Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

random.. aman dikkat et adamcagız midesi bozulup isal olmasın. yazık valla işi gücü vardır onun. ben evdeyim de rahatım allahtan ev arkadasım filan da yok

geçen gün pudingten verdim ona da, yedi bişey demedi. midem kötü oldu falan derdi o. onun bünyesi kuvvetlidir maşallah diyim. ona çekmemişim. anam gibi yamuğum ben.
hemen etkilenirim her şeyden.

babam bizim diyet şeylerine çok meraklı ztn ya. yeşil çay içiyoduk biz annemle. kıskanıyodu. şimdi o da içiyo ahahahah

ay kıyamam minnoş baba ya

onu burda yazanlara yapıyoruz biz bazen ya

biri bişey soruyo kimse cevap vermiyo falan

allah belamızı versin o zaman

Laaa ne kötüsün heee tadını beğenmediği ne varsa üstüne puding döküp babasına kakalıyo ahahahahah adam seni okutmak için kendi yediklerinden kısmış senin yaptıgına bak nankör kediii Ayrıca soğan suyu deyip geçme hem tadı çok güzel hemde her derde devaaa vucutta ne ödem bırakıyo ne iltihap ne baş ağrısı

Osmanın masraflarınıda unutmamak lazım tabiiii:) buarada saydığın zayıflamak için yapılan zımbırtılardan bi çoğunu yaptım herçeşit ilaç içtim resmennn:):)):)

onu burda yazanlara yapıyoruz biz bazen ya

biri bişey soruyo kimse cevap vermiyo falan

AHAHAAHAHAH bi Erol Taş gülüşü patlattımm resmenn

allah belamızı versin o zaman

Ağzından sel alsınnn

şu dukan topiğine 2 soru sordum cevap vermemişler aralarında car car konuşuyolar girip ''allah belanızı versin'' yazıcam o olucak töbe töbe

kek pişti. yuttum hemen çok heyecanlıyım puhahahah

Yazdığın şeyin başına kitabı okudum yazsaydin cevap verirlerdi
kitabı okumayan cvp vermiyorlar

random nasıldı tadı
Yulafla yapsaydin kayıl kayil olurdu

Yazdığın şeyin başına kitabı okudum yazsaydin cevap verirlerdi
kitabı okumayan cvp vermiyorlar

random nasıldı tadı
Yulafla yapsaydin kayıl kayil olurdu

gayet güzel olmuş valla
ama çok susattı lan tatlandırıcıdan heralde
yulaf kepeğiyle tatlı hayal edemiyorum ben ya bööğğ

gayet güzel olmuş valla
ama çok susattı lan tatlandırıcıdan heralde
yulaf kepeğiyle tatlı hayal edemiyorum ben ya bööğğ
bencede böööööggggg
bugüne kadar yulaf kepeği ile yaptğm en güzel şey
acılı kıtırlarım
hamburgerim
bide helva
az öncede lorlu mayalı çörek yaptm oda güzel oldu
onun haricinde hepsi bööööğğğğğğğ krep bile çok harika değil
gelip burda okumasınlar böyle dediğini aşdldhfgsjlaşlksjh

çullanırlar üstüne ahahah

çok şükür kazasız atlattım bugünü
ps günüm
sabah
yumurta salatası
peynir
domates salatalk

öğlen
ciger
salata ayran

1 çaybardağı zencefilli tarçnlı süt

akşam
fırnda tavuk soğan biber domates(kim demişti knorrun çeşnisi çok güzel poşette pişiyor diye onu kim dediyse öpüyorm)
yarm kase yoğurt salata

3 minik lorlu çörek

bugün elektrik fat. felan ödemeye gittim evdede hareket yaptm
su 3 lt yakn yeşil çay 2 bardak

aynen ben krep yaptım resmen yiyemedim

menü güzel tatlım
zencefili toz olarak mı kullanıyosun

selam bende çok beyeniyorum knorun çeşnisini enfes bir tat arada yaparım bende ben genelde öğlen yemeğinde yiyorum tok tutuyor yumurta salatası nasıl bişey merak ettim yazarsan sevinirim ben menünü beyendim sadece affına sığınarak söylemek istedim ciyerle tavuk aynı gün olmasaydı daha iyi olurdu benim düşüncem bu ama yinede sebze ve yoğurtla dengelemişsinnn

aynen ben krep yaptım resmen yiyemedim

menü güzel tatlım
zencefili toz olarak mı kullanıyosun
toz kullanyorm canm dukan sayfasnda görmüştüm salep gibi oluyor tadı
içine süttozuda konuluyor ama benim yok diye koymadm

hehe haklısn canm
ama ben dukan diyeti yapıyorm
protein ağırlklı besleniyorum
bugün gene protein sebze günüm
sen bide yarın gör sırf protein olcak

sabah yazmıştım yediklerimi öğlen peynirli börek yedim 2 dilim 2 bardakta açıkve şekersiz çay yeşil çayım bitmiş maalesef yarın hemen alıcam misafirler gitti bende hemen oğlanı okuldan alıp eve döndüm çok yorulmuştum maalesef yemek yapmadım kolay bişeyler ayarladım biberli yumurta yaptım 3 yumurta ve 5 biberden yanına2domates ve 1 kupa ayranla eşimlebirlikte yedik oğlumada peynirli sandviç yaptım onun yumurtayla pek arası yok maalesef şu ana kadar 2 litre su içtim 3 litreye tamamlarım yatana kadar bugün böyle geçti

bu arada knorrun çeşnisini beğendiğim için öpüyorm demedim
bana hiç uygun bişe değil çok kötü tadı var
midem bir acaip şuan
knorr gelsinde ben ona bir çeşni yapaym satışlarda patlama yaşasn hahahah

senin menüde güzel olmş
ögleni gene iyi atlatmmşsn canm
biberli yumurtayı bende çok severim

yumurta salatasnı sormuşsun onuda unuttum kusurabakma
haşlanmış yumurtayı doğruyorsun içinede yeşilsoğan taze nane maydanoz doğruyorsun bazları domatesde katıyor
limon tuz pulbiber ekliyorsun çok güzel oluyor diyetde olmasak z.yağda ekledinmi süper süper süper oluyor

herkez gitmiş bende çıkçam birazdan ben yarın anneciğime gidiyorum oğlumun hafta içi okulu olduğu için hafta içi gidemiyorum o yüzden yarın gidiyorum muhtemelen akşam girip menü paylaşımı yaparım hiç vaktim olmuyor annemlere gidince nete girmeye hem kotalı hemde annem kızıyor beni görmeye geldin kalk onun başından diyor hepinizi öptüm iyi akşamlar

benim annemde çağırıyor adanaya gel 3 4 gün kal diyor
sırf diyetim bozulcak diye gitmiyorm
bayramdan sonra deyip erteliyorm
sanada iyi eğlenceler canm fazla kaçırma yemekleri

gelip burda okumasınlar böyle dediğini aşdldhfgsjlaşlksjh

amaaaan teker teker gelsin kırolar

ben dukanda o paket çeşnilerin yasak olduğunu okumuştum bi yerde ama :26: light puding tipi şeyler de yasak. ama paket çeşni konusunda emin olamıyorum saçma olur yasak olması.
menüne gelince güzel olmuş ben de kaçamak yapmadan bitirdim bu günü ama hala isalden kıvranıyorum 2 gün oldu geçmedi. bugün akşama kadar geçmezse bırakıyorum demiştim kendime. ve bırakıyorum. randomla konuştuğumuz şekilde devam edeceğim artık. bugün arkadaşımla görüştük ve ne bu halin korkunç görünüyosun suratın bembeyaz dedi. halsizdim çok gerçekten.
markete çıktım sebze filan aldım. yazarım adam gibi menüleri artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…