Arkadaslar herkese merhabaa... Öncelikle size kendimle ilgili bir anıdan söz etmek istiyorum. Üniversite sınavlarına hazırlanırken hem cevre baskısı hem tek eglencemin abur cubur olması sebebiyle 50 kilo ile basladıgım sınav maratonunu 64 kiloya cıkarak tamamlamıştım. Boyum da çok kısa oldugundan inanılmaz kötü bir görüntü oluşmuştu. Bir de genç kızsın, e yasıtların dal gibi ortada geziyorlar, arkadaslarım helee uzun zamandır beni görmeyenler eleştiri yagmuruna tutuyorlardı beni. Azmettim, sınav biter bitmez yürüyüşlere basladım, hergün 2 saat yürüdüm ve bir ayda aldığım 15 kilonun 6 sını verdim. Geriye kalanlar da yıl içinde eridi gitti ama midem büyümüştü birkere ve yeme alışlkanlıgım bozulmuştu.
Şimdi 24 yasımı bitiriyorum, 56 kiloyum. Kilolarım artık eskisi gibi hızla gitmiyor ve sanki tüm kilolarım basen bölgesinde toplanıyor, bölgesel olarak alıyorum. Şu an hedefim iki ay içinde 48 kiloya düşebilmek. Bunun için yarından tezi yok haftada 3 gün tempolu bir şekilde yürüyecegim tıpkı eskisi gibi ve düzenli beslenecegim. Diyete baslarken buradan ve sizlerden gerekli moral ve motivasyonu bulacagımı düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bir günlük gibi düzenli bir şekilde yazabilecegimi sanmıyorum amaa 56 kilo ile basladıgım bu günden itibaren kilolarımı verdikçe sizlerle paylaşacagım...
Şimdi 24 yasımı bitiriyorum, 56 kiloyum. Kilolarım artık eskisi gibi hızla gitmiyor ve sanki tüm kilolarım basen bölgesinde toplanıyor, bölgesel olarak alıyorum. Şu an hedefim iki ay içinde 48 kiloya düşebilmek. Bunun için yarından tezi yok haftada 3 gün tempolu bir şekilde yürüyecegim tıpkı eskisi gibi ve düzenli beslenecegim. Diyete baslarken buradan ve sizlerden gerekli moral ve motivasyonu bulacagımı düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bir günlük gibi düzenli bir şekilde yazabilecegimi sanmıyorum amaa 56 kilo ile basladıgım bu günden itibaren kilolarımı verdikçe sizlerle paylaşacagım...