Gurbete evlendiğinize pişman mısınız?

Bende Türkiye içinde ama ailemden uzakta evlendim Pişmanım ama gurbette evlendiğime değil ,,,Evlendiğim için pişmanım hemde hergeçen gün artan bir pişmanlık bu ....hemde köpekler gibi pişmanımmm

niye oyle diyorsun canim yaaa her evlilikte catirtili donemler olur boyle dusunme bence..duzelir araniz insallah...

bende ailemden uzaktayım.ilkönce yaşadığım yeri hiç sevmedim ölsen kapını çalacak kimse yoktu ama şimdi alıştım zor gelmiyo artık bayramlar dışında senağlama

abimin eşi de uzaktan gelme soruyoruz pişman mısın diye ama asla diyor
uzak olsun sevdiğimin yanındayım ya diyor

pismanimm tabikii yaa,nasil olmayimmm,simdiki aklim olsaa hayatta ewlenmesdim diyee kocamin yuzune bile söyluyorummkaydirigubbakcemile3gercekten dusunseydim bnlarii ewlenmessdimm yaa, ama dusunemiyosunnki aslinda 21 yasinda ewlendimm aklimm basindaydii ama,demek diilmisss,bnim babamaa hep derdii seni yakina wericemm sana kahaltiya gelicemm diyeee,ama kadere bakkii kilometrelercee uzagaa,ulke disina gittimm,,bayramlarr cokk koyuyo bana o zmnn artik dayanamiyorumm,en kötü gecen gunlerim bayram gunleri,gelsin bile istemiyorummm,,msnde gorustuk annemlerlee,seslerr boguklanmayaa ,gozler dolmaya basladii,ellmizde olan bisey deilkii hasretlikk zorr yaa cok zorrr,iki tane kizimm warr,onlarii yanimdan ayirmicamm bennn,kisacasii pismanimmm,ewlendiime deil ama hasretttlee gecirdiiim gunler icin pismanimm,simdiki aklim olsaa yurt isina ewlenmesdimmm,goruyorumm gencler ne kadar istekli buraya gelmeyee,söyluyorum anlamiyolarr,senede bi kere grsrzz yeter diyolarr,ama onlarinda yasamalari lazimmm,gormeleri lazimm,o senede bi kree 4 yada 5 hafta gittigindee ailenii gordugunde acaba gercekten yetiyomuu,, banaa yetmiyooooo:çok üzgünüm:i defasindaa 3 ay gittiimmm yinee yetmediii yetmiyoooooooo,ama allahima sukurler olsun mutluu huzurlu bi yuwam warr ,,,,

evet bende esimin yuzune soyluyorum pişman oldugumu simdiki aklım olsaydı daha dogrusu bu kadar koycanı bilseydim uzaga evlenmezdim cok pişmanım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk keske zamanı geri cevirebilsek bazen eşimi o kadar cok kıskanıyorumki annesinin babasının kardeşinin surekli yanında ve diger akrabalarının ozlem cekmedigi icin onu kıskanıyorummmmm.ahhhh akılsız kafam ahhhhhhhh:a015:senağlamasenağlama

bekarken hep farklı bi yerde , farklı insanlarla yeni bi hayata başlayacağımı hayal eder ve bunun için dua ederdim...gerçektende oldu..

pişmanda değilim...yeni hayatımı seviyorum..kayınvalidemle kayınpederimde burda osalar tabi daha iyi olurdu...tek eksiğimiz onların yokluğu..çok seviyorum ikisinide..

bende ailemden uzaktayım bu konuyu gürünce tam benim konum dedim.ailemin her zaman yanımda olmasını isterdim özellikle evlendiginiz şehirde hiç bir akrabanız yoksa o daha bi kötü kendinizi yapayalnız hissediyosunuz ama ne olursa olsun eşimi çok seviyorum ailemden uzak oldugum için üzülüyorum ama eşimle evlendigime hiç pişman degilim

ayy kızlar içim bir garip oldu valla şimdilik ailemin yanındayım ama evlenince bende gurbete gidecem ne yapacam ben nasıl alışacam diye düşünmeye başladım artık bu yorumları okuyunca daha bir kötü oldum burnumun direği sızladı valla rabbim herkese güç kuvvet sabır versin (( pişman ettirmesin inş..

burada ne bir akraba ne bir tanıdık ne de arkadaş
iklimleri bile farklı adananın
ama ben pişman değilim
annem de var burda babamda,kardeşimde,arkadaşımda;hepsi badem gözlüm
allahım şükür sana

Yazilanlari okudumda yurt disina evlenenlerin cogu eslerinden yana degilde uzak oldugu icin pismanlik duyuyorlar bende onlardan biriyim arkadaslar, bana bazen lanetlenmisizde uzaklastirilmisiz gibi geliyor :) saka bir yana uzaktan olmak gercekten cok zor düsünsenize evlenmissiniz ve aillenizden kimseyi evinizde göremiyorsunuz.

Pişman olanlara kızmazlarsa şöyle bir soru yöneltmek istiyorum:

Gurbette yapamayışınızın nedeni, pişmanlığınızın nedeni nedir?

Vee eşiniz iyi , ailesi de iyi diyelim buna rağmen neden pişmansınız?

benim eşim asker...onunla vede mesleğiyle gurur duyuyorum......eee tabi hal böyle olunca gurbet kacınılmaz tabiki...pişman oldugum cok zamanlar oldu ama bir cok zamanda iyikide böyle olmus diyorum....AMA GERCEKTEN GURBET COK ZOR VEDE HERKESİN KALDIRABİLCEGİ BİR SEY DEĞİL...gurbette olanlara allah sabır versin

yaa kızlaar bende uzaga gıdıcem.haftaya nısanım var ve hala aklım karısık uzakta yapabılırmıyım dıye aslında bu yuzden ayrılmayı bıle denedım ama sevdıgımden yapamadım sımdı bu yazıları okuyunca suphelerım artmaya basladı yol yakınken vazmıgecsem.deneyımlerı olan nolur yardım etsın yaa.bogazıma bı dugum oturdu bu yazıları okuyunca herseyı sılıp atasım geldısenağlama

bencede çok zor eşimi çok kıskanıyorum inanmıcaksınız ama gerçekten kıskanıyorum ailesi yakınında diye ya ben ufffff

bazen cok pismanlik duyuyorum.hatta kizmayin kinamayin arkadaslar ama kapris bile yapiyorum kendi kendime keske o zaman esimin ailesindende uzak olsaydik diye,kiskaniyorum napiyim püff dese yanlarina kosacak mesafedeler..

dün akşam ilk kez pişman oldum
canım annem dün akşam geri döndü
bende hamileliyinde verdiği duygusallıklan çok ama çok üzüldüm ve ağladım
ve eşime hep senin yüzünden sen olmasaydın ben annemlerden ayrılmıcaktım dedim
oda çok üzüldü tabii ama napim çok kötü oldum
neyseki şimdi biraz daha iyiyim

Anneme çok düşkün bir kız olarak büyüdüm.Evde hiç konuşmasın mutfakta tıkırtısını duymak bile yetiyordu bana..Evlenmeye sayılı aylarım kala yatakta gizli gizli ağlardım sırf o görüpte üzülmesin diye o ağladıgında da sürekli telkin verirdim ağlama lütfen diye.Düğüne 2 hafta kala artık yediğim yemeği strestem kusuyordum.Şimdi onlardan ayrıyım kocamla mutluyum beni üzmüyor ama şu gurbette kapımı çalacak tek adam yok.Aşkam kocamdan başka kimseyi görmüyrum.Bazen balkona çıkıp oyun bahçesindeki çocukları izliyorum.Yada çok nadir banyoda aşağı komşunun küçük oğlunun sesini duyunca allahım diyorum şşükür ses duydum.Çok ağlıyorum çok üzülüyorum onalrsız bir hayata başlamak sanki yeni doğmuş bir çocugun annesinin olmaması gibi.Başıma bişey gelse ailem 15 saat uzaklıkta seslerini duymak bile yetmiyor bazen.Çok sıkıldıgımda bana hiç bir zaman desteğini eksik etmeyen jad arzum var gurbaa kermitim iloşum var.Her an yanımdalar gibi bana dert ortagı olup sakinleştiriyolar.Allah kimseyi ailesinin uzagında koymasın:Saruboceq:

yakında bursaya gelin gelicem düldülüm hiç merak etme "bıktım bu kermitten gece gündüz bizde" diye topük acıcan hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…