Ay ne kadar da zor bi durum
Bu yaşadıklarına üzülmekte sinirlenmekte haklısın gurbetle falan alakası yok canım
Sen tavrını baştan koymalısın
Bunu yeni evliyken yapmalısın
Çünkü bişeylere alıştırırsan insanlara, sonrasında bundan vazgeçirmek seni daha da yıpratır
Olan sana olur
Ben şahsen çalışmadığım halde misafirin kalabalığına ve sevmediğime katlanamıyorum
Çalışsam hiç misafir almaz kimseyle görüşmezdim heralde
Eşinin ailesi çok düşüncesiz belli, kültür farkının ne demek olduğunu iyi biliyorum
Ama o ev senin, kuralları sen koymalısın
Allah yardımcın olsun
Böyle bi hayatı tercih etmektense, ya gereken tavrı koy ya da boşan diyorum
Yoksa ömür boyu böyle yaşamak çok zor olur...
arkadaşım bütün erkekler evlenince böyle oluyo 2 bucuk yıllık evliyim ve daha yeni yeni düzeltebildim eşimi
çalıştıgım dönem de oldu istekler yine aynıydı
en sonunda s.kt.r ol git dedi 2 gün eve gelmedim en sonunda kendi aldı getirdi
4 ay küs kaldık kv lerle
eşimi çok değiştirmeye çalıstım o 1 dediyse ben 2 dedim
sonrasında bi gün kv aradı gittim
içimde ne var ne yok s öyledim akşam eşim geldi
hadi kalk gidiyoruz evimize dedim bizi yemege kalıcaz diye bekliyolar
o küslügün ardından yemege kalır mıyım
yolda eşim sordu ne konuştun diye hepsini anlattım
sen bunların hepsini söyledin mi dedi evet dedim
sakın ha sakın bana bundan sonra baskı yaparsan yemin ederim kötü olur dedim
bi kez taviz versem devamı gelicek biliyorum
gecen kandilde eşim aradı gündüz nbr napıyosun temizlik yapıyorum akşama da yemek yapıyorum dedim
yemege annemlere gidicez dedi ben çaya gideriz diye düşünmüştüm dedim
hayır yemekte ordayız dedi benim tepem bi attı ne diyosun sen emir verdiinin farkında mısın
artık yok öyle gidicez yapıcaz edicez bana sorucaksın bana anladın mı ben de müsaitsem gidicez senin demenle olmuyo öyle dedim
ben sana hiç gitmeyelim mi diyorum çay içmeye gidelim diyorum sonra sustu tmm çaya gideriz diyo
ben böyle olmak ister miydim içimden canavar çıkıyo sanki o anda
o gidicez deyince yemin ederim kanım çekiliyo kendimi kaybediyorum
ben ki evim ayrı oldugu halde haftada 3 gün onlarda kalırdım pazar günleri kahvaltıya bi giderdik gece 2 de dönerdik eve
zaten gittigmizde 2 saat oturmak olmazdı ya kalıcaz ya da 5 saat oturcaz akşam yemegine giderdik mesela 7 de saat 11 olurdu hadi cnm kalkalım derdim saat 1 olsun öyle
annesini babasını yatırcaz pışpışlicak öyle
kendimi kaybettim yine arkadaşım eski günlerim geldi aklıma
lütfen daha fazla taviz verme bi süre sonra noluyo biliyo musun hastalık dert sıkıntı biyerlerden çıkıyo kendi canın saglıgın herşeyden önemli
eşinle konuş önce olmadı mı kayınvalidenle konus ben calışan insanım sizinle bişiler yapmak istiyorum fakat inanın eve kendimi zor atıyorum anlayış gösterin de
eger yine aynı devam ederse daha sert ol
canım aynı sıkıntıları bende yaşadım anlarım seni .. 7 senelik evliyım bende gurbetten geldim denizliden bursaya ünide tanıştık eşimle ve altlı üstlü oturduk kvyle hergun ağladım
hepsine de eyvallah dedim eşimde ses çıkarmadı hiçbirzman kendide rahatsız oluyodu ama bişey dıyemıyodu şimdi kendi evime taşındım 1 sokak öteye ve mesafeli davranmaya başladım artık çalışıyorumda 5 senedir. yok işim var temizliğim var kızın dersleri falan var diye diye biraz cektım kendimi onlarda artık fazla bişey demiyolar
mesafeli davranmaya bak baştan nasıl alıştırısan öle gider
Canım bende gurbete gıtcek gelın adayı olarak yorumumu yapmak ıstedım.
Icımden gecenlerı yazcam lutfen darılma. Ben kayınvalıdemlerın sehrıne gıtmıcem. Erkek arkadasım aılesınden farklı bır sehırde memur. Aralarında 7 saat mesafe var benım aılemede 10 saat yanı ıkı tarafada uzak sayılabılcek mesafede oturcaz. Kayınvalıdemle pek muhabbetım olmasa da kayınbabamı severım. Ama ben kayınvalıdeme gıttıgımde beraber gezelım ısterım. Herkesle tanısayım kaynasayım ısterım. Cunku benım aılem cevremde oyle. Bende calısan bayanım ama her aksam bızım evde mısafır olur sanırım alıstım ben bu tempoya bazen aılemle yanlız oluruz cok sıkılırım. Bunlar yetısme tarzından kaynaklanıyo buyuk ıhtımal. Sen aılenle beraberken yanlızlıgı sevıyosan sımdı boyle bır aıleye gelın olmak bunyenı sarsmıs olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?