Günlük Planlarım

Kremlerimi sürdüm
Yürüyüş yaptım
Kan tahlili yaptırdım değerlerimi ogrenmek için
Olumlama dinledim
Kitap okudum
Gerilim psiko filmi izledim
Kozalak kek yaptım ( yılbaşı için)
Diyet çayımi içtim
Geri dönüşüm ayarladım

Salı çarşamba perşembe
Kremlerimi sürdüm
Yürüyüş yaptım
Sirkeli su ile yüzümü sildim
Biraz kitap okudum
Yeşil çay içtim
Diyet çayımi içtim
Geri dönüşüm ayarladım
Hayvanlara mama verdim
Mum yaktım
Bulaşık Makinesi boşaltım
Kıyafetleri yıkadım çıkardım astım katladim

Cuma Cumartesi Pazar pazartesi salı

Yürüyüş yaptım
Kremlerimi sürdüm
Yüzümü sirkeli su ile sildim
Hayvanlara mama verdim
Geri dönüşüm ayarladım
Kamp için 4 adet malzeme aldım
Yeşil çay içtim
Diyet çayımi içtim
Mum yaktım
Kıyafetleri yıkadım çıkardım astım katladim
Kitap okudum

2025 benim yılım 👊👊🎈

Çarşamba Perşembe cuma cumartesi Pazar pazartesi

Kremlerimi sürdüm
Yüzümü sirkeli su ile sildim
Yürüyüş yaptım
Hayvanlara mama verdim
Geri dönüşüm ayarladım
Kıyafetleri yıkadım çıkardım astım
Diyet çayımi içtim
Yeşil çay içtim
Kitap okudum
Mum yaktım

Sosyal Medya Kullanımı
Dini hayat
Akademik Hayat
İngilizce
Kişisel Gelişim
Para Yönetimi
Annelik
İnsan İlişkileri
Sağlıklı Beslenme
İyi Görünmek
Düzenli ev
2025 yılı ikinci yarısı için hedeflerim ve ilk yarı değerlendirmelerimi sitematik olarak yapmak istiyorum. Burdan ilham alarak kendime konu başlıkları belirledim:

1-
1-Sosyal Medya:
İlk bu konuyla başlamamın nedeni diğer bütün rutinlerimi etkilemesi.
İnstagram hesabım kapalı, isimsiz bir hesaptan sadece beğendiğim hesapları takip ediyorum.
Facebook zaten çok aktif bir yer değil. Telefondan facebook ve youtube shortslara çok bakıyorum, kısacık videolar gibi görünse de çok aldanıyorum totalde çok vaktim gitmiş oluyor.
Youtube: Beni en çok etkileyen durum diziler. Kışın takip ettiğim çok dizi oluyor ve boş vakitlerim youtubedan o dizinin kısa videoları ile geçiriyorum. Bu da tahmin ettiğimden daha çok zamanımı alıyor. Ekim ayına kadar dizi olmadığına göre hayatımı düzene koymak istiyorum. belki böylece yeni sezonda da yeni diziye başlamam ve böyle gider.
Alışveriş uygulamaları da çok zamanımı alıyor, ihtiyacım olmasa bile göz alışverişi yapmayı çok seviyorum. Dışarı çıkıp alışveriş yapma imkanım pek olmuyor, hep internet üzerinden alışveriş yapıyorum.

Yapılacaklar:

1-İş yerinde yarım saatte bir bakıp ne yaptığımı yazmaya başladım, planlarımı da saatlere göre bölüyorum, bu durum zamanın farkında olmamı sağlıyor ve daha çok iş yapabiliyorum.
2-Telefon uygulamaları için saat sınırı koyacağım.
3-İhtiyaç listesi yapıp toplu alışveriş yapmaya ve ihtiyaç yokken boş boş sayfalara bakmamaya karar verdim. Ayrıca 1 ay acil bir ihtiyaç çıkmadıkça bakmayacağım.
4-Akşam evde daha az telefon daha çok kitap okumaya yönleneceğim. Zira çocuklar uyuduktan sonra yorgun oluyorum, uyuyana kadar tüm vaktim telefonda boş geçmeye başladı.

2-DİNİ HAYAT
Hayatımın en öncelik konusu bu olması gerektiği için rutinler bazında ilk bunu düşünmek istiyorum.
Namaz:
Arapça:
Kaç kere başlayıp bıraktım, devam edemedim.
Kuran-ı Kerim:
Dini Okuma
Dini Video:
Fatma Bayram ve Şaban Ali Düzgün dinliyorum ve bana iyi geliyor.

Yapılacaklar:
Namaz:
Ezan okunur okunmaz kılıp, öncelik haline getireceğim.
Arapça: Ekim ayı itibariyle haftada iki gün belirleyip başlamaya niyet ediyorum.
Kuran-ı Kerim: Yıl sonuna kadar günlük düzenli okuyup yarım kalan hatimimi bitirmeyi istiyorum.
Meal: Üç aylarda meal okuması yapmak istiyorum.
Dini Okuma yaparak kendimi geliştirmek istiyorum ama henüz ne okuyacağımı planlamadım.
Dini Video Fatma Bayram ve Şaban Ali Düzgün dinlemeye devam.

Akademik Hayat
Hep ertelediğim ve en sona bıraktığım için bazı günler hiç bakmaya fırsatım olmuyor veya kafam çok yorgun oluyor. Önemli işleri en önce yap ilkesini hala hayatıma odaklayamamnın sonucları bunlar. Her güne bir büyük kurbağa seçip önce onu yapmak istiyorum. Önemsiz ve acil olmayan işler çok hayatımı meşgul ediyor.

Yapılacaklar:
1-Sabahtan en az 30dk büyük kurbağaya odaklanmak, önemsiz işleri öğleden sonraya atmak istiyorum.
2-Böylece elimde yarım olan 3 işi de ağustos sonuna kadar bitirmek hedefim.
3-Kendimi sıkı takip edip, her gün sonunda bugün akademik ne yaptım diye kendimi kontrol edeceğim ve haftalık sıkı kontrollerle öz farkındalığımı arttırmak hedefim.

Back
X