Günlük kiralık evde kalmak. Çok tuhaf hissediyorum yardım edin lütfen.

Bir anlık birşey boşluğuna gelir insan nefsine yenik düşer. İşin sonu istemediğin gibi sonuçlansın istemiyorsan bence hiç bulaşma bu işe.

evli biri olarak söylüyorum kesinlikle ateşle barut yan yana durmaz yapma bence sonrada pişman olabilirsin

Bence de gitmeyin ve duygularınızı açıkça belli edin o tarz yerleri sevmediğinizi söyleyin illa ev lazımsa arkadaş evi yok mu?
Belki çok kötü bir niyet yok ama sonucu bilemezsiniz oraya gidince romantik masaya kendinizi kaptırıp başka şeyler de yapabilirsiniz ama sizin için sorun değilse gidin
Ben olsam kesinlikle gitmezdim çünkü gidince kabul etmiş gibi oluyorsunuz bir şekilde gönlünüzü alıp ikna edebilir birseyler yaşamaya pişmanlık olmasın sonra :)

Bacim bebim icin surpriz yemek hazirlamak istiyor diyorsun...
Adam surprizi aciklamis zaten bunun surprizi mi kaldi...
Kalabalik bir ortamda da bas basa konusabilirsiniz sonucta...
Bir abla olarak dikkatli olmani oneririm

Şimdi bu tek taraflı bişey değil ki erkek arkadaşı sınırları aşmayacak belki o an konu sahibi de isteyip arzulayıp birlikte olabilir. Sonucuna katlanamayacağı bir işe hiç bulaşmasın..
Ben kendimden biliyorum. Biz dini nikahımızı nişanda yaptık eşimle ailemin de bilgisi dahilinde ama birlikte olmak için düğünü bekleyecektik. Eşim geldi evime ve ikimiz de istedik arzuladık o an gelişti. Bazen insan istemese bile kendine karşı koyamıyor nefsine yenik düşüyor. Biz zaten dinen evliydik ve nikah tarihimiz falan alınmıştı oyüzden benim pişman olacağım bişey olmadı ama herkesin yaşamı farklı.

Güveniyorsan gerçekten buraya sormazdın,kaldı ki ne yaşamak istersen onu seçeceksin burada insanlar sana git veya gitme diyecek ama senin gerçekten istediğin ne? Bunun cevabı da kimsede değil yine sende.Ben üniversitedeyken öğrenci evine gidiyordum eşimin(o zamanlarki sevgilim),rahatsızlık duymadım benim tercihimdi,yaşanılanlar da kimseyi ilgilendirmezdi,kimseye de bu konuda akıl danışmadım.Nişanlıyken ayrı şehirlerde çalıştık,tatil günlerinde buluştuk,otellerde kaldık yine çevremden kimse neden nasıl gibi bir sorgulama yapmadı, şu an evliyiz hayatımın en güzel günlerindenmiş o günler de,şu an olduğu gibi,iyi ki de yapmışım asla pişman olmadım...

Goren de 40yildir taniyo sancak kalbuki yeri gelirse 40 yıllık kocanın napcani bilemezsin maaşallah bu 3 yılda çözmüş ben koca mi çözemedim 3 yılda

açık konuşmak gerekirse sevgilin artık ilişkinin cinsellik aşamasına geçmek için sana yol yapıyor, bunu anlamayacak birşey yok.

Aynen buraya yazdığın gibi söylersin :

...ben rahat edemem elin evinde... 3 yıldır sevgiliyiz ona çok güveniyorum masum olduğunu biliyorum onun yanında güvende de hissediyorum ama konu otel ya da günlük eve gelince çok tuhaf hissediyorum...

Kendin pişir kendin ye türü bir yere gidip mangal yapın. Hahaha :)

Ben okurken eşim - o zaman sadece sevdicegimdi- benim bulunduğum şehre gelmişti. Otelde kalmıştık. Ben istemiştim ben planlamistim vs. Böyle hissetmemistim. Eğer bu fikir seni rahatsız hissettiriyorsa yapma. Günlük evler özellikle. Kalem, saat vs şeklinde kendi hafızasına kaydeden gizli kameralar var. Pille çalışıp iyi kötü çekim yapıyor. Kendi içinde olan usb belleğe kaydediyor vs sevgiline güvenirsin ama kiraladığı eve ve sahibine güvenme derim ben.

Ya o evlerpis oluyor kim bilir nereleri pisletiyorlar üsyğnkörü temizleyip çıkıyotlatmış bence hiç kabul etmeyin.ateş barut ilişkisinden hiç söz etmiyorum bile

Ayyy cok korkunc bi fikir aman ha sakin gitme guveniyorum diye bisry asssslaaaaa olamaz insan by ya bellimi olur
ahanki o yemege busey koyup sana kotuluk yapti
kameraya cekip sureklu bunu senden isteye bilir hatta bi tik ileti gideyim
satabilrde
olmaz diye bisey yok yavrum neler oluyo Allah korusun
siz en iyisi bi parkta piknik yapin bu daha masum geluyo

19 yaşında bir genç kız ne işi var günlük evlerde, dinine bağlı demişsin dinine baglı bir erkek bir Kadınla aynı evde yalnız kalmamalı, bu kadar güvenmeyin kimseye, ne Gereği var böyle bir riske girmeye ha ben bunların sonucuna katlanırım benim için önemli değil bazı şeyler diyorsan o senin bileceğin iş..

Ben böle bi durumda olsam burdaki arkadaşların ne düşündüğü değil de annem babam ne düşünür ne hisseder böyle bi durumda diye düşünüp öyle karar verirdim

valla biz eşimle 7 sene çıktık. Kiralık eve değil ama evde kimse yokken onların evine çok gieip çıktım. Bazen o bana yemek yaptı bazen de ben ona yaptım. Ama kiralık ev bende kabul etmezdim. Millet neler yapıyor o evlerde. O koltuğa masaya falan oturamam yani içim kalkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…