menümü paylasiyorum ondan sonra hemen dusa ter icinde kaldim vallahiiiii, bu arada facede yeni foto koydum kizlarrr yorum yapinn hadi hadii
sabah (saat 9.30)
2 dilim siyah ekmek
yarim kk beyaz peynir, 1 ince dilim salam
3 zeytin
salatalik, yesil cay
1 kepekli diyet bisküvi ve yarim brezel (dün yedigim simit gibi sey, linkte koymustum)
1 kücük kase yogurtlu makarna (kücük kardesimin kalanidi, ögle makarna yediler benimkiler o anda ben ac degildim, sonra kardesimin kalanini yedim 3-4 cataldi anca fazla degildi.
aksam (saat 4)
10 tane felan tam saymadim yaprak sarmasi + pulbiberli yogurt
1 tane dünden kalma tavuk kanadi (mangalda yapmistik)
yemekten sonra canim asiri tatli cekti kardesimin cikolatali pudingten bi kac kasik yedim, zaten cok vermedi bana cadi
su: 1,5 litre felan yatana kadar daha icerim
spor: 45dk tempolu crosstrainer + 20dk bikini fatburner workout
yesil cay: 2 kupa, birazdan 1 kupa daha icerim
uhhh yarin tartilma günüüüü, bu arada annem bugün yeni tarti almis kölndeki eve sakin kilo alipta gelme yanima diyo bide bana
sabah (saat 9.30)
2 dilim siyah ekmek
yarim kk beyaz peynir, 1 ince dilim salam
3 zeytin
salatalik, yesil cay
1 kepekli diyet bisküvi ve yarim brezel (dün yedigim simit gibi sey, linkte koymustum)
1 kücük kase yogurtlu makarna (kücük kardesimin kalanidi, ögle makarna yediler benimkiler o anda ben ac degildim, sonra kardesimin kalanini yedim 3-4 cataldi anca fazla degildi.
aksam (saat 4)
10 tane felan tam saymadim yaprak sarmasi + pulbiberli yogurt
1 tane dünden kalma tavuk kanadi (mangalda yapmistik)
yemekten sonra canim asiri tatli cekti kardesimin cikolatali pudingten bi kac kasik yedim, zaten cok vermedi bana cadi
su: 1,5 litre felan yatana kadar daha icerim
spor: 45dk tempolu crosstrainer + 20dk bikini fatburner workout
yesil cay: 2 kupa, birazdan 1 kupa daha icerim
uhhh yarin tartilma günüüüü, bu arada annem bugün yeni tarti almis kölndeki eve sakin kilo alipta gelme yanima diyo bide bana