dur bakalımmm önce sakin olcaz delirme benim gibi
bugun olmamış tabii ki ama yarından itibaren baştan başlamaman için bi sebep yok. sanırım sen zaten normal bi kilodasın şu an. en azından ben öyle biliyorum.
simitten zarar gelmez. benim tarafımdan tescilliyarım simit yenebilir gayet de. ama ölçüsünü kaçırdıysan olmaz tabii.. senin beslenme tarzını çok fazla bilmiyorum ama cips gibi kesinlikle yasak olan şeylerden uzak durcaz mecburen:26: benim cipse düşkünlüğüm yok gerçi. ama üzülme hepimiz cozutuyoruz böyle. ama düzeliyoruz
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR
biraz önce kahvaltımı yaptım şöyleki
1 kupa yeşil çay 2 dilim çavdar ekmeği 1 salatalık 1domates söğüş yaptım birazda labne peyniri sürdüm ekmeğime çok güzelde doydom ara yapamıycam çünkü okul saatine denk geliyor birde misafir var öğleden sonra öğlende yapacağım şeylerden yerim azar azar böyle işte akşam belli değil onuda yedikten sonra yazarım
nerelerdesiniz huuuuuu uyanın artık
afiyet olsun güzel bi kahvaltı olmuş.
ben de dün dukan yüzünden isal oldum biliyosunuz. hiç bi zaman dukan yapıp da kabız olan tiplerden olamadım. 1 tatlı kaşığı tatlandırıcı tüketmiştim alt tarafı.. yulaf kepeği de 1buçuk kaşıktı. anlamıyorum neden böyle gece bayılacaktım halsiz düştüm başım filan nası dönüyo anlatamam size. uzandım hemen. gece boyunca wc yatak arası mekik dokudum. ne yaptıysam gecmedi. normalde aspirin kola isale iyi gelir. ama bu bile çözmedi yani... tüm bu olumsuzluklara rağmen bu sabah 64.9 çıktım tartıda...
dün randomla da gülnurla da konuştuk... bıraksam mı bırakmasam mı dye.. ama bu sekilde veriyoken gözüm de yemiyo açıkcası bırakmayı.. korkuyorum verdiğim kiloları geri alıcam diye. kilo bile değil çünkü malum.. su atıyorum sadece..[/Q
çok kötü bir durum bu yaa çok dikkat et kendine bide mümkün oldukça bol su iç dediğin gibi vücut su kaybediyor bu durum vücudu halsiz bırakıyor canım korkmakta haklısın bırakmamalısın belki ama allah korusun ya bu şekilde devam ederse ishalin ne yapıcaksın gerçi yeni başladın galiba onunda etkisi olabilir sen vücudunu tanıyorsun onun için oygun olan neyse onu yap tatlım güzel bir kahvaltı yap bence kendine gel
GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR
1 kupa yeşil çay 2 dilim çavdar ekmeği 1 salatalık 1domates söğüş yaptım birazda labne peyniri sürdüm ekmeğime çok güzelde doydom ara yapamıycam çünkü okul saatine denk geliyor birde misafir var öğleden sonra öğlende yapacağım şeylerden yerim azar azar böyle işte akşam belli değil onuda yedikten sonra yazarım
ishal kadar berbat bişey yok yaa.. madem bu kadar kötü etkileniyosun bırak dukanı bizim gibi devam et, akşam da konuştuk zaten..afiyet olsun güzel bi kahvaltı olmuş.
ben de dün dukan yüzünden isal oldum biliyosunuz. hiç bi zaman dukan yapıp da kabız olan tiplerden olamadım. 1 tatlı kaşığı tatlandırıcı tüketmiştim alt tarafı.. yulaf kepeği de 1buçuk kaşıktı. anlamıyorum neden böyle gece bayılacaktım halsiz düştüm başım filan nası dönüyo anlatamam size. uzandım hemen. gece boyunca wc yatak arası mekik dokudum. ne yaptıysam gecmedi. normalde aspirin kola isale iyi gelir. ama bu bile çözmedi yani... tüm bu olumsuzluklara rağmen bu sabah 64.9 çıktım tartıda...
dün randomla da gülnurla da konuştuk... bıraksam mı bırakmasam mı dye.. ama bu sekilde veriyoken gözüm de yemiyo açıkcası bırakmayı.. korkuyorum verdiğim kiloları geri alıcam diye. kilo bile değil çünkü malum.. su atıyorum sadece..
Katzi ishalin kesin çözümü enerji içeceği
Eğer devam etmekte kararlıysan enerji içeceği al birkaç tane olunca içersin
Anında kesiyor
Doktor tavsiyesi bana
teşekkürler fıstık. aklımda bu not aldım.Katzi ishalin kesin çözümü enerji içeceği
Eğer devam etmekte kararlıysan enerji içeceği al birkaç tane olunca içersin
Anında kesiyor
Doktor tavsiyesi bana
günaydın kızlar
benim heyecanla beklediğim börek işi haftaya kaldı. gelmiyo misafirlermoralim bozuldu resmen. dün o kadar temizlik yaptım. yırttım kendimi neyse..
sabah klasik kahvaltımla güne başladım.. misafirlere ıslak kek yapcaktım yaaaa.. yarın da bi güzel yiycektim ama şimdi göz göre göre yaparsam koca tepsiye dalarım.o yüzden düşündüm ki tatlandırıcı ve çavdar unuyla mı yapsam acaba keki.. ama katzicimin tatlandırıcı yüzünden hastalanması beni korkuttu ya:26: katzi senin tatlandırıcının markası ne yavrum?
ishal kadar berbat bişey yok yaa.. madem bu kadar kötü etkileniyosun bırak dukanı bizim gibi devam et, akşam da konuştuk zaten..
bu sabah yarım biber yedim zaten. yavaş yavaş bırakayım dukanı.
bunu ilk defa duyuyorum aklımızda bulunsun
gerçi benim emerji içeçeği içmem yasak
sabah kahvaltn güzelmiş canm afiyet olsnGÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR
bende takita kullanıyorm bana niye etki etmiyo laaaaaaaannnnnnafiyet olsun güzel bi kahvaltı olmuş.
dün randomla da gülnurla da konuştuk... bıraksam mı bırakmasam mı dye.. ama bu sekilde veriyoken gözüm de yemiyo açıkcası bırakmayı.. korkuyorum verdiğim kiloları geri alıcam diye. kilo bile değil çünkü malum.. su atıyorum sadece..
ayyyy çok kötüügünaydın kızlar
benim heyecanla beklediğim börek işi haftaya kaldı. gelmiyo misafirlermoralim bozuldu resmen. dün o kadar temizlik yaptım. yırttım kendimi neyse..
sabah klasik kahvaltımla güne başladım.. misafirlere ıslak kek yapcaktım yaaaa.. yarın da bi güzel yiycektim ama şimdi göz göre göre yaparsam koca tepsiye dalarım.o yüzden düşündüm ki tatlandırıcı ve çavdar unuyla mı yapsam acaba keki.. ama katzicimin tatlandırıcı yüzünden hastalanması beni korkuttu ya:26: katzi senin tatlandırıcının markası ne yavrum?
sabah kahvaltn güzelmiş canm afiyet olsn
öğlenide az az atlatrsan güzel olur
vallahi ne misafir alasm geliyo nede misafirliğe gidesim geliyo şu diyet yüzünden:
ben azck iradesizimde hemen dalıyorm poğaça böreğe
bu arada darldm kimse menüme yorum yapmamş diyorsn
bende sana darldm sende hiçbir menüye yorm yapmamşsn
bende takita kullanıyorm bana niye etki etmiyo laaaaaaaannnnnn
bende ishal olmak istiyorm
ben normalde günde 3 4 kez büyük wc ye çkardm
dukana başladığmdan beri 1 kez çıkıyrm
vallahi ben hiçbir diyeti uygulayamıyordum
ilkkez dukanla bukadar istikrarlı devam ediyrm
ben kaçamaklarm olsada dukanı bırakmıcm
ayyyy çok kötüü
lann pırasa nekadar pahalı
dün pazardan alayım dedim 2 tl idi
bu arada sendemi takita aldn
benimki takita hiç bir sorun yaşamadm
katzinin bünyesi kaldırmıyordur belki
geçen sende puding yapmştn bişe oldumu
ben bi küçük kase puding yemiştim. o gün midem bozuldu işte bnm. ama ishal olmadım. belki fazla yeseydim olurdum bilmiyorum. benimki de takitaymış baktım şimdi. meyve şekeri fruktoz yazıyo üstünde. kullanmaya korkuyorum ya. 10 TL de para verdim
benimkindede takita formplus yazıyoben bi küçük kase puding yemiştim. o gün midem bozuldu işte bnm. ama ishal olmadım. belki fazla yeseydim olurdum bilmiyorum. benimki de takitaymış baktım şimdi. meyve şekeri fruktoz yazıyo üstünde. kullanmaya korkuyorum ya. 10 TL de para verdim
offf millet yiyo yiyo 1 grm almıyo dal gibilerben 17ye alıyodum hep. pahalı anasnı satıyım yaa öööf... bilmiyorum kafam çok karışık hem bırakmak istemiyoırum hem bırakmak istiyorum filan.
kilo vermek için kendime ve bedenime yaptığım şu salakça şeylerden nefret ediyorum. ama durduramıyorum da kendimi işte.
benimkindede takita formplus yazıyo
bende 7 küsüre almştm sanrm
ama ben hiçbir sorn yaşamadm
offf millet yiyo yiyo 1 grm almıyo dal gibiler
bizde zayflamak için neyapcamıızı şaşırdk
ne yaptn
dukandanmı bahsediyorsn
yaa şu zamana kadar neler yapmadım ki... lahana çorbası diyeti mi ararsın lahana suyu diyeti mi... soğan suyu kürü mü...5gün 5 kilo diyeti mi.. zayıflama hapları zayıflama kemerleri zayıflama kremleri.. neler neler ya.. hele diyet kitaplarına verdiğim paralarla neler alırdım. öf yani öf.. şu linkteki fotograftaki kitapları görünce bana hak vereceksin
Garip Garip İşler: sevgilim pizza... seni terk etmek zorundayım.
alemsin katzi
allahdan ben bitek dukanı aldım onuda 12 tl ye
bende çok şey denedim
napalım bizde böyle zayflıcaz demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?