Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

cnm hoşgeldin
ooo gidiosun demek
hadi hayırlı yolculuk, inşallah hayırlısıyla gidersin
yazmayı unutma bize
adios mi guapa amigaaaaaaaaaaaa hasta luego

ben cuma tartılmayı unuttum neyse artık darısı öbür cumaya buarada habire tatlı yiyorum 15 gündür tatlyla besleniyorum yemeklerimede hç dikkat etmiyorum neyse ramazan bitsin normle döncem inşallah SİZ NAPIOSUNUZzzzzzz

ben 3 gündür tatlı yemiyorum ve hemen fark etti 300 grm

düşmeye başladı hemen

bayrama kadar dikkat edeyimde bayramda yeriz artık adanaya gitcem çünkü

daha 27sine çok var kuzuu

bayağı uzun bir süreymiş staj süren

bitane brezilyalı bulmadan gelme

daha 27sine çok var kuzuu

bayağı uzun bir süreymiş staj süren

bitane brezilyalı bulmadan gelme

kiz 3 hafta kaldi zaman su gibi akip gidiyor
bu arada lilycimmm hic unuturmuyum sizi, facede zaten foto felan koyarim, buraya'da yazarim ayip ettin heeee :)))
cok heyecanliyim kizlar sadisssss annemin en büyük korkusu buuu sakin bi arjantinli bulupta gelme buraya diyor, gecen dayim ya orda adam bulur evlenirse demis kuzenime hahaha

Allah kavuştursun canım::) bikaç ayda koca bulup nikah masasına oturtabilirsen senden bi dünya ders alacak kız tanıyorum eheheeheh foto koymayı ihmal etme buarada en azımlimizde sen cıktın hee hala devam ediosun diyete afferinnnnn sana

hihihih
ne olcak kızım uluslararası takılırsın güzel olur

kız bende dikkat ediyorum

bugün tekrardan 62yi ucundanda olsa gördüm iftara yakın cıbıldak 62.8 geldim
yarın yada diğer gün adanaya gitcem yaylaya
annem rahatsızmış ablamla gidip biraz evini temizleyip onla ilgileneceğiz
eminim çok yicem annem saatli ilaç kullandığı için oruç tutmuyor ablamda hamile olduğu için oruç tutmuyor
babamda mide ülseri var ondan dolayı tutmuyor gidince ben tutarım orucumu eğer tutmazsam biliyorm abartırım
kilo veremesemde almam enazından

ben karar verdim bayrama kadar 61i ucundanda olsa görcem

bu arada ben hergün mutlaka 30 dk bisiklet biniyorum yada eşimle 1 saat felan tempolu olmasada yürüyoruz

kız bende dikkat ediyorum

kız senin benim 3 gün rejim yapıp 4 gün kafamıza göre yememizden nolcakkk hatun azimlii nerdeyse bozmuyo diyebiliriz

Afferin canım sonunda inebildin 62lere tebrik ederim bende bikaç güne regly olurum ozaman diyetime döncem inşallah oruçla beceremedm bari reglyken beceriyim:)

merhaba kızlar
ya ben dün yazmayı unutmuşum gece:44:
ya ben napıyorum pembecim sormuş
valla bugun tartıda aç karnına 74,6yı gördüm kızlarrrrrrrrrr
geçen hafta 76ları görnce delirdim resmen
sanırım PMS idi yani regl öncesi şişlik...
am ayemeklere dikkat ediyor muyum derseniz, kısmen
tatlı yiyorum bu aydan dolayı... gerçi azalttım ama yine de kesmek lazım
tatlı yerie meyveye saldırayım en iyisi
tok karnına 75,9dum demim yani ortala 75 kiloyum kızlar...
böle stabil bir şekilde gitmekteyim
valla pembenin dediği efsane doğru oluyor heral regl dönemi kilo vermek için iyi bi dönem
insanın gerçek kilosu regl sonrası 5. gün belli olurmuş...
inşallah o gune kadar 74 olurum diyorum yaaa

işte bende drumlar bu şekilde...
ama topik de gidici valla biraz şenlenmek lazım
işte böle bişeyler:44:
şimdilik hoşçakalın
sevgiler sevgili günlük kardeşlerim

ne zamndır yazmıyodum kızlar,bilgisayarın karşısına geçesim yok,
çok sıcak yafff,bide oruç,üstüne akşam ne pişiricem derdi,yidii beni yidiiiii
valaa kilom sabit kaldı,bünyem oruca alıştı,ilk zamnlar hiç yiyemiyodum şimdi kendimi besiyee çektim
55 kiloyum,iftara yakın 54.5 görüyorum.ramazanda bu şekilde takılcam artık...

valla şekerim ben de sıcaklardan bunaldım, boğuluyorum zaten güneşe çıkmak bana yasak ama evde balkona çamaşır as salçalara bak derken güneşin tüm zararlı ışınlarını yiyorum sen yine rahatsın ben hem evdeyim hem ev işleriyle uğraşıorum hem herkes de evde onların nazı... oooo işim iş yani...
neyse buna şükür
bu arada bende hafif de olsa bir düşüş söz konusu en azından eski kiloma döndüm şükür, 74leri görüyorum heheeeee

vallaa hayatım,ramazanda kilo veremicem sanırım ama sabit kalıcam
bi süre böle devam edcek...
az yemek yersem enerjim acayip düşüyoo çünkü...
ramazanda bitti sayılır 20. gündü bugün
ELVEDA YA ŞEHRİ RAMAZAN...

valla bana ramazan bitti gibi bişey regly oldum bugün zaten ramazandan dolayı ayı gibi yiyodum buda tuzu biberi olucak.Artık daha dikkat etmeye çalışcam.En sinir bozucu olan şeyde bütün kandillerde regly olmam.Salı günü kadir gecesi ve ben hastayım ne uyuz bişey yaaa

günaydın sevgili günlük kardeşlerim
bugunun açılışı da benden olsun zaten dün gece giremedim:26:
geçmişe baktım sadece gamzeyle pembe yazmış (demin yazdım kardeim gelince silindi:26:)
dün güzel bir menü oldu hiç kaçamak yok
bugun de güne süper başladım diyebilirim sadece biraz stres var üzerimde... sinirliyim atama sonuçları belli olacak pc yavaş falan
menümü de birazdan yazayım bari de topiğe renk gelsin
hepinize sevgiler canlarımmmm

hu hu sevgili günlük kardeşlerim ne habersiniz bakalım

epeydir yazmıyorum benimde hiç bilgisayarın başına geçesim yok
zaten günün yarısı çocukların arkasını temizlemekle geçiyor
öğleden sonra akşam yemeğini erkenden hazırlayıp çocukları kaynanama veya annemlere bırakıp yüzmeye gidiyorum
gündüzleri öküz gibi yemek iyip akşamlarıda deli gibi yüzüyorum
böylece durumu dengelemeye çalışıyorum kilom halen aynı
58,5 la 59,5 arasında gidip geliyorum,aralarda 60 ı gördüğümde oluyor ama vc den sonra tekrar düşüşe geçiyorum

cuma günü yüzme kursum bitiyor artık normal diyetime geçiş yapacam yoksa tekrar kilom yükselişe geçecek
bende durumlar böyle
ben şimdi tekrardan ev temizliğine gidiyorum
birazdan gelirim yine öpüldünüz.

sen de aramıza hoşgeldin denizim
ben evli değilim ama o dediklerinin benzerini hep yapıyorum bulaşıklar dk başı çıkıyor sabah düzelt akşama kadar kalsın desen nerdeeeeee.... herkes evde iş yapan ben... annem 2 gundur mutfakla ilgilenio da azcık nefes aldım ama yine de evin işi bitmio ütülerin bi kısmını evvelsi gün yaptım misafirimiz var o gidince kalanalr yapılcak... ev çöplük gibi temizlik yapılcak sıcaklar beni yoruyor vs vs... ben de tatlı yemeyi bıraktım ztn eski kiloma indim şükür

vallahi canım ev işleri hiç bitmiyor
yaptığım temizlik 2 saat dayanmıyor
çocuklar çok dağınıklar ve ben delirmek üzereyim

tatlı olayına gelince ben uzun zamandır yemiyorum zaten
evimde şerbetli tatlı pek pişirmiyorum yoksa hepsini tek başıma yeme kapasitesine sahip bir yaratığım
ama oğlum kaç gündür şekerpare istiyor yapmaya cesaret edemiyorumyaparsam bilinki haftaya artılardayım

ya bu arada random nerelerde bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…