55 kiloyum

bugün dünya yı yedim,yazssam ohaaaa dersiniz
kızartama,dondurma pofff,gofret....

yatcam vallaa,uykum yok ama sahura kalkmam lazım,
yoksa enerjim inanlımaz düşüyoo,çok bitkin oluyorum....

iyi geceler

puhahahahaha 2 beden haaa o zaman benim şimdiye kadar 32 bedene falan düşmem lazımdı be manyağa bak. millet atmayı ne de çok seviyo ya.

valla benim kiloda bi değişim yok. sanırım 60 kiloyu tamamen sabitledim..
3 gündür ayı gibi yiyorum valla.. çok fazla tatlı yemedim ama ekmeği kaçırıyorum her zaman olduğu gibi. ama hala artış olmadı kilomda. ben gene kendi klasik tartımı baz alıyorum çünkü hep onunla tartıldım.

dün akşam annemin arkadaşına çay içmeye gittik. çayın yanında etimek tatlısı, 4 tane sigara böreği ve 5-6 tane sarma koymuş. ben tabii kaçırır mıyım zaten canım ne zamandır sigara böreği istiyodu. onları bi güzel yedim. tatlıya sıra geldi yarısına kadar yedim ve başıma ne geldi yaaaa... tatlıdan saç çıktı allahtan ağzıma atmamıştım. çataldayken daha farkettim. kadın da allahtan çay doldurmaya gitmişti. hemen alıp attım peçetenin içine ve tabii kalan yarısını da bu vesileyle yemedim. aslında sevmem de o etimek tatlısını ama aç gözlülük işte. resmen cezamı buldum yani. çok da iğrenirim ya saçtan bööööö

bbbbbbbbböööööööööööööööööööööğğğğğğğğğğğğğğğğ
iyi olmuş iyii
benmde canım siğara böreği istiyo geçen yufka alcaktım vazgeçtim

SELAM HATUNLAR

ben kilo bildirimi yapmayı unutmuşum vallahi
aslında kilomu bende bilmiyorum hergün farklı çıkıyor
cuma havuz dönüşü 58.7 çıktım
dün 59.5 bugün sabah ödemle uyandım 59,8 kilo çıktım
yani ortalama 59,5 sayıyorum
bende öküz gibi yemek iyorum ama çok enerji harcıyorum
cuma havuza gittim 1,5 saat yüzdüm,cumartesi iskenderuna gittik arsuz denizinde 3-4 saat yüzdük
birazdanda çocukları,kaynımı ve görümcemi alıp samandağ denizine gidecez
eşim arkadaşlarıyle gitti bende ona nispet yapıp denize giidicem
ama pek yüzmeyi düşünmüyorum bol bol güneşlenip yanmayı ddüşünüyorum
benden bukadar bugün artık yazamam yarın görüşürüz.

ohhhhhh gez bakalım bizde ramazanın bitmesini bekliyelim

bebeklerim nasilsiniz iyisinizdir insallah :))

gecen gün arjantin'e ucak biletimi aldim, haber etmek istedim size. ayin 27.de ucuyorum insallah
almanyadan brezilya'ya ucuyorum önce, brezilya'dan sonra arjantin'e.
geri dönüsüm'de 1. subat 2013.
resmen 1,5 gün havada oluyorum :18: dua edinde bi aksilik cikmasin. öpüyorum hepinizi.
bu arada kilom hala ayni, degisim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…