- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 29
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
Hasta olmasınlar diye çocukları eve kapamayı ya da eve zinhar kimseyi çağırmamayı çok mantıklı bulmuyorum ben. Çağırmamışsınız yine olmuş hasta işte. Bu denli dikkat paranoya gibi geliyor bana. Bi de böyle anam babam gelemedi vay gurbet modu da çok dramatik. Sizin çocuklarınız var ayrı bi hayatınız var sürekli ailelerle olmanız gerekmiyor zaten. Çocukları parka çıkarın büyüğü kreşe verin yarım gün sosyalleşsin. Eve kapanıp durmayın.
başlıkla içeriği çözemedim.
gelmek isteyene gelme deyince mi gurbette hissettiniz kendinizi..
Ne desem...
Ben 5 aylıkken çocuğumu bu kadar korumadım, yine de herkesin hassasiyeti farklı.
Sadece merakımdan soruyorum cocuklar hiçbir yere cıkmazsalar nasıl bagısıklıkları gelişecek?
Hastalığı neydi ki?
İnfluenza vb bulaşıcı birşey mi?
Bilemedim,soğuk algınlığı vb birşeyse idare edilebilirdi. Bebeğe yaklaştırmazdınız.
Kendi adıma çocuklarım hastayken gitmiyorum kimseye,misafir de kabul etmiyorum ama hasta oldukları için,onlarla ekstra ilgileneceğim vakitten çalmamak adına.
Yine de en doğrusunu siz bilirsiniz,kıs günü hastalikla uğraşmakta zor.
Üzülmeyin,haftaya arar cağırırsınızMuhtemelen öyle bişey okula gidiyo e malum okulda da kapmamasi imkansız hadi yaşları ikisininde büyük olsa inanki takmam zaten okula gidiyolar falan diye ama diğeri daha ufacık en son doktora götürdüğümde doktor bile baktı çok ufak ilaç falan da veremem dedi yani dikkat edin hasta etmemeye bakın dedi. Yoksa çok abartı olduğumu düşünmüyorum.
Hayır ondan değil annemlerle çok sık görüşemiyorum öyle abartı bişey de değil tabi de istediğim. Bu seferde böyle bı konuşma geçince aramızda ondan sordum.
çocuklar küçükken böyle oluyor maalesef.
Ama zaten adamlar gelmiyormuş bulaşmasın diye yani doğum üzerinden çok geçmiş ayıp olduğunu düşündükleri için mecburiyetten geliyorlar demekki seni düşündükleri için yine yani cocuksa onlarınki de çocuk ve hasta kadın da gelmek istemiyordur belki yine bulaşır diye yada rahat edemez diye hasta çocukla. Ama artık çocuğunuz 5 aylık olmuş girmezsek ayıp olur diye düşünmüş olabilirler annene söylemişsin zaten kendisine değil annelerle kızlar konuşabilirler bunda kafana takacak birşey yok ama annen gidip te siz gelmeyin bulaşır derse biraz ayıp olabilir tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?