Pembem....
bu diyetisyen gitmek istediğin diyetisyen ben de sandım ki bir diyetisyene gitmek istiyorsun bu linke de tesadüfen rastladın
ama bu kadın pahalıdır ha... ama senin vermen gereken az sana 1-2 ay falan gel der hani azar azar vermen açısından
bnm diyetisyen de güler yüzlüydü ama bana analiz sonuçlarımı söylemedi ona bozuldum yani sadece vücudunun fazlas duyu gitmiş ama yağda çok azalma olmamış demişti ama değerleri söylememişti bi de doğru düzgün muhabbet fazla etmiyorduk ben soruyordum o eksik cevap veriyordu yani tatmin pek olamıyordum fazla bilgi vermek istemiyordu mesela kalorileri az cok biliyordum ama bana onları öğreticem çok takma şimdi falan diyordu ne var sanki ben ztn biliyorum sadece diyeceği doğru ya da yanlış ya da eksik... doğrusu şu... ama yok ilerleyen zamanlarda öğretecekti neden, daha fazla gideyim diye...
bu metabolizma kısmına gelince... ben bu konuda daha çok yeni 2-3 gün kadar anca olmuştur araştırma yapalı, daha doğrusu bişey ararken başka bişey öğrendim diyelim mesela ben egzersizle yaptıgımızı bazal metabolizmaya eklememiz gerektiğini ondan da aldığımız kaloriyi çıkartmamız gerektiğini yeni öğrendim bilgi tazeyken sen söyleyince paylaşma gereği hissettim konu gelmişken...
Evet bir diyetisyene gitmek istiyorum ama o da bu olsun istiyorum hakkında baya olumlu yazılar var bi çok kişi erimiş ya ama ben şu diyetisyen muhabbetni pek anlamıorum ayda bir kere gidip paramı verilio mesela bu hanım herhafta görüşüomuş danışanlarıyla acaba her hafta paramı vercem anlamadm pek arayıp direk para konusmayada utanıyorum.