Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

kızlar çok heycanlıyım haftaya bende muayeneye gidiecem hem korku hem sevinç var umarım yeterince ilgilenirler benimle kafam çok karışık raabim hepimize yardımcı olsun
hayırlısı olur inşallah..kendin de ilgilendittirirsin aksi bi durum olursa..biraz fazla soru sor çekinmee

canım bende yarın saat 2de ordayım belki karşılaşırız adım merve

Nasılsın nasıl gidiyor

Mrh. Cnm cok iyiyim hatta suan hic hamis degil gibiyim karnimdaki sislik haric. O zor gunler geride kaldi sukur. 3,5 olduk 4 hafta kadar cok zorlaninca 2.bebegi aslaaa yapamam diyordum esime de simdi rahatlayinca Rabbil herseyin yolunda gitmesine izin verirse sutten keser kesmez ikinci bebek tedavisine baslicam insallah. Benden bu kadar seni de okudum cnm hayirli olsun tedavin hayirli gel ins.

Cnm inşallah orası senin için hayırlı olur bebeğini kavuşursun.. Senin adına sevindim önemli plan içine sinmedi güvendi oda olmuş inşallah mutlu haberini alırız.
Hangi ay başlıycaksın tüpe?

Cnm inşallah hem işin hemde bebeğin olur..bugün merkrzdesin yorumlarını bekliyorum..

canım bende yarın saat 2de ordayım belki karşılaşırız adım merve

Cnm sen başladın mı tedaviye?

Maşallah sana...
Cnm tedavi sırasında merkeze gitme aralıkları nasıl? Nekadarda bir çağırıyorlar?

kızlar şuan merkezdeyim bekliyoruz telden girmek zor oluyor gelişmeleri akşam yazrım.umarım merve arkadaşlada görüşebilirim

Cnm sen başladın mı tedaviye?

Maşallah sana...
Cnm tedavi sırasında merkeze gitme aralıkları nasıl? Nekadarda bir çağırıyorlar?

Cnm onu timur hoca belirliyor hastanin durumuna gore. Ama genelde yasi bizim gibi genc olanlara 2. 3. Yada 4.gun baslaniyor bana bi 2.gun sonra da 4.gun baslandi ikisi de birbirinden farkli ilaclar igneler kullandik ve genelde 12 gun suruyor. E2 ve progestan ilk tedavi gunu degerlendiriliyor kisa protokolde ve uygunsa o ay baslaniyor.

Simdi timur hoca toplamda 3 defa gormus olacagi icin ve her gordugunde de durumunla ilgili bilgiler dosyana islendigi icin seni artik cok iyi tanimis oluyor eger benim gibi rezervin cok dusuk veya normal gitmeyen bir durumUn yoksa tedavi gunu ve opu gunu gidebilirsin sadece. Bu benim gozlemledigim kadariyla kendi fikrim yani boyle kural kaide var demiyorum cnm ama ordan cookk kisiyle tanistim konustum hala gorusuyorum konusmalarimizdan uygulamalarinin asagi yukari boyle oldugunu gorduk.

Hayırlı olur inşallah cnm detayları yaz

Cnm tedavi süresince çok sık gitmiyoruz ozaman
Bana Mart adetiyle dogum kontrol başlacak uzun protokol mu uygulanacak hiç sormadım da.
Senim kısa protokolmuydu? Dogum kontrol hapı kullandın mı?

Ben ikinci de dogum kontrol kullandim senin de muhtemelen kisa protokoldur cunku mecbur kalmadikca hasta yasi da baz alinarak kisa protokol ve dusuk doz ilac kullandiriyo hoca. ( gurgandan sonra cok merak ettim neden mumkun oldugunca dusuk doz ilac kullandiriyorlar cunku bu protokolle yumurta sayisi genelde ya hic artmiyor ya da bikactane en fazla artiyor sormaya da firsatim olmadi unuttum hep)

kızlar şuan merkezdeyim bekliyoruz telden girmek zor oluyor gelişmeleri akşam yazrım.umarım merve arkadaşlada görüşebilirim

canım ben bugün 1buçukla 2 arası ordaydım.sana baya bi bakındım ama göremedim.belki sen beni görmüşsündü gri renk eşarbım ve siyahlı grili mantom vardı.nası geçti.

canım ben bugün 1buçukla 2 arası ordaydım.sana baya bi bakındım ama göremedim.belki sen beni görmüşsündü gri renk eşarbım ve siyahlı grili mantom vardı.nası geçti.

Senin bug muayenen mi vardi? Ne oldu baslicakmisinuz tedaviye ne kullancaksin?? Hayirli olsun tedaviniz kelebekafyon henuz evine donemedi sanirim o da ayni saatlerde ordaydi

Senin bug muayenen mi vardi? Ne oldu baslicakmisinuz tedaviye ne kullancaksin?? Hayirli olsun tedaviniz kelebekafyon henuz evine donemedi sanirim o da ayni saatlerde ordaydi

bugün eşim sperm tahlili verdi ben aadet olmayı bekliorum adetliyken tahlil faan yaptırcam biz tedaviye başladık ama daha teferruatlarla uğraşıoruz tam tedavide diiliz anlıcan

İyi masallah iyi olmana sevindim...bence 2.bebek kendiliginden olur genelde oylle oluyor cunku tedavi gereklemeye bilir.insallah saglik icinde bebegini kucagina alirsin..ben de adetle gidecem oncee histereskopi yapilacak yapisiklik vaar bende cunku biliyodum zaten...gorusuruz yine

kızlar cahilliğimi hoş görün bu uzun protokol kısa protokol nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…