Arkadaşım yaşın küçük ve çok net düşünemiyorsun.merhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
size böyle bi teklif gelse sevgilinizden ne cevap verirsiniz?
yorumunuz için teşekkürler
O evler ya fuhuş yada madde bağımlılarının partileri için kullanılıyor. Okadar haberlere çıktı. Sonra kapıda sivil narkotik yada ahlak polisi bekliyor ise pisi pisine izlenmeye alınma. Az bekleyin yaz geliyor piknik yaparsınız. Ama halka açık gözler önünde biyer olsun.merhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
ayyy midem kalktıBen gunluk kiralik evlere guvenmiyorum ya.
Kamera falan koyulmayacagi ne malum...
Cogu zaten sevisme amacli kullaniliyor.
Yemek yedigim masanin ustunde 12 saat once bi baskasi fantezi yapmış olabilir.
Ben bu sebeplerden kabul etmezdim.
Çok şey yaşadınız ama dine bağlı. .o zaman neden burda soruyorsun ki git o haldekızlar haklısınız günlük kiralık eve bakış açımız farklı ama üç yılda çok şey yaşadık tabi sınırlarımızı koruduk kendisi de evlenmeden ileriye gidecek biri değil. dine bağlı.
merhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
Masum deye bır erkek yoktur.gıtme bence sonra pısmanlık mesajları atarsın buraya.suprızın yerını deyısın bencemerhaba öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum ve ben de aranıza katılmak istedim. ben 19 sevgilim 23 yaşında ve benim için sürpriz yemek hazırlamak istiyor. bunu günlük bi ev kiralayıp orda yapmak istiyor. ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum kullanılıyormuş gibi. abarttığımı bildiğim halde böyle düşünüyorum. sizlere de sormak istedim.
sizce haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?