ne var yani bizle paylaşsann ben paylaşırdım mesela sizinle ahahahahbana ne bane virmem oni sana o benumdur benum.
az az az azzzzzzzzzzzzzzzzzz
beyendinmiiiii gız ama o benimdur haberin ola bieaz bencilimdir bu konularda bilesun
canım spora başlayınca kaslar şişiyor ve bir süre değil kilo vermek almış gibi bile çıkabiliyorsun
daha sonra kasların alışacak ve kilo vermen devam edecek
he he rüyaya bak 101.11 çok komik bir rakam ya
küsaratları da hatırlamışsın ben rüyalarımı hiç ayrıntılı hatırlıyamam
offff aslında bugün kabak aldım bendemi yapsam
benm mücverin alt kısmı pek kızarmamış midem bualndı

ayy inanmıyorm neden girmiyorsun pembiş 1 hafta erteleseniz olmuyormuİnşallah başarılı olursun canım ben giremicem kpssye o hafta abimin nişanını yapmaya karar verdik konyada olucaz yatırdığım paralarda yandı yazık bee:)
Canım vitamin al günlerdir çok yoruldunn ya da vitaminli meyve ye bir tatlı kaşığı pekmez ye süte karıştırıp falan enerji vericek ek besine ihtiyacın var sanırsam
daha ne yicemmm bee öğlen akşam güzel deilmi bi kahvaltı az sankimmmm
belki başarılı olcaksın bence bu hakkını öldürme
ayyyy benimde çok ihtiyacım var yahuukızlar ben çıkıyorum kızıımı uyutacam sonrada kendimi yoldurmaya gidecem
orman kaçkınlarına döndüm hem belki yarın yüzmeye giderim belli olmaz
şimdiden hazırlığımı yapıyım

haftaya bende giderim artık
kurbana kadar 6 kilo bile veririz yeterki kaçamak yapmayıp dikkat edelimkızlar hepinize hayırlı Cumalar
bir öncekinde yazmıştım ama kopyala yapıştr derken gitmiş:26:
ben sabah 74,0 çıktımtartı 73,8-74 arası gitti geldi 74te durdu
sabah güzel bir kahvaltı ettim reçel yemiyorum artık haftada 1 yapcam onu öle karar verdim ama o da çok canım isterse mecburi bırakmıcam kendimi
işte bakalım birazcık uğraşıp kurbanda 70in altını görmek istiyorum sanırım 4kg verebilirim değil mi?:44:
haaaa bu arada sende bizim gibi hergün tartılmaya başladın