bebeklerim nasilsiniz iyisinizdir insallah :))
gecen gün arjantin'e ucak biletimi aldim, haber etmek istedim size. ayin 27.de ucuyorum insallah
almanyadan brezilya'ya ucuyorum önce, brezilya'dan sonra arjantin'e.
geri dönüsüm'de 1. subat 2013.
resmen 1,5 gün havada oluyorum :18: dua edinde bi aksilik cikmasin. öpüyorum hepinizi.
bu arada kilom hala ayni, degisim yok
bebeklerim nasilsiniz iyisinizdir insallah :))
gecen gün arjantin'e ucak biletimi aldim, haber etmek istedim size. ayin 27.de ucuyorum insallah
almanyadan brezilya'ya ucuyorum önce, brezilya'dan sonra arjantin'e.
geri dönüsüm'de 1. subat 2013.
resmen 1,5 gün havada oluyorum :18: dua edinde bi aksilik cikmasin. öpüyorum hepinizi.
bu arada kilom hala ayni, degisim yok
daha 27sine çok var kuzuu
bayağı uzun bir süreymiş staj süren
bitane brezilyalı bulmadan gelme
kiz 3 hafta kaldi zaman su gibi akip gidiyor
bu arada lilycimmm hic unuturmuyum sizi, facede zaten foto felan koyarim, buraya'da yazarim ayip ettin heeee :)))
cok heyecanliyim kizlarsadisssss annemin en büyük korkusu buuu sakin bi arjantinli bulupta gelme buraya diyor, gecen dayim ya orda adam bulur evlenirse demis kuzenime hahaha
kiz 3 hafta kaldi zaman su gibi akip gidiyor
bu arada lilycimmm hic unuturmuyum sizi, facede zaten foto felan koyarim, buraya'da yazarim ayip ettin heeee :)))
cok heyecanliyim kizlarsadisssss annemin en büyük korkusu buuu sakin bi arjantinli bulupta gelme buraya diyor, gecen dayim ya orda adam bulur evlenirse demis kuzenime hahaha
Allah kavuştursun canım::) bikaç ayda koca bulup nikah masasına oturtabilirsen senden bi dünya ders alacak kız tanıyorum eheheeheh foto koymayı ihmal etme buarada en azımlimizde sen cıktın hee hala devam ediosun diyete afferinnnnn sana
kız bende dikkat ediyorum
bugün tekrardan 62yi ucundanda olsa gördüm iftara yakın cıbıldak 62.8 geldim
yarın yada diğer gün adanaya gitcem yaylaya
annem rahatsızmış ablamla gidip biraz evini temizleyip onla ilgileneceğiz
eminim çok yicem annem saatli ilaç kullandığı için oruç tutmuyor ablamda hamile olduğu için oruç tutmuyor
babamda mide ülseri var ondan dolayı tutmuyor gidince ben tutarım orucumu eğer tutmazsam biliyorm abartırım
kilo veremesemde almam enazından
valla şekerim ben de sıcaklardan bunaldım, boğuluyorum zaten güneşe çıkmak bana yasak ama evde balkona çamaşır as salçalara bak derken güneşin tüm zararlı ışınlarını yiyorumne zamndır yazmıyodum kızlar,bilgisayarın karşısına geçesim yok,
çok sıcak yafff,bide oruç,üstüne akşam ne pişiricem derdi,yidii beni yidiiiii
valaa kilom sabit kaldı,bünyem oruca alıştı,ilk zamnlar hiç yiyemiyodum şimdi kendimi besiyee çektim
55 kiloyum,iftara yakın 54.5 görüyorum.ramazanda bu şekilde takılcam artık...
valla şekerim ben de sıcaklardan bunaldım, boğuluyorum zaten güneşe çıkmak bana yasak ama evde balkona çamaşır as salçalara bak derken güneşin tüm zararlı ışınlarını yiyorumsen yine rahatsın ben hem evdeyim hem ev işleriyle uğraşıorum hem herkes de evde onların nazı... oooo işim iş yani...
neyse buna şükür
bu arada bende hafif de olsa bir düşüş söz konusu en azından eski kiloma döndüm şükür, 74leri görüyorum heheeeee
vallaa hayatım,ramazanda kilo veremicem sanırım ama sabit kalıcam
bi süre böle devam edcek...
az yemek yersem enerjim acayip düşüyoo çünkü...
ramazanda bitti sayılır 20. gündü bugün
ELVEDA YA ŞEHRİ RAMAZAN...
hu hu sevgili günlük kardeşlerim ne habersiniz bakalım
epeydir yazmıyorum benimde hiç bilgisayarın başına geçesim yok
zaten günün yarısı çocukların arkasını temizlemekle geçiyor
öğleden sonra akşam yemeğini erkenden hazırlayıp çocukları kaynanama veya annemlere bırakıp yüzmeye gidiyorum
gündüzleri öküz gibi yemek iyip akşamlarıda deli gibi yüzüyorum
böylece durumu dengelemeye çalışıyorum kilom halen aynı
58,5 la 59,5 arasında gidip geliyorum,aralarda 60 ı gördüğümde oluyor ama vc den sonra tekrar düşüşe geçiyorum
cuma günü yüzme kursum bitiyor artık normal diyetime geçiş yapacam yoksa tekrar kilom yükselişe geçecek
bende durumlar böyle
ben şimdi tekrardan ev temizliğine gidiyorum
birazdan gelirim yine öpüldünüz.
sen de aramıza hoşgeldin denizim
ben evli değilim ama o dediklerinin benzerini hep yapıyorum bulaşıklar dk başı çıkıyor sabah düzelt akşama kadar kalsın desen nerdeeeeee.... herkes evde iş yapan ben... annem 2 gundur mutfakla ilgilenio da azcık nefes aldım ama yine de evin işi bitmio ütülerin bi kısmını evvelsi gün yaptım misafirimiz var o gidince kalanalr yapılcak... ev çöplük gibi temizlik yapılcak sıcaklar beni yoruyor vs vs... ben de tatlı yemeyi bıraktım ztn eski kiloma indim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?