vallahi canım ev işleri hiç bitmiyor
yaptığım temizlik 2 saat dayanmıyor
çocuklar çok dağınıklar ve ben delirmek üzereyim
tatlı olayına gelince ben uzun zamandır yemiyorum zaten
evimde şerbetli tatlı pek pişirmiyorum yoksa hepsini tek başıma yeme kapasitesine sahip bir yaratığım
ama oğlum kaç gündür şekerpare istiyor yapmaya cesaret edemiyorumyaparsam bilinki haftaya artılardayım
ya bu arada random nerelerde bilen varmı
merhaba kızlar hepinize hayırlı Cumalar
bugun sabah kalktıımda girip açılışı yapayım dedim ama geç kalmışımdır ztn diye pc bile açmadım ama 22 saattir tek bir kişi bile uğramamış
benden havadisler şu şekilde sabah kalktım tartıldım aç karnına 75,1 75,3 gibi bişey
bnm tartının canı çıkıo kardeşm ayrı annem ayrı gün boyu çıkıolar inanın açısı bile bozulmuş tartının yan dönmüş resmen
yani eskiye yakın ha 74,8 ha 75,1 yarım kilo ödem bile olabilr diyorum
bu aralar acayip erliyorum 40 derce nemli havada nefes bile zor alınyor
işte onun haricinde evdeyim atamam olmadı iyice moral bozuldu, ikinci atamalar Eylüldeymş ama o da 3 ay rötarla olur kesin
iş yok para yok sıcaklar bunaltıyor spor da yapamıyorum herkes oruç yemek düzeni sıfır
şükür iyiyim sağlığım yerinde diyorum ama o da işte ruh sağlığıyla bütün... ruhen iyi olmazsak bedeni de etkiliyor ister istemez
işte bi şekilde yaşıyoruz napalım
hadi gelin artık 2 kelam laf edelim
neyse kızlar benden bu kadar görüşürüz
beni özleyin anacım
bayyyyyyyy
Sadiş kilo verdi miiiii? Çok merak ettim
anaaa şunlara bakkkkk nasılda dikkat ediolarr:) benim bi kere fix hergün çilolatam tatlım ya da lokumum var:) şimdi gülüyorum ama yakında ağlayabilirim fazla çıkarsam neyse bikaç güne kendimi toparlarım bi ilham gelir inşallah yaa bide lily atama falan demiş ne ataması ben anlamaadım kpss mi yoksa eğer kpss yse benim bildiğim dilek çalışıodu baya o nolduu tercihler ne zaman yapıldıda açıklandı hiç bişey anlamadım valla
Karamelek bende evi anası modundayım. Evde herkesin çalışma saati uyuma saati farklı hepsine özel yemek yapıyorum.
Ev temizliği hergün fix zaten. Birde küçük kıza bakıyorum tam anaç oldum.
Tek başına bir evi çekip çevirmek çok zor.
Pembe, ömms girmişti lily atanamadı.
Biz daha sınava bile girmedik. 1 ay 1 hafta var.
pöööööööffffffff kimsecikler yokkk
benim oruç gene yalan oldu regl olmuşum yahuuu
kız sen kaç gün arayala regl oluyosun
daha ramazan başında hastaydın ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?