• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbete Evlenip,Pişman olanlar...

Birbirinize yakınmısınız ? ya da sık mı gidip gelıyorsunuz. Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz bacım ? :/
Altli ustlü. oturuyoruz.
Kv genel olarak iyi gibi ama surat asmasi laf sokması ve dedikoduculugu beni öldürüyor .
Ve sulalemle aslimla şaka yollu dalga geçmeye çalışıyorlar topunun veriyorum agzinin payını :@

Merhabalar arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz üzere,Gurbete evlenipte,pişman olanlarımız,hala alışamamış olanlarımız var mı aramızda ? Ve bu durumu aşmış olanlar,yaşadıklarınızı paylaşır mısınız ? :'( (yurt içi,yurt dışı farketmez arkadaşlar. Kapı arkası Gurbetmiş.. )
en büyük korkum gurbete evlenmektir. aileme memleketime çok düşkünüm. evli değilim gurbette sayılmam bana bile çok zor geliyor daha yaşamadan

en büyük korkum gurbete evlenmektir. aileme memleketime çok düşkünüm. evli değilim gurbette sayılmam bana bile çok zor geliyor daha yaşamadan
Her şeyden öncesi,Hakkınızda hayırlısı olsun.. Umarım korktuğunuz başınıza gelmez kardeş.. :/

Ankara
Aslen eskişehirliyim babamın taini ile erzurumda okudum burada yaşıyoruz. Annemler balıkesire taşınmayı düşünüyorlar ama şimdilik erzurumdalar ve ben ankara yolcusuyum
Annenizin kaderini yaşayacaksınız yani nasip olursa... Evleneceğinz kişşiyle nsl tanıştınz bacım erzurumdn aankara ? :/

Anlaticak cok sey var cok .... Icim sisti kabardi :KK42: ama sanki simdi bi satir yazsam aglamaya vaslicam ve durmak bilmicek :KK42:
Öyleyse anlatmayın. Hatta bu topiğe mümkünse hiç girmeyn.. Çünkü,ağladıkça ağlayasınz gelıyor. DUrduramıyorusnz kendinizi. Mesela ben,dün sabahtn bir başladım ağlamaya,gece yarılarına kdr,durduramadm. Saknleşemedm. Odadanda hiç çıkmadm . Gözlerim balon gibi. Napıcm böyle bilmiyorm :(((((((((((((((((

Öyleyse anlatmayın. Hatta bu topiğe mümkünse hiç girmeyn.. Çünkü,ağladıkça ağlayasınz gelıyor. DUrduramıyorusnz kendinizi. Mesela ben,dün sabahtn bir başladım ağlamaya,gece yarılarına kdr,durduramadm. Saknleşemedm. Odadanda hiç çıkmadm . Gözlerim balon gibi. Napıcm böyle bilmiyorm :KK43:((((((((((((((((
Siz de mi gurbetçisiniz

ben bulunduğum her yerde kendimi gurbette hissediyorum, o sayılmaz mı:)

Bende gurbetteyim maalesef ama mutluyum eşimle.tatillerde mutlaka gideriz memleketime 10 saatlik yol olsa da bazı bayramları orada geçiririz bazılarını eşimin memleketinde. Önceleri baya zor oluyordu çocuğumuz olduktan sonra daha az aklına geliyor insanın

Back
X