Günlük kiralık evde kalmak. Çok tuhaf hissediyorum yardım edin lütfen.

Konu sahibesi bu kadar bayan gitmeyin diyor evlisi var bekari kucugu var buyugu bahcesi var bagi var git me yin cokta guvenmeyin kibarca reddedin hem geceye kalmaya gerek yokki gunduzde oluyor bi tarz saygisizliklar

dün bu videoyu izledim.
Eğer sevgiliniz sizinle sadece cinsellik için birlikteyse sizi ev gibi yalnız ortamlara davet eder diyordu.
BiLeMicEm

iğrenç geliyor bana o tarz evler günde kmbilir kaç kişi kullanıyor. ve amaçta belli bırk öyle bir eve girmeyi koltuğuna bile oturamam ben

ben olsam ben de garipserdim içime sinmezdi.içime sinmeyen yere de gitmezdim...

Mönüde fırında mercimek mi? Yemeyin sakin bu numaraları,gitmeyin...

Arkadaşım yaşın küçük ve çok net düşünemiyorsun.
Şimdi bu kiralık ev ne kadar hoş bir ortam olabilir ki? İstediği süslemeyi yapsın Ziya beyin köşküne dönüşmeyecek o mekan. Muhtemelen, ne idiğü belirsiz bir yatak, pek de hijyenik olaman bir iki sofa ile sevimsiz bir ambians olacak. O evin tek amacı var anlayacağın, arkadaşının aklında olan şey de o.

Paraya kıyıyorsa boğazda yemeğe falan götürsün. Tatlıyı Arnavutköy'de alırsınız, sonra da evine bırakır seni.

Son düzenleme:
O evler ya fuhuş yada madde bağımlılarının partileri için kullanılıyor. Okadar haberlere çıktı. Sonra kapıda sivil narkotik yada ahlak polisi bekliyor ise pisi pisine izlenmeye alınma. Az bekleyin yaz geliyor piknik yaparsınız. Ama halka açık gözler önünde biyer olsun.

Şu yeterli olur sanırım: Sevişmek istemiyorsan gitme
Bir o öper, bir sen öpersin, alır yürürsünüz. Bu makina böyle işler.
Pişman olacaksan hiç bulaşma.

Sahi su erkek milletinin de sana yemek yapayim olayi var ya.
Goren de manti acacak sanir. Hep makarna yapiyorlar... pfff.

Bon cok gozol mokorno yoporom. Aferin tatli cocuk.

Esim de cok guzel menemen yaptigini iddia etmisti. "Eve atma planin varsa insan gibi soyle" deyip ilk ben eve atmistim.

Cidden olay sevisip sevismemek degil. Pis o evler ya.

Günlük kiralık evler aslında şehir dışından gelen insanların kalabilmeleri için yurtdışından alınmış bir konsept. Ama maalesef ülkemizde saatlik kiralama bile yapılıyor,amacı kötü yani. Yaşınız da henüz küçük. Benim kardeşim sizden sadece 1 yaş küçük. Ben onun erkek arkadaşıyla öyle bir eve gitmesini düşünmek bile istemiyorum.
Dine bağlı bilmem ne diye de fazla güvenmeyin. Dine öyle çok bağlı erkeklerin sevgilisi de olmuyor genelde. Ya sözlü oluyorlar ya evli. Kız arkadaşı günlük eve de davet etmezler, sanmıyorum

Çok sürpriz olmuş gerçekten :)haberin yokmuş gibi davran yemeği görünce :)yemek sonrası da okadar para verdiğiniz ev boşa gitmesin tavla falan oynayın evde

Kız aklı kaz aklı..Deyimine örnek olmamak için saçma sapan şeyler yapma bence..

Ben gunluk kiralik evlere guvenmiyorum ya.
Kamera falan koyulmayacagi ne malum...
Cogu zaten sevisme amacli kullaniliyor.
Yemek yedigim masanin ustunde 12 saat once bi baskasi fantezi yapmış olabilir.
Ben bu sebeplerden kabul etmezdim.
ayyy midem kalktı

Çok şey yaşadınız ama dine bağlı. .o zaman neden burda soruyorsun ki git o halde

YANİ ben ön yargılı olmak istemem ama ateş barut var ortada
Önce masum bir şekilde elini tutmak tan başlar sonra sonu allah korusun nerelere kadar gider
Tabi genede siz bilirsiniz ama bence denemeyin gitmeyin
Yemeğide size çok isterse evlenince yapsın ......

Masum deye bır erkek yoktur.gıtme bence sonra pısmanlık mesajları atarsın buraya.suprızın yerını deyısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…