Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımGünaydın güzel kadınlar
Ben bu hafta 100 gr artidayim malesef İkizler'in biri hasta 2 gündür sabahı sabah ediyoruz uykusuzluk şisirdi beni de
Bu hafta hazırlıkta olmak istiyorum canlarım
Düzelsin bebem inşallah
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Malesef öyle olmadı canım, sen de kusuruma bakma olur muCumaya kadar fazlasıyla gidecektr , halledersin![]()
Canım tekrar geçmiş olsun. İnşallah bir an önce düzelirsin. Kiraz sapını kortizon yüzünden mi yasakladı doktor. Ben de diyetten acayip sıkıldım ama başka etkenler engelleyince daha çok canım sıkılıyor. Bugünler de geçecek inşallah hepimiz için.Canımlar yarın tartı günü umarım herkes istediği eksiyle gelir![]()
Ben de kendimi çok eksik hissediyorum buraya çok sık giremiyorum diye ama çok az kaldı her şeyin yerli yerine oturmasına, hakkınızı helal edin ihmal ediyorsamMenü yazamadım ama diyet dışına çıkmadım. Kortizon kullanmaya başladım inşallah sorun çıkmaz yarın, kiraz sapı da yasaklandı ne yapacağım bilmiyorum. WC işi de sıkıntıya girmeye başladı.. Diyet yapmaktan istediğimi yiyememekten çok sıkıldım yaaa
![]()
Cok geçmiş olsun canim size deGeçmiş olsun canımher taraf hastalık kaynıyor maalesef
benimkiler burunlar çeşme çocukların
Allah'ım şifalarını versin
![]()
Tebrikler canım süper arada kaçamaklar olmasa daha cok gidecegine eminim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım![]()
Sağol canım benim, inşallah yakında toparlamış olurumGeçmiş olsunönce sağlık gerisi hallolur
Harika ötesi bir eksi tebrik ediyorum
Tebrik ederim joucum harikasın![]()
Yok kuzum ya kayinvalideme gidiyorum bayadir gitmiyorduk anneme en son kalmıştım uzak olmak zorAnacuguna mi gidiyon askim
Teşekkür ederim kuşum, okullar başlamadan çok şiddetli bel ağrım başlamıştı, onun için tomografi mr falan çekildi (zaten fıtığım vardı), hem omurgada ödem olmuş hem de omurganın kalça kısım bitişinde çökme kırığı oluşmuş. O yüzden iğne tedavisi başlandı canım (3 farklı iğne kullanıyorum, biri kortizon). Ben 5 yıldır ara ara kortizon tedavisi görüyorum zaten (tiroid bezi iltihabı yüzünden) o yüzden etkisini biliyorum canım.Canimm neden kortizon a başlandı çok geçmiş olsun kuzum ilaçlar sisirir sen sıkma canını
Size de çok geçmiş olsun canım, hastalık sezonu başladı desene. Çabucak atlatsınlar inşallah.Geçmiş olsun canımher taraf hastalık kaynıyor maalesef
benimkiler burunlar çeşme çocukların
Allah'ım şifalarını versin
![]()
Cok gecmis olsun cnm. Rabbim sifa vdrsinTeşekkür ederim kuşum, okullar başlamadan çok şiddetli bel ağrım başlamıştı, onun için tomografi mr falan çekildi (zaten fıtığım vardı), hem omurgada ödem olmuş hem de omurganın kalça kısım bitişinde çökme kırığı oluşmuş. O yüzden iğne tedavisi başlandı canım (3 farklı iğne kullanıyorum, biri kortizon). Ben 5 yıldır ara ara kortizon tedavisi görüyorum zaten (tiroid bezi iltihabı yüzünden) o yüzden etkisini biliyorum canım.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Başlangıcın hayırlı olsun canımEn son tartı attığımda sanırım 64 kiloydum şu anda 65.2 benide alır mısınız takımlara diyetisyene başladım. Bu sefer menümü düzgün aticamEllssa
Boncuk2307
Bence çok güzel gitmiş canım, tebriklerGünaydın canlarım
Geçen hafta cuma 81,600
Bugün 80,850
750 gram gitmiş hiç yoktan iyidir çok kaçamak yaptım bu hafta
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Tebrik ederim kaptanım, güzel eksiGeçen hafta 61,60
Bugün 61,10
-500 grm
Bu hafta çok zorladı beni , o kadarki dikkat ettim yürüyüş yaptım ,bu kadar gitti , farkettim ki bu hafta tarhana yememisim
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3663513
Regl gelmeden şişkinliği gelmiş demek kigünaydınlar
reglim yakın onun etkisiyle sanırım + geldim.
geçem cuma 75.0 olsa gerek.
+650gr
kaptanım kusura bakma lütfen.
tomrs
Ellssa
Boncuk2307
Tebrik ederim canım, eksi candırKilo bildirimi
Geçen hafta 67.00
Bu hafta 66.80
-200 gr
Az da olsa eksiye döndük şükür
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Eki Görüntüle 3663525
Oooooo gözlerim kamaştı, harikasın canım tebrikler
Tebrik ederim canım güzel eksi
Başlangıcın hayırlı uğurlu olsun canım
Tebrik ederim kaptanım, eksi olsun yeter ki
Çok geçmiş olsun canım, yavrucuğa acil şifalar diliyorumGünaydın güzel kadınlar
Ben bu hafta 100 gr artidayim malesef İkizler'in biri hasta 2 gündür sabahı sabah ediyoruz uykusuzluk şisirdi beni de
Düzelsin bebem inşallah
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Tebrikler canım
Tebrik ederim canım güzel eksi. 6lar hoşgelmiş
Amin canım çok teşekkür ederimCok gecmis olsun cnm. Rabbim sifa vdrsin
Kilo bildirimi
Geçen hafta 67.00
Bu hafta 66.80
-200 gr
Az da olsa eksiye döndük şükür
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Eki Görüntüle 3663525
Kilo bildirimi
Geçen hafta 85.8
Bugün 87.2
Fark +1.4
Oran% -1. 631
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Kaptanlarım özür dilerim. Kortizon tedavisine başladım, ne yaptıysam eksiye geçemedim. İlaç kullanımı bitene kadar izne ayrılmak istiyorum.
Tebrikler canim Çok güzel eksi maşallah
Tebrikler canim
TebriklerGünaydın
Hayırlı Cumalar olsun hepimize
Önce Perşembe menüsü sonra kilo resmî
Perşembe menüm
12:30
2 haşlanmış yumurta
Lorlu ıspanak salatası 2 kaşık kadar
1 ıspanaklı börek
1 avuç fıstık
1 avuç çekirdek
1 havuç
18:30
Patlıcan kebabı
1 lavaş
Ayran
Spor
40 dk yoga
Kitap
Benim Uzak Güneşim
Ve akşam dayanamayıp yediğim lavaş etkisini gösterdi maalesef
Eki Görüntüle 3663541
Geçen Cuma 74.9
Bugün 74.7
Fark 200 gram
Boncuk2307
Purple58
Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versinGünaydın güzel kadınlar
Düzelsin bebem inşallah
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
TeşekkürlerHarika bir eksi aşkım tebrikler
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Cok geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin inşallahTeşekkür ederim kuşum, okullar başlamadan çok şiddetli bel ağrım başlamıştı, onun için tomografi mr falan çekildi (zaten fıtığım vardı), hem omurgada ödem olmuş hem de omurganın kalça kısım bitişinde çökme kırığı oluşmuş. O yüzden iğne tedavisi başlandı canım (3 farklı iğne kullanıyorum, biri kortizon). Ben 5 yıldır ara ara kortizon tedavisi görüyorum zaten (tiroid bezi iltihabı yüzünden) o yüzden etkisini biliyorum canım.
Cok teşekkür ederim canımTebrik ederim canım çok güzel eksi
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Bence çok güzel gitmiş canım, tebrikler
Tebrik ederim kaptanım, güzel eksi
Regl gelmeden şişkinliği gelmiş demek ki
Tebrik ederim canım, eksi candır
Oooooo gözlerim kamaştı, harikasın canım tebrikler
Tebrik ederim canım güzel eksi
Başlangıcın hayırlı uğurlu olsun canım
Tebrik ederim kaptanım, eksi olsun yeter ki
Çok geçmiş olsun canım, yavrucuğa acil şifalar diliyorum
Tebrikler canım
Tebrik ederim canım güzel eksi. 6lar hoşgelmiş![]()
Cok teşekkür ederim canımTebrikler canim Çok güzel eksi maşallah
Tebrikler canim
Tebrikler
Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin
Teşekkürler
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Amin canım teşekkür ederimCok geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin inşallah
Cok teşekkür ederim canım
Cok teşekkür ederim canım![]()