hayırlısı olur inşallah..kendin de ilgilendittirirsin aksi bi durum olursa..biraz fazla soru sor çekinmeekızlar çok heycanlıyım haftaya bende muayeneye gidiecem hem korku hem sevinç var umarım yeterince ilgilenirler benimle kafam çok karışık raabim hepimize yardımcı olsun
memorıal şişli..nur hanım ve prof.semra hanımla görüştüm memnun kaldım çooookkkmrh canım hayırlısı olsun hakkında .hangi merkeze gitmiştin.önemli olan senin içine sinmesi.şansın bol yolun açık olsun.
allah yardımcın olsun canım bende ayın 21 inde orda olucam hocayla görüşeceğiz.belki karşılaşırız.rabbim bu sefer hepimizin yüzünü güldürür insallh ben size dua edicem sizde bana dua edin olurmu kızlar.sizi tanımasamda görmesemde aynı yolun yolcularıyız biz
canım bende yarın saat 2de ordayım belki karşılaşırız adım merve
ahhh bence süper yaa ...şansın dönüyor kesinlikle inşallah inanıyorum bebişin şansına..ben geliyorum diyor inşallahh
Nasılsın nasıl gidiyor
merhaba herkese bugün diğer merkezle muyenem vardı yaa yazarım demiştim sizleree
hem prof.hem normal aranın doktoruna muayene oldum ve ben burdan çokk memnun kaldım,uzun uzun düşündüler bana neler yapılması gerektiğini ve sonuç:histereskopı ile laparoskopi
gerekli dediler detayları açıkladılar,benim de aklıma yattı içim rahat yani soru işareti kalmadı..
hayırlısı hepişmiz için
mrh kızlar nasılsınız biz biletlerimiz aldık perşembe günü ankarada olacağız insallah.bugun birde ne oldu biliyomusunuz ben özel anaokullarında öğretmenlik yapıyordum çocuk gelişimi bölümü mezunuyum.açıköğretim okuyorum şu anda.temmuzda kütahyaya gelmiştik.ve ben özel okullara iş başvurusu yapmıştım ama cvp gelmemişti çok üzülüyordum bugun bir mucize oldu ve çok kaliteli bir okuldan iş teklifi geldi hem sevindim hem çok üzüldüm.okadar bekledim tam tedavi ayında iş teeklifi geldi.neyse bugun gittim görüştüm allahtan çok anlayışlı çıktılar tedafim bitince başlıyacağım tabi bir aksilik çıkmazsa hamile kalıpta rahat bir hamillelik geçirirsem çalışacağım.ne dersiniz kızlar şansım dönmüş olabilirmi.söz saatine gelir diye birşey vardır bizde bugun eşime hamile kalırsamda çalışırım demiştim 2 saat sonra bu telefon geldi.eşim pek istemiyoda hamile hamile çalışmamı sorunsuz olursa çalışırsın dedi görüşmeden sonra hayırısı olur insallh.yeterki bebişim gelsin onunla gider gelirriz.şanslı velet şimdiden kreş ortamını görecek
canım bende yarın saat 2de ordayım belki karşılaşırız adım merve
Mrh. Cnm cok iyiyim hatta suan hic hamis degil gibiyim karnimdaki sislik haric. O zor gunler geride kaldi sukur. 3,5 olduk 4 hafta kadar cok zorlaninca 2.bebegi aslaaa yapamam diyordum esime de simdi rahatlayinca Rabbil herseyin yolunda gitmesine izin verirse sutten keser kesmez ikinci bebek tedavisine baslicam insallah. Benden bu kadar seni de okudum cnm hayirli olsun tedavin hayirli gel ins.
Cnm sen başladın mı tedaviye?
evet canım başladım..gerçi tamda başladım sayılmaz..yani biz timurda yaptırmaya karar verdik.eşim bugün sperm tahlili vercek..bende söktürücü içtim bi iki güne adet olup gitcem..uzun protokol uygulayabilir banabakalım adet görünce ayrıntıları tedavi sürecin görüşcez.inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
Cnm inşallah orası senin için hayırlı olur bebeğini kavuşursun.. Senin adına sevindim önemli plan içine sinmedi güvendi oda olmuş inşallah mutlu haberini alırız.
Hangi ay başlıycaksın tüpe?
Cnm inşallah hem işin hemde bebeğin olur..bugün merkrzdesin yorumlarını bekliyorum..
Cnm sen başladın mı tedaviye?
Maşallah sana...
Cnm tedavi sırasında merkeze gitme aralıkları nasıl? Nekadarda bir çağırıyorlar?
evet canım başladım..gerçi tamda başladım sayılmaz..yani biz timurda yaptırmaya karar verdik.eşim bugün sperm tahlili vercek..bende söktürücü içtim bi iki güne adet olup gitcem..uzun protokol uygulayabilir banabakalım adet görünce ayrıntıları tedavi sürecin görüşcez.inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
Cnm onu timur hoca belirliyor hastanin durumuna gore. Ama genelde yasi bizim gibi genc olanlara 2. 3. Yada 4.gun baslaniyor bana bi 2.gun sonra da 4.gun baslandi ikisi de birbirinden farkli ilaclar igneler kullandik ve genelde 12 gun suruyor. E2 ve progestan ilk tedavi gunu degerlendiriliyor kisa protokolde ve uygunsa o ay baslaniyor.
Simdi timur hoca toplamda 3 defa gormus olacagi icin ve her gordugunde de durumunla ilgili bilgiler dosyana islendigi icin seni artik cok iyi tanimis oluyor eger benim gibi rezervin cok dusuk veya normal gitmeyen bir durumUn yoksa tedavi gunu ve opu gunu gidebilirsin sadece. Bu benim gozlemledigim kadariyla kendi fikrim yani boyle kural kaide var demiyorum cnm ama ordan cookk kisiyle tanistim konustum hala gorusuyorum konusmalarimizdan uygulamalarinin asagi yukari boyle oldugunu gorduk.
Hayırlı olur inşallah cnm detayları yaz
Cnm tedavi süresince çok sık gitmiyoruz ozaman
Bana Mart adetiyle dogum kontrol başlacak uzun protokol mu uygulanacak hiç sormadım da.
Senim kısa protokolmuydu? Dogum kontrol hapı kullandın mı?
kızlar şuan merkezdeyim bekliyoruz telden girmek zor oluyor gelişmeleri akşam yazrım.umarım merve arkadaşlada görüşebilirim
canım ben bugün 1buçukla 2 arası ordaydım.sana baya bi bakındım ama göremedim.belki sen beni görmüşsündü gri renk eşarbım ve siyahlı grili mantom vardı.nası geçti.
Senin bug muayenen mi vardi? Ne oldu baslicakmisinuz tedaviye ne kullancaksin?? Hayirli olsun tedaviniz kelebekafyon henuz evine donemedi sanirim o da ayni saatlerde ordaydi
İyi masallah iyi olmana sevindim...bence 2.bebek kendiliginden olur genelde oylle oluyor cunku tedavi gereklemeye bilir.insallah saglik icinde bebegini kucagina alirsin..ben de adetle gidecem oncee histereskopi yapilacak yapisiklik vaar bende cunku biliyodum zaten...gorusuruz yineMrh. Cnm cok iyiyim hatta suan hic hamis degil gibiyim karnimdaki sislik haric. O zor gunler geride kaldi sukur. 3,5 olduk 4 hafta kadar cok zorlaninca 2.bebegi aslaaa yapamam diyordum esime de simdi rahatlayinca Rabbil herseyin yolunda gitmesine izin verirse sutten keser kesmez ikinci bebek tedavisine baslicam insallah. Benden bu kadar seni de okudum cnm hayirli olsun tedavin hayirli gel ins.
umarım unutmam soracağım soruları:)klinik yoğunmuş arada kaynamaktan korkuyorumhayırlısı olur inşallah..kendin de ilgilendittirirsin aksi bi durum olursa..biraz fazla soru sor çekinmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?