benm tatlandırıcı gayet iyi
1 tk katyorm gayet güzl oluyo
hehe kötü yapmyon kız babanda diyet kek yer işte ne olcak
bende yulaf hakkımı kullanmadm daha katzinin dün yaptığı kurabiyeden yapcam
1000 tl yetmiyormu ohaaa
ama ev kirası bilmem ne doğrudur yavrumm
allah yardmcınz olsun nediyim
laa adresini ver sana burdan kargo yapıp yollıym
ailenizin kıymetini bilin iştee
random.. aman dikkat et adamcagız midesi bozulup isal olmasın. yazık valla işi gücü vardır onun. ben evdeyim de rahatım allahtan ev arkadasım filan da yok
şu dukan topiğine 2 soru sordum cevap vermemişler aralarında car car konuşuyolargirip ''allah belanızı versin'' yazıcam o olucak töbe töbe
geçen gün pudingten verdim ona da, yedi bişey demedi. midem kötü oldu falan derdi o. onun bünyesi kuvvetlidir maşallah diyim. ona çekmemişim. anam gibi yamuğum ben.
hemen etkilenirim her şeyden.
babam bizim diyet şeylerine çok meraklı ztn ya. yeşil çay içiyoduk biz annemle. kıskanıyodu. şimdi o da içiyo ahahahah
onu burda yazanlara yapıyoruz biz bazen ya
biri bişey soruyo kimse cevap vermiyo falan
bi cesaretle tatlandırıcı ve çavdar unu kullanarak ıslak kek yaptımyalnız bu tatlandırıcı denen şey bana çok tatsız geldi hamurundan biraz tattım da az gibi geldi bana. bi de şu ishal olayından korkuyorum:26: güzel olmazsa puding yapıp üzerine dökerim, babama pasta niyetine veririm artık ahahahaha ne fena evladım ben yaaa
ayda 1000 tl yetmiyo yemin ederim size. bu seneye kadar öğrenim kredim kredi kartım vs vardı da bu sene öğrenim kredim kesildi. 1500tl geçiyoken elime artık 1000tl geçiyo. bakalım nası olucak. gerçekten eskişehir çok pahalı. hele son 2 senedir ev kiraları o kadar arttı ki anlatamam. en kıytırık 1+1 evlerin kiraları bile 500 tl.. kışın doğal gaz ve diğer faturalar vs vs derken dünya kadar oluyo. kiraz mevsiminde kirazın kilosu 10 tlydi abartmıyorum. en dandik şeylerin fiyatı bile gerçekten pahalı.
onu burda yazanlara yapıyoruz biz bazen ya
biri bişey soruyo kimse cevap vermiyo falan
allah belamızı versin o zaman
şu dukan topiğine 2 soru sordum cevap vermemişler aralarında car car konuşuyolargirip ''allah belanızı versin'' yazıcam o olucak töbe töbe
kek pişti. yuttum hemençok heyecanlıyım puhahahah
Yazdığın şeyin başına kitabı okudum yazsaydin cevap verirlerdi
kitabı okumayan cvp vermiyorlar
random nasıldı tadı
Yulafla yapsaydin kayıl kayil olurdu
Yazdığın şeyin başına kitabı okudum yazsaydin cevap verirlerdi
kitabı okumayan cvp vermiyorlar
random nasıldı tadı
Yulafla yapsaydin kayıl kayil olurdu
domuzlar
bencede böööööggggggayet güzel olmuş valla
ama çok susattı lan tatlandırıcıdan heralde
yulaf kepeğiyle tatlı hayal edemiyorum ben ya bööğğ
gelip burda okumasınlar böyle dediğini aşdldhfgsjlaşlksjh
aynen ben krep yaptım resmen yiyemedimbencede böööööggggg
bugüne kadar yulaf kepeği ile yaptğm en güzel şey
acılı kıtırlarım
hamburgerim
bide helva
az öncede lorlu mayalı çörek yaptm oda güzel oldu
onun haricinde hepsi bööööğğğğğğğ krep bile çok harika değil
çullanırlar üstüne ahahah
çok şükür kazasız atlattım bugünü
ps günüm
sabah
yumurta salatası
peynir
domates salatalk
öğlen
ciger
salata ayran
1 çaybardağı zencefilli tarçnlı süt
akşam
fırnda tavuk soğan biber domates(kim demişti knorrun çeşnisi çok güzel poşette pişiyor diye onu kim dediyse öpüyorm)
yarm kase yoğurt salata
3 minik lorlu çörek
bugün elektrik fat. felan ödemeye gittim evdede hareket yaptm
su 3 lt yakn yeşil çay 2 bardak
ps günüm
sabah
yumurta salatası
peynir
domates salatalk
öğlen
ciger
salata ayran
akşam
fırnda tavuk soğan biber domates(kim demişti knorrun çeşnisi çok güzel poşette pişiyor diye onu kim dediyse öpüyorm)
yarm kase yoğurt salata
3 minik lorlu çörek
toz kullanyorm canm dukan sayfasnda görmüştüm salep gibi oluyor tadıaynen ben krep yaptım resmen yiyemedim
menü güzel tatlım
zencefili toz olarak mı kullanıyosun
selam bende çok beyeniyorum knorun çeşnisini enfes bir tat arada yaparım bende ben genelde öğlen yemeğinde yiyorum tok tutuyor yumurta salatası nasıl bişey merak ettim yazarsan sevinirim ben menünü beyendim sadece affına sığınarak söylemek istedim ciyerle tavuk aynı gün olmasaydı daha iyi olurdu benim düşüncem bu ama yinede sebze ve yoğurtla dengelemişsinnn
sabah yazmıştım yediklerimi öğlen peynirli börek yedim 2 dilim 2 bardakta açıkve şekersiz çay yeşil çayım bitmiş maalesef yarın hemen alıcam misafirler gitti bende hemen oğlanı okuldan alıp eve döndüm çok yorulmuştum maalesef yemek yapmadım kolay bişeyler ayarladım biberli yumurta yaptım 3 yumurta ve 5 biberden yanına2domates ve 1 kupa ayranla eşimlebirlikte yedik oğlumada peynirli sandviç yaptım onun yumurtayla pek arası yok maalesef şu ana kadar 2 litre su içtim 3 litreye tamamlarım yatana kadar bugün böyle geçti
herkez gitmiş bende çıkçam birazdan ben yarın anneciğime gidiyorum oğlumun hafta içi okulu olduğu için hafta içi gidemiyorum o yüzden yarın gidiyorum muhtemelen akşam girip menü paylaşımı yaparım hiç vaktim olmuyor annemlere gidince nete girmeye hem kotalı hemde annem kızıyor beni görmeye geldin kalk onun başından diyor hepinizi öptüm iyi akşamlar
bencede böööööggggg
bugüne kadar yulaf kepeği ile yaptğm en güzel şey
acılı kıtırlarım
hamburgerim
bide helva
az öncede lorlu mayalı çörek yaptm oda güzel oldu
onun haricinde hepsi bööööğğğğğğğ krep bile çok harika değil
çullanırlar üstüne ahahah
gelip burda okumasınlar böyle dediğini aşdldhfgsjlaşlksjh
ps günüm
sabah
yumurta salatası
peynir
domates salatalk
öğlen
ciger
salata ayran
akşam
yarm kase yoğurt salata
3 minik lorlu çörek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?