Gurbete alışamamak

Bende doğumdan önce çok rahattım hiç zor gelmiyordu,ne olduysa çocuktan sonra oldu ya ,cuma günü randevu aldım gidicem emzirirken ilaç kullanabilir miyim

Yoo bilir evlenmeden önce sizi tanıyanlar gayet sonunuzu bilmiş uyarmış,Siz eşinizle olmak için göz ardı edip bile bile gelmişsiniz.Burada ailesinden uzağa gelmiş 100 lerce kadın var hepsi az da olsa bu sıkıntıyı yaşamıştır Anormal olan günlerce sabahlara kadar bebeğiniz varken aileniz için ağlayıp gözyaşı dökmeniz.Aynı şeyi kocanız yapsa sizi atıp atıp anasına gitse ,sofrada otururken anamda anam dese normal yani.

40 gün evimde kaldım ondan sonra 1 ay annemlerde kaldım ,2 ,5 ay babası görmedi değil yani,ayrıca eşim hep çalışıyor,tatil falan yok akşam çocuğu 1 saat görüyor ondan sonra çocuğun uyku saati geliyor ,evde olsam ne olmasam ne ,uyuyor çocuk o saatlerde ,kalın bakalım günün 15 saati yanlız başınıza hergün hergün aynı 4 duvarın içinde.piskolejimi kalıyor,yargılmak ne kolay ,aynı ülkede olmam ,neyi değiştiriyor sabah kalkıp anneme gidemiyorum?

Benim öyle yaptığımı kim söyledi size hanfendi? Beni tanıyanlar beni bildiği için değil ,uzaklığın zor olduğunu bildikleri için öyle dedi ,çocuğum olmadan önce ben zorlanmıyordum .

Benim çocuğum olduktan sonra zaten zor gelmeye başladı ,bende tek başımayken zorlanmıyordum.

Bu nasıl bir kafa ya evlenmek için evlenmedim hanfendi eşimi severek evlendim ,Napayım şimdi boşanayım mı kocasız da yaşanıyorsa ben ne diyorum sen ne diyorsun ya,

Benim öyle yaptığımı kim söyledi size hanfendi? Beni tanıyanlar beni bildiği için değil ,uzaklığın zor olduğunu bildikleri için öyle dedi ,çocuğum olmadan önce ben zorlanmıyordum .
Sürekli mutsuz olduğunuzu günde 3-4 posta ağladığınızı yazan sizsiniz.Sizi üzmek istemem ama bu gidişat iyi değil hem karı koca aranızdaki bağı yok ediyorsunuz hemde annenize sürekli giderseniz bebekle babası arasındski bağ hiç oluşmaz bu seferde yuvanız için mücadele etmek zorunda kalırsınız.Dost acı söyler bebeğinizle evinizle ilgilenin eşinizle güzel anlar biriktirin tedavi olun ....

Eşimin yanında ağlamıyorum eşimi akşam 3 4 saat görüyorum sadece ,yalnızım yani anladınız mı.çocuğum oldu diye hayatı kendime zehir mi edeyim.dediklerinizi anlıyorum tedavi da olucam ama ,hep fedakarlık yapan taraf kadınlar olmamalı ,eşimde taşınabilcekken taşınmıyor . Onun için de bizim içinde iyi olacak ama ,o bizi kaybetmeyi göze alıyor .

Bakın detayları bilmem sizin adınıza çok üzgünüm,başta yazdığınıza göre yorum yaptım.Eşiniz sizin ve bebeğiniz için yapabileceği fedakârlığı sırf inadından yapmıyorsa orada eşiniz haksız buna lafım yok ..

Ben 1 sene tek başıma baktım çocuğa bana ahkam kesmeye kalkma ise yaramaz. Senin o küçük gördüğün bir saat adam için ne kadar önemli haberin var mı? Cahil cahil konusuyorsun. Anandan ayrilamayacaksan evlenmeseydin madem

Sende bana ahkam kesmeye kalkma o zaman,ben buraya sıkıntımı paylaşmışım daha çok sıkıntıya sürükleyeceksen ne diye yorum yapıyorsun,çok düşünüyorsa çocuğunu benimle birlikte gelebilir,bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma bence ,ben burada iyi olmadığımı ,çocuğa da iyi gelmediğimi biliyor ,ailemin olduğu şehire taşınabilecekken inatlaşıyor,herşeyi hakedşyor o zaman o adam .1 saat önemliyse ne diye bana git diyor da kendi gelmiyor ? Sen 1 sene bakmışsın diye ben bakmak zorunda mıyım, insanların düşünceleri de fikirleride ruh halledile değişir ömür boyu aynı kişi olamam ,ben bakım beklemiyorum kimseden ayrıca,sadece yanlarında olmak istiyorum

Evet aynen öyle sırf inadından yapmıyor .başta öyle demiyordu halbuki ,yaşadığımız şehir onun iş şartlarına uygun biyer değil ,1 sene boş kaldı evde ,uzağa gitti beni bıraktı ,ben hep sabrettim ,ama hâlâ aynı . Benimde artık yalnızlığa tahammülüm yok

Sizin ki basit aile özlemi değil,arkasında daha derin yaralar var.Verilen sözler tutulmamış ,yanlız bırakılmış,güveni yok edilmiş.Eşinizle açık açık konuşmaktan başka çareniz yok.....

Bende doğumdan önce çok rahattım hiç zor gelmiyordu,ne olduysa çocuktan sonra oldu ya ,cuma günü randevu aldım gidicem emzirirken ilaç kullanabilir miyim
Bence doktorunuza sorun bazi ilaçlar kullanılabiliyor ben 2 ilaç kullaniyorum su anda iyi ki kullanıyorum kullanmasam halimi dusunemiyorum.

Neden peki? Kendi ailesi mi orada?
Bu yaptığı şey çok saçma.
Aile içinde böyle şeyler ortak kadar alınır.
Ben istedim herkes burada yaşayacak diyemez.

Yeni evliyken özlem vs olabilir aileyi gectim insan şehrini bile özlüyor ama yani yook icim daraliyor yok nefes alinmiyor diyip her firsatta aile evine kacmalar orada kalmaya calismak vs normal degil. Cocuk cocuk hareketler yapiyorsunuz daha kendinizi buyutmeden bi de cocuk yapip ayni seylere devam ediyorsunuz." Boyle olacagini bilmiyordum."Neyini bilmiyordunuz acaba cocuk olunca mi bildiniz?
Kocaniza kolaylik diliyorum baska yorum yapilcak bisey yok.

Depresyon nedir duydunuz mu hiç ?

Neden peki? Kendi ailesi mi orada?
Bu yaptığı şey çok saçma.
Aile içinde böyle şeyler ortak kadar alınır.
Ben istedim herkes burada yaşayacak diyemez.
Evet ailesi burda ama ,bekarken de çok burda yaşadığı söylenemez sürekli şehir değiştirmiş biri ,evlenirken de bana 1 2 sene denerz gideriz diyordu,şimdide asla diyor.ben mutsuzum ,git diyor kal istediğin kadar ben bunu istemiyorum ki bunu anlamıyor

Ben bunu kabul edemezdim.
Bir gerekçesi olmalı.
Yani çocuk için eğitim daha iyidir falan anlarım. Yani siz daha gelişmemiş bir şehir diyorsanız hadi bir derece anlarım ama ben istedim olmaz.
O zaman orta şehir bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…