- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
Kıyafetlerinin bollaşması, insana tartının verdiği moralden de iyi geliyor..günaydınnn
akşam bir sürü cıssss yedim.7-8 arası ağır ağır tıkındım durdum.abartmadan her çeşitten tadımlık aldım.yaprak sarma hariç
eve gelişim ve yatışım 12'yi buldu.o kadar yememe rağmen yatarken karnım açlıktan kıvranıyordu.mutlumuyum evet
bu arada maaş günüm yaklaştı kendime kaban alıcam.geçen seneki kabanım bol geliyor
rüyamda beğendiğim kabanı almak içim mağazaya gidiyorum.kadın bedenimi soruyor,eskiden 42 bedendim şu an 40 bedenim zayıfladım ben biliyormusun diye soruyorumsonra 40 beden bana o kadar bol geliyor ki anlatamam hemen 38 beden deniyorum cuk diye üzerime oturuyor.koşup aynadan bakıyorum ki boyumda uzamış.bir seviniyorum ki anlatamam..
of of 38 bedene hasret kaldım.kavuşurum inşallah tez zamanda.

Oh be! Nihayet bir şeyler yemişsin.. Bir şey sayılmaz da.. önceki yediklerine kıyasla..herkese günaydın..........bol güneşli ,hareketli ,bereketli bir gün olur inş.......
dün en son yemeğim; eşimin ark ı gelmişti mangal yaktılar .bende biraz köfte biraz et atıstırdım yanında közlenmiş biber ve domates........
sanıırm saat 16.00-17.00 arasıydı ama tam kestıremiyorum şu an........

Sporda bir nokta var.. O noktaya geldiğinde, yapmazsan eksiklik hissediyor ve vicdan azabı duyuyorsun, gariptir.hastayım bu kadar spor yapanlara....ama ben çok sıkılıyorum ,spor salonuna gitmem lazım sanırım:26::26::26::26:
3.5 ayda 5 kilo haydi haydi verirsin be Mevcancım.. Ayda 1.5 kilo, haftada 400 gr. Yürü, kim tutar seni!40 bedenken 36 beden kıyafet alsam inan bende de işlemez o politika ama 40 ile 38 beden arası 5 kilo farkeder nerdeyse,benim kilom göbek ve simit bölgemde olduğu için zayıflarken de baya baya inceliyorum.58 kiloda 38 beden giyebiliyorum ben.dolabım 38 beden gömlek ve pantolonlarla dolu ama ben halen 40 larda geziyorum..
ve evet şaka gibi şubatın ortasına geldik nerdeyse,haziran 1 deyince 58 kilo olmam lazım.önümde var 3,5 ay vermem gereken 5 kilo:26: