- 23 Ekim 2018
- 633
- 915
- 103
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Benim de ailem başta eşimle uzak memleketlerdeniz diye çok düşünmüşlerdi. Allah'tan eşim anlayışlı bir adam sabırla bekledi, ailemde kendi tanıdı sevdi. Şuan memleketimden otobüsle nerdeyse 16 saat uzaklıktayım. Ama uçakla da ulaşım var o zaman bu süre diğer karayolları ve mesafeleri de katınca 4-5 saate kadar düşüyor. Başta çok zorlandım 2 sene doldu tam anlamıyla yaşadığım şehre ve ailemden uzak olmaya alıştığımı söyleyemem ama ilk günlere göre daha iyiyim. Eşimle ilgili bir problemim yok, sağolsun iyi anlaşıyoruz. Ama insanın yanında ailesinin olmaması çok eksiklik oluyor. Özellikle kendi annem ve kuzenlerimi çok özlüyorum. Bazen canım sıkılıyor eşim işte ya da dışardaysa diyorum ki annem olsa da kahveye gitsem, evime çağırsam, beraber bir şeyler yapsak. Beni en çok bunlar üzüyor. Kesinlikle kolay değil ama eşinizle anlaşırsanız eminim bu süreç daha kolay geçer. Ben gelip gitme konusunda da problem yaşamıyorum ailemi özlediğimi farkettiği an eşim hemen uçak bileti alıyor. Umarım her şey gönlünüzce olsun. Ben yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmaya çalıştım.Daha tanışmadılar ki. Uzak memleket tek kızımız var diyip istemiyolar başka sebep sunmadılar.
Ya resmen aglayasim geldi bende ailemden ayrilmayi hic istemiyorum. Ama cokta seviyorum ayrilamam sevgilimden. Keske boyle bi tercih yapmak zorunda kalmasaydik ama napalim kader.. Ben kendimi baska biriyle dusunemiyorum o yuzden vazgecemem. Sonumuz guzel olur inşallah baska da denebilecek birsey yok. Senle aramizdaki tek fark ben sevgilimin memleketine gitmeyecegim yani ikimize de zor olacak. Benimde ailem bana cok duskun basta istemediler ama sonra anladilar cok sevdigimi suan kabullendiler sadece konusu acilinca gidecegimi dusunup uzuluyorlar. Umarim sende bir sekilde cozersin sorunu ve umarim hic pisman olmayacak kadar mutlu oluruzMerhaba kızlar.. 6 yıllık sevdiğim var işi olsun diye bekledik hep. İşi oldu ailem ikna olsun diye uğraştık 4 aydır. Ailem sadece tanışma amaçlı kabul etti ama ben tam sevinemedim bile. Babam çok sinirli zorla kabul etti tanışmayı. Sonrasında yine geri cayabilir
Sevdiğim memleketi 16 saatlik uzaklıkta. Şu an görevi nedeniyle 6 saatlik yerde çalışıyor. Eninde sonunda memleketine yerleşmek isticek. Ben sevmekle hata mı ettim daha ailem vermedi bile şimdiden içim acıyor(
Ailem uzak ve tek kız olduğum için tanışmak bile istemediler.
Gurbete gidenler ne yaşadınız ne kadar zamanda alıştınız pişmanmısınız
Merhaba kızlar.. 6 yıllık sevdiğim var işi olsun diye bekledik hep. İşi oldu ailem ikna olsun diye uğraştık 4 aydır. Ailem sadece tanışma amaçlı kabul etti ama ben tam sevinemedim bile. Babam çok sinirli zorla kabul etti tanışmayı. Sonrasında yine geri cayabilir
Sevdiğim memleketi 16 saatlik uzaklıkta. Şu an görevi nedeniyle 6 saatlik yerde çalışıyor. Eninde sonunda memleketine yerleşmek isticek. Ben sevmekle hata mı ettim daha ailem vermedi bile şimdiden içim acıyor(
Şu arkadaşa konu hortlatma madalyası verelimEsimden yana hic bir sorunum yok. Onu her gecen gün daha fazla seviyorum.
Uzakta da olsan, birlikte asilmayacak bir sey yoktur diye düsünüyorum.
Ama aci gercek su ki, gurbette gelin olunca, ister istemez hep bir seylerin eksikligini hissediyorsun.
Üzgünüm.
Şu arkadaşa konu hortlatma madalyası verelim
En azından 2018 yılı konusunu çortalaşmış
Tozlu raflara dokunmamış
Açsana teni konuValla son yorum benden önce 11 Aralık'ta yazılmış. Neyi hortlattım anlamıyorum.
Kendim de zamanında aynen böyle bir konu açmıştım. Şimdi kendim yaşadım, görüyorum. Bilgimi paylaşmak istedim.
Açsana teni konu
Bitti mi dünya üzerinde doğru adam sakın evlenme ben 4 saat uzaktayım 2 çocuk oldu bin pişmanım...eşimi çocuklarımı ailesini çok seviyorum ama hep hep bir yanım eksik gözüm yaşlı burnum sızlıyor yüreğim daralıyor.. düğünümde herkes ağladı bir tek ben ağlamadım meğer onlar bir gün ben hergün ağlayacakmışım....Ama geçen 6 yıl.. Yaşda 25.. Başkasını sevmek helede güvenmek çok zor. Birde yakın ama mutsuz olmak var
bir uçak biletine bakar diyenlere inanma; anladığım kadarıyla sen çalışmıyorsun kaldı ki çalışsan bile bilet parası yeme içme en az 600 700 tek sen. Esinle git sen en az 2bin. Çocuğu dahil etmiyorum. Aşkından ölmüyorsan ki ölmezsin; evlenme. Ama ilerde yakın evlenip eşin sorunlu bi tip olursa aklında kesinlikle uzak olsaydım da eşim iyi olsaydı diye geçer.Merhaba kızlar.. 6 yıllık sevdiğim var işi olsun diye bekledik hep. İşi oldu ailem ikna olsun diye uğraştık 4 aydır. Ailem sadece tanışma amaçlı kabul etti ama ben tam sevinemedim bile. Babam çok sinirli zorla kabul etti tanışmayı. Sonrasında yine geri cayabilir
neden pişman oldunuz sebepler vardır illa kiGurbet gelini olmak zordur. Çok aşık olarak evlenildi. Bin pişman olundu. Tecrübe edildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?