Günlük kiralık evde kalmak. Çok tuhaf hissediyorum yardım edin lütfen.

Başına bir hal gelmeden o evden çıkarsan yorumum güzin ablanın ki gibi olur,
kızım seni anan kadir gecesinde mi doğurdu

Ben yanlış mı anlıyorum dine bağlı derken dinine bağlı mı demek istediniz ?
Eğer öyle ise ozaman aynı ortamda da bulunması din açısından pek tasvip edilmiyor hani sevgiliniz bununda farkında olmalı sanırım

sevgilinle bir birlikteliğin normalde varsa
bize soracak sorun yoktur demektir amaaaa
cinsel bir bilikteliğin yoksa sakın gitme derimm

Pul koleksiyonu da var mıymış :)
Gitmeni tavsiye etmem. Zaten sana çok değer veriyorsa öyle bir yere sokmaz seni

ben olsam gitmem 3 yılda olsa 6 yılda tek başına bi evde kalmak uygundegil herşey olabilir bunu sende çok iyi biliyosun ben asla böyle bişay kabul etmezdim dinine bağlı dedin ya onu karıştırma bence çünkü dini ne bağlı olan insan sevgili olmanın haram olduğu nu ve bi evde sadece ikinizin kalmasının haram olup uygun olmadığını bilr o yüzden dini inancını karıştırma derim bence gitme o eve

ÇOK GÜLDÜM YAA

yemek komik bir bahane olmuş. 3 yıllık sevgiliiniz böyle mi kandıracağını sanmış sizi.

sevgiline güveniyorsanda o evlere güvenme.kamera falan olursa??

ayrıca o evlere giden kızlara karşı pek hoş bir algı yok. millet kıkırdamaya başlıyor

Aman sakın diyim gitmeyin. Niyet belli. Kizlarimiz saf oldukca cok olur tabi kandiran. Herkesi kendiniz gibi gormeyin lutfen.. Dine bağlıymış pehhhh

Erkek arkadasın senin için değil kendi için sürpriz planlamış canım.
Ben olsam kesinlikle kabul etmezdim ev ne demek ya..Ne evi ne oteli töbeeee..evlenmeden daha

Sakın gitme
güzelce başka yerde ısmarlasın sadece yemek yemekse kabul eder zaten
Ve hiç masum değil..

Yemek hazırlamanın neresi sürpriz oluyor hiç anlamam.
Kocam bana sürpriz yapıpyemek hazırlayacağına güzel bir yere yemeğe götürsün, daha makbule geçer.

Amaç daha fazla yakınlaşmak, belli.

Bana normal geldi. Ne var yahu. İmkansızlıktan bir ev kiralamak sorun değil bence. Siz bilirsiniz.

Neden ev?
Ben bunu anlamadım?
Pikniğe gidilebilir? Güzel bir piknik sepeti hazırlayabilir en basidinden.
Yada başbaşa yemeğe çıkılabilir ama garsoniyer mantığında tek gecelik ev kiralamak tuhaf.
Amacı başbaşa kalmak olabilir anlarım ama top dolaştırmaya gerek yok,açıkça söyleyebilir başbaşa vakit geçirmek istiyorum diye.

Bence gitmemelisin disarda bulusmlisiniz bunu ona nasil anlatirsin bilemem ama hic dogru olmz gibi gitmeniz

Masum olduğuna o kadar da emin olma canım bak her gün ne haberler çıkıyor benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…