alemsin katzi
allahdan ben bitek dukanı aldım onuda 12 tl ye
bende çok şey denedim
napalım bizde böyle zayflıcaz demekki
ben onu 20ye almıştım 1-1buçuk sene önce lol
hatta ben k.kartndaki puanları kullanıp
9 tlye getirmiştim sen herşeyi pahalıya alyorsun
eskişehir istanbuldan pahalı sanırm
eskişehirde her şey çok pahalı yaa
öğrenciyi kazıklıycaklar ya basıyolar kazığı anasını satayım
alemsin katzi
allahdan ben bitek dukanı aldım onuda 12 tl ye
bende çok şey denedim
napalım bizde böyle zayflıcaz demekki
bir tayyip koyuyor zammı birde ordaki esnaflarmı
bu ögrenciler nasıl okusun.........
ben ceviz suyu, keten tohumu, maydanoz suyu, limon elmayla yapılan kür, greyfurtla zayıflama, zerdeçal yoğurt karışımı, kakao içme... anaaaa bunların hepsini denedim laaannn. ha bi de paso yeşil çay içiyorum bi kere de dukan atak yaptım. ben de baya bişey denemişim. ama bakıyoruz. sadece sporun faydasını gördüm. ha bi de ceviz suyunun hakkını yiyeemem
senin şu saydklarınn çoğunu bende denedim
artı olarak
soğan suyu ve lahana çorbası
okuduk işte öyle böyle.. annem babam kendinden kısarak okuttu ama şimdi iş bulamıyorum. reva mı bu bize heeeeee
bi cesaretle tatlandırıcı ve çavdar unu kullanarak ıslak kek yaptımyalnız bu tatlandırıcı denen şey bana çok tatsız geldi hamurundan biraz tattım da az gibi geldi bana. bi de şu ishal olayından korkuyorum:26: güzel olmazsa puding yapıp üzerine dökerim, babama pasta niyetine veririm artık ahahahaha ne fena evladım ben yaaa
ayda 1000 tl yetmiyo yemin ederim size. bu seneye kadar öğrenim kredim kredi kartım vs vardı da bu sene öğrenim kredim kesildi. 1500tl geçiyoken elime artık 1000tl geçiyo. bakalım nası olucak. gerçekten eskişehir çok pahalı. hele son 2 senedir ev kiraları o kadar arttı ki anlatamam. en kıytırık 1+1 evlerin kiraları bile 500 tl.. kışın doğal gaz ve diğer faturalar vs vs derken dünya kadar oluyo. kiraz mevsiminde kirazın kilosu 10 tlydi abartmıyorum. en dandik şeylerin fiyatı bile gerçekten pahalı.
kredin neden kesildi :/
ahahahah ay yazık adamcagıza yaababam hemen anlar benim yemez hiç öyle şeyleri. damak tadı konusunda acaip takıntılı. bi de babam et yemezse doymaz resmen. adam etobur... 50 yaşında ama 40 gösteriyo ve dal gibi incecik yıllardır
isal olayı çok fena valla ben hayatımda hiç böle olmadım. benim bünyem çok hassastır ama belki de ondan byle oldu. gerçi senin de miden bozuldu yani...
benm tatlandırıcı gayet iyibi cesaretle tatlandırıcı ve çavdar unu kullanarak ıslak kek yaptımyalnız bu tatlandırıcı denen şey bana çok tatsız geldi hamurundan biraz tattım da az gibi geldi bana. bi de şu ishal olayından korkuyorum:26: güzel olmazsa puding yapıp üzerine dökerim, babama pasta niyetine veririm artık ahahahaha ne fena evladım ben yaaa
1000 tl yetmiyormu ohaaaayda 1000 tl yetmiyo yemin ederim size. bu seneye kadar öğrenim kredim kredi kartım vs vardı da bu sene öğrenim kredim kesildi. 1500tl geçiyoken elime artık 1000tl geçiyo. bakalım nası olucak. gerçekten eskişehir çok pahalı. hele son 2 senedir ev kiraları o kadar arttı ki anlatamam. en kıytırık 1+1 evlerin kiraları bile 500 tl.. kışın doğal gaz ve diğer faturalar vs vs derken dünya kadar oluyo. kiraz mevsiminde kirazın kilosu 10 tlydi abartmıyorum. en dandik şeylerin fiyatı bile gerçekten pahalı.
ailenizin kıymetini bilin işteeaynen ya. yemedim yedirdim olay harbi gerçek yani. burdura gidince dolabı açtım baktım da kendilerine bişey almıyolar 3 kuruş fazla gönderelim diye..bana gönderiyolar işte.
ben de 1 dl yerim. baktım midem gene kötü oldu atarım napiyim. tatlandırıcıyı da çöpe atar bi daha almam.
benm tatlandırıcı gayet iyi
1 tk katyorm gayet güzl oluyo
hehe kötü yapmyon kız babanda diyet kek yer işte ne olcak
bende yulaf hakkımı kullanmadm daha katzinin dün yaptığı kurabiyeden yapcam
1000 tl yetmiyormu ohaaa
ama ev kirası bilmem ne doğrudur yavrumm
allah yardmcınz olsun nediyim
laa adresini ver sana burdan kargo yapıp yollıym
ailenizin kıymetini bilin iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?