• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

menümü paylasiyorum ondan sonra hemen dusa ter icinde kaldim vallahiiiii, bu arada facede yeni foto koydum kizlarrr yorum yapinn hadi hadii:1:

sabah (saat 9.30)
2 dilim siyah ekmek
yarim kk beyaz peynir, 1 ince dilim salam
3 zeytin
salatalik, yesil cay

1 kepekli diyet bisküvi ve yarim brezel (dün yedigim simit gibi sey, linkte koymustum)

1 kücük kase yogurtlu makarna (kücük kardesimin kalanidi, ögle makarna yediler benimkiler o anda ben ac degildim, sonra kardesimin kalanini yedim 3-4 cataldi anca fazla degildi.

aksam (saat 4)

10 tane felan tam saymadim yaprak sarmasi + pulbiberli yogurt
1 tane dünden kalma tavuk kanadi (mangalda yapmistik)

yemekten sonra canim asiri tatli cekti kardesimin cikolatali pudingten bi kac kasik yedim, zaten cok vermedi bana cadi:1:

su: 1,5 litre felan yatana kadar daha icerim
spor: 45dk tempolu crosstrainer + 20dk bikini fatburner workout
yesil cay: 2 kupa, birazdan 1 kupa daha icerim

uhhh yarin tartilma günüüüü, bu arada annem bugün yeni tarti almis kölndeki eve sakin kilo alipta gelme yanima diyo bide bana:52:

aynen öylee yavruuuuuummmm:113::113::113::113::113::113::113:

kız tırlatmaayın toplaması zor oluyor sonraaa ben bugün çok iyiyim ama yemeklerle aram süper iyi yedim bugün püfffff
kız tırlattık derkene, pozitif anlamda:16::16::16:
gece gece gülme krizlerine girdikkkkk karşılıklı:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:60::60::60::60::60::60::60:
bu gece de devam inşallah kız seni de katarız muhabbete:34:

sadisim o kerebic tatlisi olmasaydi daha iyi bi menü olacakti, ama begendim yinede afiyet olsun, o tatlidan benmde canim cekti aksam aksam:1: sporunu yap sakin unutmaaaa!

pembisimmm patates kizartma günümüydü sizde dün:1: yemeseydin keske, o zaman haftasonu dikkat edeceksin ona göre, eger yine cok yersen sakin buraya gelme sakinnnnn:52: heheheheheh abindemi zayiflamak istiyor:1: erkekler kulubü diyebisey olsaydi keske haha komik olurdu :D

aboww hani nerde sizin menüleriniz bakiyim:20: yoksa bozdunuzmu diyeti unutmayin yarin cuma büyük günnnn

Son düzenleme:
neredesiniz keleeee:1: bizim oranın şivelerinden hehehe kele demek neredesiniz kız gibi eheheh
akşam akşam çenemmi düşük neee menümü yazayımda ders çalışcam efeyi babasına sattım bugün arabayla biyere gittiler fırsatı değerlendireyim:52::52::52::52::52:
sabah
yumurta
1 buçuk dilim tahıllı ekmek
yarım kk peynir
1 çk nutella
limonlu maydanoz

1portakal

2 kerebiç tatlısı(öğle yemeğimin yerine)

1 elma

4 yk tavuklu patates yemeği(patatesi azdı anca yarım patates)
salata
2 yk yoğurt

spor şimdilik yok ama bugün çok hareketliydim saat 10dan sonra bisiklet binerim
su 1buçuk lt felan ama 2 yaparım yeşilçayda 2 bardak
kız menüyü beğendim:34:
tatlı da çok kalorili gibi gözükmüo sankim:1:
afiyet olsun:56:

selammm bacılarımmm ben geldim lilymmmm özledim sizi valla ama burdayım yaaa çok koşuşturmalı zamanlar geçirdim ailemde bazı sağlık sorunları vardı kardeşim rahatsızdı annemlerde kaldım bir süre hiç vaktim yoktu eve döndüm artık sizinle görüşücem artık çok şükür kardeşim iyileşti ayyy çok özlemişim yazmayı:23::23:
bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun

sadisim o kerebic tatlisi olmasaydi daha iyi bi menü olacakti, ama begendim yinede afiyet olsun, o tatlidan benmde canim cekti aksam aksam:1: sporunu yap sakin unutmaaaa!

pembisimmm patates kizartma günümüydü sizde dün:1: yemeseydin keske, o zaman haftasonu dikkat edeceksin ona göre, eger yine cok yersen sakin buraya gelme sakinnnnn:52: heheheheheh abindemi zayiflamak istiyor:1: erkekler kulubü diyebisey olsaydi keske haha komik olurdu :D

aboww hani nerde sizin menüleriniz bakiyim:20: yoksa bozdunuzmu diyeti unutmayin yarin cuma büyük günnnn
kız anneciğin düşünüp tartı almış valla senin bu diyet işi süpermiş...
bizde daha yeni alındı o da yani dijital olması için o kadar dil döküp aylarca bekledikten sonra...
yemek konusunda da rahatsın maşallah:nazar:
valla bizde az yağlı yiyen de yok, etsiz sebze yiyen de....
bu arada bnm için cumalar hiç de büyük gelmiyor artık
sıradan bi gün sanki....
tabii senin kadar hevesli gitmiyor bnm diyet serüvenim belki ondandır:34:
bana gelince ztn 1 haftadır diyet miyet kalmadı:50:
neyse haftaya kadar düzelirim:34:

menümü paylasiyorum ondan sonra hemen dusa ter icinde kaldim vallahiiiii, bu arada facede yeni foto koydum kizlarrr yorum yapinn hadi hadii:1:

sabah (saat 9.30)
2 dilim siyah ekmek
3 zeytin
salatalik, yesil cay

1 kepekli diyet bisküvi ve yarim brezel (dün yedigim simit gibi sey, linkte koymustum)

1 kücük kase yogurtlu makarna (kücük kardesimin kalanidi, ögle makarna yediler benimkiler o anda ben ac degildim, sonra kardesimin kalanini yedim 3-4 cataldi anca fazla degildi.

aksam (saat 4)

yemekten sonra canim asiri tatli cekti kardesimin cikolatali pudingten bi kac kasik yedim, zaten cok vermedi bana cadi:1:

uhhh yarin tartilma günüüüü, bu arada annem bugün yeni tarti almis kölndeki eve sakin kilo alipta gelme yanima diyo bide bana:52:
cnm menün güzel brezel ne diye linke bakmadım ama biliyorum sanırım,
pudingden bikaç kaşık yemişsin, makarnan da azmış ztn sporunu da yapıyorsun
bu kadar kasma, inan dün o kadar çok okudum ki beslenme ile ilgili, dedim ben aç yaşıyoırummmmm
yetersiz besleniyorm hissine kapıldım ztn diyetisyenin verdikleri bni yemekten bıktırıordu eski aç kalma moduna geri döndüm ondan veremiyorum sanırım:44:

selam kızlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
bugün kadınlar günü nedeniyle sevkli eylem yaptık
okula gitmedik ama gitsem daha iyiydi evde çok yoruldum
oğlumun öğretmenide eyleme katılmış o da okula gitmedi
çocuklarla kafayı yedim bugün
he bide kadınlar günü şerefine bide gidip ağda yaptırdım
yolunmuş pilice döndüm :52::52::52::52:

kızlar yarın tartılma günü
amaaaa ben bugün kebapları götürdüm
yarın tartıda çooook çıkacam kesin :53: böyle olacam

menümü yazıyımda üstümden şu yükü atıyım

sabah
sirkeli su
herzamanki klasik kahvaltıma ek olarak azıcık kızarmış yumurta

öğlen ağdacı, sağlık ocağı derken yemek iyemedim
sadece bir fincan sade türk kahvesi içtim

saat 5 gibi küçük bir parça tandır ekmeği ve birkaç çatal kuru biber salatası
ve 2-3 çatal süs biberi salçası ile yapılmış makarna (acıdan zıpladım resmen)

akşam
birkaç şiş adana,soğan-biber salatası,küçük bir dilim ekmek

evet bugün menü fiyasko biliyorum ama akşam yemeğinde yine kaynanamlardaydım
sonuç herzamanki gibi berbat bir akşam menüsü
tek teselli fazla ekmek yemedim
bugün spor yok yarın salona gidecem of ya gene heryerim ağrıyacak.

sabah (saat 9.30)
2 dilim siyah ekmek
3 zeytin
salatalik, yesil cay

aksam (saat 4)

ulen o resimden sonra ye gitsin sarmaları sen ne olmuşsun ölee afet afetttt maşşallahh hehehe
menü güzel spor hele harika gaza geldim bisikletimi getireyimde yarımsaat 40 dk bineyim:D dizi izlerken
kız tırlattık derkene, pozitif anlamda:16::16::16:
gece gece gülme krizlerine girdikkkkk karşılıklı:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:60::60::60::60::60::60::60:
bu gece de devam inşallah kız seni de katarız muhabbete:34:
yok kızzz dün gece ders çalışcaktım sohbete daldım kaldıı bugünde dizi izliyormm yeni başladı yorum yapıp çıkcamm
vallahii sınavı geçemezsem senden bilirim eheheheheh:60:
kız menüyü beğendim:34:
tatlı da çok kalorili gibi gözükmüo sankim:1:
afiyet olsun:56:
canııııııııımmmmm aslında şerbetli değil ama o üstündeki köpüğe şeker koyuyorlarmışşş
ama o köpük olmayınca çok yavan :D
selammm bacılarımmm ben geldim lilymmmm özledim sizi valla ama burdayım yaaa çok koşuşturmalı zamanlar geçirdim ailemde bazı sağlık sorunları vardı kardeşim rahatsızdı annemlerde kaldım bir süre hiç vaktim yoktu eve döndüm artık sizinle görüşücem artık çok şükür kardeşim iyileşti ayyy çok özlemişim yazmayı:23::23:
bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun
merhaba esin hoşgeldin aramıza umarım tekrar ayrılmazsın:)
işlerini halledip düzeltmişsinn
ne yaptın kilo aldınmı pekiiii
harikasın yaaa :60:
yolunmuş piliç haa tavukda değill
kız en iyisini yapmışsın bende hiç evdeyapmam:D
kızlar yarın tartılma günü
amaaaa ben bugün kebapları götürdüm
yarın tartıda çooook çıkacam kesin :53: böyle olacam
bende bugün çokkkk yedim yaaa:(((
bende sendenimmm
menümü yazıyımda üstümden şu yükü atıyım

sabah
sirkeli su
herzamanki klasik kahvaltıma ek olarak azıcık kızarmış yumurta

öğlen ağdacı, sağlık ocağı derken yemek iyemedim
sadece bir fincan sade türk kahvesi içtim

saat 5 gibi küçük bir parça tandır ekmeği ve birkaç çatal kuru biber salatası
ve 2-3 çatal süs biberi salçası ile yapılmış makarna (acıdan zıpladım resmen)

akşam
birkaç şiş adana,soğan-biber salatası,küçük bir dilim ekmek

evet bugün menü fiyasko biliyorum ama akşam yemeğinde yine kaynanamlardaydım
sonuç herzamanki gibi berbat bir akşam menüsü
tek teselli fazla ekmek yemedim
bugün spor yok yarın salona gidecem of ya gene heryerim ağrıyacak.
adana şiş yedinn offfff hemde 1 kaç şişşş haa neyse ekmek yememişsin sonuçda adanada ızgara tatlım üzme kendinii

kızlar süper bir fikrim var
yarın ve hafta sonu lili yok ya
bizde kilo bildirimi yapmayalım nasıl ama
he he bugün çok yedim böylesi işime geliyor :1::1::1::1::1:

merhaba melekçim lilyle başlayanlardan biride bendim sağolsun canım liymmm vee minikkim çok yardımcı ve destek oldular bana
65 kiloyla başlamıştım diyete hedefim 55 ti yaklaşık 3 ayda hedefime indim şu an 52 kiloyum istediğimdende fazlası gitti ama ben memnunum gerçi eşim ve kayınvalidem pek memnun değil bu durumdan ama ben çok memnunum onlar tombiş seviyorlarmış kilo al diyorlar ama istemiyorum ben bu kiloları vermek için çok çabaladım çok çalıştım allaha çok şükürde başardım tabiiki koruyorum kilomu dikkat ediyorum bende yediklerimi yazarım yorum yaparsınız bende sizin yediklerinize yorum yaparım tabii isterseniz :34::34::34:

kız anneciğin düşünüp tartı almış valla senin bu diyet işi süpermiş...
bizde daha yeni alındı o da yani dijital olması için o kadar dil döküp aylarca bekledikten sonra...
yemek konusunda da rahatsın maşallah:nazar:
valla bizde az yağlı yiyen de yok, etsiz sebze yiyen de....
bu arada bnm için cumalar hiç de büyük gelmiyor artık
sıradan bi gün sanki....
tabii senin kadar hevesli gitmiyor bnm diyet serüvenim belki ondandır:34:
bana gelince ztn 1 haftadır diyet miyet kalmadı:50:
neyse haftaya kadar düzelirim:34:

annem zamaninda az ugrasmadi beni zayiflatmak icin simdi kilolar gidince öyle bi seviniyorki :1:
bizim evde yemekler genelde az yagli olur o yönden sansliyim galiba. annem yagli yemekleri yiyemiyor, bizde öyle yani. anneannem bile yemeklerine cok az yag koyar, mesela salatayi yagsiz yapar hep:1:
sebzeyi bizde hep etli yeriz ama. diyetim iyi gidiyor evet allaha sükür:52: ama iste bazende börek cörek, kekler, tatlilar felan yapyor annem o zaman bende tutamiyorum kendimi:17:
haftaya düzelirsin sen kuzum merak etme seni gaza getiririm ben:54:

cnm menün güzel brezel ne diye linke bakmadım ama biliyorum sanırım,
pudingden bikaç kaşık yemişsin, makarnan da azmış ztn sporunu da yapıyorsun
bu kadar kasma, inan dün o kadar çok okudum ki beslenme ile ilgili, dedim ben aç yaşıyoırummmmm
yetersiz besleniyorm hissine kapıldım ztn diyetisyenin verdikleri bni yemekten bıktırıordu eski aç kalma moduna geri döndüm ondan veremiyorum sanırım:44:

brezele tuzlu simit diyelim:1: evet bugün herseyden azar azar yedim, hele sarmadan 10 tane felan yedim normalde daha cok yerdim yani diyet yapmadan önce:53: offf ne kadar pis bogazmisim ben yaa.

abowww agda nasil yaptirdin yaa okurken bile hertarafim agridi birden:1: seninde kadinlar günün kutlu olsun sekerim

ulen o resimden sonra ye gitsin sarmaları sen ne olmuşsun ölee afet afetttt maşşallahh hehehe
menü güzel spor hele harika gaza geldim bisikletimi getireyimde yarımsaat 40 dk bineyim:D dizi izlerken

:17: sadisimm cok tsk ederimmm coook utandim simdi höhöhöhö. aman deme öyle yaa zaten kendimi suan zor tutuyorum sarmalari yememek icin, hele soguk olunca tadi daha güzel oluyor:52:
gaza getirecem hepiniziiiii:23: kiz getir bisikletini dizi izlerken yap iste ne güzel..

hiiih bu söylediklerine gercekten cooook mutlu oldum sadisimmmmmm:54:

düzenli spor yapıyorum rejime yenı basladım 3gun oldu yesılcay sık ıcıyorum sabah kahvaltılık gevrek oglen meyve aksam esımle gunluk yaptıklarım ne olursa aksam gene yesilçay meyve ve duzenlı spor salonunan gıdıyorum hedefim 52 hı cumartesı odul gunlerım mıdeye nasıl sızce bole verırımıyım

kızlar süper bir fikrim var
yarın ve hafta sonu lili yok ya
bizde kilo bildirimi yapmayalım nasıl ama
he he bugün çok yedim böylesi işime geliyor :1::1::1::1::1:
hehehe ben kilo verdim regl olduğum haldee yarın bilidirim yaparım ahahahahahah

kalbim o fotoğraf nerde kız ben niye göremedim
kız kendi facesindeee
merhaba melekçim lilyle başlayanlardan biride bendim sağolsun canım liymmm vee minikkim çok yardımcı ve destek oldular bana
65 kiloyla başlamıştım diyete hedefim 55 ti yaklaşık 3 ayda hedefime indim şu an 52 kiloyum istediğimdende fazlası gitti ama ben memnunum gerçi eşim ve kayınvalidem pek memnun değil bu durumdan ama ben çok memnunum onlar tombiş seviyorlarmış kilo al diyorlar ama istemiyorum ben bu kiloları vermek için çok çabaladım çok çalıştım allaha çok şükürde başardım tabiiki koruyorum kilomu dikkat ediyorum bende yediklerimi yazarım yorum yaparsınız bende sizin yediklerinize yorum yaparım tabii isterseniz :34::34::34:
çok güzelll yaaa bende 72 ile başladım 1 ayda 6 kilo verdim ama ozamandan beri halen aynı kilodayım:D
sen iyi burayı bırakıp almamışsın ben burdan az uzaklaşsam dikkat etmiyormm
annem zamaninda az ugrasmadi beni zayiflatmak icin simdi kilolar gidince öyle bi seviniyorki :1:
bizim evde yemekler genelde az yagli olur o yönden sansliyim galiba. annem yagli yemekleri yiyemiyor, bizde öyle yani. anneannem bile yemeklerine cok az yag koyar, mesela salatayi yagsiz yapar hep:1:
sebzeyi bizde hep etli yeriz ama. diyetim iyi gidiyor evet allaha sükür:52: ama iste bazende börek cörek, kekler, tatlilar felan yapyor annem o zaman bende tutamiyorum kendimi:17:
haftaya düzelirsin sen kuzum merak etme seni gaza getiririm ben:54:

brezele tuzlu simit diyelim:1: evet bugün herseyden azar azar yedim, hele sarmadan 10 tane felan yedim normalde daha cok yerdim yani diyet yapmadan önce:53: offf ne kadar pis bogazmisim ben yaa.

abowww agda nasil yaptirdin yaa okurken bile hertarafim agridi birden:1: seninde kadinlar günün kutlu olsun sekerim

:17: sadisimm cok tsk ederimmm coook utandim simdi höhöhöhö. aman deme öyle yaa zaten kendimi suan zor tutuyorum sarmalari yememek icin, hele soguk olunca tadi daha güzel oluyor:52:
gaza getirecem hepiniziiiii:23: kiz getir bisikletini dizi izlerken yap iste ne güzel..

hiiih bu söylediklerine gercekten cooook mutlu oldum sadisimmmmmm:54:
canıımmmmm utanma kızzz bence 3 5 resim daha ekle lütfeeeeeeeeeennnnnnnnn

Back
X