Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla şunu söyleyeceğim bence siz dönün Türkiye'ye. Orada devlet size kira çocuk yardımı yapıyor. Siz kiraya gaza gidiyor birikim yapamıyoruz diyorsunuz. Devlet çalışmadığınız halde aç kalmayın açıkta kalmayın diye size yardım yapıyor. O para bunun için. Birikim yapıp rahat hayatınıza devam etmeniz için değil. Devlet size neden baksın ya. Üretmeniz lazım devlet için. Yani çalışmanız lazım. İş bulana kadar da ölmeyin diye para veriyor.
Dönünce olacakları da söyleyeyim. Ev var diyorsunuz eşinizin ailesinin evidir tahminen. Orada yaşarsınız. İş ararken eşiniz siz de çocuklarla ailelerinizden geçinirsiniz. Ekmek elden su gölden yaşarken eşiniz iş bulamamaya devam eder. Bir kaç ay yaşadıktan sonra eğer size bakan ailelerin durumu iyiyse rahata alışırsınız öyle yaşayıp gidersiniz. Eğer değilse onlar resti çeker yardımları keserler mecburen 1000 tlye işe girer eşiniz. O parayla cennet vatanınızda 3 çocukla geçinmeye çalışırsınız. Birikim de yapabilirseniz gelin burada madalyanızı takalım. Kira vermeseniz bile sırf yiyecek elektrik o kadar tutar. Doğalgaz çocukların eğitim masrafını rüyanızda görürsünüz. Sizin çalışma ihtimalinizi yazmadım çünkü eşiniz pasif eşiniz gururundan yapması gerekenleri yapamıyor ama sizin çalışmanız söz konusu bile olmamış yazdıklarınızda.
Çocuklarınızın geleceğiyle de ilgili yazmak isterdim ama bir mesaj için yeterince karanlık oldu bence.
Banlamaları kiblere göre yapıyorum, sonra şu da yazmıştı banlanmadı demeyin, başka konular ve bölümlerle de ilgilendiğimden okumaya vaktim yok, kiblenmediğini düşündüklerinizi kibleyin lütfen.