Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

düşün sen yine çocuklarlasın
ben napayım hepsi yetişkin laf da söylenmiyor azarı ben yiyorum
bu arada random buralardaydı ama yazmadan çıkmış...:44:
bir de kızlar çok üzgünüm atanamadım

selam kızlar

valla buralardayım ama yazmaya yüzüm yok sanırım. diyeti tamamen bırakmış durumdayım. öküz gibi yemesem de abur cuburu kaçırmaya başladım.
kilom 60-61 arası gidip geliyo kaç haftadır. baya yedim aslında ama kilo almadım henüz :))
tek devam ettiğim şey ceviz suyu :)) hala içiyorum ısrarla ve kilo almama sebebimi ona bağlıyorum ben.

sporu zaten iyicene bıraktım, haftalardır yapmıyorum.
bu ara kendimi dinlendirmeye aldım sanırım.
yazı böyle kapatıcam. kilo almamaya çalışıcam. bi nevi koruma dönemi uygulamak istiyorum. çünkü ne kadar uğraşsam da psikolojim dayanmıyo artık. bi de yaz sıcağında hiç çekemiyorum. eylül geldikten sonra tekrar spor salonuna yazılıp, her şeye yeniden başlayıp 55i görmeyi planlıyorum ama bakalım kısmet.
bi de işe girme durumum da var nasıl olcak bilmiyorum.
iş görüşmesine gittim dün baya olumlu geçti. şu an her şey belirsiz yani. işten çıkıp spora gidibilcek miyim nasıl yapcam bilmiyorum. kafam çok dolu bu yaz bitmeden de bi işe girmek istiyorum artık. bi yandan da 1 sene dolucak artık hedefime ulaşamadım o sinirimi bozuyo. işte sağlık olsun diyorum artık bu da bi başarı, 60 kilo olmak hayaldi benim için.

merhaba kızlar hepinize hayırlı Cumalar
bugun sabah kalktıımda girip açılışı yapayım dedim ama geç kalmışımdır ztn diye pc bile açmadım ama 22 saattir tek bir kişi bile uğramamış
benden havadisler şu şekilde sabah kalktım tartıldım aç karnına 75,1 75,3 gibi bişey
bnm tartının canı çıkıo kardeşm ayrı annem ayrı gün boyu çıkıolar inanın açısı bile bozulmuş tartının yan dönmüş resmen
yani eskiye yakın ha 74,8 ha 75,1 yarım kilo ödem bile olabilr diyorum
bu aralar acayip erliyorum 40 derce nemli havada nefes bile zor alınyor
işte onun haricinde evdeyim atamam olmadı iyice moral bozuldu, ikinci atamalar Eylüldeymş ama o da 3 ay rötarla olur kesin
iş yok para yok sıcaklar bunaltıyor spor da yapamıyorum herkes oruç yemek düzeni sıfır
şükür iyiyim sağlığım yerinde diyorum ama o da işte ruh sağlığıyla bütün... ruhen iyi olmazsak bedeni de etkiliyor ister istemez
işte bi şekilde yaşıyoruz napalım

hadi gelin artık 2 kelam laf edelim

neyse kızlar benden bu kadar görüşürüz
beni özleyin anacım
bayyyyyyyy

liliy cim sıkma canını her işte bir hayır vardır
inşallah eylül de ataman olur

kilo olayına gelince halen aynı kilodayım
59,5 la 58,5 arası gidip geliyorum
ama diyet namına yaptığım hiçbirşey yok
ayılar gibi yemek iyorum üstünede bol bol yüzüyorum
bu sebeple kilo almıyorum heralde ama bugün kursum bitti
yani artık adam gibi bir diyete başlamalıyım
yoksa bu yeme hızıyla devam edersem tombalağın teki olacam

merhaba kızlar ben az önce geldim adanadan
sadece çarşamba günü oruç tutamadım
diğer günler tuttum
yediklerime pek dikkat edemedim kilo alıp almadığımıda bilmiyorum
aldıysamda fazla almamışımdır
diyete uygun olmayan bir kola içtim bide 2 dilim revani yedim okadar

merhaba kızlar...
bugün iftara misafirim vardı:26:
yemek fazla yemedim ama tatlı yedim
göbüşüm çıktı valla
benim kilom ne azalıyo nede çıkıyoo
iftara yakın 54 buçuk çıkıyorum ama 55 kiloyum bence...
ramazan bölyle biticek benim içinn....

lilişm üzülme denizin dedii gibi,eylülde atanırısın inş.

anaaa şunlara bakkkkk nasılda dikkat ediolarr:) benim bi kere fix hergün çilolatam tatlım ya da lokumum var:) şimdi gülüyorum ama yakında ağlayabilirim fazla çıkarsam neyse bikaç güne kendimi toparlarım bi ilham gelir inşallah yaa bide lily atama falan demiş ne ataması ben anlamaadım kpss mi yoksa eğer kpss yse benim bildiğim dilek çalışıodu baya o nolduu tercihler ne zaman yapıldıda açıklandı hiç bişey anlamadım valla

ismi kendinden kötü olan sınav yokmu özürlüler sınavı ondan tercihlerini yapmıştı atanamadı
bide özürlü değil engelli demeliyiz diyen devlet sınavına özürlüler sınavı diyor

bugün kendimi çok kötü hissediyorum gece uyuyamadım doğru dürüst
bugünde oruçlu oruçlu ev temizledim merdiven yıkadım ve temizlenmesi gereken bir ev daha var
ne zormuş evde tek bayan olmak

Karamelek bende evi anası modundayım. Evde herkesin çalışma saati uyuma saati farklı hepsine özel yemek yapıyorum.
Ev temizliği hergün fix zaten. Birde küçük kıza bakıyorum tam anaç oldum.
Tek başına bir evi çekip çevirmek çok zor.

Pembe, ömms girmişti lily atanamadı.
Biz daha sınava bile girmedik. 1 ay 1 hafta var.

bu sıcakda ve oruçken hiç biri gitmiyor

bu havada misss gibi serin ağaçlarla kaplı su kenarı buz gibi bir yaylada olmak varr
allah sanada kolaylık versin tatlım senin işinde kolay değil
biryandan ev işi bir yandan kardeşlerin bir yandan sınav bir yandan diyet spor hepsi bir arada gitmiyor

adanada okadar çok kola içmiştim kiii 3 gün 3 er bardakdan 9 bardak kola içtim tatlı ve ekmekde yemiştim ama az önce duşdan sonra tartıldım

tammmm 62 kilo geldim ve 2 gündür wcyede çıkamıyorum

bu gidişle bayramda 61 olcamm inşallahh

Son düzenleme:
ramazan ayını değerlendirip kiloları verecektim güyaaaaaa bunuda değerlendiremedim
bu sabah wc ye çıkmadan tartıldım 63 kiloydum tamamenn
ramazana ilk başladığımda 65 kilo felandım 2 3 kilo gitti ortalama
bugünde öküz gibi yedim
ama yarın tamamen düzeltecem ve bayrama 61leri ucundanda olsa görcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…